Maria

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dan zou ook iedere dame met een beroerde service kunnen gaan vragen maar niets te schrijven, zo werkt het natuurlijk niet.
Als je in deze branche zit weet je dat er dit soort forums zijn en met reden, dames gebruiken al voor 98% een valse naam, foto's van dames hebben ze niet eens in de SS, dus waar die paranoia bij zo een dame vandaan komt weet ik niet.
Er zijn idd. inmiddels forums waar niks meer over SS geplaatst zal worden op verzoek van de club zelf, maar gelukkig is hier nog een forum waar je wel objectief je mening kwijt kan...
 
Je wilt de hoeren die op alle mogelijke manieren worden lastiggevallen door hoerenlopers niet te eten geven. Ik ken Maria's reden niet, dus geen idee of dit voor haar geldt, maar ze heeft al wel wat kilometers op de teller waardoor ze al wel wat zal hebben meegemaakt.

We kunnen haar vraag naar anonimiteit enkel respecteren. Ze staat overigens gekend voor haar goede service, dus daar zal het schoentje wel niet wringen.
 
Hoe wordt je nou lastig gevallen door hoerenlopers op een forum?
En wie zegt dat ze niet wil genoemd worden? wandelaar?
Lijkt me iets te makkelijk, niet?

maar oplossing is dat we haar zoals op een ander forum nu een ander naam geven : anoniem. (met 1puntje want er komen er nog natuurlijk) kunnen we de ander met 2 en 3 en 4 enz puntjes benoemen:sneaky::sneaky::sneaky:
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan