WHEM Wie durft

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Pb600

Vaste klant
217
03/10/21
206
13
Wie durft deze aan? Geen idee wat jullie er van vinden maar als je zo adverteert denk ik toch niet dat je veel klanten aantrekt? Nog nooit zo'n advertentie gezien. Wat denken jullie?

 
Wie durft deze aan? Geen idee wat jullie er van vinden maar als je zo adverteert denk ik toch niet dat je veel klanten aantrekt? Nog nooit zo'n advertentie gezien. Wat denken jullie?

Zou het geen juf zijn ipv. een juriste? 😅
 
Nou ja, ookal is ze misschien geen juriste, een afspraak met een dvp is per definitie een soort korte droomvakantie. Het hoeft niet echt te zijn en ze heeft dan wel een leuke fantasiewereld over wie zij zou willen zijn. Ze zit wel een beetje in het spectrum, denk ik, maar daar hou ik wel van. Laat je niet ontmoedigen @Pb600 , als je een goed gevoel hebt zou ik zeggen: doen!
 
Nou ja, ookal is ze misschien geen juriste, een afspraak met een dvp is per definitie een soort korte droomvakantie. Het hoeft niet echt te zijn en ze heeft dan wel een leuke fantasiewereld over wie zij zou willen zijn. Ze zit wel een beetje in het spectrum, denk ik, maar daar hou ik wel van. Laat je niet ontmoedigen @Pb600 , als je een goed gevoel r hebt zou ik zeggen: doen!
Nee hoor heb geen intentie om haar te doen, vind haar manier van zichzelf in de markt te zetten net ontzettend afschrikwekkend, zo belerend, ffe haat regeltjes opsommen. Vraag me dan af wie daar op ingaat. Dat al dan niet student zijn boeit me niet, bij 90% van de dames mag je er 5 jaar bijtellen, idem voor kilos trouwens, daar soms 10 erbij. Was gewoon om eens te horen wat de medewandelaars er hier van denken.
 
*Edit* had de tekst van de advertentie verkeerd gezelen. Maar met de inhoud van de tekst heb ik verder niet zo'n moeite, vind haar niet aantrekkelijk maar als ik haar nu bloedmooi had gevonden had de tekst me niet afgeschrokken om een afspraak te maken.
 
Van al haar regels zie ik het plezier er niet meer. Lijkt mij idd. geen prof. aangezien hoe haar advertentie geschreven is.
Komt op mij niet aantrekkelijk over, zeker ook niet als je haar vraagprijs ziet.
Lijkt mij idd vooral iets voor onderdanige mannen.
 
'foto's zijn waarheidsgetrouw" klinkt wel juridisch overigens dus wat dat aangaat kan het wel kloppen
Als ik op een datingsite een foto van Brad Pitt zet is dat ook "waarheidsgetrouw" want ik ben ook een man in dezelfde leeftijdscategorie met dezelfde kleur ogen als de kerel op die foto
 
Oh maar de foto's zijn wel degelijk van haar.
Ik herkende haar meteen aan de tattoo op haar schouder. Ze werkte enkele jaren geleden al onder de artiestennamen Eva en Michelle, en had toen al evenveel kapsones. Ze doet net alsof het een enorme gunst is dat je met haar MAG afspreken, en o wee als je je afspraak durft uit te stellen, of je daar nu een goede geldige reden voor hebt of niet.
 
Ik denk wel dat ze nog student is. Ik vermoed dat ze in dezelfde sportclub zat als mij toen ik nog studeerde in Leuven (2019-2021). Heeft daar toen ook een tijdje geadverteerd als ik het mij nog goed herinner.

Durf het wel niet 100 procent zeggen maar het meisje in mn sportclub had ook een tribal tattoo op haar borst en leek ook heel erg hard op de dame die hier adverteert.
Bovendien zag ze er ook altijd slechtgezind uit, dus wie weet :D

Maar met haar zou ik nooit afspreken. Lijkt mij alleen maar miserie. Stel dat je dan eens een geldige reden hebt om af te zeggen, sta je dan meteen op de fakerslijst.

No thanks!
 
Gaat momenteel terug als Michelle door het leven.
Idd niet veel over te vinden hier.
Las wel ergens dat ze reeds jaren 28 is.
Mooie borsten vind ik haar wel hebben.
En de titel van haar advertentie is ook niet slecht gekozen, als het waar is tenminste.
 
Ben niet echt een man die vaak dames bezoekt, laat staan recensies over zijn bezoekjes schrijft - kwestie van seksueel genot toch ergens als iets privé te bestempelen. Maar bij deze maak ik toch een uitzondering…

Deze dame heeft samen gestudeerd met mijn dochter en ik vond haar altijd wel aantrekkelijk als ze bij ons over de vloer kwam.
Had haar advertentie in het verleden ook al gezien, maar durfde nooit goed afspreken. Uiteindelijk heeft mijn nieuwsgierigheid en geiligheid het dan toch gewonnen…

Ervaring absoluut niet beklaagd. Was in het echt nog zoveel beter dan in mijn fantasie… "verslavingsgehalte" staat hier absoluut op het maximum.
 
Op de foto zie je niks geen gezicht, of wat dan ook. Ze lijkt ook best wel stevig. Vanaf de foto's die ik zie,wordt ik niet echt gemotiveerd. Ongeschoren is ook niet heel erg mn ding.
 
Terug
Bovenaan Onderaan