Recensie Jazzmin, Almere 4,63 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Pijpen
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Klaarkomen op gezicht
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Pijpen deepthroat
  5. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/almere/500613-jazzmin
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Tja wat zal ik nu nog schrijven, viel weer eens met mijn neus in de boter, ze nam op en even later stond ik weer bij haar binnen. Wat ik gelijk bemerkte is dat het nu veel meer in de flow gaat aangezien we elkaar nu wat "beter kennen". Heerlijk al een zoen voordat ik ging douchen en tijdens het afdrogen ook, beetje kletsen en aanraken. Op het bed plaats genomen en het voelt nu meer als GFE dan dat het zoals in het beginnen een beetje zakelijk is. Heerlijk precies wat ik nodig had. Voor het eerst door haar gerimd en god wat een heerlijk tongetje heeft ze toch en door wat aanwijzingen van haar kant werd het alleen maar lekkerder. Ook mag je nu heerlijk met haar tepeltjes spelen en ze werden lekker hard, gelukkig speelde ze ook met de mijne. Dan begint toch ook de pijp sessie en dat blijft gewoon GEIL, hoe ze het doet en hoe ze je aankijkt, pure porno. Uiteindelijk lag zij onder en ik zat boven op haar, ze doet haar bril op (mega geil om te zien) en ik spuit in haar mond, op haar gezicht en op haar lichaam, het fijnst is dan ook dat ze niet dan meteen op gaat staan, maar laat mij heerlijk mijn hoogte punt uitleven, ze blijft je geweldig aan kijken alsof ze zegt, geef mij meer zaad. Ik weet het wordt irritant weer een recensie maar ze vind het fijn om te lezen, zegt ze zelf. Daarna weer heerlijk douchen en dan nog steeds ff lekker een zoen af en toe. Voor mij is ze zelfs plek 1 voorbij geschoten. Haar nog even naar het station gebracht en voldaan ging ik weer naar huis.
 
Sorry als dit niet het correcte topic is om te vragen, maar is Jazzmin nog beschikbaar? Ik zie nergens een mogelijkheid om met haar in contact te komen. Ook staat jazzmin op kinky altijd op onbeschikbaar.
 
Beste Thijs, je kan op Kinky haar nummer vinden. Er is een groene knop met "toon nummer". Als je daar op klikt verschijnt haar nummer. Haar daadwerkelijk te pakken krijgen is lastiger. Heb haar een keer kunnen spreken, maar ik kwam er toen qua planning niet uit helaas.

Gr, Mads
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Pijpen deepthroat
  3. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/almere/500613-jazzmin
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Lang gewacht en stil gezwegen
Nooit gedacht en toch gekregen

Ineens verscheen daar een sms met een vriendelijke uitnodiging. Ik had na een glas wijn, zonder enige hoop toch nog maar een berichtje gestuurd. Ik bekeek het antwoord met ongeloof.
Wat volgde was een soort droom. Betoverend. Makkelijk een afspraak gemaakt en voor het 'advanced' pakket gekozen + zoenen. Niet dat ik zo advanced ben, maar ik wilde all the way nu ik haar aandacht had :)

Wat een leuk mens, vrolijk, gastvrij. Wel professioneel en zeer service gericht. Het is allemaal niet je doorsnee afspraak.
Ze had hoge hakken aangedaan en ontving in lingerie, die ze niet uitdeed. Ze was wat langer en tengerder dan ik had verwacht. Maar een heerlijke verschijning naar mijn smaak. Toen ik even douchte, kwam ze binnen en moest nog even plassen. Ik vond dat erg charmant en we kletsten gemoedelijk.

Op bed gingen we eerst zoenen, ondanks mijn stoppels, ik mocht niet teveel 'raspen' met mijn baard, waardoor we niet vol ervoor gingen, maar nog steeds een heerlijke kennismaking met haar goddelijke mond! Daarna nam ze plaats tussen mijn benen en begon ze te rimmen. Vol overgave. Heerlijk. Vervolgens begon ze aan m'n pik, waar het me natuurlijk om te doen was. Nog steeds tussen mijn benen gezeten begon ze me heerlijk te pijpen, maar ze kreeg mijn pik (> 20cm) niet helemaal weg. Ze kwam in 69 op mij zitten en toen openbaarde ze haar fantastische kwaliteiten. Na een korte keuring kondigde ze aan dat het haar zou gaan lukken. Zonder handen pakte ze m'n pik op en werkte hem helemaal naar binnen. Na een tijdje dat zij de lead had, zei ze dat ik haar ook mocht neuken. Liefst met lange halen, zodat ze tussendoor kon ademen. Dan hield ze het langer vol. Wat een gevoel! Geweldig! Ondertussen speelde ik ook nog met haar billen en benen.
Daarna nog wisselen van positie, waarbij zij op haar rug op bed en ik ervoor haar langdurig mocht neuken. Ik werd zo geil en nam haar tussendoor vol op haar mond. Uiteindelijk kwam ik super klaar en wachtte ze geduldig tot ik helemaal leeg was. Ze liet haar volle mond aan me zien en ging toen naar de badkamer.

Herhaling? Ze zei dat ze me leuk vond, dus ik heb goede hoop dat ik nog wel eens een uitnodiging krijg! Ik zal me beter scheren, Jazzmin ! 😉
 
Laatst bewerkt:
Ik ben echt totaal niet van de recensies maar ik moet toch echt zeggen dat Jazzmin echt een speciaal geval is!! Ben nu al een paar keer bij haar op bezoek geweest en ze wordt echt maar beter en beter. Heb al een hoop blowjobs in m'n leven gehad maar dit is toch echt buitencategorie. Als je bij haar binnenkomt in haar zeer leuke discrete en hygiënische huisje stelt ze je gelijk op je gemak. Ze heeft zo een heerlijk positieve energie en dan ook nog zo een prachtig uiterlijk!! Het pijpen zelf doet ze echt vol overgave en ze geniet er ook echt duidelijk van. Zo sloppy en diep heb ik echt zelden meegemaakt en als ik dan zoiets meemaakte was het zeker niet van een vrouw met zo een prachtig uiterlijk. Ze pijpt me zo perfect dat ik in een soort halve trance ga! En als ik dan klaarkom moet ik echt ff bijkomen want wat is dat intens zeg!! Van schaal 1 tot 10 krijgt ze van mij toch echt een 11,5!! Ben verslaafd aan jou geraakt Jazzmin xx Clyde met het sterretje achter zijn naam
 
Wie o Wie kan bevestigen of zij nog actief is ik bel haar elke keer geen gehoor, telefoon gaat wel over maar ze neemt niet op en reageert ook niet op mijn smsjes..

ik wil heel graag haar in mijn leven mee maken.

\\Edit mod: Het kan soms lastig zijn om met dame af te spreken. Dit kan je ook lezen in haar topic. Gelieve niet naar de bekende weg te blijven vragen. Verdere opmerkingen met die strekking in dit recensie topic worden verwijderd.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
@H.Groen Ik kan me voorstellen dat Jazzmin je gedrag opdringerig/drammerig vindt en daarom niet reageert.

Zoals medewandelaars hebben aangegeven, af en toe bellen en hopen dat ze opneemt of reageert.

Ik ben in 2023 niet geweest, maar ik geloof wel dat als ze niet beschikbaar is dat ze dat wel aangeeft in advertentie.
 
Wat is voor contact met Jazzmin het beste, bellen of sms'en? Kunnen mensen die haar al eens bezocht hebben hier iets over zeggen? Alvast bedankt.
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Pijpen deepthroat
  3. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/almere/500613-jazzmin
Totale kosten (in euro)
140
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Al lange tijd een lurker op dit forum, en dit topic, of beter gezegd, deze dame had toch wel mijn speciale aandacht. Natuurlijk wel vaker een dame bezocht die hier op het forum besproken wordt, maar nooit met een zo enthousiaste ervaring dat ik een review wil plaatsen. Tot nu dus!

In het laatste pakweg half jaar af en toe Jazzmin geprobeerd te bereiken via telefoon en sms, en een hele tijd geleden al eens een sms van haar terug ontvangen, maar helaas: dat was net op een moment dat het niet uitkwam, zul je net zien! Vervolgens weer radiostilte. Af en toe weer een bericht verstuurd, zonder antwoord. Tja, dat ze populair is begrijp ik onderhand wel.

Eerder deze week op goed geluk eens gebeld, en wat denk je: ze neemt op?! Een afspraak voor die middag was snel gemaakt, en niet veel later stond ik met toch wel veel verwachting én spanning bij haar voor de deur. Een hele fijne ontvangst volgde. Jazzmin is een goedlachse, knappe en spontane jongedame die door haar innemendheid de zenuwen al heel snel wegnam. De verwachting bleef natuurlijk wél hangen, en na een korte douche in een overigens fraaie badkamer nam ik plaats op het bed.

Wat daarna volgde zal ik niet snel vergeten. Ik had voor het luxe pakket gekozen, en dát heb ik geweten. Jazzmin maakt echt alles waar wat ze belooft, en ik heb dan ook met volle teugen genoten. Eerst een heerlijke rimbeurt, gevolgd door deepthroaten zoals ik dat nog niet eerder heb meegemaakt. Heerlijk sloppy met bijbehorende geluiden, wow! Tussentijds even van houding wisselen, allemaal prima. Het hoogtepunt was zo intens dat ik echt even moest bijkomen. Gelukkig helemaal niets dat wijst op haast, ook wel een verademing.

Jazzmin zet wat mij persoonlijk betreft hier de absolute standaard. Ja, het kost misschien wat meer, maar ik vind het élke cent waard.
 
Ondertussen is bij haar de inflatie ook toegeslagen: van €100 naar €120 voor de reguliere pijpbeurt. Het verschil tussen de twee 'pakketten' is dan erg klein.

De gedragscode is ook wat aangepast: "Geen parfum dragen, liefst deo vermijden, bij aankomst hun schoenen (links) uitdoen (**en niet meteen tongzoenen**), lingerie houd ik aan, *strelen/aanraken mag*"

Persoonlijk zou ik de mensen die gelijk gaan tongzoenen bij binnenkomst een waarschuwing geven en vervolgens niet meer toelaten, maar ok.
 
Vandaag zou ik een afspraak hebben met Jazzmin. Contact met haar was leuk en to the point. Heel fijn! Afspraak bevestigd en afgesproken. Ik had vrijgenomen van werk en afspraken afgezegd. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek geen contact meer en ze heeft me laten zitten! Ik geloof heilig in de goede reviews, maar voor mij een enorme teleurstelling!
 
Vandaag zou ik een afspraak hebben met Jazzmin. Contact met haar was leuk en to the point. Heel fijn! Afspraak bevestigd en afgesproken. Ik had vrijgenomen van werk en afspraken afgezegd. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek geen contact meer en ze heeft me laten zitten! Ik geloof heilig in de goede reviews, maar voor mij een enorme teleurstelling!
Ze kan best chaotisch overkomen. Zal mij niets verbazen als ze nog een berichtje naar je stuurt.

Ik moest een tijdje geleden ook een dikke 30 minuten wachten na de afgesproken tijd, maar ze gaf wel van tevoren aan dat ik even moest wachten. Ik was al bij haar geweest, en weet waar ze ontvangt, maar ik ga niet voor akkoord aanbellen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Vandaag zou ik een afspraak hebben met Jazzmin. Contact met haar was leuk en to the point. Heel fijn! Afspraak bevestigd en afgesproken. Ik had vrijgenomen van werk en afspraken afgezegd. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek geen contact meer en ze heeft me laten zitten! Ik geloof heilig in de goede reviews, maar voor mij een enorme teleurstelling

Als ik eerdere reviews moet geloven. Kan je een compensatie verwachten.
 
Vandaag zou ik een afspraak hebben met Jazzmin. Contact met haar was leuk en to the point. Heel fijn! Afspraak bevestigd en afgesproken. Ik had vrijgenomen van werk en afspraken afgezegd. Eenmaal aangekomen op de afgesproken plek geen contact meer en ze heeft me laten zitten! Ik geloof heilig in de goede reviews, maar voor mij een enorme teleurstelling!
Ik neem alles terug. Jazzmin heeft gecontact. Alles opgelost. Wat een lieverd is het ❤️
 
Laatst bewerkt door een moderator:
'Meer opties' aanklikken en dan kun je het hele pakket aan diensten en ervaringen invullen.
Bericht hierboven is van juli 2021.
Toen bestond het forum nog maar net.
Nee, volg de link.
Dan kom je op het actuele, geüpdatete bericht.
Er verschijnt een oude tekst in de preview om de een of andere reden.
Ik heb de preview verwijderd om verwarring te voorkomen.
 
Ze kan best chaotisch overkomen. Zal mij niets verbazen als ze nog een berichtje naar je stuurt.

Ik moest een tijdje geleden ook een dikke 30 minuten wachten na de afgesproken tijd, maar ze gaf wel van tevoren aan dat ik even moest wachten. Ik was al bij haar geweest, en weet waar ze ontvangt, maar ik ga niet voor akkoord aanbellen.

Reactie van dame:

Hi Topsy,

Bedankt voor je feedback op Girlsreview en voor het onder mijn aandacht brengen van deze kwestie. Het spijt me dat ik op jou chaotisch overkwam. Vorig jaar was inderdaad een chaotische periode voor mij en ik kan begrijpen hoe je dat zo kunt zien.

Ik besef hoe teleurstellend het moet zijn om te moeten wachten. Ook de manier waarop ik ons contact verder heb afgehandeld, had beter gekund. Uiteraard is jouw tijd ook kostbaar. Hoewel ik vooraf heb aangegeven dat de mogelijkheid bestond dat je even zou moeten wachten, zie ik in dat mijn communicatie beter had gekund.

In het vervolg zal ik onder meer tijdens het eerste telefoongesprek vragen hoe ik contact met je zal opnemen (bellen/smsen). Dit geeft de mogelijkheid om te corrigeren als we onnauwkeurige informatie hebben, of om een ander tijdstip voor te stellen als we een conflict hebben en een nieuwe afspraak willen maken. Het spijt me dat dit deze keer niet goed is gelukt.

Ik wil je bedanken voor het noemen van deze punten en ik hoop je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Jazzmin
 
Terug
Bovenaan Onderaan