Recensie Ervaringen met Ramontiek Producties 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Party Nymphomania 1 juni 2022

Ricardo en ik kwamen iets voor kwart voor 12 aanrijden en idd het hek was dicht.Na een telefoontje van Ricardo naar de Fun gleed het hek soepel open.
Geparkeerd op het terrein en keurig 12 uur naar binnen waar nu wel werd gecontroleerd op je emailadres en natuurlijk de naam.
Binnen aangekomen het buffet getest en die was dik in orde,nu ook belegde broodjes aanwezig en nog wat meer verse salades als de vorige keer.Ook kan je vlees grillen en was er friet met ook onder andere pindasaus.
De gangbang begon ook deze keer wat later want enkele dames maar ook de dj waren nog niet aanwezig.rond kwart voor 2 had Ramon het startsein gegeven en kon het feest beginnen.Volgens een betrouwbare bron waren er 110 mannen aanwezig en dat was tegenover de vorige keer lekker relaxed en het was heel goed te doen dus.
Nergens dringen of haantjesgedrag en Ramon had het deze keer goed voor elkaar.
Er waren helaas minder stellen deze keer en ook niet zo actief.Wel wat loslopende vrouwen en ondergetekende had een leuke Thaise dame gespot waar ik door de middag heen een sensuele bodymassage van heb mogen ontvangen in de tantraruimte met ook een heel lekkere neuk en pijp sessie.
Later nog een keer op herhaling met haar in de no single men zone en ben eigenlijk niet aan de 10 dames toegekomen, wel gespot dat iedereen goed aan zijn trekken kwam.
Ook het vriendengroepje waar ik mee was waren allemaal dik tevreden. Toen de dj begon met draaien was de sfeer ook weer meer party. Verder maakte Anne de barzone onveilig door daar Ricardo en verschillende mannen te pijpen.Een maatje nam de proef op de som en zoog met een rietje uit de tepels van haar waarop zij melde dat ze onder de sperma zat... haha 🙂
Samenvattend: Het was een prima geslaagde gangbangparty vandaag en tot de volgende in augustus !!
Zo hoor je nog eens wat...deze thaise is mijn echtgenote.
 
In dit topic vind je allereerst een geverifieerd archief van alle posts en recensies die voorheen in ons topic op Hookers.nl stonden. Voel je vrij om ook jouw recensie te schrijven nadat je aan een van onze events hebt deelgenomen. Verder kun je hier uiteraard ook terecht voor vragen over events.
Ramon zijn eerste bericht op girlsreview.nl.😉
 
Zelf vond ik de opzet van Madness minder geslaagd. Een GB zoals alle andere GB's van deze organisatie m.u.v. van de man met de zweep die Luna regelmatig slaag gaf. 30 pikken, 3 kutjes en volgens mij telde ik 2 actieve stellen, waarvan eentje erg van de BDSM en het klein hield zeg maar. Lokatie is inderdaad top.

Ben zelf al een paar keer geweest bij Romantiek en loop toch ook al heel wat jaartjes rond in het GB-circuit. Wat je veelal ziet bij dit soort terugkerende (goede) feesten, is dat het ons-kent-ons gehalte aardig toeneemt. De zeer frequente bezoekers, denken toch een beetje een band met zo een meid te hebben, waardoor ook de meiden onbewust met diezelfde mannen bezig zijn. Anders zorgen de mannen er zelf wel voor. Zomaar even een voorbeeld: Ik was op Madness met Madelon bezig, ze zou hem net in haar mond nemen en bam, ineens een man met overhemd nog (!) aan met zijn pik voor haar neus. Die rende van de ene naar de andere meid en weer terug met zijn leuter. Ja, wat doe je dan als meid, hem maar in je mond nemen, terwijl ze hem natuurlijk eigenlijk heel even in de wacht had moeten zetten. Bovendien was haar kutje vrij dus dat had ook een optie voor hem kunnen zijn. Innige omhelzingen van 1 a 2 mannen, geen enkele ruimte over latend. Chiara was onzichtbaar die avond want er lagen letterlijk en figuurlijk constant 1 of 2 mannen bovenop. Die 1 op 1 omhelzingen zie je dan weer vaak bij de nieuwelingen. Wanneer 3 meiden, 30 man moeten vermaken dan is het 1 op 10 en al gauw dringen geblazen. Wanneer de begeleiders of guards (nee niet de organisator zelf hoor) hem er dan ook af een toe nog even voor- of inhangen begint het bijna een sport te worden om je pik in een mondje of kutje te krijgen wanneer er niet genoeg meisjes zijn, met alles wat hier genoemd is. Overigens snap ik de afwegingen van de organisator wel natuurlijk om niet te veel meisjes in te zetten. Bovendien is het een GB natuurlijk. Helemaal niets ten nadelen van deze meisjes want ze zijn knap en geil........ maar Molly is wat dat betreft een voorbeeld voor iedereen..... Hij, jij, oh nu hij ook even, jij en jij een DP graag, hey wat sta je daar te kijken, kom eens hier, hey jij weer hier even op je beurt wachten, ik wil alleen stijve lullen, wie wil in mijn mondje spuiten. Absoluut geen kritiek, puur mijn ervaring, dit alles eventueel ter lering, maar vooral ter vermaak.
Dank je wel lief echt super compliment
 
Ik heb de advertenties voorbij zien komen, maar het hele verhaal heb ik nu pas gelezen. Dit kan en mag natuurlijk nooit gebeuren. Wat een eikel. Wij maakt deze werwld kapot.
 
Lullig, maar wist dat dit ooit ging gebeuren. Hopelijk komt het goed, maar heb teveel inside informatie gehad de afgelopen jaren dat muiterij er aan ging komen. Waar commerciële gangbangs altijd op kapot gaan is dat een vaste betaling naar de dames altijd mis gaat.
Je kan als mannelijke organisatie nog zo charmant zijn, aardig en humor hebben.. maar als je zelf aan de kant staat tijdens de feesten en daar meer dan goed geld aan verdiend, terwijl de dames zich een slag in de rondte werken.. dan ga je scheve ogen krijgen en gaan dames muiten. Het adverteren, locaties zoeken etc is best een hoop werk ( dat weet ik persoonlijk ).. maar als dames minder verdienen dan de organisatie.. dan is het snel voorbij.
Overigens.. bij de belastingdienst ben je geen amateur zodra je betaald krijgt voor wat je doet.. amateurs krijgen niets voor hun werkzaamheden. Je bent gewoon een sekswerker ( prof ) als je geld voor je gangbang seksdiensten krijgt.

Ik hoop dat het goed komt en dat Ramon de dames voortaan betaald wat ze gewoon horen te krijgen. Zo is Frank van GBclubnederland ooit ook ten onder gegaan. Je kan nog zoveel regelen, maar als dames weglopen en zelf gaan organiseren.. dan is er echt iets fout gegaan. Een oneerlijke verdeling werkt nou 1x niet 🤷‍♀️
Ik zit gelukkig niet meer in het wereldje mede door dit soort figuren dat denkt alles te weten. Gbclubnederland is nooit ten onder gegaan door muiterij of wegloopende dames. Of door scheve betalingen naar de dames. Dat je nooit maar dan ook nooit aan het succes van gbclub kon tippen blijkt ook weer uit je commentaar op zaken waar je werkelijk geen weet van hebt.
 
Ik zit gelukkig niet meer in het wereldje mede door dit soort figuren dat denkt alles te weten. Gbclubnederland is nooit ten onder gegaan door muiterij of wegloopende dames. Of door scheve betalingen naar de dames. Dat je nooit maar dan ook nooit aan het succes van gbclub kon tippen blijkt ook weer uit je commentaar op zaken waar je werkelijk geen weet van hebt.

Genoeg inside informatie gehad hoor! Dit figuur krijgt altijd info ongevraagd 🤣 Maar geeft niet...

Enne.. dat mijn organisatie het minder goed deed dan die v jou of Ramon, boeit niet hoor. Prive ontvangst is en was nog steeds lucratiever 😁

En mis het ook totaal niet.

We gaan weer on topic. Het ga je goed Frank!
 
Genoeg inside informatie gehad hoor! Dit figuur krijgt altijd info ongevraagd 🤣 Maar geeft niet...

Enne.. dat mijn organisatie het minder goed deed dan die v jou of Ramon, boeit niet hoor. Prive ontvangst is en was nog steeds lucratiever 😁

En mis het ook totaal niet.

We gaan weer on topic. Het ga je goed Frank!
Klopt. Ben helaas maar 1 keer naar je gangbangs geweest maar toen met Chica la Roxxx was heel geil! Complimenten voor je team en organisatie toen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan