Algemeen Alkmaar algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Topp dank voor de info. Ik vind haar lekker zal van de week weer effe gaan staat dus nog steeds paar deuren verder van zlatina zijn vriendinenn van elkaar. Zou het geil vinden een trio met hun maar helaas pijpt eva niet zonder condoom
lijkt mij ook een lekkere ervaring, 2 knappe meiden die je pijpen zonder condoom. Denk redelijk moeilijk te krijgen op de Dam, althans zonder condoom. Met condoom is dat wel goed te krijgen.
 
Vanaf morgen zou Erika ook weer te bewonderen zijn. Kamer mij nog onbekend, Op haar oude hoekkamer zit nog steeds Laura en die is niet van plan die weer op te geven zo begreep ik eerder. Dus even rondkijken voor wie Erika wil bezoeken, wil ik maar zeggen.
 
Hoeveel vragen ze daarvoor ? Nog steeds actueel ? Hoe heetten de dames ?
Als er inmiddels een andere staat, dan is het mis.
Monica en Giselle. Volgens mij is Monica nu niet aanwezig. Ik zie namelijk dat haar profielfoto op whatsapp is gewijzigd. Dit doet zij altijd als ze niet werkt. Erg handig........er zijn gelukkig meer meiden die dit doen zodat je niet voor een teleurstelling naar de achterdam gaat.
Ik betaalde 150 voor ca 40 minuten.
 
gister een wandeling gemaakt op de achterdam. matige raam bezetting. wel veel nieuwelingen! waarvan een stuk of vier het uitbroberen waard zijn!
mijn keuze was een mooie blond! ik werd fantasties gepijpt! en tot slot ps afgemaakt!!!!!!!!!!!!
 
gister een wandeling gemaakt op de achterdam. matige raam bezetting. wel veel nieuwelingen! waarvan een stuk of vier het uitbroberen waard zijn!
mijn keuze was een mooie blond! ik werd fantasties gepijpt! en tot slot ps afgemaakt!!!!!!!!!!!!
Wat een waardeloos bericht, wat wilt u ons nu vertellen ? Geen enkele referentie mbt mooie blondine 🤷‍♀️ zeg dan hier niets
 
Als het die op 17K3 is…. Man die is lekker. Zat er sinds een week, komt uit Litouwen zei ze. Volgens mij heet ze Sasha, maar heb het niet goed gehoord denk ik. Alles puur natuur, alleen de lipjes beetje opgespoten vermoed ik. Lekker, echte tieten, lekkere billen en een hele mooie poes. Alleen de seks was niet echt bijzonder 🥲😅 kreeg me niet naar een orgasme en ik ben bij Steffi binnengelopen om het af te maken 😂 qua uiterlijk misschien wel de mooiste op de Dam, ik ga het nog eens proberen binnenkort, dan zal ik nog een review achterlaten.
 
Opmerkelijk dat Monica zonder condoom pijpt. Ze had in al die jaren op Hookers.nl (10 jaar in totaal) niet één recensie hiervan, of ook maar een iemand die naar haar verwees in dit verband binnen Alkmaar algemeen. Ook hier niet op deze site.

Overigens zag ik Monica daarnet weer zitten op D1 met haar lightball in haar vensterbank...
 
Laatst bewerkt:
Ja ik heb Monica begin van de avond ook zien zitten (ca 19:00, D1).
D2 was echter donker, geen Sylvia (en ook geen Gisela). Kan natuurlijk zijn dat Sylvia vroeg naar huis is gegaan, maar voor een vrijdagavond ligt dat werkpatroon niet voor de hand.
Ik wilde vandaag al op herhaalbezoek, na mijn eerste kennismaking gisteren. Als Erika er weer is komt dat er waarschijnlijk niet van…
Geen zin om af te druipen na het donkere raam dus maar weer eens een voor mij nieuwe dame bezocht. Dat werd Alina van 2pg1k4. Aardige meid, vriendelijk en het was ook best lekker.
 
Alexa trouwens ook niet gezien in 11k2, daar stond een andere dame (niet Elena hoor). Alexa ook niet elders gezien, terwijl ik op zoek of Sylvia van D2 al weer een andere kamer had toch wel zowat alle gordijntjes open heb zien gaan. Misschien niet 2pg3k2, maar daar stond t/m gisteren Oana…

Een 2e bezoekje aan Alexa sinds ze terug is was me trouwens wat tegengevallen, toch wel erg stil en afwezig, bijna ongeinteresseerd, eigenlijk ook keer ervoor al. Sex was toch wel lekker hoor. Bovendien had ik zelf ook haast, dus term afwerksex zou niet fair zijn…. Toch inspireerde het me om weer eens wat nieuws te proberen gisteren en vandaag.
 
Terug
Bovenaan Onderaan