WHEM Aris. Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Las meen ik ergens dat deze dame omgebouwd is. Kan topic zo snel niet meer vinden.
Vandaag bezocht. Leonardo Hotel Amsterdam afgesproken. Appen dat ik er was en kwam er na veel aarzelingen uit dat het niet door kon gaan. Gadverrr, ik had toch wel erg veel zin en niet teveel tijd. Bood Aris 50 euro meer. Mocht niet helpen, de manager van het Leonardo had haar de wacht aangezegd. Hij wilde geen prostitués in zijn hotel, kan op boete, of nog erger kon het op sluiting van zijn hotel uitdraaien. Seks werkers in hotels zijn in Amsterdam verboden. Je mag wel iemand ontvangen maar wanneer er binnen 2 dagen 4 verschillende vriendjes komen dan ben je gezien. Lekker die 4 voor mij hadden dus geen last gehad maar nu was de maat vol. Wat nu? Ik stelde haar voor om haar naar een ander hotel te brengen. Of ik er een wist waar zij getolereerd werd. Nee dus, dat weet ik niet, probeer maar wat en koos ze voor het Olympic en zal ze daar ook geen lang leven beschoren zijn, het management houdt alles streng in de smiezen. Maar goed ik met haar en haar suitcase in the car en naar het Olympic. Mooi hotel en mankeert helemaal niks aan. Ik kon niet ontdekken of zij omgebouwd is, normaal voel je dat aan de huid en botten dat het ooit een man geweest is. Ze was lekker zacht en haar borsten waren te mooi om waar te zijn. Lekker figuur, kortom top. Gelijk maar beffen om te kijken of daar afwijkingen waren, helaas kan ik altijd bij die Thaise moeilijk een clitoris vinden en was nu wel een bolling maar of dat nu een clitoris was. Ik weet het niet. Ik confronteerde haar of ze wellicht omgebouwd was maar bezwoer ze het op de gezondheid van haar schoonmoeder dat ze echt een meisje was. Ik twijfel maar was ze in haar onderstreek mooi en genoot ze van mijn tong. Aftrekken ging een beetje gekunsteld maar is ook bij iedereen anders hoe je het lekker vind, bij mij langzaam en diep halen, goed stropen tot beneden. Heerlijk uurtje gehad en alles gedaan wat beloofd is. Ik ga niet terug want het is me teveel gedoe in zo'n risicovol hotel. Wanneer iemand een hotel of plek weet waar zij wel terecht kan in Amsterdam laat het dan even weten. Tot later ….
 
Laatst bewerkt:
Bedankt voor de review. Zeker een knappe dame op eerste gezicht. Maar ik twijfel echt nog steeds. Op een paar foto's lijkt "haar" gezicht erg onnatuurlijk. Bij twijfel doe ik het toch maar niet 🤔
 
Bedankt voor de review. Zeker een knappe dame op eerste gezicht. Maar ik twijfel echt nog steeds. Op een paar foto's lijkt "haar" gezicht erg onnatuurlijk. Bij twijfel doe ik het toch maar niet 🤔
Helemaal eens. Ik heb het nl wel eens meer meegemaakt [2 x] en een omgebouwde getroffen. Is niet echt helemaal fijn. Maar ik moet eerlijk zeggen, bij Aris had ik dat echt niet. Ze is heerlijk zacht, super mooie body en vriendelijk, doet vervolgens alles wat je wil. Is niet echt met de tijd bezig. Ik weet haast zeker dat het een vrouw is.

Ik weet nog goed de 2e keer dat ik het trof, bijna niet te herkennen dat zij mannelijk was. Maar toch, het lichaam de hardheid van de huid, de botten hebben een bepaalde stevigheid die een vrouw niet heeft. Die hebben meer zachtheid.

Dat heeft Aris ook en weet ik zeker dat zij je niet zal teleurstellen.

Ze is wel ervaren met haar bankrekening in Duitsland en kwam ze daar net vandaan. Had ook in the UK gewerkt en was ook prima zei ze.

Ik begrijp niet waarom die meiden zo rondzwerven

Nu een paar dagen later heb ik nog steeds een goed gevoel over.
 
ben er geweest, was niet echt een goeie ervaring. ze was niet fris, haar kut stonk nogal alsof iemand in was klaargekomen? verder is ze wel slank met nep tieten en plastic gezicht, was uiteindelijk niet echt mijn ding. denk wel dat ze een vrouw is maar de inzet was ook slecht.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan