Recensie Marlene kamer 6 Love N Joy 4,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 4601

Wandelaar
73
03/11/21
43
8
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
60
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Over deze dame is nog niet geschreven terwijl ze al meer dan een jaar in Leeuwarden in Love N Joy werkt op kamer 6

Ik ben er al een aantal keren geweest. Ze is een mooie vriendelijke dame die goed Engels spreekt. Ze is heerlijk fris en puur natuur.

Marlene teast lekker en heeft een heerlijk geil lichaam.tijdens t pijpen lijkt ze je geil aan en draait heerlijk met haar mooie kont. Ze is geen klokkijker en ik kan haar altijd lekker stevig neuken.

Ik neem meestal t standaard menu bij haar en betaal meestal 50 euro.

Ze is de moeite waard.
 
Geheim is het vast niet hoor. In verleden een keer geweest maar die zit er bij in een joggingbroek en draagt oma pantoffels. Denk dat de meeste mannen daar toch op afknappen.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Gisteravond de stoute schoenen aan en naar Leeuwarden een uur rijden maar dat zijn we wel gewent ,
het was heel koud en de parkeerplaats de klanderij was al gesloten dus geparkeerd in de Parkeergarage Zaailand even lopen door de winkelstraat om in de buurt te komen waar
ik wilde zijn.Het plan was om overal even te gaan kijken ,maar omdat het toch wel donkere steegjes zijn en er veel buitenlandse jongeren liepen,voelde ik mij niet echt op mijn
gemak,het was de eerste x in Leeuwarden dus ben daar nog niet zo bekend.Toen ik het bord boven de ingang zag van Love en Joy was ik blij dat ik het gevonden had ,dus op zoek naar kamer 6,er waren een paar gordijnen dicht en naar wat vriendelijk te zijn toe gegroet zag een mooi meisje met een joggingpak en pantoffels staan en er boven stond nr 6
Ik dacht yes dat is ze en hoefde ook niet lang na te denken om bij haar naar binnen te gaan ,ze is precies zoals jullie haar hadden beschreven,een mooie slanke meid ,afgesproken
voor een half uur en toen ik mij uitklede zat zij al spiernaakt op bed sexy bewegingen te maken,ze is erg leuk en precies het meisje waar mijn voorkeur naar uit gaat
als er nog meer van dit type meisje te vinden zijn in Leeuwarden dan hoor ik het graag.
Conclusie voor herhaling vatbaar ,Het gaat dus over Marilene kamer 6
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ben er ook weer geweest. Lekker naturel meisje! Half uurtje voor 100 euro, tongzoenen, likken, pijpen, neuken, af laten maken met haar handjes die geen plekje hebben overgeslagen.. Heerlijk! @moderator: Misschien kan de naam worden aangepast, het is Madalina.

Op nr 3 zit ook een knap meisje. Iemand ervaring?
 
Laatst bewerkt:
Ben vanavond ook bij Madalina geweest. Wat een heerlijk naturel ding is dit. Voor 100 euro had ik alles erop en eraan. Toen ze haar joggingsbroek en sweater uitdeed kwam daar een heerlijk petit lichaam onderweg...zalig! Qua klik met zoenen etc echt een GFE. Ik loop al wat jaartjes mee (paar keer per jaar) maar zoiets als dit nog niet eerder meegemaakt. Wat een fijn lichaam. Ze lag daar heerlijk naakt te teasen op mij te wachten terwijl ik mij ontdeed van mijn kleding. Herhalingsgevaar extreem groot. Zij gaat mij vaker zien!

Aan het einde haar nog even gewezen op dit topic. Madalina als je dit leest, je ziet mij snel weer! ;)
 
Af en toe loop ik weleens door L&J maar moet dan altijd in mezelf een beetje lachen om de outfit. Ik ga vrijwel nooit naar de Roemeense dames daar maar van mij mag ze zich zo kleden hoor. Ik hoop dat ik dat mag zeggen. Inderdaad smaken verschillen, gelukkig maar.
 
na alle positieve recencies vandaag bezocht. Ze zat niet passief op haar stoel, maar zocht oogcontact met mij en liet blijken dat ik binnen moest komen. Wel heel netjes, want ik hou er helemaal niet van dat meisjes opdringerig worden. Dit was hier niet het geval. Haar sjofele kleding was snel uit en ze poseerde haar mooie body in bed voor de spiegel. Dat vindt ik mooi. Na het wassen lekker pijpen, daarna 69 en tot slot verschillend posities.
Al met al zeker herhalingsgevaar bij deze "Natural Girl

Johann
 
Heb tijdje terug nog even gebabbeld met deze dame, maar we kwamen er qua financien niet uit. Ze wilde dubbel geld hebben voor pzc en dat gaat me te ver. Ik heb het gezegd en ze wilde me niet iets tegemoet komen in de prijs en ben dus even verder gaan kijken.
Ik heb verder absoluut niks verkeerds tegen haar gezegd, maar als ik er nu langs loop kijkt ze me boos aan hahah..
 
Ik was er afgelopen week en wou naar binnen gaan bij haar want ze is een leuke lekkere dame.
Het was niet normaal zo druk... file.. Ze heeft t enorm druk.. Ik heb een paar rondjes gelopen en had steeds pech. Er stond ook iemand te wachten. Ik heb zelf vier man in en uit zien gaan achter elkaar. Het viel mij op dat ze niet even snel een douche nam tussen de wipjes door. Ik ben toen maar naar huis gegaan.

Ik klaag nooit over haar of haar hygiene want ze ruikt altijd wel fris en heeft die uitstraling ook. Voor mij was het niet douchen een
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan