Algemeen Pattaya

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
je zou Amsterdam kunnen proberen. Soi bangkot 8. Die heeft een NL eigenaar... is wel een sexclub maar who knows?
Om nou in Jomtiem te gaan zitten in een restaurant is ook weer zo..... zonde?
 
Zich zeker niet laten vangen! De dames doen eerst alsof alles mogelijk is (na ladydrink en 400 bth voor de kamer) en eens op de kamer is er alleen een handjob mogelijk. Pure oplichterij. Ik heb dezelfde video bekeken en heb mij op basis daarvan laten verleiden. Probeer gewoon alle bars die ernaas liggen (007, pirates,...)
 
Het kan wel, maar of het ook zo verstandig is ...
Ik heb inmiddels vernomen dat het publiekelijk roken van weed verboden is of verboden gaat worden. Geen idee of het reeds in de Royal Gazette gestaan heeft, maar als toerist zou ik het dus zeker niet meer doen. Ik vermoed dat dit binnenkort een nieuwe, lucratieve bijverdienste wordt voor de politie.
 
Het is nu als een soort proef maar ziet er keurig uit..
Op iedere hoek zit een soort koffieshop en daar wordt veel gebruik van gemaakt.
Buiten heb je talloze buiten verkooppunten..dus eentje kopen en in hotel roken als je het niet vertrouwt.
De thai weet niet goed hoe nu verder want er wordt wel erg veel geblowd.
De hele stad ruikt naar wiet
Misschien kan het straks alleen binnen in de shop
Helemaal weggaan doet het volgens mij niet daar is het te georganiseerd voor.
Is gewoon een vreemd gezicht omdat je jaren terug nog levenslang kreeg voor weinig.
 
Even korte "live" update.

Afgelopen dagen in Jomtien verbleven en meerdere uitstapjes naar Pattaya gemaakt.
City of sins doet zijn naam voor mij deels echt eer aan. Ik heb een dochter van begin 20 en schrok me kapot toen ik door Soi6 liep. Allemaal leeftijdsgenoten en jonger van haar, voelde zo fout.... Niets voor mij dus.

Op Walking street daarentegen een paar leuke avonden gehad. Er zijn daar een paar leuke "kroegen" met goede livemuziek, terwijl je ondertussen of voetbal kijkt of aapjes die buiten lopen kijkt of natuurlijk met je eerder gescoorde lady fun maakt. Een paar fantastische a Go Go gezien, maar zoals ik in Bkk en Phuket ook wel meemaakte, waren de meest interessante dames vaak niet bereid tot buitenbezoek.
Wel enorm veel Indiers en Russen in Pattaya. Niet altijd even prettig volk.

Langs beachroad een duizelingwekkend aantal freelancers, diverse kwaliteiten en staat van geestelijk vermogen, maar voor de liefhebber zeker wat te halen.

In Jomtien is het inderdaad heel andere koek, veel 60+ gasten daar, de dames meestal ook een jaar of 10 (en meer) ouder, maar ik vond het wel een lekkere vibe. Net iets relaxter, keertje biertje drinken en hapje eten zonder meteen besprongen te worden was ook wel relaxed. Dus een mooie mix. Voor 10 baht spring je op een Songthauw die je in 20 monuten in centrum Pattaya brengt, ik vond de combi ideaal.

Massagesalons struikel je over, ook veel met ladyboys en gay. Het gros lijkt eigenlijk alleen voor de HE te gaan en heeft weinig kwaliteit.
Tot mijn verbazing ook toevallig in een massagesalon terechtgekomen waar absoluut niks extra's mogelijk was. De mamasan was er trots op en de meiden die er werken best jong, maar goed geschoold en blij dat ze niets meer hoefden.
Thaifriendly 2 weken van te voren een abonnement genomen en heel open en eerlijk vermeld dat ik voor een paar dagen in Jomtien verblijf en gezelschap zocht voor de nacht, maar ook leuke dingen door de dag en het stroomde snel binnen. Natuurlijk veel pro's, maar ook meerdere dames van het platteland die hun wereldbeeld wilde verblijden en die ook door kleine bosspitsmuis ruim verwend zijn.

Ik heb me hier prima vermaakt, maar 5 dagen was genoeg.
 
De wiet die 'legaal' in Thailand wordt verkocht heeft een THC gehalte van tussen de 15% en 22%.

Dat is een percentage THC dat veel hoger ligt dan bereikt kan worden met wiet die buiten wordt gekweekt.
Ouderwetse Thai wiet heeft een THC percentage van tussen 5% en maximaal 10%.
Wordt allemaal binnen onder lampen gekweekt nu.
In sommige gevallen wordt semi syntetische THC toegevoegd.

De verwachting is dat in januari beperkende maaregelen gaan gelden
 
Agoda reviews kan je wel serieus nemen. En anders kan je altijd nog google.com/travel doen en daar kijken. Je kent de stad dus weet je welke plek je moet kijken.
Sowieso is alles wel girlfriendly. Gewoon kamer boeken voor 2 personen
 
Terug
Bovenaan Onderaan