Raarste momenten bij een dvp

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
echt rare dingen niet meegemaakt,
behalve een dame in een erotische massagesalon,
waar tegen een extra vergoeding, meer mogelijk was.
dat was een kleine dondersteen, hoe ze tekeer ging B2B.
bij een van de sessies, zij ze, oeps geen condoom, ga even halen, liet mij op de massagetafel liggen met de mast fier omhoog, liet de deur van de kamer open en trippelde poedelnaakt naar beneden om rubbertjes te halen.

na een andere ontmoeting schoot ze in een badjas, eenmaal beneden in de ontvangst ruimte in het bijzijn van andere gasten en collega's van haar viel haar badjas open, terwijl ze rustig door praatte, en geen enkele moeite deed, om de badjas weer dicht te doen.

Die dame had ook de skills, om alleen met behulp van haar mond een condoom om te doen.
Merkte er niets van, dacht de eerste keer dat zij zonder op mij ging zitten.

op een gegeven moment ging ze naar een andere salon, een oud pand met houten vloeren.
Ook daar ging zij bovenop mij zitten, (blijkbaar haar favoriete standje) en daar ging zij zo te keer, dat de massagetafel op de vloer begon te bonken. haha
na het douchen en een kus, stond er een zeer sacherijnige dame haar onder aan de trap op te wachten.

Ben deze dame helaas nooit meer ergens tegen gekomen.
 
Het zal 20 jaar geleden geweest zijn in de spijkerbuurt in Arnhem. Ik had daar een vast adresje aan het eind van een steegje. Tijdens het voorspel werd ze gebeld door haar moeder. Het gesprek duurde zeker een half uur en uiteraard kon ik mijn handen niet thuis houden. Heb haar gevingerd en gelikt, ze genoot er zichtbaar van maar het gesprek ging gewoon door. Ik krijg nog een stijve als ik er aan denk. Na het telefoongesprek heb ik haar doggy geneukt.
 
Niet echt super raar, wel een reden om niet meer langs te gaan: de dame die, nadat ik had verteld dat ik "iets met computers" doe, *tijdens* het deepthroathen vroeg of ik wist hoe ze whatsapp berichten permanent kon wissen, en andere systeembeheer-achtige vragen stelde.

Tuurlijk, m'n lul zit in je keel, je kwijl druipt door m'n naad, maar zal ik zo je printer ook nog even repareren?
 
Bij Amersfoort Prive, toen nog aan de Vlasakkerweg. Leuke dame uitgezocht, en naar de kamer gegaan. We gaan beginnen, zegt ze: misschien word ik gebeld, en dat is heel belangrijk, dus ik neem dan wel even op. Nog geen minuut later heeft ze hem in haar hand, en ik begin een stijve te krijgen, gaat die telefoon natuurlijk af. Ze neemt op, voert een serieus gesprek, speelt ondertussen door met mijn pik.
Na een paar minuten is het gesprek klaar, zegt ze: ja, ik heb pas de taxi naar huis genomen vanaf hier, en nu staat die taxichauffeur steeds bij mijn huis omdat hij weet dat ik hier werk. Het telefoontje was de politie, die hadden eventjes 'een gesprekje gevoerd' met de taxichauffeur. Wel fijn dat de politie haar goed geholpen heeft overigens.

Hoe het nummertje verder is afgelopen? Geen idee! Maar de start was in ieder geval erg bijzonder.
 
Weinig raars meegemaakt. Jaren geleden wel een raar moment voor de dame van een privéhuis en niet zozeer voor mij. Blijkbaar leek ik erg op haar neef. Ik heb de keuze aan haar gelaten en ze besloot toch met me naar de kamer te gaan.
Ik ging er eigenlijk van uit dat de dames in een privéhuis altijd de klant al via een camera gezien hebben vóórdat ze zich voorstellen? Precies om dit soort, of nog ongemakkelijkere situaties, te vermijden?
 
Een leuk moment die ik mij herinner was alweer enkele jaren gelen in Gdansk. Een afspraak gemaakt met een jonge dame die die dag veel zin had.

Lekker begonnen en na een tijdje gingen wij naar standje 69. Dit beviel haar zo goed dat ze bijna niet te stoppen was. Uiteindelijk heb ik het initiatief genomen voor een ander standje. Nadat de tijd bijna om was ging ik voor de finale.

Normaal eindigt het verhaal hier met aankleden en afscheid nemen maar deze keer niet. Een beetje kletsen en de jonge dame nam weer het initiatief met ..... Standje 69.
 
Een paar jaar geleden tijdens een weekje vrij in Krakau had ik afgesproken bij een leuke dame. Deze dame woonde in een appartement waar er zo veel van zijn, communistisch met grote cijfers en geen lift.

Aangekomen, met de trap naar de 3e verdieping en aangebeld. De dame deed open en liet mij binnen. Het was een kleine hal met deuren naar de woonkamer, 2 deuren naar een slaapkamer en een deur naar de badkamer.

Gedoucht, daarna naar de slaapkamer waar de deur open stond en de dame wachtte.

Een uurtje later was ik weer aangekleed, ik loop de slaapkamer uit de hal in, pak de klink van de voordeur en terwijl ik mij omdraai om tegen de dame tot ziens te zeggen doe ik de deur open en loop ....... De badkamer binnen.
 
Het was een kleine hal met deuren naar de woonkamer, 2 deuren naar een slaapkamer en een deur naar de badkamer.

Een uurtje later was ik weer aangekleed, ik loop de slaapkamer uit de hal in, pak de klink van de voordeur en terwijl ik mij omdraai om tegen de dame tot ziens te zeggen doe ik de deur open en loop ....... De badkamer binnen.
Lijkt wel een deurenklucht van John Lanting. Handig die deuren voor het geval een eventuele partner onverwacht eerder thuiskomt.
 
Ik ging er eigenlijk van uit dat de dames in een privéhuis altijd de klant al via een camera gezien hebben vóórdat ze zich voorstellen? Precies om dit soort, of nog ongemakkelijkere situaties, te vermijden?

Meestal wel. Maar het kan natuurlijk dat ze gewoon ff niet op zat te letten en niet naar het camera scherm keek toen die klant binnenkwam .
Of de camera was niet heel geweldig , en ze zag pas bij voorstellen dat ie er "wel wat" op leek .

Ik denk dat hoofdzakelijk de gastvrouw/gastheer kijkt (check "alleen, ziet er niet als een doorgesnoven overvaller¨) , en waarschijnlijk even let op etnisch of andere criteria voor de dames die dat als "die niet voor mij " aangegeven hebben.
Ik zou me goed kunnen voorstellen dat als dames al een tijdje meedraaien ze in de "wachtkamer" rustig blijven leuteren of bezig blijven met hun telefoon, niet (meer) bij elke binnenloper naar dat scherm rennen om te zien of ze niet de buurman of hun klasgenoot gaan krijgen.
 
Ik weet een plaats waar ik geregeld kom , als je aanbelt kunnen de dames zien wie er aanbelt ,zitten in salon en als de bel gaat kun je dat zien op de tv die aanstaat , dus komt de buurman langs zal die dame zich niet voorstellen , als ik aanbel staat de juiste dame mij reeds op te wachten in de hall 😊, en zie ik geen andere dame .
 
Lang verhaal kort, de dame die ik helemaal in het begin van deze hobby bezocht had een nieuwe kast nodig en andere spullen van de ikea. Na één van de afspraken vroeg ze of ik kon helpen met vervoer (en later dus ook met de montage), gelukkig stond er later wel wat tegenover.
Nøken?
 
Ik heb een keer gehad dat een vrouw in slaap viel met m'n pik in haar mond... Ik dacht al 'nou dit is wel een lange pauze', toen ze begon te snurken. Dus ik duw haar zo'n beetje aan, ze schiet wakker, kijkt rond en springt in doggy positie. Ik zeg nog 'alles goed met je?' 'Jaja' zegt ze, 'ik wil gewoon geneukt worden' (ik zag haar regelmatig, we hebben super klik op sex gebied, we waren ook al uitgebreid in bad geweest ervoor en hadden een fles champagne soldaat gemaakt.) Anyway, zij dus in doggy met haar gezicht in een kussen en... na minder dan een minuut begint ze weer te snurken, ditmaal nog luider. Ik duw haar aan, ze valt gewoon slapend om op het bed, wat ik ook probeer - ze wordt niet wakker.

Dus ik leg haar onder de dekens, ga er zelf tegenaan liggen, ze legt nog wel haar hand op mijn borst zonder wakker te worden en ik val zelf ook in slaap. Uurtje of zo later schrik ik zelf wakker, ik denk tering wat doe ik nu. Wat ik ook deed, ze werd niet wakker, ze lag intussen op haar rug met haar benen wijd en haar tong uit haar mond, niet erg elegant, voorzichtig gezegd.

Ik begin wat te snacken uit haar koelkast en het is dat ik haar nog zie en voel ademen anders had ik gedacht dat ze dood was. Na nog een half uur denk ik 'nu moet ik een ambulance bellen', hoe ik ook schudde en duwde, ze werd echt niet wakker. Dus ik denk 'ik.ga nog proberen een glas water over haar heen te gooien, en als dat niet werkt bel ik 112'. Dus ik zoek een glas in de keuken, laat het vollopen, loop naar haar toe - en net dat moment doet ze haar ogen open. Ze staat op, mompelt wat, strompelt naar de wc, en als ze terug komt doet ze net of er niks gebeurd is!

(Ik weet dat dit klinkt alsof er drugs in het spel was, maar ik weet van haar dat ze die maar sporadisch doet, we doen het wel eens samen, maar ze weet er verder niet veel van)

Ik zeg nog tegen haar 'weet je dat ik op het punt stond 112 te bellen', ze kijkt me aan alsof ik achterlijk ben en begint me te zoenen, we seksen nog een uurtje en toen ben ik vertrokken - uren langer dan we eigenlijk hadden afgesproken. Ik stuur haar nog een appje de volgende dag of alles goed met haar ging, kreeg ik pas de dag erop antwoord want ze had 22 uur geslapen zei ze... Altijd een verrassing met haar welke vreemde wending onze dates deze keer weer zullen nemen.
 
Wel een keer gehad in FKK Magnum in duitsland, dame zag dat ik mijn schaamstreek had geschoren, schijnbaar had ze dat nog weinig gezien bij de Mediterane en Aziatische klanten. Snapte het ook niet maar ze ging wel haar collega dames erbij halen. Lag ik naakt op bed terwijl een paar dames de kamer in kwamen lopen om kijken naar mijn geschoren schaamstreek... Voelde ietwat opgelaten :)
 
Was eens bij een Roemeense dvp, aan de andere kant van de kamer was een gordijn. Terwijl ik me na de daad aan het aankleden was zag ik vanuit mijn ooghoek net een zwak licht van achter dat gordijn komen, als van een telefoon. Ik ging kijken en bleek er achter dat gordijn doodleuk een andere dame te liggen die ons dus heel de tijd heeft gehoord.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan