Orgasme uitstellen door middel van een pilletje, zalfje,..

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

AnalCareBear

Stamgast
498
23/11/22
156
23
Als ik (te) snel klaar kom stoort het me meestal niet zo heel veel, tenzij ik een dure/speciale date heb. Dan wil ik het wel de betaalde tijd kunnen volhouden.
Net voor de eerste keer Cenforce D besteld. Op hoop van zegen.
Wat is jullie ervaring met deze of andere?

Ik weet dat er reeds verschillende topics zijn, maar ik wou me hier richten op de pilletjes die een orgasme vertragen.
 
Ik zou niet aan die pilletjes gaan tenzij je een erectieprobleem hebt. Ze hebben allemaal bijwerkingen en sommige zijn best ernstig. Ik heb zelf geen problemen om een erectie te krijgen maar gebruik soms wat lidocaïne-crème om m'n eikel minder gevoelig te maken en zo minder snel klaar te komen. In vergelijking met pillen is het een onschuldig verdovingsmiddel maar voor mij voldoende effectief.
 
Ik zou denken dat dat ook het krijgen van een erectie is de weg zit als juist het deel waar je het meest mee voelt verdoofd is, maar niet dus?
Het zal mogelijk per persoon verschillen maar ik heb geen enkel probleem met het krijgen en behouden van een erectie bij gebruik van lidocaïne crème. Alleen m'n eikel is minder gevoelig dan normaal en daardoor houd ik het langer vol.
 
Ik zou denken dat dat ook het krijgen van een erectie is de weg zit als juist het deel waar je het meest mee voelt verdoofd is, maar niet dus?
Nee, bvb Cenforce 160 bevat 100 mg Sildenafil. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de penis waardoor je gemakkelijker een erectie kunt krijgen. Door de toevoeging van 60 mg dapoxetine kun je vervolgens het moment waarop je je hoogtepunt hebt lang uitstellen.
 
Doe jij nooit aan 2e rondes?
Nope, er is laatst voor het eerst in mijn leven een dame geweest die een tweede ronde er uit wist te halen en dat was vrij kort na de eerste. Ik wist niet wat me overkwam.

Maar het is eerder de zin in seks zelf. Thuis mezelf helemaal opgegeild en leeg gesjord, dan is die geilheid wel even mee weg gesjord.
 
een dag vantevoren trekken dan?..
dan zou de zin wel terug moeten zijn ,en zou je langer moeten kunnen..je piekt qua 'voorraad' pas na 3 dagen..
dus dat zou kunnen helpen..
ik blijf meestal van mijn gun af voor een dag of 3/4 ,dan een date..kwart pilletje erin
zorgen dat ik na een kwartier een lading los..en dat lukt bijna vanzelf..dan haar verwennen ,opnieuw in de stemming komen en de 2e ronde ..ook dat lukt meestal ..je word gewoon weer hard door dat pilletje
en word ik hard?-> dan kom ik ook gewoon klaar..
ga ik voor bijvoorbeeld een pijpdate van een half uur..dan geen pilletje ,en los ik 1 lading en het is klaar..dan duurt het wel iets langer om keihard te worden..(minuut of 5 max)maar dat hoort bij de setting op dat moment..
 
Van nature ben ik al heel erg zenuwachtig. Zelf na 20 jaar ben ik nog steeds (te) zenuwachtig als ik op wandel ga.
Na het eerste orgasme zijn alle zenuwen wel volledig weg, maar als ik vooraf de hand aan mezelf sla dan vertrek ik niet meer.
Komt inderdaad wel goedkoper uit. 😄
Ik wil het eens proberen met een pilletje ofzo. Hele grote kans zit "het probleem" gewoon tussen m'n oren.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan