Kamagra mee het vliegtuig in

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Stokop2

Vaste klant
176
12/08/21
159
14
Hebben jullie wel is kamagrapillen meegenomen tijdens een vliegreis? Hoe ging dat bij de securitycontrole? En stel nou ze zouden het vinden in je toilettas bijvoorbeeld. Pakken ze het af? Laten ze het gewoon gaan als je zegt dat het erectiepillen zijn? Wie heeft ervaring?
 
De security zal het worst zijn.
Hoogstens de douane; die controleert soms op drugs, maar aannemende dat je geen commerciële hoeveelheden meeneemt, zullen ze niet geïnteresseerd in je paar pilletjes zijn.
 
Welk land ga je naartoe? Binnen Europa zie je alleen security en die lui kijken alleen naar waren die gevaarlijk is voor de vlucht en niet wat verboden is.
 
Nou, ik heb vorige week gevlogen en had er een stuk of 8 in mn toilettas zitten. Maar die kneuzen bij schiphol lette niet op en liep zo met koffer en al langs het mannetje die in de tassen keek. Koffer ging wel langs de scanner overigens. Van de zomer met een stuk of 8 kamagras in mn broekzak ook door de scanner gelopen. Dat zien ze dus niet. Vermoed dat die lichaamsscanner alleen metalen doet.

Beide reizen waren binnen de EU. Maarja kamagra is niet legaal in NL zover ik weet
 
Nou, ik heb vorige week gevlogen en had er een stuk of 8 in mn toilettas zitten. Maar die kneuzen bij schiphol lette niet op en liep zo met koffer en al langs het mannetje die in de tassen keek. Koffer ging wel langs de scanner overigens. Van de zomer met een stuk of 8 kamagras in mn broekzak ook door de scanner gelopen. Dat zien ze dus niet. Vermoed dat die lichaamsscanner alleen metalen doet.
Kneuzen? Ze doen gewoon hun werk en security kijkt alleen of je gevaarlijke zaken meeneemt.
Met 8 kamagrapillen blaas je geen vliegtuig op of kun je een toestel kapen.
 
Nou, ik heb vorige week gevlogen en had er een stuk of 8 in mn toilettas zitten. Maar die kneuzen bij schiphol lette niet op en liep zo met koffer en al langs het mannetje die in de tassen keek. Koffer ging wel langs de scanner overigens. Van de zomer met een stuk of 8 kamagras in mn broekzak ook door de scanner gelopen. Dat zien ze dus niet. Vermoed dat die lichaamsscanner alleen metalen doet.
Ik denk dat die full body scanners (die dingen waar je in het SM standje moet gaan staan) het echt wel zien - maar de security er verder niet naar zoekt en "strip met pillen" gewoon door laat lopen.
Ik denk alleen niet dat de scanners verder het _type_ pil zien . En dan krijg je wel veel valse alarmen als je daarop gaat zoeken.
De bagagescanner ziet ook best een hoop.

Uiteindelijk zijn "wat" pillen op reis ontzettend normaal . wat pijnstillers, reisziekte pillen, diarree remmers, anti conceptie, en erg veel mensen met gewoon hun voorgeschreven medicijnen .

Dan zal de logische keuze zijn "wij zijn er voor de veiligheid, en we gaan niet de doorstroom blokkeren om een paar pretpillen van de ene of andere soort te vinden" tussen de enorme massa paracetamol, anticonceptie, loperamide en alle patienten met hun receptpillen.

Erectiepillen gebruik ik niet, maar ik heb nooit een nadere controle gehad vanwege/naar de "gewone" reisapotheek in de handbagage.
Misschien dat je wel vragen krijgt als ze op de scan een een "abnormale" hoeveelheid pillen zien ,maar een paar strips per reiziger zal 'normaal' zijn, en dan geen aanleiding voor een handmatige controle.
 
En als je nou buiten de EU/shengen reist?

Daar is (noch heen op Schiphol, of bij aankomst, of terug op de vertrekluchthaven) mijn "gewone" reisapotheek (dus de paracetamol etc) nooit nader bekeken.
Ik zou wel behoorlijk nazoeken hoe formeel - en in de praktijk - werkt in het land van bestemming , wanneer ik twijfelachtiger pillen zou willen meenemen.

Er zijn beslist landen waar men niet zo coulant is op pretpillen van welke soort dan ook - en mogelijk dat je als Nederlander gewoon vanzelf extra verdacht bent . Of het een excuus is om je dik te laten betalen.

Ik heb bij terugkomst op Schiphol de douane wel steekproeven zien doen (zat ik niet bij) , leek gericht op foute souvenirs (koraal, monumenten, exotische diersoorten of onderdelen e.d.) - maar natuurlijk een kans dat ze dan ook naar alles kijken, dus als je lokaal flink hebt ingeslagen in goedkopere erectiepillen kun je per toeval de lul zijn.
 
Zorg iig dat de verpakkingen aangebroken zijn, en dat er niet enkel volle strips in de verpakking zitten. En als formulieren vragen of je medicijnen bij hebt, kruis dat dan aan - vooral niet liegen tegen douana/border security. De douane vraagt dan hooguit 'presciption medicine?', zeg gewoon 'yes' en klaar. Het is ook te zien welk land je naartoe reist. Bv Rusland, Filipijnen of Saudi Arabie zou ik nooit iets mee naartoe nemen wat je mogelijk in de problemen kan brengen, maar beschaafde landen is het allemaal geen probleem. Het helpt ook als je blank, geschoren, fatsoenlijk gekleed en welbespraakt bent.
 
De werkzame stof in kamagra is Sildenafil, en dat is een geneesmiddel(voor gebruik bij stabiele AP en hoge bloeddruk) in de zin van de Geneesmiddelenwet. Het valt niet onder de Opiumwet, je mag het wat dat betreft gewoon zonder medische verklaring in het vliegtuig meenemen worden. Neem het wel mee in de originele verpakking en zorg dat er een sticker o.i.d met de naam van het middel er op zit, aanvullend zou ik de bijsluiter er bij laten zitten om eventuele vragen of moeilijkheden te voorkomen.
 
Zorg iig dat de verpakkingen aangebroken zijn, en dat er niet enkel volle strips in de verpakking zitten. En als formulieren vragen of je medicijnen bij hebt, kruis dat dan aan - vooral niet liegen tegen douana/border security. De douane vraagt dan hooguit 'presciption medicine?', zeg gewoon 'yes' en klaar.
Is dat het beste antwoord ? presciption medicine is medicijn op recept .
Ik krijg de indruk dat het in de VS haast synoniem is met verslavende pijnstillers ; Al die verslaafde celebrities (addicted to prescription drugs) zijn niet verslaafd aan penicilline .
Dan lijkt me dat je dan eerder een nadere controle krijgt wat je bij je hebt en of je daar ook een recept voor hebt.

De term voor drogisterij medicijnen (paracetamol, aspirine, imodium etc ) is in elk geval 'over the counter medicines´ .

Ik denk dat ik - als ik er geen recept voor had - ze tussen de OTC zou leggen en "over the counter" zou antwoorden.

In/uit de UK is dat een valide antwoord : http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6351171.stm


Het is ook te zien welk land je naartoe reist. Bv Rusland, Filipijnen of Saudi Arabie zou ik nooit iets mee naartoe nemen wat je mogelijk in de problemen kan brengen, maar beschaafde landen is het allemaal geen probleem. Het helpt ook als je blank, geschoren, fatsoenlijk gekleed en welbespraakt bent.
 
De vraag op die formulieren is meestal iets in de zin van 'are you carrying any controlled drugs' of dergelijken, OTC valt daar niet onder. Dus de opties die daaronder vallen zijn 'illegal' (coke, heroine etc) en 'prescription' - dat kunnen gewoon antibiotica zijn maar ook amfetemines. Daarom dat de douane dan vraagt waar het over gaat. Zo is het tot nu toe altijd bij mij gegaan. Vroeger hield ik ook altijd een foto van mijn recept op mijn telefoon maar daar heeft nog nooit iemand naar gekeken, dat doe ik niet meer.

Mijn punt was - je gaat eerder het land uit gezet worden voor liegen op dat formulier dan om medicijnen te hebben waar je het recept niet van kan laten zien (als we het hebben over piemelpillen). Dus niet liegen op die formulieren. Maar ook dat hangt af van het land waar je naartoe gaat, dus eigenlijk is er geen algemeen advies te geven zonder dat we weten waar OP naartoe gaat.
 
On en ik vliegen veel tussen Thailand en Nederland en ook binnen Thailand zelf. Kamagra zit standaard in mijn toilettas al jaren. Nooit iemand over gevallen ook niet bij een check. 1 keer in Londen is er gevraagd wat het was verder niks.
 
Als het een of twee doosjes zijn van een geneesmiddel dat in sommige landen zonder recept bij de apotheek gekocht kan worden, zullen ze er niet moeilijk over doen. Antibioticazalf uit Italië en silendafil uit Griekenland werd niet moeilijk over gedaan.
 
Feitelijk is het niet toegestaan ze mee te nemen, immers je mag ze niet verhandelen of op voorraad hebben. Dus je mag ze feitelijk ook niet meenemen op reis. De vraag is of je er echt problemen mee krijgt. Ik zou het risico niet nemen. Ik zou uberhaupt geen kamagra gebruiken, zeker niet als je jong bent (onder de 40). Ik kies liever voor citruline, een aminozuur, als ik 2x wil knallen in bijv. 30 minuten werkt het perfect. Mijn ervaring met voedingssuplementen is dat ze heel erg opvallen op scanners etc (immers daar is het verschil tussen medicijnen/drugs/voedingssuplementen niet te zien), maar met bijgevoegd label en in orginele verpakking wordt ik zo doorgelaten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan