WHEM Eva Assen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Moi1977

Vaste klant
133
16/11/21
98
1

Wie heeft ervaring met deze dame.
Doet voorkomen dat ze eerder heeft gedaan en binnenkort weer beschikbaar is.
 
Ze ontvangt ook samen met Zoey uit Assen zegt ze, en Zoey samen met Eva. Misschien toch de moeite waard om eens achteraan te gaan.


 
Deze dames maken deel uit van het Flying Circus. Volg de advertenties maar eens onder het motto in ieder stadje een ander ...
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Maakt mij niet uit waar ze neer strijken.
Vakantiehuis of woning.
Als ze maar doen wat ze in hun advertentie zeggen vind ik belangrijker.
Op de foto's ziet ze er goed uit.
Nu de daad nog bij het woord.
 
Ik zie bij de reviews van Zoey iemand die het blijkbaar heel leuk met ze heeft gehad, misschien toch de moeite om te proberen.

Kom eigenlijk al ruim 4 jaar bij Zoey, vorige week een trio gehad met haar en Eva en dat was een geweldig uurtje zeg. Ze maakte me beide compleet gek.. dat is voor herhaling vatbaar. Wat kan ze lekker zoenen en doggy is zeker een aanrader! Zoey en Eva zijn beide professionele dames die me echt de gfe bezorgden. Zoey is onlangs met haar prijzen omhoog gegaan maar dat vind ik haar wel waard. Jammer dat ze alleen niet beschikbaar is op meer doordeweekse dagen en dat haar agenda vaak vol zit. Maar als je een beetje moeite doet krijg je er veel geil plezier voor terug.
 
Ik ben een paar weken geleden langs geweest bij Eva. Hele leuke mooie hoogopgeleide jonge vrouw die dit werk doet omdat ze er (zichtbaar) van geniet. Heerlijke GFE gehad. Ze kan super lekker zoenen, heeft een mooi lichaam, lekker klein, daar kick ik wel op. Afspraak maken ging makkelijk (hielp dat ik Zoey kende denk ik). Relaxte date gehad, massage boven op met haar borsten, heerlijk diep pijpen (mc) en haar gebeft.

Verschillende standjes, missio, bovenop, doggy (inderdaad, top uitzicht op haar mooie kontje) en na bijna een uur klaargekomen. Daarna nog relaxed gekletst en afscheid genomen. Ga binnenkort weer langs als ze in de buurt is.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan