Fit&sportive ladies

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Op de Ruysdaelkade in Amsterdam zit Anna, denk kamer nr 141 beneden, ze heeft ook ergens een recensie. Mooie vrouw en ziet er behoorlijk gespierd en afgetraind uit.
 
Let op deze dame Noa Fitness milf is een scammer, eerst adverteerde ze met ontvangst in Maasmechelen nu met ontvangst in Geleen maar het adres is gewoon in een rendez vous hotel in Maasmechelen.
Ik had haar vorige week al berichten gestuurd over hoe en wat en een mogelijke afspraak, maar op een avond van het weekend begon ze ineens spontaan berichten te sturen laat in de avond of ik niet wilde langs komen ik had sowieso geen tijd en eigenlijk is dit ook al not done.
Maar goed ik had toch wel serieuze interesse in haar en dus afgelopen middag bericht gestuurd uren geen reactie en ineens was ze beschikbaar.
We hadden een tijd afgesproken en ik heb haar een bericht gestuurd waar ik precies moest komen, waarop ze weer alleen met een straatnaam kwam die zijn in België dus kilometers lang, dus ik zeg haar geef meteen het huis nummer dan hoef ik niet te zoeken dat deed ze dus niet maar toch maar aangereden.
Eenmaal paar minuten voor de afspraak een bericht gestuurd dat ik bij de betreffende straat was voor het huisnummer, er gaat dan weer een tijdje over zo een whatsapp verhaal overheen en ik moest dit weer in de navigatie invoeren dus zei dat ik er bijna was.
Eenmaal daar stuur ik haar zoals afgesproken een bericht ik sta te wachten bij de deur krijg ik een minuut later doodleuk een bericht terug dat ze weg was naar de drogist.
Ja ze dacht ineens dat ik niet meer zou komen daarom heb je een paar minuten van te voren natuurlijk nog contact ook he.
Dus ik vraag haar kun je dan niet terug komen ik ben er niet ik kan je daarna ook met de auto afzetten etc. nee probleem blabla.
Daarna stuurt ze een bericht wacht even op me ik ben binnen 45 minuten terug blabla, ik dacht ben er nu toch ik ga wel even ergens tanken en dan toch maar wachten.
Zo gezegd zo gedaan in de tussentijd bleven we contact houden op de app en iedere keer was ze er bijna of ik nog even wou wachten.
Tot ik 20 minuten naar de afgesproken tijd nog niemand zag komen en ook geen bericht terug kreeg, toen nog maar een bericht met een dikke middelvinger gestuurd en vertrokken.
En binnen 5 minuten kreeg ik een bericht terug mevrouw was er ik kon tegen speciaal tarief komen, of ja wel pas een half uur later want ineens had ze nu een afspraak.
Lang verhaal maar heren wees gewaarschuwd als je de tijd niet wil verdoen blijf bij deze dame weg ze zit tot het einde van de week in Maasmechelen al staat in haar advertentie nu Geleen.

En let op in België op RL ook nog actief onder een andere naam genaamd Amy iets andere foto's maar 100% dezelfde oplichter:

Thanks voor de info.
 
deze dame bezocht in het antwerpse skw
zeer slank afgelijnd, niet mega gespierd, maar aders op biceps kuiten enz
Abs zeer goed zcihtbaar, strake dame
spreekt vooral duits
 
Laatst bewerkt:
Maria Paula describes what you are looking for, travels throughout Holland and 1 of the places is near Breda

 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan