Vreemde prijzen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Nou ja, als ik langs een groenteboer loop en lees "nu 1 kiwi voor 50 Euro" maak ik er ook een foto van en laat ik die aan m'n vrienden zien en voorspel ik dat iedereen het een idiote prijs zal vinden.

Ook al mag m'n groenteboer vragen wat ie wil.
Zoveel nieuw Zeelandse hoertjes zijn er niet hoor. Dus 50 is goedkoop voor een Kiwi.
 
Maar ik moet het haar nageven ze heeft het wel goed aangepakt met haar videos dat is ook haar geheim denk ik videos plaatsen en blijkbaar scoort ze daarmee klanten die er het hoofdprijs voor willen betalen.
Zou het? 24.000 EUR per dag (geen typefout) voor wat videootjes waarop je juist ziet hoe nep haar lichaam is. Het lijkt me eerder een grapje van wat studenten. Hier trapt toch werkelijk geen enkele man in?
 
Heb al heel wat gekken voorbij zien komen, maar deze is toch wel redelijk van de wereld los:


€1000/uur; zelfs pijpen is MET condoom !!
Jaja, die Sissel was ook half Noors/Half Aziatisch. Althans; in haar laatste advertentie; daarvoor was ze half spaans. Blijkbaar een nieuw truckje om klanten te lokken; gewoon zeggen dat je een mix bent uit twee willekeurige landen. En dat voor 1000 eurootjes per uur, dus bijna 17 euro per minuut.

Ik ben wel bereid dat te betalen voor een vrouw die half Vaticaans/half Micronesisch is.
 
Niemand die dit doet. Veel ruimer aanbod voor veel minder te zien. Ik denk een foutje in de tekst of iemand die rijp is voor de kliniek waar Barbie ook opgenomen is.
 
Maar zelfs als ze echt een marokkaanse is wat maakt deze vrouw zo speciaal om zulke bedragen te vragen. Ik zie 3 nietszeggende foto's waar ze weinig van haar lichaam laat zien en ze is socioloog in opleiding daarmee suggereert ze dat ze een studente lekker belangrijk.
Ze probeert blijkbaar een soort exclusiviteit uit te stralen die de prijzen moeten rechtvaardigen. Zowel door zich als Marokkaanse neer te zetten en als 'socioloog in opleiding'.
Als ze de vermoedelijke waarheid had opgeschreven (ordinaire Zuid Amerikaanse hoer, zonder opleiding), zit je in een ander prijssegment.
 
Het kan altijd gekker.

Shona River? Ik heb in de jaren '90 een jaartje in Hongarije gewoond en dit is toch een naam die absoluut niet Hongaars is.
600 euro per uur? Dat is ambitieus.
Maar voor 24 uur vraagt ze 'maar' 4200 Euro. De beroemde Sissel vraagt voor 24 uur 24.000 Euro.
 
Met een gouden.........
En ze vraagt nu ook om 10% vooruit te betalen 'If you want to schedule an appointment a few days ahead and to confirm it I'll ask 10% of the price.'
Dus als ik haar voor een dagje wil boeken, moet ik even 2400 eurootjes vooruitbetalen.
 
Zolang er mannen zijn die teveel willen betalen aan de dames, zullen er dames zijn die teveel vragen.

Dus een raad aan alle medewandelaars, houdt u aan de gangbare tarieven en ga er niet op in als een dame extra centen vraagt. Er zitten genoeg toppers die goede service bieden voor de standaard tarieven.
 
Zolang er mannen zijn die teveel willen betalen aan de dames, zullen er dames zijn die teveel vragen.

Dus een raad aan alle medewandelaars, houdt u aan de gangbare tarieven en ga er niet op in als een dame extra centen vraagt. Er zitten genoeg toppers die goede service bieden voor de standaard tarieven.
Wat je ziet is dat dames zich een bepaalde vorm van exclusiviteit aanmeten om enorm hoge tarieven te vragen. Dit variëren van het zeggen dat ze 'high class' zijn tot het zogenaamd hebben van een exotische nationaliteit. En inderdaad; zolang wij erin trappen, zullen hoge tarieven blijven.
 

In mijn ogen overpriced. En zoals ze op een ander forum zeggen, misschien een beetje cruel, met 'babydamage'.
 

In mijn ogen overpriced. En zoals ze op een ander forum zeggen, misschien een beetje cruel, met 'babydamage'.
Deze advertentie laat wel wat alarmbellen rinkelen.
In de omschrijving zegt ze dat ze Arabisch is, maar in de titel is ze halfbloed.
Verder zegt ze expliciet dat ze 'classy' is.
Beide zaken gebruikt ze om de tarieven flink op te schroeven.

Ze wil niet gebeld worden; dus een planner doet de zaken en ze is 24/7 beschikbaar.
Ik durf er een behoorlijke goede fles beschikbaar te stellen om te wedden dat ze uit Zuid Amerika komt, wellicht een paar woorden NL spreekt en absoluut niet 'classy' is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan