WHEM Marilyn, Purmerend

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

OIHLV

Meubelstuk
Forumpionier
3.236
30/06/21
3.325
43
Wie heeft al ervaring met Marilyn?
Aan de filmpjes te zien, beheerst ze een aantal kwaliteiten meer dan prima 😅

Vermoedelijk samen met Gabriëlle?

 
Laatst bewerkt:
Ik ben ook benieuwd, het grappige is dat ik een aantal jaar terug vrij reglmatig met haar chatte op Chaturbate. Die sessies waren behoorlijk geil. Best een opwindend idee dat je haar nu gewoon kan bezoeken haha.. Ergens ben ik een beetje huiverig dat wanneer ze de deur open doet zonder make-up en cam filters dat de werkelijkheid wat tegenvalt. Daarom wacht ik eerst maar even een recensie af..
 
Als ze een blowjob geeft zoals op het filmpje, dan ben ik al voor 75% om 😅

Recensies op Kinky vertrouw ik voor het overgrote deel niet (en dan wil ik die eerste gewoon niet geloven 🙈)
 
Bedankt.

Als je die gebruikersnaam zoekt vind je niks meer.

Zal der insta vanavond eens berichten om te vragen of ze actief is in nederland, maar met zoveel volgers verwacht ik eigelijk geen reactie.
 
het was een matige date maar ze is ongelooflijk knap en aardig. Spreekt bijna geen woord Engels. Communicatie ging via translate. Opzich goede inzet, weinig passie en voelde gehaast aan.

Qua service hoef je niet teveel verwachten. Ga je voor uiterlijk en ben je oppervlakkig dan is er bijna geen mooiere. Beetje vergelijkbaar met Anabell maar dan jonger, curvier en fitter.
 
Ik zou niet met al te hoge verwachtingen langsgaan dan voorkom je teleurstellingen. Seks was mechanisch en je mag niet overal aanzitten.

Aan de andere kant wanneer krijg je de kans om zo mooi cam- instasletje in de kont te neuken 🤣🤤

Misschien is het minder gehaast bij een uur of niet.
 
Op kinky staat ook 1 echte minder positieve recensie. De andere drie positieve zijn van first timers en zou ik niet vertrouwen.

Die minder review is herkenbaar. communicatie en afspreken ging idd moeizaam. Ga ook niet teveel appen met haar. Ze blokt snel.

Alle reviews met vingeren erin zou ik met een korreltje zout nemen. Mijn hand was nog niet eens bij haar poesje en ze zei al I don't like.
 
Apart dat sommige mensen zo'n totale andere ervaring kunnen hebben haha. Communicatie en daardoor dus het afspreken ging wat lastig. Maar dat was oké, had ik ook wel een beetje verwacht.

Deed in een héél mooi pakje open, meteen een lekkere tongzoen & werd ontvangen in een keurige kamer.

Prima prijs imo. Ze had er echt zin in, mocht overal aanzitten & etc. heb haar uiteindelijk laten squirten en zij mij 2x laten komen in 30min.. gebeurt niet vaak!!

Bloedmooie dame, die ook nog eens van seks houdt en echt on fire was.. wat wil je nog meer 🤩
 
Heb haar een tijdje terug ook bezocht in Rotterdam. Mooie meid, 100% match met haar foto's. Communicatie ging inderdaad wat stroef, maar ze deed wel heel erg haar best om een praatje te maken.

Het eerste kwartier kreeg ik de indruk dat ze het haastig wilde afwerken, maar daarna sloeg het helemaal om, in positieve zin. Deze dame was actief, vrolijk en straalde op en top sex uit.

Heb wat extra neergelegd voor anaal en had geen seconde spijt. Geweldige borsten om mee te spelen als ze op je rijd en ze heeft er geen moeite mee als je haar kont stevig neukt.

Ze bood aan het einde, na een poging tot wat small talk, nog aan om mn lul te masseren, maar ik had al mn kruit al verschoten in haar sterretje (in het condoom uiteraard).

CIM was helaas geen optie, dan had ik haar helemaal een topper gevonden.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan