Algemeen Alkmaar algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ben al een tijdje niet meer in Alkmaar geweest. Ben nu wel heel nieuwsgierig of ik deze Christina ken. Weet wel dat jaren geleden zoals hierboven beschreven er een Christina heeft gewerkt en heel bijdehand was en soms ook ruzie maakte met klanten dan liep ze gewoon in haar lingerie achter je aan en kon ze aardig uithalen (weleens gezien). Ze was echt een fotomodel. Heeft ze toevallig zo`n moedervlek boven haar lip zoals Cindy Crawford ? Want die ik bedoel die heeft ook op het zandpad gewerkt en daarna op de Dam en daarna heeft ze gewerkt in England waar ze aardig verdient heeft maar het ook weer zo snel heeft uitgegeven en daarna heeft ze een zoon op de wereld gebracht. Als die het is moet ik snel naar Alkmaar.
 
Deze Christina is begin 2019 weer gestart in het vak. Toen was ze geloof ik 35, dus nu denk zelfs 39 en geen 37/38.

Toen zag ze er normaal uit, geen fotomodel ofzo. Na het herstarten van haar werk heeft ze vrij snel allerlei ingrepen laten doen. Haar gezichtje is opgevuld met fillers, haar ogenleden zijn gedaan en einde zomer 2019 heeft ze ook sili's laten zetten. Ze ziet er nu goed uit, wat mede komt doordat ze erg slank is (en de ingrepen?), waar veel anderen op die leeftijd al zijn uitgezakt.

Ze heeft idd een kind, maar betwijfel of het degene is die jij bedoelt. Ga maar even kijken anders, ze werkt al enkele jaren op die kamer. Die moedervlek heb ik niet meer scherp staan gezien het al een tijd geleden is dat ik haar heb bezocht inmiddels...
 
De beschreven Christina die Tom aanhaald die heb ik ook voor me. Durf alleen niet te zeggen of het haar echt is ze leek voor mijn gevoel iets langer die er op het moment saat
 
Ik heb deze dame bezocht toen ze er net zat. Heet volgens mij Diane komt uit Bulgarije. Kan hard tot zeer hard genomen worden. Heeft lekker lichaam. Pijpbeurt was lang en op zich oke maar niet heel bijzonder en niet diep. Tieten zijn wel geholpen maar ik voelde daar helemaal niks van.
Is wel van de upsel zoals hierboven al aangegeven. overal moet voor worden bijbetaald. Verder wel aardige dame maar lijkt mij wel wat ervaring te hebben in dit vak.
Inderdaad een leuke dame op 2pg1t7 mooi lichaam, voor het normale pijpen neuken was goed. was er toen ook 2weken geleden geweest bij haar. vroeg welke dagen ze aanwezig was maar kreeg niet echt een duidelijk antwoord. maandag vrije dag zei ze en maar kwam er meer op neer wanneer ze zin heeft. heb d'r nu al 2weken niet gezien op zaterdag. vraag me af of ze nog wel staat. mocht iemand dat weten hoor het graag :)
 
Diane, die dame met dat zwarte/donkere haar, die laatst op de kamer van Sarah stond, die zag ik gisterenavond tegenover de kamer van Sarah. Liep net een (potentiele) klant de deur uit, die vond dat de dame zich onredelijk had opgesteld bij de onderhandelingen.

Ik zag gisteren Steffi vertrekken van haar kamer. Stond in het T stukje bij Sarah voor de deur ordinair te schreeuwen wie van de dames er met haar mee party ging vieren. Leek haast of ze wat op had. Hoop toch dat ze van de schrik bekomen is van vorige week.
 
Tijdens de voetbal vanmiddag trof ik vijf dames aan op 1 kamer dat was mij toch even teveel, ik er toch naar toe alle dames vlogen weg, uiteindelijk met twee dames leuk half uurtje gehad.
;-) Klinkt goed. De totaalprijs van trio's vind ik pittig, zelf doe ik daarom eigenlijk nooit een trio, mede gezien 15 minuten voor mij ook niet genoeg is. Dus dan zit je al op een half uur, dus begint dan bij 200 euro.
 
Zwart haar en een x aantal tattoos slanke meid is dat.
Zag er leuk uit was bij zlatina geweest daarna zag ik der deze week ,mijn kruit was al verschoten!
dat klopt
zeer slank met een normale lengte.
cup a/b.
voor het raam niet ontzettend opvallend, maar binnen een vrolijke vriendelijk dame.
erg mooi gezichtje en goed verzorgd lichaam.

hygiene ook top.

ik bezoek dames niet zo snel een 2e keer, maar deze kan ik bij matig aanbod zeker vaker gaan bezoeken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan