Scheren jullie je schaamhaar en ballen glad ?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik lees hier veel over ontharingscrème maar voor mij nooit meer! Ooit eens gedaan en 2 dagen ongelooflijke pijn moeten doorstaan. Had ik het te lang opgelaten of een allergische reactie….. ik weet het echt niet. Mijn balzak was donkerrood en de pijn was vreselijk. Nu trim ik het gewoon met een Panasonic toestel. Niet te kort want stoppels zijn ook niet fijn voor een dame. Het toestel is redelijk veilig met het hulpstuk maar heel af en toe zit je toch in je zak als je hem niet mooi stevig glad trekt.
 
Mensen ik heb hier de oplossing: ik heb de Braun cruzer 6 body gekocht. Een verademing voor je zak. Hij heeft een fijne vertanding zodat je velletje er niet tussen gaat zitten. Altijd wel van je af scheren, en je huid strak trekken. Je kan op de cruzer ook scheermesjes van Gillette gebruiken, maar dit heb ik nog niet gedaan. Een aanrader.
 
Heb ook die Panasonic gekocht, werkt voor geen bal bij mij 52€ verkwist, had de gebruiksaanwijzijng gelezen en vooral om ook de kontspleet te kunnen doen, lukt langs geen kanten.
 
Ik gebruik ook ontharingscrème: intome, werkt perfect. Voor en achter. Gewoon op plein.nl te koop. Daarna met Gilette Venus en ook die mesjes helemaal glad maken.
En dan kan het DT pijpen, ballen likken en rimmen zonder enig probleem vol van start gaan!
 
Komende week weer waxen, nog nooit zo glad als wanneer dat gebeurd is. Voordeel is dat je een full boyzilian kunt nemen dus aan alle kanten volledig glad bent na afloop :cool:
 
Ik laat me al jaren waxen en nog nooit een erectie gekregen daarbij. Zelfs niet een heel klein beetje.

Maar ik ben daar ook niet bang voor, vandaar misschien. Ik kan me voorstellen dat als je denkt "als ik maar geen erectie krijg", dat dat juist wel gebeurt ... het omgekeerde van de "prestatiedruk" bij sex van "als ik nu maar een erectie krijg", wat de erectie juist in de weg kan zitten.
 
Ik overweeg wel om eens een keer naar een waxsalon te gaan om voor langere tijd glad te zijn. Maar ik ben bang een erectie te krijgen. Wat zijn jullie ervaringen hiermee?
Mijn "waxster" is een swingster. Ik heb haar ook zo leren kennen. Vorig jaar nog in groep samen naar de sauna geweest. Pas nadien vernam ik dat ze een zwak voor me heeft en meer van me had verwacht (in de jacuzzi). Onlangs kwam ik haar op het eind van een feestje nog tegen. Ze kwam net uit de douche. Blond, c-cup en grote vooruitstekende tepels. Ik verschoot er nog van. Toen hebben we nog even heftig staan zoenen. Wordt zeker vervolgd...
Maar, op de waxbank nog nooit een erectie gekregen. Nochtans een paar keer volledige boyzilian (penis, balzak, bilnaad, anus en liezen) laten doen.
By the way, Ik heb me vorig jaar een aantal keren laten (suiker)waxen door haar. Het is zeker een jaar geleden en pas nu vind ik dat het, voor borst en rug, tijd is om terug te gaan. Volledige schaamstreek doe ik weekelijks op minder dan een minuutje onder de douche met mijn Mach3.
Het meest lastige/pijnlijke om te laten waxen vind ik niet de schaamstreek of oksels, maar wel de onderbuik.
💡Tip: Te waxen streken 10 dagen/2 weken niet scheren voor het waxen. Anders zijn de haartjes te kort. (lukt mij dus werkelijk niet. Daarom dat ik nu slechts nog rug, borst, billen en liesstreek laat doen)
 
Laatst bewerkt:
een tijdje geleden stond hier een reactie over een epl-machine. Ik heb er daarna een aangeschaft en dit werkt precies goed. Het is geen definitieve ontharing, maar ze blijven toch lang weg en wanneer ze terugkeren, is het een zacht donsje.
 
IK heb zelf geïnvesteerd in definitief ontharen met laserbehandelingen. Geheel kaal nu. Er komen zeker nog wel wat haartjes terug maar die zijn zacht. Af en toe nog even een snel mesje er over, maar dat is geen werk meer. Kan het aanraden!
 
Heb op aanraden van topic hier the Man mower gekocht. Nou niet goed !! 2 keer geprobeerd, en beide keren balzak open gehaald. Klote ding.
Koop de Braun cruzer 6 body. Deze heeft een fijne vertanding, dus je velletje komt niet tussen de mesjes. Ik heb hem ook, en ik ben er dik tevreden mee. Altijd van je af scheren en er kan weinig fout gaan. Ik ga niet zitten kutten met crempjes en olieën. Dat vind ik niks
 
Gillette Fusion type scheermessen werken perfect. Je hoeft niet meer bang te zijn voor een snee of iets. https://gillette.nl/nl-nl/producten/fusion5
Nu ben ik nogal sterk behaard met rond mijn lul. Na 3 maand niet te zijn geschoren, ben ik binnenkort terug van zin GB's te bezoeken. En daar is geschoren zijn een must. Begrijpelijk. Want hoe je soms merkt welke onverzorgde mannen daar tegenkomt: niet te doen. Bepaalde organistoren weigeren onverzorgde heren. Sommigen stinken uit hun bek en dragen nog onderbroeken uit grootmoeders tijd. Maar met Gilette Fusion, die ik ook gebruik om mijn baard te scheren krijg ik integendeel wel sneetjes in of aan mijn geslachtsorgaan. En ik kan je verzekeren: leuk is anders. Hoe doe jij dat precies. Met scheerschuim of Gel. En ga tegen de richting uit, of omgekeerd? Dank alvast voor enige toelichting.
 
Terug
Bovenaan Onderaan