WHEM 1e Keer Sex Cinema Bioscoop

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

erogiss

Newbie
2
28/12/22
0
Hallo,

Vandaag ga ik voor de 1e keer naar de sex bioscoop Drean Zone in Weert, Wat moet ik hier van verwachten? Zit ik gewoon in een grote ruimte met allemaal andere personen of zit ik in een aparte ruimte?
 
Lees hier op het forum zo eens een en ander door. Dan krijg je waarschijnlijk wel enig idee hoe het er daar aan toe gaat. Ik ging vroeger vrij regelmatig naar de cinema in Hulst en Antwerpen. In Antwerpen was het bijna overal een vuile boel en nagenoeg enkel mannen die je achtervolgden als je even naar het toilet ging. Na een tijdje hield ik het daar door die (homo?)mannen voor bekeken. Je werd er constant lastig gevallen door die ongelikte beren.
Daarna bezocht ik dan de cinema's in Hulst. Daar was het wel heel wat aangenamer. Af en toe heb ik er eens wat kunnen beleven met een vrouw of koppel. Al dan niet in de cinema zelf, of op een gehuurd kamertje. Maar na enige tijd begon het daar ook achteruit te gaan, vrouwen en koppels waren er uiterst zeldzaam geworden, en de horde ongelikte (homo?)mannen met hun vervelende en ongepaste gedrag nam overhand toe. Ik heb het dan maar opgegeven met nog naar de cinema te gaan. Intussen al zo'n 25 jaar. En wanneer ik nu nog verslagen lees van cinemabezoeken is er in al die jaren blijkbaar weinig of niks verandert. Hoewel er soms toch ook nog wel eens positieve verhalen lees en/of hoor.
Maar laat je door mij niet tegenhouden om toch eens een cinemaatje te doen. Stel alleen geen te hoge verwachtingen van je bezoek. En natuurlijk gun ik het je om rustig een geile film te gaan zien, of eventueel een geil contact te maken.
En mocht je zelf homo of bi zijn, dan kan je er mogelijk wel iets beleven.
Succes met je bezoek, en breng eens verslag uit van hoe, het was.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan