Heropening 15 september

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik zit nu een paar uur in het nieuwe Golden Gate en het is een ware voltreffer. Prachtige faciliteiten, zeer professioneel personeel en thekes, zeer lekker eten en drinken, cocktails incluis en vooral lekkere meiden. De concurrentie zal van de kaart geveegd worden op alle vlakken, ze hadden niet beter van start kunnen gaan. Veel bekende Golden Time gezichten onder het personeel, thekes, dames en parkingjongens. Alles ademt hier GT wat een kwaliteitslabel zonder gelijke is natuurlijk.
Daarom zaten veel GG bezoekers daags er na in een andere club waar wel genoeg beschikbare vrouwen waren tegen aanvaardbare tarieven. Heb je aandelen GG dr Drake?
Persoonlijk vond ik het tegen vallen. GG is maanden de talk of the town geweest in alle andere clubs in een straal van 100 km om GG. En dan toch zo weinig vrouwen tijdens opening ondanks gratis entree voor hen?
Ik gun het ze van harte, daar niet van, maar er kan behoorlijk wat verbeterd worden voor die entreeprijs.
 
klinkt goed, aan de foto's te zien mooie tent geworden. Het management van GT wist echt wel wat ze aan het doen waren, en als ze dat nu in deze tent voortzetten kan ik natuurlijk niets anders doen dan mijn agenda zo snel mogelijk vrij maken en die kant op rijden.
Ja, ziet er mooi uit.

Maar ook hier geldt dat ze toch aan de line-up moeten gaan werken. 18 dames, dat gaat echt niet genoeg zijn.

Persoonlijk vind ik er weinig aan als er vooral veel mannen zijn, weinig dames en je heel lang moet wachten voor een kamertje.
 
Geen aandelen in GG hoor, gewoon een reflectie van de eerste openingsdag die gedeeld werd met heel wat voornamelijk Duitse gekende klanten die niet malen over een hogere entree of tarief want dat vond je voornamelijk tegenvallen als ik tussen de regels lees. Was alles perfect, zeker niet. Er is nog de aanbouw maar als die klaar is, is wellness en restaurant op orde. Op dag 1 zal de LU niooit voltallig zijn, dames wachten eerst af maar bijna 30 dames vind ik niet slecht om te starten en een paar toppertjes uit GT en LR, ik had niets te klagen.
 
en een paar toppertjes uit GT en LR, ik had niets te klagen.
Help GG (en de community) een beetje door de namen van die ex GT en LR dames eens te noemen. Ik heb wel wat gezichten herkend maar ben even kwijt welke artiesten naam daar in GT bij hoorde en wat het nu @ GG is. Die 30+ 'ers qua leeftijd hebben ook niet echt mijn voorkeur. Ex LR heb ik dan waarschijnlijk langs gekeken of ze zijn constant bezet geweest.
 
Deze prachtige saunaclub weer bezocht dit weekend. Ze zijn stilaan de referentie in de regio: uitgekiemd op alle vlakken wat betreft infrastructuur, restaurant en bar, faciliteiten, personeel, reinheid,... daar kunnen andere grote clubs in de buurt veel van leren. En de line up mag ook gezien worden, ik telde ongeveer 30 dames en er bieden zich elke dag meer aan maar ze blijven gelukkig zeer selectief. Binnen de kortste keren draaien ze minstens rond de 60 dames van topkwaliteit wat een ideaal gemiddelde is voor een topclub van deze schaal.
 
Ik was er vorig weekeinde. 20-30 dames. Optisch geen hoger niveau dan andere saunaclubs in de regio. Een deel toppers die bijna continu bezet zijn en een helaas ook een deel mindere dames en een paar upsellers, die weinig kamers maken. Dus flink minder dan clubs als Sixsens of Acapulco Gold. Daarom kunnen ze denk ik ook nog niet selectief zijn vwb de dames. Er is nog te weinig aanbod om de mindere dames te weren. Vrij duur met €65 (wordt €70, want de dames hebben helaas nooit wisselgeld) voor 30 minuten of €130 per uur. Zelf had ik 1 topkamer en 2 matige kamers.

Wat betreft reinheid en personeel top. Leuke sfeer ook 's avonds in de bar. Beste douches van de NRW saunaclubs met gewone kranen ipv drukknoppen met een goed te regelen temperatuur en antisliptegels (itt Sixsens waar het spekglad is en de temperatuur nogal eens spontaan wisselt of alle drukknop clubs waar je steeds moet drukken).

Wat betreft eten heel behoorlijk, maar dat is persoonlijk. Geen gefrituurde kip, grillvlees en friet zoals in veel NRW clubs, wel 3 soorten stoofvlees met rijst, aardappelen of pasta. Veel minder uitgebreid warm eten dus dan Sixsens. Een mega uitgebreid ontbijtbuffet a la Sixsens (en Babylon vroeger). Goede koffie uit goede machines.

De wellness is erg beperkt, alleen een kleine sauna en een klein onverwarmd zwembad in de tuin. Geen jacuzzi of stoombad oid. Prachtige Kino en een mega grote TV.
 
Laatst bewerkt:
Deze club 2 keer op korte tijd bezocht. Eerste keer op een zaterdag, daarna op een maandag. Telkens van rond de middag tot ongeveer middernacht. Op maandag - zoals verwacht - iets te kalm, maar de zaterdag was het een goeie sfeer/beleving met af en toe een moment dat je dacht "deze club heeft potentieel om terug het niveau van de GoldenTime van weleer te halen".
Concreet is mijn indruk:
1) de kwaliteit van het personeel ligt alvast op hetzelfde niveau. Als het ergens "vuil" ligt of gemorst, dan merk je daar hoogstens 5 minuten later niks meer van. Een naakt dametje had een showtje gegeven op de bar met een bus slagroom en daarna goot ze een fles schuimwijn over haar lichaam uit; nadien duurde het geen drie minuten vooraleer ze met twee alles opgeruimd/gedweild hadden. Dat is typisch het niveau van GT.
2) de catering is top niveau; als het geen buffet is dresseren de koks een mooi bordje uit het aanbod van de dag - en het is heel lekker, richting brasserie kwaliteit m.i. Het buffet heeft lekkere salades couscous/quinoa met verschillende vleessoorten en aardappelen etc. Ik ken iets van catering en restaurants en - voor "maar" een FKK club - is dit goeie kwaliteit zonder meer
3) de dames zijn nog wat in de minderheid maar als je een ganse dag blijft heb je kans genoeg om te kiezen wie je wil; je moet wel initiatief nemen natuurlijk. Hopelijk blijven de dames en zullen er vele nieuwe bij komen.
4) de masseur is ook ex-GT dus die kende me ook nog. Topmasseur om alle knopen eens los te maken.
5) Wanneer je naar huis gaat heb je een spontaan gesprekje met de dame van de receptie die je mening vraagt en polst naar de dames waarmee je gekamerd hebt (ze willen de goeie overtuigen om te blijven). Dit zelfs in het Nederlands als je dat wil.
6) Vriendelijk personeel in het algemeen tot op de parking toe.

Helaas nog niet voldoende wellness: geen jacuzzi, maar zijn ze mee bezig. Er is wel een zwembad maar dat wordt dus wachten tot de zomermaanden.
Geef deze club wat tijd en wat geluk en het zou wel eens kunnen. De hele FKK sector kent natuurlijk moeilijke tijden dus het wordt afwachten. Maar ik ben alvast postief gestemd en spendeer er graag tijd (boekje meenemen). En ze hebben er Desperados :)
 
Daar waar andere clubs rommelen in de marge, heeft deze haar zaakjes op orde. En dat allemaal op nauwelijks iets meer dan 2 maanden, wie doet het hun na. Kan men enkel van dromen in de zogenaamde gerenommeerde clubs.
 
Daar waar andere clubs rommelen in de marge, heeft deze haar zaakjes op orde. En dat allemaal op nauwelijks iets meer dan 2 maanden, wie doet het hun na. Kan men enkel van dromen in de zogenaamde gerenommeerde clubs.
Wellness alleen nog een kleine sauna en een beperkte Line-Up kan ik niet "op orde" noemen. De club heeft bestaansrecht en potentie. Maar ook nog belangrijke stappen te zetten.
 
Aanstaande zaterdag X-mas party in Golden Gate. Zoals de reputatie van de club zich betaamt, zal het weer tot de puntjes uiterst verzorgd zijn.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Dr. Drake heeft kennelijk aandelen in de club? Onrealistisch verhaal gezien de matige Line-Up en marginale wellness. Het gebouw en personeel zijn pluspunten, maar geen oog hebben voor de beperkingen haalt de waarde van je verhalen naar beneden. Mensen die gebaseerd op jouw verhalen de club gaan bezoeken zullen mogelijk zeer teleurgesteld de club verlaten.
Ik vermoed dat jij aandeelhouder bent bij een andere club. :cool: Had ik maar aandelen van Golden Gate, een goede investering. Op de X-mas party was het zeer druk. Veel klanten en ongeveer 40 dames, volgens de theke waren er 45 dames. Van een matige lineup geen sprak, aan de wellness wordt gewerkt en komt er volgend jaar (deze club is nog maar 3 maanden geopend) en zoals het betaamt in deze club was alles weer zeer verzorgd en eten/drinken van zeer hoge kwaliteit. De afwezigen hadden ongelijk.
 
We vallen in herhaling:
Wellness alleen nog een kleine sauna (gewoon een feit) en een beperkte Line-Up kan ik niet "op orde" noemen. Het laatste verslag wat ik heb gelezen had het over slechts 10 dames op een woensdag! De club heeft nog belangrijke stappen te zetten. Die feiten zou jij juist moeten onderkennen in plaats van ontkennen. En dit is mijn laatste reactie. Ik heb geen zin in een lang welles nietes spelletje.
 
Deze prachtige club weer bezocht dit weekend. Meer dan 20 bloedmooie dames aanwezig, een uitgelezen menu met zeer hoogstaande en lekkere bereidingen maar bovenal een weergaloze sfeer met dansende en opgewekte meisjes. Het personeel zeer professioneel, hulpvaardig en klantgericht. Weerom zeer goede kamergangen gemaakt. In geen andere club vind je dat alles nog tegenwoordig.
 
Deze prachtige club weer bezocht dit weekend. Meer dan 20 bloedmooie dames aanwezig, een uitgelezen menu met zeer hoogstaande en lekkere bereidingen maar bovenal een weergaloze sfeer met dansende en opgewekte meisjes. Het personeel zeer professioneel, hulpvaardig en klantgericht. Weerom zeer goede kamergangen gemaakt. In geen andere club vind je dat alles nog tegenwoordig.
Helemaal eens met boevstaand bericht. Als grote liefhebber van Golden Time, afgelopen maandag gebeld met deze club. Gastvrouw was zeer behulpzaam aan de telefoon en gaf eerlijk antwoord op mijn vraag hoeveel dames er waren. Haar antwoord 14 !

Toch gegaan om te proeven aan deze club en ik moet zeggen het was zeer goed in orde en verzorgd. Mooie grote club, met een te klein welness gedeelte, maar hier gaat aan gewerkt worden. (Goolden Time had overigens alleen een jaccuzi meer) Club prachtig, eten heel goed, klantvriendelijkheid heel goed (Divers personeel is van GT) Mooie cinnema, groot restaurant, zeer mooie vertier gedeelte. Natuurlijk de stap te gaan naar meer meiden, maar als ze zo door gaan gaat dit alles over treffen. Mij gaan ze zeker vaker zien, en ik heb geen aandelen als die vraag komt.
 
Je geeft eerlijk de plus en minpunten aan, dan komt er van mij in ieder geval geen vraag of je aandelen hebt ;).
Maar kun je nog wat schrijven over de dames waarmee je op de kamer bent geweest? Toen ik er was had ik 1 topkamer en 2 tegenvallende. Is het op dat vlak al verbeterd?
 
Je geeft eerlijk de plus en minpunten aan, dan komt er van mij in ieder geval geen vraag of je aandelen hebt ;).
Maar kun je nog wat schrijven over de dames waarmee je op de kamer bent geweest? Toen ik er was had ik 1 topkamer en 2 tegenvallende. Is het op dat vlak al verbeterd?
Eens over het schrijven over de dames. Ik had voor mij zelf van de 14 dames een keuze gemaakt van 4. 2 Daarvan gingen al snel met twee mannen naar boven en heb ik de hele avond niet meer gezien. Twee andere dames bleven over en ik heb toen de keuze gemaakt voor een Blonde smalle dame (Hongaarse) met een brilletje en mooie pijp lipjes. Op de kamer was ze heel goed, lekker tongzoenen, volop pijpen (slubbery) en ze was zeer sexy. Omdat ik die andere dame ook zag zitten heb ik deze erbij genomen. Een kleinere blonde Roemeense, mooie figuur, nog mooiere borsten (zeker een C) en gewoon een mega geile meid, waar ik een super klik mee had. Het trio was meer dan goed, en ik ben vervolgens nog twee uur alleen met de Roemeense dame gebleven. Ik meen dat ze Daria heet. Prachtig lief leuk mens, in alles is ze goed, maar dat kwam natuurlijk ook door de klik. Ze kwam lekker klaar en dat heb ik daarna ook maar gedaan. Ik hoop echt oprecht dat deze club door groeit want dit kan echt qua drukte een tweede Golden Time worden. Volgens mij zijn er in de mooie maanden ook genoeg meglijkheden buiten. Ik zag een aardige tuin, niet zo groot als bij GT, maar ook hier zijn denk ik mogelijkheden. Dat in combinatie met de toch wel vele oud medewerkers van GT heb ik er alle vertrouwen in. De dames gaan dan vanzelf weer komen. Enige minpuntje vond ik wel de entree (70 euro) en de kamergang 65 euro per half uur. Maar als je je op deze maniker kunt onderscheiden vind ik het prima en gaan ze me zeker vaker zien.
 
Ik belicht alle punten en je moet al een mierenneuker zijn om er echte minpunten uit te halen of er wordt aan gewerkt. Zoals gezegd wordt wellness zowel als restaurant tegen het voorjaar uitgebreid, buitenzwembad en tuin zullen dan ook volledig benut kunnnen worden. Wat de line-up betreft, zijn er weinig clubs die zo divers zijn naar nationaliteiten; Tsjechische, Hongaarse, Poolse, Duitse, Croatische,... naast de obligate Bulgaarse en Roemeense dames en er komen er zich elke dag nieuwe aandienen. Twee weken geleden trof ik er meer dan 20 (was nog kort na eindejaarsperiode, sowieso laagseizoen) en vorig weekend rond de 30. Voor de Chinese Newyear party morgen worden er rond de 50 verwacht. Uiteraard zijn er meer dames in het weekend dan op een maandag of andere dagen in het begin van de week. Los hiervan is alles tot in de puntjes verzorgd en hygiënisch, catering zeer kwaliteitsvol en uitgebreid (dat wil al eens tegenvallen in een andere grote club), het personeel zeer professioneel en klantgericht. Zoals Ba74 terecht opmerkt drukt de oude GT stempel hier door met hun personeel en heeft alles de sfeer en kwaliteit van GT. Voor een club die nog maar enkel maanden open is ver van slecht en op termijn een hernieuwde GT waardig, voor minder gaan ze niet.
 
Ik belicht alle punten en je moet al een mierenneuker zijn om er echte minpunten uit te halen of er wordt aan gewerkt. Zoals gezegd wordt wellness zowel als restaurant tegen het voorjaar uitgebreid, buitenzwembad en tuin zullen dan ook volledig benut kunnnen worden. Wat de line-up betreft, zijn er weinig clubs die zo divers zijn naar nationaliteiten; Tsjechische, Hongaarse, Poolse, Duitse, Croatische,... naast de obligate Bulgaarse en Roemeense dames en er komen er zich elke dag nieuwe aandienen. Twee weken geleden trof ik er meer dan 20 (was nog kort na eindejaarsperiode, sowieso laagseizoen) en vorig weekend rond de 30. Voor de Chinese Newyear party morgen worden er rond de 50 verwacht. Uiteraard zijn er meer dames in het weekend dan op een maandag of andere dagen in het begin van de week. Los hiervan is alles tot in de puntjes verzorgd en hygiënisch, catering zeer kwaliteitsvol en uitgebreid (dat wil al eens tegenvallen in een andere grote club), het personeel zeer professioneel en klantgericht. Zoals Ba74 terecht opmerkt drukt de oude GT stempel hier door met hun personeel en heeft alles de sfeer en kwaliteit van GT. Voor een club die nog maar enkel maanden open is ver van slecht en op termijn een hernieuwde GT waardig, voor minder gaan ze niet.
Nogmaals ik was zeer gecharmeerd van de club. Gaat echt een top locatie worden !
Voorbeeld : ik had 's middags gebeld en een kort gesprekje gehad met een dame. Bij binnenkomst herinnerde ze ons gesprekje. Dame (gastvrouw) herkende ik van GT. Wat ik vooral top vond is dat ze aan de telefoon gewoon aangaf er zijn 14 dames, en deze waren er ook. De meeste (prive) clubs die je belt roepen een aantal wat ze nooit waar maken als je daar komt.

Voor mij het beste alternatief na GT. Restautrant vond ik trouwens al top, en verheug me zeker op de mooie maanden van het jaar. GG ga zo door !!!
 
Je geeft eerlijk de plus en minpunten aan, dan komt er van mij in ieder geval geen vraag of je aandelen hebt ;).
Maar kun je nog wat schrijven over de dames waarmee je op de kamer bent geweest? Toen ik er was had ik 1 topkamer en 2 tegenvallende. Is het op dat vlak al verbeterd?
Ik had er wel een goede kamergang, maar vond de line-up wat tegen vallen.

Verwend zeker. Ik ken de tijden nog wel dat er op een woensdagmiddag tientallen mooie dames waren. Nu waren er misschien maximaal 10-12. Gros dik boven de 30 en al eeuwen actief in het Krefeldse saunaclub circuit.
 
Ik denk dat dat een beetje overal het probleem is. Vroeger kon je eender welke dag gaan, er was altijd personeel genoeg. Nu in veel clubs enkel tijdens het weekend Vr-Za. Is mijn indruk.
Als je dan zo'n club op een weekdag bezoekt, en het valt tegen, tja. Maar bezoek diezelfde club op een zaterdag en het is een ander verhaal.
Dus deze club geef ik nog het voordeel van de twijfel. Als ze hun wellness gedeelte op punt stellen en nog iets meer lineup kunnen voorzien wordt dit - imho - terug een toppertje.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan