Sekswerker in Davos

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 15306

Meubelstuk
Supporter
2.850
25/08/22
3.822
9
Salomé Balthus - Chique sekswerker loopt binnen op Davos

Wie weleens in chique hotelbars rondhangt, weet: mannen met geld die weg zijn van huis, besteden die centen niet alleen aan cadeautjes om mee thuis te komen. Ook voor zichzelf proberen ze het gemis draaglijker te maken - en daar hebben ze wat voor over. Het is deze markt die wordt bediend door vrouwen als Salomé Balthus, een chique sekswerker en columniste uit Berlijn, die ook present is op de jaarlijkse hoogmis van de privévliegtuigbezitters: het World Economic Forum in Davos.

'Afspraakje in Zwitserland tijdens het WEF betekent dat ik 's nachts om 2 uur in het hotel eerst in de pistoollopen van beveiligers kijk, om dan met hen de weggeefbonbons uit het restaurant te delen en over de rijken te roddelen', schreef ze op Twitter - ondanks haar hoogmogende clientèle vindt ze het nog steeds het gezelligst op de gewone werkvloer. En Balthus is niet de enige. Ene Liane zei tegen het Duitse Bild dat ze 700 euro per uur vraagt, en 2.300 euro voor de hele nacht. Een escort-madam uit het twee uur verderop gelegen Aargau zei al elf afspraken te hebben gemaakt. Volgens een onderzoek van The Times drie jaar geleden zijn in Davos tijdens het elitefeestje zo'n honderd sekswerkers actief. Overigens schreef de krant dat ook de aanwezige zakenvrouwen vaak worden lastiggevallen.

Balthus' tweetje werd opgepikt opgepikt door de Daily Mail, waarna deze week stukjes met haar licht ontblote portret in tientallen kranten overal ter wereld verschenen. Dat zal haar marktwaarde geen kwaad hebben gedaan.
Scherm­afbeelding 2023-01-21 om 21.43.30.png
 
Ik geloof haar wel . Ik ben ( toevallig ) tijdens een vorige WEF meeting in Davos geweest , het is 1 grote vesting zowel op de openbare wegen als in de hotels . De directe omgeving van het Congrescentrum is hermetisch afgesloten.
Dat de locatie zeer zwaar beveiligd is geloof ik meteen. Maar de beveiligers gaan bij controle heus geen vuurwapen op je richten.
 
Laatst bewerkt:
Dat de locatie zeer zwaar beveiligd is geloof ik meteen. Maar de beveiligers gaan bij controle heus geen vuurwapen op je richten.
Zodra je een wapen trekt dan moet je verklaren waarom je dat doet. Kijk maar naar de regels waaraaneen gemiddelde agent moet voldoen om een wapen te mogen gebruiken. Het is voor veel beveiligers makkelijker om gewoon te praten.
 
Als argeloze bezoeker heb je in elk geval zonder het te weten in de loop van meerdere geweren gekeken:


Bovendien zijn er naast de agenten op straat, de snijpers op de daken, ook nog de eveneens bewapende particuliere teams van beveiligers.

Dat maakt het verhaal iets minder overdreven.


Scherm­afbeelding 2023-01-22 om 18.13.46.pngScherm­afbeelding 2023-01-22 om 18.14.07.pngScherm­afbeelding 2023-01-22 om 18.13.59.png
 
Behalve de gay pride
Daar komen ook lesbische dames en bisexuelen op af. En veel pottenkijkers (die ook naar andere dingen kijken dan enkel lesbische dames). Zelfs dan hebben de DVP`s een mogelijkheid om veel geld te verdienen. Alleen al het volk dat op de bootjes vaart om steun te betuigen en voor het naar huis gaan ook even steun betuigen aan de dames van plezier......
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan