Recensie Carolina, Utrecht 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

The O

Stamgast
459
18/08/22
736
55
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Pijpen deepthroat
  3. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Overig
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/utrecht/4745255-carolina
Totale kosten (in euro)
170
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Carolina is een 'petite' Italiaanse van begin dertig met prachtige natuurlijke borsten die wel van wanten weet. Het contact voorafgaand aan het afspraakje verliep moeizaam, maar eenmaal in het (keurige) appartement was de ontvangst hartelijk en stelt Carolina alles in het werk je een leuke tijd te bezorgen.

De profielfoto's op Kinky geven een accuraat beeld van Carolina's uiterlijk. Wat daarop echter niet goed is te zien, is hoe petite Carolina wel niet is: ze is niet lang, maar ook nog eens heel delicaat gebouwd. Tegelijkertijd heeft Carolina een paar, relatief grote, prachtig gevormde, stevige borsten. Al met al een sexy plaatje.

In bed laat Carolina er geen gras over groeien: ze heeft geen aansporingen nodig om lekker te seksen en weet goed wat lekker is. Voor anaal bleek haar kontje wat al te petite, maar bij de diverse (niet-anale) standjes was haar tengere bouw geen probleem: integendeel, bij bijvoorbeeld 'missionaris' legde ze haar benen, als een volleerd turnster, bijna in haar nek. Bij het pijpen (zc) nam Carolina (weer op eigen initiatief) ook ballen en perineum grondig onder handen. Delizioso! ☺️


N.B. a) Communicatie ter plekke verliep in het Italiaans. Carolina gaf aan niet zo goed Engels te spreken maar ik heb dat zelf niet kunnen beoordelen.
b) Haar huisgenote regelt via WhatsApp haar afspraakjes; deze spreekt goed Engels maar was nogal achterdochtig/terughoudend bij het inplannen van een tijdstip (vanwege het risico dat ik een "no show" zou zijn), waardoor ik mijn poging om af te spreken bijna opgaf.
 
Kleine correctie: de totale kosten bedroegen €220,- Voor anaal heb ik €50,- extra betaald.

PZC en tongzoenen waren inbegrepen bij de 'basis' prijs.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Overig
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/utrecht/4745255-carolina
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Aangemoedigd door veel sterren van de Vaste klant The O ging ik naar Carolina. Mijn ervaring is veel minder positief. Mogelijk dat je met Italiaans en ruim 200 euro veel betere service krijgt. Mijn date vond ik onder gemiddeld.
Ik kan bevestigen dat de foto's een goed beeld van Carolina's uiterlijk geven. Haar borsten zijn kleiner dan de foto's doen vermoeden. Ook haar kont is kleiner. Haar gezicht is in de werkelijkheid niet mooier dan op de foto's.
Carolina spreekt geen woord Engels en ik geen woord Italiaans en Frans. Wat je dan krijgt is veel gegiechel van haar kant.
Pijpen was kort en met condoom. Van tongzoenen was geen sprake, niet dat ik niet heb geprobeerd. Seks was redelijk maar als dat alles is, is dat naar mijn mening te weinig.
Voor mij geen herhaling.
 
Jammer dat het tegenviel. Ik ga morgen weer bij Carolina langs. Dat geeft wel aan dat ik het anders heb beleefd.

Als je de taal spreekt, het land van herkomst (goed) kent, en de tijd neemt om elkaar te leren kennen, werkt dat wel in je voordeel. Ik zie althans wel vaker een verschil tussen mijn ervaring en die van anderen, afgaande op de recensies.

Bij latina's merk ik ook vaak dat ik een paar streepjes voor heb omdat ik Spaans spreek en hun geboorteland meestal ken. Ik doe nooit dates van minder dan een uur, dus er is altijd tijd om kennis te maken. Daarnaast heb je natuurlijk ook te maken met persoonlijke smaak en voorkeuren....
 
Ik doe de eerste keer nooit dates van meer dan 30 minuten. En het is logisch dat als je meer betaalt, meer service krijgt. Blijkbaar verschillen onze persoonlijke smaken soms...
 
Je moet ook willen investeren in een ontmoeting, en dan heb ik het niet over het financiële aspect. Zorgen dat er een 'klik' ontstaat. Een DvP is geen flipperkast waar je een muntje ingooit.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan