Ervaring met shemale

  • Onderwerp starter Voormalig lid 1502
  • Startdatum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
ik moest even terug zoeken, was een bericht van augustus vorig jaar. De Rita waar ik op doelde was geen TS, het was haar aanpak waar ik mee vergeleek.
dank voor je reactie. ah ok, Maar female ben ik ook in geïnteresseerd. gaat me vooral om iets leuks te hebben in de directe omgeving namelijk. Als je iemand weet in Noord?
 
Geen idee, ik ben al een ruim halfjaar 'in ruste' en geen actieve wandelaar maar anderen zouden je wel tips kunnen geven.
De Rita waar ik over schreef is deze en dat was in noord destijds. Er staat ook een recensie van me in haar topic.
 
Ik heb op hookers nooit iets over Ana Mason gelezen (dat weet ik omdat ik zelf heb gevraagd wie ervaring met haar had). Maar zij bulkt kennelijk uit van de goede recensies op Wiki, is Nederlands en is volgens mij wel voor veel in. Wat belet mij dan om te gaan? Nou, heb deze week op het punt gestaan om langs te gaan maar ze lijkt wat voller dan ik zou willen en ik moet sowieso nog die drempel over om voor het eerst een ts te bezoeken.


Ook Linda Lolo/Rita vind ik wel aantrekkelijk maar te weinig reviews. https://www.shemalewiki.com/?id=987&profileid=5870&lan=en
Hoi ben je de drempel al over? Ik kan het je alleen maar aanbevelen 🙂 Ik heb ook wel interesse in Ana heft iemand haar ondertussen al bezocht?
 
Goedemorgen,
Heeft iemand ervaring met Camila : https://www.kinky.nl/shemales/prive-ontvangst/utrecht/8294489-ts-camila
Ik wil haar een keer bezoeken maar ben benieuwd of iemand ervaring met haar heeft.
Alvast bedankt!
 
@La Karub Linda Lolo/Rita is wel een goeie voor je eerste keer man

Toen ik dr 4 jaar geleden had ontmoet (samen met die sportieve Arabische shemale uit Zaandam) had ze wel ietwat mannelijke brede schouders. Maar ze is aan dr fotos en filmpjes te zien veel vrouwelijker geworden. Maar goeie seks en het is een mooie meid

Op haar Instagram zie je hoe vrouwelijk ze is en ze kan geil buikdansen.


Enige nadeel, ze spreekt amper Engels en is lastig om een afspraak mee in te plannen. Maar met wat basis Arabisch red je het opzich wel.
 
Ik heb Tiffany een keer gezien in de woonkamer ergens in Zwolle terwijl ik op een andere shemale zat te wachten

Ze is echt lelijk 😂
En ze lag te slapen, toen ging ze zitten, nam een dikke lijn coke, begon in t gebrekkig Engels iets tegen me te zeggen en zonder reactie ging ze weer liggen en verder slapen. Heel raar haha


Ze zat wel in de blote lul en die was behoorlijk groot dus voor de liefhebbers is t vast een goeie
 
Terug
Bovenaan Onderaan