Gangbang Haagse(G)B 4,78 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Mag ik hier zelf reageren? Als dat niet de bedoeling is, verwijder dan alsjeblieft mijn bericht!

Allereerst wil ik Gangbanglover43 bedanken, die als één van de aanwezigen op mijn eerste feestje de moeite genomen heeft hier iets te schrijven. Het is echt geweldig om, nadat ik zelf tientallen recensies geschreven heb (op het "andere/oude" forum) over andere feestjes, nu zelf iets te lezen over iets dat ik georganiseerd heb.

Ik doe het ongetwijfeld iets anders dan anderen. Het belangrijkste verschil is dat je mijn feestjes niet terug zult vinden op de bekende websites. Alles gaat via mijn mailinglijst. Als je meer wilt weten hoor ik graag van je, alsjeblieft NIET HIER maar via een privébericht, dan vertel ik je even iets meer.
@Jan Sins
 
Geen recensie van afgelopen vrijdag??
@el niño mimado! was er (volgens mij niet), dus helaas geen literaire hoogstandjes…alleen op sexueel gebied 😎

Ik heb weer een heerlijke geile middag gehad bij @HaagseB na het 5-dames geweld van afgelopen vrijdag.

Sienna is een lieve, heerlijke, blonde, geile, jongedame die aan al vrij snel een flink aantal ladingen van de deelnemers in ontvangst mocht nemen. Zij is het type waar je bovenop wilt springen als ze in de plaatselijke supermark loopt. Geile blik in haar ogen, lekker borsten en en heerlijk stevige kont.

Hoogtepunten: aan het einde van de GB gaf Sienna aan dat zij ferme klappen op haar heerlijke derrière wel kon waarderen en na de eerste klapjes gaf ze ook aan dat ze een DP heel erg graag wilde proberen. Dat vergde enige logistieke uitdagingen, maar lukte uiteindelijk toch en waarschijnlijk volgende keren gaat het als een sneltrein?

Ook hulde aan de deepthoat kwaliteiten van Sienna, volgens mij vindt ze het echt heerlijk om een goed gevuld keeltje te hebben….en tijdens de bukake aan het einde leek ze het allemaal heerlijk te vinden. Wederom een super intiem feestje bij @HaagseB 🙏
 
Nou, het is bijna vrijdag, mijn eerste GB in Den Haag.. ik kan niet wachten. Al 2 keer geweest bij de Stoute meisjes, maar zoveel verhalen gelezen, en zelfs gehoord bij de Meisjes, dat de Haagse toch net iets chiller zou zijn. Ik rij vrijdag vast met goede zenuwen weg uit het Nijmeegse… benieuwd naar wat komen gaat..
Ik zou je bijna om een lift vragen, maar ik kan vrijdag niet. Dan zaterdag maar naar de Stoute Meisjes...
Veel plezier!
 
Dank voor de melding. Ik zal het even checken...
Edit: Staat inderdaad niet meer op sexjobs. Ik vind het vreemd dat ze niet op mijn aanmelding hebben gereageerd.
Sta je op de mailing? Dan heb je Elvira dr nummer toch? Ff appen zou ik zeggen. Zou lullig zijn als het wél doorgaat, maar dat jij niet gaat omdat ik heb gezegd dat het niet doorging. Dat wil ik niet op mn geweten hebben🤦
 
Zo, in plaats van contacten over een volstrekt andere gangbang weer eens tijd voor een review!

Vandaag waren we met ca. 9 man geroepen om de liefsletterige Charlotte lekker uit te wonen. Leuke Limburgse meid met hele mooie tietjes (waarvan 1 gepierced, daar geil ik op yesss😍) en kutje, die vroeger ook feestjes heeft gedaan onder een andere naam. Ze had een lekker zwart jurkje met gaten (en zonder slipje) aan, en mooie zwarte hakjes die de hele sessie aanbleven.

Er waren wat usual suspects, waaronder de squirtkoning die haar een paar keer lekker het matras liet onder spuiten. Ook met haar vibrator lukte dit super, dus we moesten tussendoor de lakens verschonen😅 Wat een bende haha..

Charlotte had verder geluk met een aantal flinke dikke pikken vandaag!

Ze neukte lekker door, soms even een korte pauze. Hoogtepuntje was wel dat ze met de vibo op haar kutje lekker onder me klaarkwam (en even niet wist waar ze moest kijken), en toen we afsloten met een goede liggende bukkake, waar ze flink werd onder geplamuurd door mij en nog 2/3 mannen die flink hadden gespaard. Ook weer een toppertje dus!
 
Niks toe te voegen aan het verslag van @Sanasolis, heerlijke dame die Charlotte, prachtig lichaam, en twee uur lang genieten van het neuken. Dat klaarkomen met die vibrator was inderdaad een memorabel momentje. Er werd gedurende de middag al flink wat sperma verschoten door de deelnemers, het meeste in Charlotte's mondje, maar ook de eind-bukkake was een goede!
 
Vandaag weer een mooi feestje in het koude Den Haag meegemaakt, na het parkeren de wandeling over de stoep richting de voordeur gemaakt en dit was vandaag met gevaar voor eigen leven! Achteraf bleek het een voorbode te zijn want de gladheid bleef niet beperkt tot buiten..



Goed, ik was ruim op tijd maar evenwel was de kamer al goed gevuld met.. mannen.. eh, dit was anders dan de vorige keer maar aangezien ik op het oog de enige leek te zijn die daar enigszins bezorgd over was besloot ik het nog maar even aan te kijken 😬



Niet veel later kwamen Cheryl & Ginger binnen, wat een plaatjes weer in hun mooie lingerie en na een kort rondje kennismaken vloog Ginger als eerste op haar knietjes en stonden er in No time een paar mannen bij haar die ze gretig begon te pijpen.. Man man wat een enorm lekker ding is Ginger toch, Petit frame met kleine zachte borsten met harde tepeltjes erop, BH was zo uit en de paarse string volgde vrij snel, na goed voorbeeld op m'n rug tussen haar benen gedoken en even m'n tong in haar honingpotje gestopt.. likken werd al snel omgezet in een ritje op mijn gezicht.. wordt niet snel beter meer dan dat!! Maar goed laat ik Cheryl niet vergeten, voller dan Ginger maar geenszins dik of buitenproportioneel gewoon een heerlijk sexbeest! Ze was al druk in de weer en ik mocht een van mijn medebangers aflossen dus nam achter haar plaats en mocht haar gepiercete kutje doggystyle neuken, heerlijk strak en de aan de geluiden die ze maakte misschien niet geheel onverdienstelijk al hielpen de anderen ook goed mee met het vullen van haar mond en spelen met haar, idem gepiercete, tepels.



Nog binnen het half uur vroeg een van de medebangers of hij in haar kontje mocht waarbij het antwoord met een mond vol "hmmmuhuh" maar als instemmend werd gehoord 😄.. Ondanks een flinke hoeveelheid glijmiddel wilde het maar niet lukken en na een aantal pogingen werd mij de vraag gesteld of ik het misschien wilde proberen.. tja eigenlijk niet natuurlijk maar ja wie ben ik om op zo'n moment te weigeren en even later zat ik in het strakste kontje dat ik afgelopen jaren heb mogen penetreren, heb nog minstens twee maal gekeken of Haagse niet snel een bankschroef had neergezet op het matras…



Na enkele dappere minuten waarbij ik de gehele boodschappenlijst voor komend weekeinde twee keer heb doorlopen kwam al veel te snel het onherroepelijke einde van de eerste ronde in zicht. Omdat ik half over haar heen gebogen in haar kont zat kon ik mooi in haar oor de vraag stellen of ze daadwerkelijk echt zoveel mogelijk zaad wilde proeven als waarmee werd geadverteerd en na een volmondig "JA" was dat de plek waar ik mijn zaadjes veilig heb gesteld.. Dat ze daarna geraffineerd werden doorgeslikt met een geile blik maakte het wel echt af..



Tijd voor een pauze en wederom genoten van de hapjes en drankjes, top geregeld Haagse👍🏻



Daarna nog afwisselend een aantal heerlijke sexsessies met verschillende posities mogen beleven met Cheryl. Ook de andere aanwezigen vermaakten zich blijkbaar kostelijk want op een gegeven moment kwam Haagse even een foto maken van Gingers gezicht (voor haar vriend die gewoon aan het werk was waarschijnlijk 🤣🤣) die er op dat ogenblik uitzag alsof er een liter yoghurt gemorst was!



Een verder niet bij naam te noemen medebanger nam uitgebreid zijn tijd met Cheryl en ik heb nog even getwijfeld, met een pot glijmiddel binnen handbereik, Rik zijn middag echt onvergetelijk te maken maar alsof hij het aanvoelde (figuurlijk wel te verstaan) sprong hij net op tijd op en kreeg ik alle ruimte.. Thx Rik haha



Het doel was een tweede keer kliederen en wel over het gezicht van Ginger, het kostte wat moeite maar met haar goede hulp, kleine handjes en warme tong is ook dat gelukt en kijk ik moe maar zeer voldaan terug op een geweldige middag! Dank dames, Haagse en gasten en graag tot snel!



PS, als Ginger nog eens besluit om all-in te gaan zal hoogstwaarschijnlijk de brandweer voortijdig binnen staan zo heet zal dat worden.. iedereen hield zich uiteraard keurig aan de afspraken maar ik durf te wedden dat er niemand, Haagse incluis, niet gefantaseerd heeft over hoe dat kleine poesje zou aanvoelen😋.. ik blijf dromen!
 
Vandaag weer een mooi feestje in het koude Den Haag meegemaakt, na het parkeren de wandeling over de stoep richting de voordeur gemaakt en dit was vandaag met gevaar voor eigen leven! Achteraf bleek het een voorbode te zijn want de gladheid bleef niet beperkt tot buiten..



Goed, ik was ruim op tijd maar evenwel was de kamer al goed gevuld met.. mannen.. eh, dit was anders dan de vorige keer maar aangezien ik op het oog de enige leek te zijn die daar enigszins bezorgd over was besloot ik het nog maar even aan te kijken 😬



Niet veel later kwamen Cheryl & Ginger binnen, wat een plaatjes weer in hun mooie lingerie en na een kort rondje kennismaken vloog Ginger als eerste op haar knietjes en stonden er in No time een paar mannen bij haar die ze gretig begon te pijpen.. Man man wat een enorm lekker ding is Ginger toch, Petit frame met kleine zachte borsten met harde tepeltjes erop, BH was zo uit en de paarse string volgde vrij snel, na goed voorbeeld op m'n rug tussen haar benen gedoken en even m'n tong in haar honingpotje gestopt.. likken werd al snel omgezet in een ritje op mijn gezicht.. wordt niet snel beter meer dan dat!! Maar goed laat ik Cheryl niet vergeten, voller dan Ginger maar geenszins dik of buitenproportioneel gewoon een heerlijk sexbeest! Ze was al druk in de weer en ik mocht een van mijn medebangers aflossen dus nam achter haar plaats en mocht haar gepiercete kutje doggystyle neuken, heerlijk strak en de aan de geluiden die ze maakte misschien niet geheel onverdienstelijk al hielpen de anderen ook goed mee met het vullen van haar mond en spelen met haar, idem gepiercete, tepels.



Nog binnen het half uur vroeg een van de medebangers of hij in haar kontje mocht waarbij het antwoord met een mond vol "hmmmuhuh" maar als instemmend werd gehoord 😄.. Ondanks een flinke hoeveelheid glijmiddel wilde het maar niet lukken en na een aantal pogingen werd mij de vraag gesteld of ik het misschien wilde proberen.. tja eigenlijk niet natuurlijk maar ja wie ben ik om op zo'n moment te weigeren en even later zat ik in het strakste kontje dat ik afgelopen jaren heb mogen penetreren, heb nog minstens twee maal gekeken of Haagse niet snel een bankschroef had neergezet op het matras…



Na enkele dappere minuten waarbij ik de gehele boodschappenlijst voor komend weekeinde twee keer heb doorlopen kwam al veel te snel het onherroepelijke einde van de eerste ronde in zicht. Omdat ik half over haar heen gebogen in haar kont zat kon ik mooi in haar oor de vraag stellen of ze daadwerkelijk echt zoveel mogelijk zaad wilde proeven als waarmee werd geadverteerd en na een volmondig "JA" was dat de plek waar ik mijn zaadjes veilig heb gesteld.. Dat ze daarna geraffineerd werden doorgeslikt met een geile blik maakte het wel echt af..



Tijd voor een pauze en wederom genoten van de hapjes en drankjes, top geregeld Haagse👍🏻



Daarna nog afwisselend een aantal heerlijke sexsessies met verschillende posities mogen beleven met Cheryl. Ook de andere aanwezigen vermaakten zich blijkbaar kostelijk want op een gegeven moment kwam Haagse even een foto maken van Gingers gezicht (voor haar vriend die gewoon aan het werk was waarschijnlijk 🤣🤣) die er op dat ogenblik uitzag alsof er een liter yoghurt gemorst was!



Een verder niet bij naam te noemen medebanger nam uitgebreid zijn tijd met Cheryl en ik heb nog even getwijfeld, met een pot glijmiddel binnen handbereik, Rik zijn middag echt onvergetelijk te maken maar alsof hij het aanvoelde (figuurlijk wel te verstaan) sprong hij net op tijd op en kreeg ik alle ruimte.. Thx Rik haha



Het doel was een tweede keer kliederen en wel over het gezicht van Ginger, het kostte wat moeite maar met haar goede hulp, kleine handjes en warme tong is ook dat gelukt en kijk ik moe maar zeer voldaan terug op een geweldige middag! Dank dames, Haagse en gasten en graag tot snel!



PS, als Ginger nog eens besluit om all-in te gaan zal hoogstwaarschijnlijk de brandweer voortijdig binnen staan zo heet zal dat worden.. iedereen hield zich uiteraard keurig aan de afspraken maar ik durf te wedden dat er niemand, Haagse incluis, niet gefantaseerd heeft over hoe dat kleine poesje zou aanvoelen😋.. ik blijf dromen!
Ha ha…mooi verslag, Ray! Samen zullen we alles delen hè!?
 
HaagseB doorkruist weekendplannen Niño Mimado

Den Haag, 16 december 2022

HaagseB heeft opnieuw de weekendplannen van El Niño Mimado vakkundig gedwarsboomd 🤪. Daarvoor werd tijdens de vrijdagmiddagborrel zeer zwaar geschut ingezet: de twee bevallige dames Cheryl en Ginger.

Cheryl
kreeg el niño mimado al snel binnen het kwartier op de knieën, toen zij hem eerst lekker stevig en deepthroat pijpte en hem vervolgens in doggy style snel deed klaarkomen. Met haar heerlijke ronde kont was dit een fluitje van een cent. El niño: 'wat een heerlijke sexy meid. Haar ronde kont voelt zo lekker stevig aan. Ik kon het echt niet meer inhouden. Wat een uitzicht! Het enige wat ik kon doen was mij totaal overgeven aan het fantastische uitzicht op haar stevige kont'.

El niño mimado kreeg het naar verluid een tweede keer zeer zwaar te verduren toen hij, zelfs nog binnen het uur, door de ultrazachte handen en mond van Ginger, het niet meer kon inhouden en over het lieve gezichtje van Ginger klaarkwam in een bukkake sessie met enkele andere gasten. Het resultaat van de bukkake werd vakkundig gekiekt en doorgestuurd naar het thuisfront in België. Daar zullen ze zeker en vast trots zijn op het prachtige plaatje als eindresultaat. Ondertussen werd aan de andere kant van de matras Cheryl ge-dp't.

El niño werd dus binnen het uur twee keer tot een hoogtepunt gedreven door die twee dekselse dames. Nou dat was nog niet alles, want naast het feit dat de temperaturen tot grote hoogten werden gedreven, werd ook el niño door al die geile taferelen tot grote hoogten gedreven.

Van de donkerpaarse stiletto hakken en zwarte netkousen van Ginger, tot de stevige ronde kont van Cheryl. Van het onvermoeid op en neer gaande hoofdje van Ginger op die vele pikken, tot de heerlijke gepiercte borstjes van Cheryl in een sexy rood netjurkje, van de zijdezachte huid van Ginger tot de geile doggy en missio standjes van Cheryl.

Het werd el niño definief teveel toen hij in de smachtende, ondeugende, lieve en onschuldige kijkertjes van Ginger keek. Dit, tezamen met haar kleine ronde kontje, was de trigger die hem voor de derde keer liet klaarkomen. Sommige medebangers hadden nog veel zaad over voor de dames, maar het resultaat was dat deze twee fantastische meiden alle heren ruim vóór het eindsignaal tot een bevredigend eindstation hadden gebracht.

El niño: 'als je kijkt naar deze fantastische dames die HaagseB nu weer uitgenodigd heeft, ja dan weet je vantevoren al dat het een gelopen race is. Kijk naar die superlieve Ginger die van de ene naar de andere pik pijpt, graait naar nog een derde of zelfs vierde pik, of zich lekker laat beffen. En dan Cheryl die de gasten op de bank één voor één pijpt, en dat ze zich gewillig in doggy style, of met de benen wijd flink in missionaris laat nemen. Ja als je kijkt hoe ze het zaad lekker in haar mond ontvangt. En kijk naar Ginger, hoe het zaad bij haar alle kanten uitvliegt. Dan is er geen houden meer aan. Ik ben er nu al van overtuigd dat de vrijdagmiddagborrels van HaagseB zeer zeker prominent in de bovenste regionen van het jaaroverzicht 2022 zullen prijken, waarmee we dit jaar toch weer heel mooi en lekker kunnen afsluiten. Ik kan alleen maar hulde aan HaagseB brengen, echt fantastisch hoe hij deze twee mooie meiden heeft uitgenodigd voor het allerleukste vrijdagmiddagfeestje in Den Haag. In één woord hulde! Ik stap hier als een tevreden man buiten en ga de komende twee dagen herstellen.

Hopelijk herstelt el niño weer snel. Vraag aan el niño: wat waren jouw weekendplannen dan? 'Nou, op zaterdag door de Geleen en Doublet, maar dat gaat nu definitief niet door. Dat wordt helemaal niks. Ik hoop zondag weer een beetje op de been te zijn. Vraag me dan nogmaals. Adios!'
 
HaagseB doorkruist weekendplannen Niño Mimado

Den Haag, 16 december 2022

HaagseB heeft opnieuw de weekendplannen van El Niño Mimado vakkundig gedwarsboomd 🤪. Daarvoor werd tijdens de vrijdagmiddagborrel zeer zwaar geschut ingezet: de twee bevallige dames Cheryl en Ginger.

Cheryl
kreeg el niño mimado al snel binnen het kwartier op de knieën, toen zij hem eerst lekker stevig en deepthroat pijpte en hem vervolgens in doggy style snel deed klaarkomen. Met haar heerlijke ronde kont was dit een fluitje van een cent. El niño: 'wat een heerlijke sexy meid. Haar ronde kont voelt zo lekker stevig aan. Ik kon het echt niet meer inhouden. Wat een uitzicht! Het enige wat ik kon doen was mij totaal overgeven aan het fantastische uitzicht op haar stevige kont'.

El niño mimado kreeg het naar verluid een tweede keer zeer zwaar te verduren toen hij, zelfs nog binnen het uur, door de ultrazachte handen en mond van Ginger, het niet meer kon inhouden en over het lieve gezichtje van Ginger klaarkwam in een bukkake sessie met enkele andere gasten. Het resultaat van de bukkake werd vakkundig gekiekt en doorgestuurd naar het thuisfront in België. Daar zullen ze zeker en vast trots zijn op het prachtige plaatje als eindresultaat. Ondertussen werd aan de andere kant van de matras Cheryl ge-dp't.

El niño werd dus binnen het uur twee keer tot een hoogtepunt gedreven door die twee dekselse dames. Nou dat was nog niet alles, want naast het feit dat de temperaturen tot grote hoogten werden gedreven, werd ook el niño door al die geile taferelen tot grote hoogten gedreven.

Van de donkerpaarse stiletto hakken en zwarte netkousen van Ginger, tot de stevige ronde kont van Cheryl. Van het onvermoeid op en neer gaande hoofdje van Ginger op die vele pikken, tot de heerlijke gepiercte borstjes van Cheryl in een sexy rood netjurkje, van de zijdezachte huid van Ginger tot de geile doggy en missio standjes van Cheryl.

Het werd el niño definief teveel toen hij in de smachtende, ondeugende, lieve en onschuldige kijkertjes van Ginger keek. Dit, tezamen met haar kleine ronde kontje, was de trigger die hem voor de derde keer liet klaarkomen. Sommige medebangers hadden nog veel zaad over voor de dames, maar het resultaat was dat deze twee fantastische meiden alle heren ruim vóór het eindsignaal tot een bevredigend eindstation hadden gebracht.

El niño: 'als je kijkt naar deze fantastische dames die HaagseB nu weer uitgenodigd heeft, ja dan weet je vantevoren al dat het een gelopen race is. Kijk naar die superlieve Ginger die van de ene naar de andere pik pijpt, graait naar nog een derde of zelfs vierde pik, of zich lekker laat beffen. En dan Cheryl die de gasten op de bank één voor één pijpt, en dat ze zich gewillig in doggy style, of met de benen wijd flink in missionaris laat nemen. Ja als je kijkt hoe ze het zaad lekker in haar mond ontvangt. En kijk naar Ginger, hoe het zaad bij haar alle kanten uitvliegt. Dan is er geen houden meer aan. Ik ben er nu al van overtuigd dat de vrijdagmiddagborrels van HaagseB zeer zeker prominent in de bovenste regionen van het jaaroverzicht 2022 zullen prijken, waarmee we dit jaar toch weer heel mooi en lekker kunnen afsluiten. Ik kan alleen maar hulde aan HaagseB brengen, echt fantastisch hoe hij deze twee mooie meiden heeft uitgenodigd voor het allerleukste vrijdagmiddagfeestje in Den Haag. In één woord hulde! Ik stap hier als een tevreden man buiten en ga de komende twee dagen herstellen.

Hopelijk herstelt el niño weer snel. Vraag aan el niño: wat waren jouw weekendplannen dan? 'Nou, op zaterdag door de Geleen en Doublet, maar dat gaat nu definitief niet door. Dat wordt helemaal niks. Ik hoop zondag weer een beetje op de been te zijn. Vraag me dan nogmaals. Adios!'
Ik ga je nomineren voor een Pullitzerprijs @el niño mimado! 😉😎💪
 
Na het lezen van het bericht van @el niño mimado! wil de directie toch even reageren. Ondanks het feit dat de heer mimado een uitstekende middag gehad lijkt te hebben willen wij er op wijzen dat wij conform onze algemene voorwaarden, om precies te zijn Artikel 47, sub 8, lid h, aanhangsel 12b, paragraaf drie, op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor genoemde klachten, zoals het "vroegtijdig orgasmeren" en "dwarsbomen van plannen". Desondanks wensen wij de heer mimado een bijzonder prettig weekend, danken hem voor de prachtige verslagen en hopen we hem nogmaals te mogen begroeten op één van onze evenementen.

En ja, geef die man alsjeblieft de Pullitzerprijs! :ROFLMAO:
 
Na het lezen van het bericht van @el niño mimado! wil de directie toch even reageren. Ondanks het feit dat de heer mimado een uitstekende middag gehad lijkt te hebben willen wij er op wijzen dat wij conform onze algemene voorwaarden, om precies te zijn Artikel 47, sub 8, lid h, aanhangsel 12b, paragraaf drie, op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor genoemde klachten, zoals het "vroegtijdig orgasmeren" en "dwarsbomen van plannen". Desondanks wensen wij de heer mimado een bijzonder prettig weekend, danken hem voor de prachtige verslagen en hopen we hem nogmaals te mogen begroeten op één van onze evenementen.

En ja, geef die man alsjeblieft de Pullitzerprijs! :ROFLMAO:
Kijkt even bezorgd in zijn onderbroek: lid h? aanhangsel 12b?
 
Dit jaar regelmatig mogen genieten van de geweldig goede feestjes bij HaagseGB. Altijd top. De meiden zijn super, al is de een eerder favoriet dan de ander, maar dat verschilt ook van man tot man. Ik heb duidelijk mijn favo's gekregen, maar verrassende nieuwe meiden was altijd feest. Deze organisator verdient een enorme pluim. De manier waarop hij dat doet is werkelijk grandioos. Je voelt geen commerciële toestanden en alles is erop gericht dat je met elkaar plezier hebt en kunt genieten van de lekkere geile vrouwen. Kwaliteit behoeft geen krans, maar deze verdient die krans zeker. Hopelijk volgen in 2023 nog vele mooie momenten en ik wil er zeker weer regelmatig van genieten. Ga zo door. Bedankt Haagse.
 
Terug
Bovenaan Onderaan