WHEM Chantal Apeldoorn

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ben ook al langer zeer geinteresseerd in deze dame. Voor corona was ze al actief. Op Hookers werd ze kort beschreven in het topic zoektocht, meen ik. Daar werd alleen vermeld dat ze in werkelijkheid voller is dan de foto's destijds deden vermoeden. In haar nieuwe advertentie maakt ze echter gebruik van andere foto's.
Helaas zag ik zojuist dat haar advertentie al niet meer online is. Op de website van Prive 2000 staat ze al vermeld sinds haar vorige actieve periode. Dat was ook het geval toen ze de afgelopen 2 a 3 jaar niet actief was. Helaas zegt die site dus niks over beschikbaarheid van dames.
 
Afgelopen dinsdag was ik in de buurt van Apeldoorn en ik dacht; kom laat ik eens kijken of ik bij Chantal langs kan komen. Ik had slechts een kort tijdslot van 19.00u - 20.00u waarin ik haar zou kunnen bezoeken. Chantal beantwoordde mijn belletje en stond mij uitermate vriendelijk te woord, maar helaas, vanwege een reeds geplande afspraak kon Chantal mij niet ontvangen tussen 19.00 - 20.00u. Verontschuldigingen vanuit beide kanten en de belofte om het nogmaals te proberen volgende week, als ik weer voor mijn werk in de buurt ben, hebben we elkaar een fijne avond gewenst.

De combinatie van advertentie en foto's, de geboden mogelijkheden en het uitermate vriendelijke telefoongesprek geven mij alle redenen om volgende week nogmaals te proberen met Chantal af te spreken.
 
Nee, ze lijkt niet continue / iedere week te werken en als een advertentie niet online is probeer ik het niet. Vorige week had ik een kans en haar gebeld, maar ondanks wat haar advertentie doet vermoeden; ze werkt niet 's ochtends :cry: . En ik kon op de betreffende dag dat ik in Apeldoorn kon zijn alleen in de ochtend. Dus vooralsnog nog steeds niet gelukt, maar staat nog steeds op mijn lijstje :cool:
 
Hoi Libidofuzz, in de advertentie van Privé2000 op Kinky staat bij 'Prijzen' ook 2 uur genoemd, dus ik ga ervanuit dat meerdere uurtjes kunnen.
Ik ben ook benieuwd naar deze dame. Ik wil binnenkort een afspraak met haar maken, maar ik houd mij aanbevolen voor je ervaring met haar.
 
Ik ben een aantal jaren geleden geweest de fotos klopten toen helemaal niet ze was veel dikker.
Nu weet ik dat niet te lang geleden. Ze heeft nu wel andere fotos als toen en trouwens de service was prima. Deed echt haar best.
 

Beschikbaarheid

Maandag
De hele dag beschikbaar
Dinsdag
De hele dag beschikbaar
Woensdag
De hele dag beschikbaar
Donderdag
De hele dag beschikbaar
Vrijdag
De hele dag beschikbaar
Zaterdag
De hele dag beschikbaar
Zondag
Niet
 
Inmiddels bestaat haar advertentie op Kinky niet meer. Wellicht is ze weer voor enige tijd (enkele jaren) gestopt zoals dat eerder ook al eens het geval was.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan