Vrouw wil geen seks. Tips en ideeën gevraagd

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dat zeer zeker maar lijkt mij toch wel de moeite waard om eens te gaan kijken in deze context.

Misschien snijd ik mezelf dan als DVP in de vingers maar dan hebben we wel weer een tevreden heer rondlopen.

Kansloos. Verhouding is ongeveer 10.000 mannen op 0 vrouwen.
Dat is ook de reden waarom jij er geld voor kan vragen.;)
 
Laatst bewerkt:
" Uiteindelijk is mevrouw gestopt met de pil en haar seksdrive kwam voorzichtig aan weer terug. Dit is overigens geen garantie'
Ik ben gesteriliseerd zodat zij kon stoppen met de pil ,maar hielp niks alles wat je beschreef ook geprobeerd
geen resultaat veel ruzie over gemaakt 1,5 jaar geleden gescheiden na de scheiding nog meer ruzie dan ervoor
niks is goed of het deugt niet in haar ogen, het is vooral heel erg voor de kinderen(zitten in de puberteit)
die mogen niks van haar!,ik vermaak me prima met alle dames van plezier,maar het is wel een dure hobby,
Geen gouden tip, maar misschien kun je van haar toestemming krijgen dat je 1x in de maand een dvp mag bezoeken
omdat zei niks wil dan ben je ook van dat gezeur af,sterkte ermee
 
Kansloos. Verhouding is ongeveer 10.000 mannen op 0 vrouwen.
Dat is ook de reden waarom jij er geld voor kan vragen.;)
Heb een vriendinnetje die zit niet op tinder maar die kijk daar graag rond. De verhouding man/vrouw is idd absurd. Maar de verhouden man die zich normaal gedraagt en z'n afspraken na komt/vrouw. Is stukken beter.
Kost iets extra moeite maar de TS komt op mij over als een leuke vent. Als hij er ook nog goed uit ziet maakt hij zeker wel kan.
 
Wil wel echt me complimenten hier geven mannen! Fijn topic om te lezen hoe jullie deze man willen helpen. En dat die paar rare opmerkingen over meteen scheiden worden afgekeurd. Een fijne relatie hebben is ontzettend veel waard!

Rot om te lezen dat de lust bij zo veel vrouwen na het hebben van kinderen weg neemt. Heb zelf nog geen kinderen maar hoop het nooit mee te maken! Sterkte TS hoop dat jullie er samen uit gaan komen.
 
Wil wel echt me complimenten hier geven mannen! Fijn topic om te lezen hoe jullie deze man willen helpen. En dat die paar rare opmerkingen over meteen scheiden worden afgekeurd. Een fijne relatie hebben is ontzettend veel waard!
leuk om te lezen @Merel , dat wij mannen niet alleen gezien worden als geile bokken.
Een goede relatie is ontzettend veel waard, en de moeite waard om voor te vechten, als het tegen zit.
 
Aanvullend op eerdere postings.

Er zijn veel oorzaken die kunnen leiden tot verminderde sexbehoefte.

Verandering in het lichaam is er 1 van die naar mijn idee onderbelicht blijft;
-Verandering in neurotransmitter niveau's /aanmaak hormonen etc.


Stress is een van de aanjagers.
Voeding kan zowel stimulerend als remmend werken.
De verdeling van huishoudelijke taken zal externe stressfactoren (werkgerelateerde oorzaken b.v) niet opheffen. Ik maakte op dat jij meer deed dan zij en je de vermoeidheid dus niet als oorzaak zag.

Mss eerst eerst op een rijtje zetten of en zo ja welke veranderingen jij ziet bij haar (gedrag / fysiek en daarbij niet de focus op sex hebben).
Zie je grote veranderingen dan zou dit bespreekbaar moeten zijn, waarbij je aangeeft wat je ziet en dat je je zorgen maakt. Als zij zelf ook e.e.a. inziet is de stap naar de dokter mss wat makkelijker.
Het gaat primair om algehele gezondheid, sex volgt . Laat haar weten wat het met jou doet, dat je je zorgen maakt om haar welzijn en gezondheid als dit tenminste oprecht je zorgen zijn.


Geen makkelijk traject maar kan veel brengen.
 
Laatst bewerkt:
Ik voeg me graag bij Merel, complimenten voor TS zijn aanpak en voor de heren die er begripvol op reageren.
Uit de vraag van TS en de reacties is duidelijk af te leiden dat het probleem niet eenvoudigweg naar 'haar' wordt verschoven. Er wordt echt nagedacht over mogelijke oorzaak en oplossingen. De druk opvoeren werkt inderdaad averechts in zo'n geval!
Er zijn al veel bruikbare tips gegeven, eentje die ik niet voorbij heb zien komen is om haar het gevoel te geven dat ze aantrekkelijk is.
Daar ben ik zelf zeer gevoelig voor. Als je als vrouw je lichaam verafschuwt, heb je echt geen zin in intimiteiten. Jezelf mooi en aantrekkelijk vinden geeft automatisch een boost aan je libido.
Het heeft op zich weinig te maken met hoe zij er uitziet, zelfs de mooiste meisjes kunnen zichzelf lelijk vinden.

Je zou haar kunnen complimenteren over haar uiterlijk, haar vertellen dat je haar aantrekkelijk vindt en wat je aantrekkelijk vindt aan haar. Hou het realistisch, een leugen heeft ze zo door. Wees creatief, er is zeker iets dat haar aantrekkelijk maakt. Tepels die door een shirt zichtbaar zijn, billen of borsten die op en af waggelen bij het stappen, etc.
Ook niet verwachten dat er meteen intimiteiten van komt, niets in die richting doen want dan ben je opnieuw niet geloofwaardig meer. Een complimentje puur voor haar zelfvertrouwen, zonder iets in ruil te verwachten.

"Ik heb zin in seks" wordt heel anders ervaren dan "ik heb zin in jou". Overtuigd haar dat zij de reden is waarvoor je zin hebt en niet om een behoefte in te vullen.

Garantie op succes is er helaas niet, maar als je haar kan overtuigen dat zij nog altijd aantrekkelijk is voor het andere geslacht krijg je zonder twijfel een vrolijker wederhelft. Het werkt ook motiverend om het een of ander aan te pakken zoals overgewicht bijvoorbeeld.
Als je het idee hebt dat je uiterlijk volledig 'verkloot' is, steek je daar geen energie meer in. Een vicieuze cirkel die doorbroken moet worden.
Misschien ken je iemand uit haar omgeving aan wie je kan vragen om ook, subtiel een compliment te maken over hoe ze er uitziet.

Jezelf mooi vinden werkt echt erotiserend voor vrouwen.


Als ik mijzelf herlees, vind ik mijn toon nogal dwingend. Doe dit, doe dat!
Zo bedoel ik het niet, er gaan honderden gedachten door mijn hoofd en ik ben wat overdreven enthousiast geweest. :giggle:
 
Jaren geleden had ik een (getrouwde) geliefde. Zij vertelde mij dat ze na de geboorte van de kinderen vier jaar lang geen enkele zin had in seks, tot ze op de sportclub een aantrekkelijke (niet zo aardige overigens) man leerde kennen. Doordat ze ineens wél ging verlangen naar seks met die man ging het thuis ook ineens veel beter. Haar echtgenoot (die niet wist hoe ver ze met die nieuwe sportvriend ging) zei nog "ik weet niet wat jullie doen en ik hoef het niet te weten maar ga vooral door."
Daarna was ik een tijdlang de extra-geliefde maar ze zijn uiteindelijk toch uit elkaar gegaan omdat de echtgenoot steeds meer doorkreeg wat er in het echtelijk bed gebeurde als hij op kantoor was.
Doodzonde want ze pasten heel goed bij elkaar en hebben volgens mij daarna geen van beiden een echt leuke partner gevonden.
Niet zo heel lang geleden had mijn vriendin met wie ik ruim 10 jaar samen was een jaar lang geen zin meer in seks. In goed overleg zijn we toen gewoon als hele goeie vrienden verder gegaan.en ze vond een nieuwe ook redelijk leuke man (zij vindt hem leuker dan ik em vind maar da's geen probleem). Zij mag mijn huidige vriendin ook erg graag.
 
Als je geen sex wilt hebben moet je vooral een relatie aangaan, samenwonen en trouwen. In het begin is leuk en als geile konijnen overal erop losneuken maar op een gegeven moment raak je op elkaar uitgekeken en zit je verplicht op de bank verveeld naast elkaar tv te kijken en aan elkaars tekortkomingen te irriteren (hij boeren, ruften, uit zijn neus vreten, aan zijn zak krabben en zij als Ma Flodder onverzorgd in haar joggingbroek schransen, lui zijn en moddervet worden). Vooral als er kinderen komen dan is het echt gelijk over en uit met de pret. Sinds ik al jaren vrijgezel ben neuk ik meer dan ik fysiek aan kan en hoef met niemand rekening te houden of verantwoording af te leggen. Zoals opa zegt: beter vrijgezel zijn en eindeloos erop los neuken tot je erbij neervalt; en het maakt niet uit of het een dvp is. Je leeft maar 1 keer! 🥳😝🤣😉🥳
wow...... dat is zo kort door de bocht dat het gewoon rechtdoor gaat............................
 
Allen heel erg dank voor de oprechte antwoorden. Het heeft mij écht goed gedaan. Er zitten zeker adviezen bij die ik (nog) eens kan proberen. Dank ook aan de dames die reageren, jullie input als ervaringsdeskundige is mogelijk (hoop ik) van onschatbare waarde.
Ik heb gister avond een gesprek aangegaan. Nouja, het werd letterlijk nachtwerk. De schuld werd niet besproken, geen verwijten, alleen zoeken naar een oplossing. De eerste stap is dan ook gezet, er wordt gestopt met de pil. Dit was niet alleen de reden dat ze dan mogelijk meer zin kreeg, maar vooral ook uit angst van haar uit voor de (mogelijke) lange termijn consequenties van het gebruik van de pil. Condooms zijn besteld want steralisatie staat op de planning. Ik schijt 17 kleuren als ik er aan denk dat er in mijn zak gesneden gaat worden, dus dat is mijn drempeltje om overheen te komen. Sowieso ben je niet instant onvruchtbaar heb ik gelezen dus is condoom de eerste 3 maanden na de ingreep nog zeker aan te raden.
Eerst maar eens die hormonen uit haar lichaam krijgen.
Qua complimentjes wat Sharon noemde snap ik zeker wat je bedoelt. De pest is, hoe veel ik er ook geef, ze gelooft / accepteerd het niet echt. Ze is inderdaad zelf totaal niet happy in haar lichaam door stevig overgewicht. Ik heb er een stuk minder moeite mee, maar ze gelooft me (na al die jaren) nog altijd niet. Om haar beter te laten voelen gaan we nu dus samen meer bewegen en beter eten. Nu heb ik geen illusie dat het in een weekje of 2 is opgelost, maar we hebben nu hoop ik wat serieuze stappen gezet naar een betere intimiteit samen.
De adviezen over voorstellen van een open huwelijk en dergelijke snap ik, zou ik ook kunnen voorstellen, maar mijn vrouw is volgens mij de uitvindster, patenthoudster en verbeteraar van de hedendaagse monogamie. Niet dat ze jaloers is of iets, maar het is instant game over als er buiten huis gesnoept zou worden (en dat bekend wordt ;))
 
De adviezen over voorstellen van een open huwelijk en dergelijke snap ik, zou ik ook kunnen voorstellen, maar mijn vrouw is volgens mij de uitvindster, patenthoudster en verbeteraar van de hedendaagse monogamie. Niet dat ze jaloers is of iets, maar het is instant game over als er buiten huis gesnoept zou worden (en dat bekend wordt ;))
Mooi dat je deze stap gezet hebt, hoor! Verwacht ook niet dat de seks morgen alweer terug is. Het moet in stapjes terugkomen, maar het eerste stapje heb je genomen. Wel herkenbaar wat je zegt over de onmogelijkheid van een open huwelijk/relatie. Dat is bij ons ook zo, dat is echt niet bespreekbaar. Bij mijn vorige vriendin wel trouwens. Maar dat is om hele andere redenen stukgelopen. En de ironie wil dat we toen wel openstonden voor een open relatie, maar dit uiteindelijk nooit in de praktijk hebben gebracht.
 
Allen heel erg dank voor de oprechte antwoorden. Het heeft mij écht goed gedaan. Er zitten zeker adviezen bij die ik (nog) eens kan proberen. Dank ook aan de dames die reageren, jullie input als ervaringsdeskundige is mogelijk (hoop ik) van onschatbare waarde.
Ik heb gister avond een gesprek aangegaan. Nouja, het werd letterlijk nachtwerk. De schuld werd niet besproken, geen verwijten, alleen zoeken naar een oplossing. De eerste stap is dan ook gezet, er wordt gestopt met de pil. Dit was niet alleen de reden dat ze dan mogelijk meer zin kreeg, maar vooral ook uit angst van haar uit voor de (mogelijke) lange termijn consequenties van het gebruik van de pil. Condooms zijn besteld want steralisatie staat op de planning. Ik schijt 17 kleuren als ik er aan denk dat er in mijn zak gesneden gaat worden, dus dat is mijn drempeltje om overheen te komen. Sowieso ben je niet instant onvruchtbaar heb ik gelezen dus is condoom de eerste 3 maanden na de ingreep nog zeker aan te raden.
Eerst maar eens die hormonen uit haar lichaam krijgen.
Qua complimentjes wat Sharon noemde snap ik zeker wat je bedoelt. De pest is, hoe veel ik er ook geef, ze gelooft / accepteerd het niet echt. Ze is inderdaad zelf totaal niet happy in haar lichaam door stevig overgewicht. Ik heb er een stuk minder moeite mee, maar ze gelooft me (na al die jaren) nog altijd niet. Om haar beter te laten voelen gaan we nu dus samen meer bewegen en beter eten. Nu heb ik geen illusie dat het in een weekje of 2 is opgelost, maar we hebben nu hoop ik wat serieuze stappen gezet naar een betere intimiteit samen.
De adviezen over voorstellen van een open huwelijk en dergelijke snap ik, zou ik ook kunnen voorstellen, maar mijn vrouw is volgens mij de uitvindster, patenthoudster en verbeteraar van de hedendaagse monogamie. Niet dat ze jaloers is of iets, maar het is instant game over als er buiten huis gesnoept zou worden (en dat bekend wordt ;))
Stap voor stap aanpakken dat komt wel weer goed veel succes 🤞. Wil je een open huwelijk kan je eerst goed over praten met haar en duidelijke afspraken maken.
 
Goed dat je het gesprek aan bent gegaan en als ik zo lees ook nog een heel uitgebreid gesprek.

Je zou met je vrouw samen op tennis kunnen gaan. Of samen wandelen. Zit je waarschijnlijk wel met de kinderen. Maar er is altijd een oplossing.

Nog een tip. Laat het na dit gesprek niet wegzakken. Dus praat er nog regelmatig over. Hoeft waarschijnlijk niet meer zo lang maar iedere week een half uurtje of een uur hoe het nu gaat. Zo laat je ook zien hoe belangrijk het is dat het goedkomt. Zelf zou ik die financiële situatie ook nog bespreken dat je daar wat meer vrijheid wil. Maar ja dat kan je ook later nog doen.

Succes
 
Qua complimentjes wat Sharon noemde snap ik zeker wat je bedoelt. De pest is, hoe veel ik er ook geef, ze gelooft / accepteerd het niet echt.
Zeer herkenbaar, uit de tijd dat ik nog een relatie had (een eeuwigheid geleden). Het wordt gewoon niet geloofd, elk compliment wordt afgekapt, ontkend en tegengesproken. Zwaar frustrerend.
 
En nu open ik ineens een topic die eigenlijk vrij weinig met DVP te maken heeft. Maar ik weet, mede door het lezen van de posts van andere gebruikers, dat ik niet de enige ben met dit probleem.
Ik ben gelukkig getrouwd en wil mijn vrouw en kinderen voor een geld missen. Er is maar één dingetje in ons huwelijk wat mij heel erg zwaar ligt. Mijn vrouw heeft nooit zin in seks. nooit. Sinds de geboorte van ons jongste kind kan ik het aantal keer dat wij seks hebben -per jaar- op één hand tellen. Het vergt van mijn kant zo veel 'moeite' om haar zo ver te krijgen dat het gewoon niet leuk meer is. En als er dan een mogelijkheid zou kunnen bestaan tot een fijne avond samen, dan wordt de moeite wel teniet gedaan door een miniscule tegenslag. Een kind wat water gaat drinken in de badkamer, de buren die geluid maken, de verkeerde film opgezet of wat ook. Leuk zo'n rant natuurlijk, maar wat is nou het punt waarom ik dit topic open? Heren in gelijke situaties, wat doen jullie om je vrouw zo ver te krijgen? Natuurlijk heb ik zelf ook wel pogingen ondernomen hoor.
Complete huishouden doen zodat er 's avonds letterlijk niets meer te doen was.. Eindigde in Holland's got talent kijken
Erotiserende film (50 shades) opzetten? Ze viel in slaap
Massage geven? Wil ze niet meer (Hernia), werkte vroeger nog wel eens.
Praten? Ja, ze geeft alles toe, maar komt niet zelf met een idee voor oplossing
Ruzie? in Jochem Meyer stijl: ik slaap weer op de bank vannacht! niks goedmaakseks
(erotisch) Cadeau? Die van kerst 2019 liggen nog ongeopend in de kast. Geen interesse.
Hele dag liever woordjes, kusjes, strelingen? Ik voel me net een aanrander, ze wijkt / ketst alles af. Maar ze zegt niet 'vies' van me te zijn ofzo
Help!?
Ik denk dat je het probleem vooral bij jezelf moet zoeken. Blijkbaar ben jij gewoon niet spannend genoeg meer.
 
Als voor jou een relatie synoniem staat voor sex, niet meer en niet minder, dan snap ik de opmerking van sommigen wel dat je snel weg moet gaan als de sex er niet meer is.

Mij is het ook overkomen. We hadden al kinderen, het gezin was compleet, ik had me laten steriliseren, maar kennelijk veranderde er iets in haar lichaam waardoor ze geen behoefte meer heeft aan sex. Ja, we hebben gesproken, ja, we zijn bij de dokter geweest en ja, hebben met relatie specialisten gesproken, maar als de behoefte naar sex er niet meer is…

Voor mij gaat een relatie veel verder dan alleen het hebben van sex. We knuffelen nog steeds en liggen in een lepeltje lepeltje houding in bed (is toch ook intimiteit, maar dit ging met muizenstapjes omdat ze me wel moest vertrouwen dat het niet toch op sex ging uitdraaien en dat vertrouwen wil ik niet beschamen), we hebben samen kinderen, we kennen elkaars achtergrond, weten wat we nodig hebben van elkaar, we steunen elkaar in elkaars ontwikkeling en hebben het leuk met elkaar. Het enige wat er aan "mankeert" is dat we slechts enkele keer per jaar sex hebben (en dit doet ze meer om mij een plezier mee te doen, dan dat ze er zelf van geniet, en dus dring ik er ook maar niet meer op aan). Ze had zelfs voorgesteld dat ik als ik sex wilde hebben, dat ik dat dan maar buiten de deur moest gaan halen. Over liefde voor elkaar gesproken….. Toch?

Ik heb dat jaren niet gedaan (sex buiten de deur gezocht) uiteindelijk toch gekeken of ik de leegte daarmee kon invullen maar nog steeds geven mijn spaarzame uitstapjes me nog niet het gevoel wat ik er van hoopte.

Al met al: herkenning ook bij mij. Vanuit mijn ervaring: garanties dat het weer het oude wordt, heb je niet. Stel bij jezelf vast wat je belangrijk vind in een relatie. Als je niks anders kunt bedenken dan sex, dan is de conclusie simpel. Ik heb nog genoeg zaken gevonden die het voor mij nog steeds waard zijn om bij elkaar te blijven.
 
En nu open ik ineens een topic die eigenlijk vrij weinig met DVP te maken heeft. Maar ik weet, mede door het lezen van de posts van andere gebruikers, dat ik niet de enige ben met dit probleem.
Ik ben gelukkig getrouwd en wil mijn vrouw en kinderen voor een geld missen. Er is maar één dingetje in ons huwelijk wat mij heel erg zwaar ligt. Mijn vrouw heeft nooit zin in seks. nooit. Sinds de geboorte van ons jongste kind kan ik het aantal keer dat wij seks hebben -per jaar- op één hand tellen. Het vergt van mijn kant zo veel 'moeite' om haar zo ver te krijgen dat het gewoon niet leuk meer is. En als er dan een mogelijkheid zou kunnen bestaan tot een fijne avond samen, dan wordt de moeite wel teniet gedaan door een miniscule tegenslag. Een kind wat water gaat drinken in de badkamer, de buren die geluid maken, de verkeerde film opgezet of wat ook. Leuk zo'n rant natuurlijk, maar wat is nou het punt waarom ik dit topic open? Heren in gelijke situaties, wat doen jullie om je vrouw zo ver te krijgen? Natuurlijk heb ik zelf ook wel pogingen ondernomen hoor.
Complete huishouden doen zodat er 's avonds letterlijk niets meer te doen was.. Eindigde in Holland's got talent kijken
Erotiserende film (50 shades) opzetten? Ze viel in slaap
Massage geven? Wil ze niet meer (Hernia), werkte vroeger nog wel eens.
Praten? Ja, ze geeft alles toe, maar komt niet zelf met een idee voor oplossing
Ruzie? in Jochem Meyer stijl: ik slaap weer op de bank vannacht! niks goedmaakseks
(erotisch) Cadeau? Die van kerst 2019 liggen nog ongeopend in de kast. Geen interesse.
Hele dag liever woordjes, kusjes, strelingen? Ik voel me net een aanrander, ze wijkt / ketst alles af. Maar ze zegt niet 'vies' van me te zijn ofzo
Help!?
Ik heb je probleem met wat vage kennissen besproken. We hebben helaas geen passend antwoord voor je. Succes verder
 
Sterilisatie valt best mee, kleine moeite groot plezier als het tenminste weer tot lekkere seks kan leiden bij je vrouw.
Hier heeft mijn eega ook veel minder behoefte aan intimiteit dan ik. Ik laat nu het balletje bij haar liggen als ze zin heeft maar dan moet ik soms best een tijdje wachten. En dan pakt het ook weleens verkeerd uit, heb ik net die ochtend de hand aan mezelf geslagen bij gebrek aan beter heeft ze die avond zin.
Zag nu dat bij Kruidvat de satisfyer in de aanbieding was, misschien een idee voor haar.
 
Sterilisatie valt best mee, kleine moeite groot plezier
Ik vond het ook fluitje van een cent. Op de terugweg even ongemakkelijk in de tram gezeten maar verder prima ervaring. Het beeld dat het iets om tegenop te zien ontstaat vanzelf: wie het lastig vond of aandacht wil trekken op visite vertelt een rampverhaal in geuren en kleuren terwijl de rest bij wie het allemaal makkelijk ging er eigenlijk niets over heeft te vertellen. Zo blijven de sterk overdreven 'erge' verhalen hangen.
Wie al ligt te jammeren als de tandarts nog moet beginnen zal het niet leuk vinden maar die is ook ongeschikt om zich voort te planten nietwaar.
 
Die operatie valt inderdaad best mee, maar ik heb er toch een week last van gehad. Het lastigste was het onkruid af doen (en nadien) :) want ik was dat toen nog niet echt gewoon.
De eerste weken moest ik ook niet met de fiets over de kasseikes gaan rijden. Als de noten tegen elkaar sloegen deed dat geen deugd.
 
Allen heel erg dank voor de oprechte antwoorden. Het heeft mij écht goed gedaan. Er zitten zeker adviezen bij die ik (nog) eens kan proberen. Dank ook aan de dames die reageren, jullie input als ervaringsdeskundige is mogelijk (hoop ik) van onschatbare waarde.
Ik heb gister avond een gesprek aangegaan. Nouja, het werd letterlijk nachtwerk. De schuld werd niet besproken, geen verwijten, alleen zoeken naar een oplossing. De eerste stap is dan ook gezet, er wordt gestopt met de pil. Dit was niet alleen de reden dat ze dan mogelijk meer zin kreeg, maar vooral ook uit angst van haar uit voor de (mogelijke) lange termijn consequenties van het gebruik van de pil. Condooms zijn besteld want steralisatie staat op de planning. Ik schijt 17 kleuren als ik er aan denk dat er in mijn zak gesneden gaat worden, dus dat is mijn drempeltje om overheen te komen. Sowieso ben je niet instant onvruchtbaar heb ik gelezen dus is condoom de eerste 3 maanden na de ingreep nog zeker aan te raden.
Eerst maar eens die hormonen uit haar lichaam krijgen.
Qua complimentjes wat Sharon noemde snap ik zeker wat je bedoelt. De pest is, hoe veel ik er ook geef, ze gelooft / accepteerd het niet echt. Ze is inderdaad zelf totaal niet happy in haar lichaam door stevig overgewicht. Ik heb er een stuk minder mo eite mee, maar ze gelooft me (na al die jaren) nog altijd niet. Om haar beter te laten voelen gaan we nu dus samen meer bewegen en beter eten. Nu heb ik geen illusie dat het in een weekje of 2 is opgelost, maar we hebben nu hoop ik wat serieuze stappen gezet naar een betere intimiteit samen.
De adviezen over voorstellen van een open huwelijk en dergelijke snap ik, zou ik ook kunnen voorstellen, maar mijn vrouw is volgens mij de uitvindster, patenthoudster en verbeteraar van de hedendaagse monogamie. Niet dat ze jaloers is of iets, maar het is instant game over als er buiten huis gesnoept zou worden (en dat bekend
Sterilisatie heb ik hier gedaan devasman.nl/sterilisatie door de huisarts,
donderdagmiddag gebeld ,zaterdagmorgen kon ik terecht,wel een weekje vrijnemen na de sterilisatie
en iemand meenemen die terugkan rijden.geloof dat het €360,- was krijg je niet vergoed door zorgverzekering
de spuiten in je ballen doen het zeerst ongeveer 5 sec aan 2 kanten aangezien je 2 ballen hebt,voor de rest geen pijn gehad valt reuze mee na een week mogen de hechtingen eruit dat moet wel bij je eigen huisarts
werd toen bij mij door 2 stagiaires gedaan van 19 hadden nog niet vaak zoiets gezien,
en je moet je voor de sterilisatie kaal scheren,geen gedoe met ziekenhuis of weken wachten zodat je bang wordt of gaat twijfelen was wel een eindje rijden na 3 maanden wordt je zaad nagekeken hoe vruchtbaar je
nog bent even thuis een potje volkwakken en wegbrengen voor onderzoek,voordat je het potje vult mag je 4 dagen geen sex hebben,maar dat gaat je vast lukken!
kijk maar wat je doet succes
 
Terug
Bovenaan Onderaan