Recensie Claudia, Divina Paal 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

akteur

Wandelaar
42
19/12/21
28
3
Zoenen
3,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
C
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/nieuw-the-crown-massage.html
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Vandaag voor het eerst bij Divina geweest in Paal voor een Crown massage. Voor wie het nog niet weet, dat is een massagetafel met een gat voor je spel door te steken.

Ik had gekozen voor Claudia, toeval wil dat ze er nog maar 2 weken werkt. Ze is dacht ik 26, heeft een goed figuur. Niet graatmager maar gewoon goed vrouwelijke vormen, dat heb ik graag. Ze heeft een donkere krullenbol en praat ook vlotjes.

Eenmaal de kamer binnen mocht ik me onmiddellijk uitkleden en een douche nemen. Daarna mocht ik op de tafel klimmen, letterlijk klimmen want je hebt een trapje nodig om er op te geraken. Dan begon het spel van teasing. Eerst kwamen de strelingen met zo'n veer. Daarna kwam ook de massageolie boven. Ze geeft een stevige massage maar kan ook fluwelen aanrakingen doen. Terwijl ze masseert verdwaalt er al eens een hand naar onder om te zien of de jongeheer wel wakker is. Ze kon me goed naar het randje brengen en daar houden. Zij beslist wanneer je mag klaarkomen, ik had de indruk dat ze dat wel plezant vond. Soms had ik op den duur nog niet meer door of ze onder me zat of langs me stond.

Wanneer ik dan mocht komen heeft ze nog even nagemasseerd. Dan was het weer tijd voor de douche. Jammergenoeg kan je niet samen douchen omdat de douche te klein is.

Al bij al vond ik de crown wel een toffe ervaring, ik ga dat nog ooit doen. Een oraal hoogtepunt heb ik niet gemist. Maar volgens haar kan ze ook goed pijpen. Dus dat gaan we ooit eens proefondervindelijk moeten gaan testen.
 
Claudia is de knappe meid die bij Dreamgirls Hasselt zat.
Zij was daar al een toppertje, voor 140€ bood zij daar een all-in sevice (massage, zoenen, beffen, pijpen zc en intiem met cd) aan.
Benieuwd als ze bij Divina dezelfde prijs/kwaliteit kunnen bieden.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan