A merk of B Merk?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Rimon

Meubelstuk
2.838
09/10/21
4.114
19
Als B Merk net zo duur was Als A merk in een supermarkt dan zou iedereen toch A merk producten kopen, lijkt me logisch beter kwaliteit en smaakt ook lekkerder. Waarom zie ik op kinky steeds dames die zich voordoen als een A merk maar die dat eigenlijk niet zijn. Bij dames die zeer knap zijn snap ik het nog wel die zien er goed uit maar bij de andere dames of beter gezegd meelopers snap ik daar werkelijk niets van. Waar halen ze het lef vandaan om zichzelf een imago te geven van een A merk terwijl ze daar niet op lijken. Als A merk zou ik me beledigd voelen en juist meer gaan vragen en geef ze eens ongelijk als minder knappe dvp's zoveel durven te vragen dan verdienen de knappere dvp's nog meer vind ik. Weten mannen het verschil niet meer tussen A en een B merk of is de markt gewoon verziekt?
 
Laatst bewerkt:
Ik snap het van hun kant ze willen verdienen maar ik bekijk het van ons kant ik zie niets speciaals aan die dames.
Je vindt ze blijkbaar speciaal genoeg om dit topic voor te starten.

Maar misschien moet je wat voorbeelden geven van de wel/niet speciaaltjes, dan weten we beter waar we het over hebben. Wie zijn de zevens en wie de tienen, maken de tienen er misschien een potje van in service en blinken de zevens uit. Nou ja, gebruikelijke verhaal, gebruikelijke argumenten, overbodig topic.
 
Laatst bewerkt:
Ik snap het van hun kant ze willen verdienen maar ik bekijk het van ons kant ik zie niets speciaals aan die dames ik zie een 7 die een 10 probeert te zijn. Ik vind trouwens dat een 10 als een 10 hoort te verdienen en een 7 als een 7 niet meer niet minder.

En voor een andere man is die dame die jij een 7 vind een 10.

Wat een raar concept, niet?
 
Ik snap het van hun kant ze willen verdienen maar ik bekijk het van ons kant ik zie niets speciaals aan die dames ik zie een 7 die een 10 probeert te zijn. Ik vind trouwens dat een 10 als een 10 hoort te verdienen en een 7 als een 7 niet meer niet minder.
Wat ik al eerder zei, ik bezoek alleen dames in een ramenbuurt die ik kan zien. Ik zelf ben visueel ingesteld en haak al af bij wijze van spreken als ik een grote moedervlek in het gezicht zie of een klein buikje.
Op sexjobs en kinky zijn de meeste fotos bewerkt, dus je kan er van uit gaan dat een hoop van die dames er anders uit zien dan op de fotos.
 
Laatst bewerkt:
kijk, je kunt natuurlijk een B merk zo promoten dat iedereen denkt dat het eigenlijk een A merk is, waardoor de premium prijs het wel waard maakt. Ook zijn er A merken die soms onder de prijs van een B merk gaan zitten om meer marktaandeel te verkrijgen. Zo heb je de zogenaamde middelmatige dames die zichzelf een high class escort noemen, waarbij het enige dat je 'high' kunt noemen het prijskaartje is.
Dan heb je nog het vage gebied tussen wat is nu eigenlijk een A of B merk, is dat alleen de prijs, of is er echt een meetbaar kwaliteitsverschil? Heb ooit eens een tijdje bij een grote levensmiddelen producent gewerkt, het enige verschil tussen het A of B merk wat daar geproduceerd werd was de verpakking, de rest kwam echt gewoon vanaf dezelfde productielijn.
Wie het weet mag het zeggen. Bij de dames is het nog lastiger te kwantificeren, zal de ene vent haar prachtig vinden, de volgende loopt er misschien wel met een grote boog omheen, en dan hebben we het alleen nog maar over het uiterlijk. Zal Pietje het misschien heerlijk vinden als ze zuigt met stormkracht 11, wil de ander liever zachtjes knuffelen. Veroorzaakt dit dan een A of B label, en welke effecten heeft dit op de prijs die ze kan vragen voor haar diensten?
De allergrootste factoren in wat de dames kunnen vragen voor hun diensten zijn locatie en tijdstip.

Voor alles is een markt, het is aan de slimme wandelaar om de juiste kwaliteit tegen een schappelijke prijs te vinden.

LOL zat lekker wat biertjes te tanken en verveelde me. :sneaky:
 
Uiteraard, maar dat calculeer je in. Is het verschil te groot dan ben je weg.
maar als 90 procent er niet uit ziet als op de fotos, waarom zou je dan uberhaupt moeite doen om af te spreken en er naar toe te rijden, zonder van mijn tijd. Dan ga je uiteindelijk met een volle zak terug naar huis, of als nog naar een ramenbuurt.
 
maar als 90 procent er niet uit ziet als op de fotos, waarom zou je dan uberhaupt moeite doen om af te spreken en er naar toe te rijden, zonder van mijn tijd. Dan ga je uiteindelijk met een volle zak terug naar huis, of als nog naar een ramenbuurt.
Kijk, je kiest een A-merk 10 uit, maar gaat ervan uit dat je een B-merk 8 krijgt en dan blijk je toch een A-merk 9 te krijgen. Die is alsnog beter dan de raambuurt waar je na veel te lang rondslenteren met een B-merk 7 zit.

(Dit weet iedereen toch al lang? :unsure:)
 
Laatst bewerkt:
Ik ben door geen enkel dame geweigerd ik heb het hier alleen over dames die op kinky adverteren en denken dat ze een 10 zijn terwijl ze maar gewoon zijn. Ze denken omdat een zeer aantrekkelijk dame veel vraagt dat ze dat ook moeten verdienen terwijl daar geen aanleiding voor is. Ze denken dat ze speciaal zijn terwijl er honderden anderen met dezelfde uiterlijk rondlopen dan denk ik bij mezelf koop een bril ofzo niets speciaals aan jou.
het een kwestie van smaak. Moest jij die job doen zou je ook kijken welke prijs andere dames vragen en een gelijkaardige prijs vragen.

je ray ban zonnebril kopen en er niet tevreden over zijn en je kan een B-merk kopen en er tevreden over zijn. Waar voor betaal je liever het A-merk waar je ontevreden over bent maar je kan toch zeggen dat je een A-merk gekocht hebt. Of koop je liever voor het zelfde geld het B-merk die alles heeft dat je wil.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan