WHEM Tgirl Annettv Provincie Groningen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Die zijn allemaal in het zuiden der lands he en niet in het noorden
Die zijn er zeker wel. Ken er zo 3 opnoemen, die beter uit zien dan die Annet. Volgens mij wou Annet toen als man een trio in 2013 met mij en een tgirl. Die zag er toen niet uit als man en we hadden hem vriendelijk voor bedankt.

Je heb een trans in Groningen l
Lewenborg Deborah. In de stad heb je heb je 2 geile getinte tgirls. Helaas 1 contact mag ik niet opnoemen omdat ze nu een bnner is en afstand heeft gedaan van daten. Dat was de parel van het noorden, maar zeker niet de makkelijkste.

Neem eens 1 keer een kijkje in de
Maze Groningen. Volgens hun gastenboek kwam vandaag een tgirl. Hou die maar eens in de gaten: https://maze2day.nl/
In den haag kunnen ze daar juist jaloers op zijn.

Cumgiver
 
Hoi Piet,
Ik las jouw oproepje. Ik heb ervaring met Tgirl Annet. Heb ook wel recenties van haar geplaatst op o.a. Kinky. Ben een vaste klant van haar. Niet dat ik de deur daar plat loop, maar kom er geregeld. Zelf ben ik zeer over d'r te spreken. Professioneel, sexy, neemt echt de tijd voor je en is simpelweg vriendelijk. Belangrijkste is dat ze het ook echt leuk en lekker vindt en tongzoenen behoort ook tot de opties.
Marc
 
Kwam deze oproep tegen. Ik ken tgirl.nl. Daar is het bijna allemaal nep!! Als je daar Tgirls benadert beloven ze veel, totdat het tot echte afspraken moet komen, dan geven ze niet thuis. Geldt voor de mannen waarschijnlijk hetzelfde. Allemaal randfiguren!! Was het zat! Toen maar iets commerciels gezocht. Tgirl Annet was bij mij in de buurt. Afspraak maken was geen probleem, kreeg ook meteen haar adres (heb ik wel anders meegemaakt!). Ontvangt in een tweeondereenkap woning.Sfeervol ingericht. Sexy verschijning. Oogt vrouwelijk en gedraagt zich vrouwelijk. Neemt de tijd. Heeft er duidelijk plezier in en zuigt als een stofzuiger en heeft een lekkere strakke kont!
 
Ik was vanavond bij haar. En het beviel uitstekend. Als je voor het eerst naar een Tgirl gaat moet je echt naar haar. Ze kan echt geweldig pijpen. Ik neuk niet anaal dus heb het bij haar ook niet gedaan. Maar haar paal wel lekker in mijn mond gehad. En lekker gekomen in haar mond. Zeker voor herhaling vatbaar.
 
Hoi Egbert. Krijg al meteen weer zin! Binnenkort mijn paal maar weer eens om die lippen laten zuigen. Je kunt lekker ongeremd in d'r mond klaarkomen en ze pijpt je dan gewoon door. Zul je denk ik wel gemerkt hebben!
 
Hoi Piet, heb je je al weer lekker laten zuigen? Ik denk nog steeds met zeer veel genoegen terug aan mijn bezoek. Ga binnenkort weer bij haar langs. Ze doet alles wat ze beloofd, dat kan niet gezegd worden van alle "gewone" vrouwen. Als ik alleen al maar aan haar denk krijg ik al een stijve.
 
Hoi Egbert, Ja, ben er vorige week weer geweest. Het was weer fanastisch! Kom er altijd met een voldaan gevoel weg. Je bent niet zo van anaal he, maar mocht je het toch eens willen proberen, gewoon doen! Heerlijk strakke reet!! Als je niet oppast kom je er zo in klaar!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
36.573
Berichten
702.369
Leden
32.529
Nieuwste lid
Densilll
Terug
Bovenaan Onderaan