Tippelzone, Arnhem

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Mijn god. :ROFLMAO:
Tja, het is wat. 265.000 euro per jaar gemeenschapsgeld voor het instandhouden van een tippelzone waar 2 vrouwen, waarvan een 73 jaar is, actief zijn. Die tippelzone moet koste wat kost in stand gehouden worden, maar een nette ramenbuurt dat weinig overlast veroorzaakte moest koste wat kost in 2006 gesloten worden. Geef deze dames ieder 2000 euro per maand zodat de noodzaak om te tippelen er niet meer is en besteed de overige 200.000 euro per jaar aan een betere positie van de legale prostitutie in Arnhem.
 
Laatst bewerkt:
Tsja eerst een vergunningen systeem invoeren, vervolgens zeer beperkt plaats toekennen aan dames en dan zeggen dat de baan vanwege te weinig animo niet meer rendabel is. Dit is puur een politiek trucje om van de zone af te komen.
 
Tsja eerst een vergunningen systeem invoeren, vervolgens zeer beperkt plaats toekennen aan dames en dan zeggen dat de baan vanwege te weinig animo niet meer rendabel is. Dit is puur een politiek trucje om van de zone af te komen.
Volkomen mee eens. Er zijn nog maar een handjevol dames met een pasje omdat ze gewoonweg niet meer uitgegeven worden.
 
10 jaar gelden een keer over heen gereden, 2 jaar gelden nog een keer maar wie daar zin in heeft 🙈 oude verlopen hoeren die er niet uitzien (oude TZ) te vies om aan te pakken. Dat voor 40€ 😩 wandelaars jammer van je tijd, ruk me nog liever af, al heb ik dat de laatste 10 jaar niet meer gedaan hahaha
 
Dat mogen alle inwoners van Arnhem betalen. Dan verhogen ze nog eens flink de gemeentelijke lasten voor de burgers. Gemeente Arnhem had er beter een laufhouse ervoor neer kunnen zetten en kamers e.d. kunnen verhuren aan dames i.p.v. de trieste tippelzone.
Ik kom niet uit Arnhem en kom er zelden of nooit in maar is dat dan ongeveer 1,5 Euro per inwoner ? Een laufhaus zou inderdaad een betere investering zijn dan trek je nog wat toeristen ook misschien ,pleur er een betaalde parkeerplaats bij voor een Euro of 5 per uur en je draait misschien nog winst ook
 
Doffe treurnis waar niemand heter of beter van wordt. Sluiten is misschien wat drastisch. Maar ik begrijp wel dat er over nagedacht wordt. Ik ga ook liever naar een dame die veilig werkt, in goeie omstandigheden en regelmatig medisch getest wordt.
 
Gisteren even snel langs de Kleefse Waard gereden, je weet tenslotte maar nooit of er iets is veranderd. En tot mijn verbazing stond Anja er weer! Zo, dat is even geleden. Ze vertelde over haar blessure en persoonlijke zaken waardoor ze een tijdlang niet kon werken. Daar kwam Covid bovenop en zodiende heeft het een tijd geduurd voor ze weer haar tippellaarzen aan heeft gedaan. Het was leuk om haar weer te zien, ze stond aan de oprit naar de hokjes, in een klein shirtje en de bekende dikke tieten die uit haar korte jasje staken. Ze had een strakke spijkerbroek aan en sneakers (geen geile laarzen dit keer). Ze zag er goed uit. Ja de dame is wat ouder geworden inmiddels, maar zodra ik haar zie gaan bij mij alle toeters en bellen af. Ik kan het niet laten om haar dan toch mee te nemen. Ook nu weer, heerlijk. Pijpen kan ze heerlijk en neuken was goed. Ze doet lekker mee en maakt het je gemakkelijk. Ze houd er zelf nog steeds van was wel te merken. Ondertussen lekker met die dikke jopen spelen en het rondje afgemaakt. Kosten €50 en dat was ze zeker waard. Als je ooit in de buurt bent en je ziet haar staan, niet laten schieten. Ze maakt het zeker waar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan