Recensie Vania & Co. 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Erikvol

Wandelaar
30
04/03/22
70
9
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
BDSM spel
4,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op gezicht
  4. Pijpen deepthroat
  5. Pijpen zonder condoom
  6. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Spaans
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Penislengte
14-15
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/shemales/prive-ontvangst/utrecht/2135797-vania
Totale kosten (in euro)
€ 300,00
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Deze week voor werk in Utrecht, twee dagen, dus een overnachting. Had op weg heen al eens een beetje bekeken wat er te doen was en wie ik vanavond zou gaan ontmoeten. Had zin in een dame met wat extra's dus uitgekomen op Vania, mooie foto's van een lekker lichaam en knap koppie. Het was nog vroeg, dus nog geen contact gezocht. Gedurende de dag dit gedaan en meteen een afspraak gemaakt voor die avond, een uur voor € 200,00, met alles erop en eraan. Na het werk naar het hotel, douchen, opfrissen en gereedgemaakt. Kreeg ik een appje van haar. Dacht dat ze wilde afzeggen, wat een teleurstelling zou zijn en dat werd het in eerste instantie een beetje. Ze had bezoek gekregen, een "vriendin"was gekomen. Ik liet haar mijn teleurstelling blijken, ze zou erop terugkomen. Even later (vijf minuten) deed ze dat ook, haar vriendin was kennelijk ook wel in de stemming, of ik zin had in een trio.... Natuurlijk had ik dat, vroeg wat het koste, kreeg een bericht met een bedrag van € 400,00. Dat vond ik teveel en vertelde dat ik maar €300,00 had en niet meer kon pinnen. Zij gingen akkoord, leuk!!!

Daarheen gelopen en binnen gelaten. Mijn mond viel open, daar stonden twee heerlijke "dames" met knappe geile gezichten, vol in heerlijke lingerie gekleed en enorm mooi opgemaakt, lichamen om U tegen te zeggen en beide klaar voor de aanval. Ze kwamen om mij heen staan en begonnen meteen vol te tongzoenen, met mij en met elkaar. De slaapkamer in en moest mij van hun maar meteen uitkleden. Was nog bezig met de knopen van mijn blouse of eentje had mijn harde pik al in haar mond, ze pijpte heerlijk.

Eenmaal helemaal naakt, kreeg ik een nat doekje door mijn billen en moest maar met een been op het bed staan. Daarop begon de een mij heerlijk te rimmen, terwijl Vania mij vol en diep aan het pijpen was, zij wist enorm goed hoe het pijpen moet gebeuren en ik genoot enorm van een mond om mijn lul en een tong in mijn anus. De dames wisselde af en toe af, zo geil om te zien. Had het gevoel dat ik na een tien minuten op het knappen stond, dus moest even stoppen.

Op mijn knieën en daar stonden zij, beide met een harde paal. Om de beurt mocht ik hun pijpen, heerlijk. Werd met mijn hoofd vastgepakt om nog dieper te gaan. Hun pikken waren heerlijk om op te zuigen en te likken, volledig geschoren, geen vreemde geurtjes en lekker hard. Vania nodigde mij na een tijdje uit om haar te neuken. Condoom eromheen en zij behandelde zich met glijmiddel. Wat is zij heerlijk strak en na een paar keer langzaam op en neer, mocht ik het ritme bepalen zoals ik dat wilde.

De ander, weet haar naam niet eens, ging voor mij staan, waardoor ik af en toe haar pik in mijn mond kon nemen. Het werd een geil feestje en alles ging maar door. Op een gegeven moment werd ik plat op mijn rug gelegd en ging ze bovenop mij zitten, ik eerst met de ander tongen, daarna stopte zij zonder pardon haar ballen in mijn mond, gevolgd door haar stijve lul. Ik neukte iemand in haar kont, iemand anders neukte mij in mijn mond. Wat een porno...

Na verloop van tijd werd ik weer op mijn knieën gezet en ging hun beide weer pijpen, het moest eerder zo van hun.... Zij wilde allebei klaarkomen, terwijl dit niet was afgesproken, qua kosten dan. Maar het gebeurde toch, wellicht hadden zij daarna geen afspraken meer, maar voor mij een enorm geluk. Ik vroeg waar ze allebei wilde komen, half in het Engels en gebaren. "In your face and mouth" kreeg ik duidelijk te horen. Zag geen enkele kans om daarop nee te zeggen,

De andere dame pakte mijn hoofd vast en Vania trok zich voor mij af, maar een paar trekjes, want haar pik zat nog een seconde geleden diep in mijn mond en was deze aan het neuken. Zij kwam, een normale hoeveelheid, maar vol in mijn gezicht. Toen de ander, met een hand pakte zij mijn hoofd van boven vast en trok zich af, wilde bewegingen in haar lichaam, deed met haar hand mijn mond open en zij kwam, een enorme grote hoeveelheid zaad uit haar lul over mijn gezicht en in mijn mond, ik zat compleet onder haar zaad en een enorme lading in mijn mond, zo'n enorm geil gevoel en het smaakte prima. Kreeg haar pik daarna in mijn mond geduwd en zoog het laatste restje uit haar heerlijke lul.

Ik was tussendoor mijn eigen lul aan het aftrekken. "Get up", kreeg ik te horen. "You cum" Ik moest over hun borsten komen. Mijn gezicht zat nog vol met hun zaad, maar zag twee heerlijk geile dames voor mij met beide nog een harde lul, dus ik kwam als een gek en spoot ik hun borsten vol. Zij smeerde het met hun handen van hun borsten af en stopte hun vingers in mijn mond... Moest alles oplikken en daarna doorslikken. Heerlijk, die dominantie!

Na het uithijgen, ging ik mij even douchen, kon allemaal, super! Kreeg daarna wat te drinken en kleedde mij weer aan. Al met al waren we 40 minuten bezig geweest. Het was niet de tijd zoals afgesproken, maar dat interesseerde mij geen bal, het waren 40 enorm geile minuten. Teruggelopen naar het hotel en een drankje aan de bar gepakt. Zat aan de bar nog steeds met een onwerkelijk gevoel, een heerlijk gevoel.
 
Laatst bewerkt:
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
36.573
Berichten
702.381
Leden
32.531
Nieuwste lid
Densilll
Terug
Bovenaan Onderaan