Aziatische dames met al dan niet fake advertenties (diverse locaties)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Me door een oudere chinese laten afzuigen en ze in hun behaarde poes neuken zou ik eigenlijk ook wel eens willen meemaken. Ik denk dat ze daar toch ook voor open staan.
Daar staan ze zeker voor open, bijvoorbeeld deze 50plussers:


 
Foto's zijn van vele jaren en kilo's geleden en gefilterd. Over prestaties kan ik niets zeggen, want ik heb rechtsomkeer gemaakt.
Voor wat het waard is: de locatie is niet Mendonk, maar een eind verderop in Wachtebeke.
Klopt inderdaad ben er ook geweest. Ze help je met je kleren uitdoen en je te wassen. Pijpt goed en heb het doggybag afgemaakt. Ik heb zeker niet mogen klagen
 
Artikel dat tot nadenken aanzet: https://pnws.be/chinese-prostituee-in-vlaanderen-wij-moeten-het-zonder-doen-of-we-worden-gestraft/

Chinese prostituee in Vlaanderen: "Wij moeten het zonder condoom doen, of we worden gestraft"


Schrijnende toestanden in ons land.

Gisteren lazen we in 'De Morgen' dat heel wat Chinese vrouwen seksueel uitgebuit worden in ons land. Ongeletterde, ongeschoolde vrouwen zouden in Chinese dorpjes van straat geplukt worden, er zou hen allerlei beloftes gemaakt worden over het land van melk en honing, en ze zouden dan in verschillende Europese landen – waaronder in België – in de prostitutie gedwongen worden.

Een klein onderzoek leerde ons dat er, alleen al in Vlaanderen, inderdaad meer dan honderd dames van lichte zeden van Chinese komaf actief zijn. Nog volgens de krant, worden de dames psychologisch onder druk gezet opdat ze er met niemand over zouden praten.

Wij gingen op zoek naar een van hen die tòch haar verhaal wilde doen, en we vonden haar uiteindelijk ook. Zij vertelde ons dat ze wel degelijk wist dat ze in Europa – al was dat aanvankelijk niet ons land – in de prostitutie zou gaan werken. Dat was ook vrijwillig. Toch maakt dat haar verhaal niet minder schrijnend. Integendeel…

In de twee jaar dat ik hier ben, moet ik al meer dan een half miljoen euro verdiend hebben. Als ik daar zelf 5.000 euro van heb mogen houden, dan zal het veel zijn.

Als we op Vlaanderens grootste website waar prostituees adverteren op Chinese dames zoeken, krijgen we meer dan honderd hits. Daar moet toch iemand bij zitten die met ons wil praten? We beginnen rond te bellen en hoewel de dames allemaal adverteren met een telefoonnummer erbij, neemt er niet eentje op. Wel beginnen de berichtjes van de nummers die wel belden, zowel via sms als via WhatsApp, binnen te lopen. Ze zijn allen ietwat anders opgesteld, maar de inhoud is telkens dezelfde: een opsomming van de mogelijkheden – 'pijpen natuur', 69, massage, zoenen en intiem met rubbertje – en de prijzen: honderd euro voor een half uur, honderdvijftig voor een uur. Sommigen delen ook nog mee dat de genotsgrot zonder Pipi vangkous betreden, vijftig euro extra kost.

We beantwoorden dan maar per bericht wie we zijn en dat we willen praten in plaats van figuurzagen. De meesten antwoorden niet meer, sommigen herhalen de mogelijkheden en de prijzen, een andere vraagt wanneer we willen komen, voor hoelang en of we het nu met of zonder rubbertje willen. Eén zotte mus antwoordt dat ze ons geen korting kan geven op haar diensten omwille van wie we zijn…

Zo gaat het even door, tot we plots een oproep van een anoniem nummer krijgen. Normaliter neemt ondergetekende geen anonieme nummers op. Mijn motto is: als je anoniem wil bellen, dan blijf je maar ineens anoniem. Toch zegt ons iets dat dit wat met ons rondgebel te maken kan hebben…

En jawel: we krijgen een dame aan de lijn die Engels met een ganse pruik op spreekt. Ze heeft 'gehoord' wat we willen weten, en ze wil praten. Maar niet over de telefoon. Als we vragen waar dan wel, moet ze even nadenken. Uiteindelijk laat ze weten over enkele minuten terug te bellen. Wij denken dat ze liever niet in de stad waar zij actief is wenst af te spreken, maar niet zo goed weet waar dat dan wél kan.

Een tiental minuten belt ze daadwerkelijk terug en ze geeft ons de naam en adres van een café door. Alleen: haar uitspraak is zo op z'n Chinees, dat ik haar echt niet versta. Ik vraag haar om het misschien door te sturen, maar dat wil ze niet: dan zou ze immers haar nummer vrij te geven. Uiteindelijk spelt ze me letter per letter waar ik om 13u moet zijn. Google leert me dat ik het weleens begrepen zou kunnen hebben: er is daadwerkelijk een taverne in dat Oost-Vlaams dorp, die een naam heeft die ietwat lijkt op wat ik doorgespeld heb gekregen.

Klokslag 13u zit ik op het terras van de taverne waar we afgesproken hebben. Wanneer ik een klein half uur later mijn ice tea op heb en nog steeds alleen op dat terras zit, peins ik dat ik voor de hond zijn okkernoten een slordige tachtig kilometer heb afgelegd. Ik ben al terug onderweg naar de auto, wanneer ik een anonieme oproep krijg: "Ben je er al?" Ja, duh. Ze zegt dat ze er bijna is, en vraagt hoe ze me kan herkennen. Ik antwoord dat ik een rood T-shirt draag, en net een half uur helemaal alleen op het terras van het etablissement had gezeten, en dat ik terug zal gaan.

Nog eens een kwartier later komt er een Aziatische dame aangesleft. Ze ziet er verzorgd uit en ik schat haar ergens in de veertig: misschien de moeder van een van de dames die ik die ochtend trachtte te contacteren – dat waren immers allemaal jonge twintigers.

Ze vertelt me dat ze, net als het gros van de andere dames die in ons land zijn volgens haar, ook in China in de prostitutie zat. Niet gedwongen, maar uit vrije wil. Voor de centjes uiteraard. Maar in China hebben de dames van lichte zeden een beperkte houdbaarheidsdatum: "Eens je de dertig gepasseerd bent, kan je het vergeten. Chinese prostitueebezoekers willen enkel jonge meisjes."
 
Deel 2:

Wanneer de dames vroegtijdig op 'pensioenleeftijd' zijn, komen de ronselaars op de proppen. "Ze vertellen je dat ze in Europa houden van iets rijpere, Aziatische vrouwen. Ze beloven je grote bedragen en een prinsessenleven. Er komt wel heel wat bij kijken vooraleer je naar Europa mag reizen. Er moeten heel wat documenten klaargemaakt worden. Dat doet de organisatie wel voor je, maar dat kost geld. Ook het ticket kost geld natuurlijk. Er werd lang op me ingepraat vooraleer ik een concreet bedrag hoorde: 100.000 renminbi (zo'n 14.000 euro, nvdr.). Maar dat is geen probleem: de organisatie schiet dat voor, en wanneer je in Europa bent, mag je dat bedrag in schijven terugbetalen. Die afbetaling zal zo gebeurd zijn: je verdient er namelijk ontzettend veel geld, de mannen in Europa zijn erg gul."

"Ik denk dat ik ongeveer drie maanden later op het vliegtuig naar Madrid zat. Alle meisjes gaan eerst naar Spanje, en blijven daar een tijd. Waarom precies Spanje weet ik niet. Misschien omdat de organisatie Spaans is, misschien omdat het makkelijker is om toegang te krijgen in Spanje dan in andere Europese landen. En eens je op Europese grond bent, kan je overal naartoe."

"Van dat voorgeschotelde prinsessenleven schiet niet veel over. Je wordt, samen met andere Chinese dames, in een appartement gestoken. Ze regelen de klanten voor je. Ik kan je zeggen: in Spanje verdien je niet veel. Vijftig euro maximum. Twintig extra voor zonder condoom. Aan een tempo van vijf, zes klanten per dag: dan weet je dat je wel héél lang moet afbetalen. Je mag ook nergens naartoe, je paspoort wordt afgenomen."

"Wie zich verzet, wordt afgetuigd. Wie zich goed gedraagt, krijgt de belofte om elders in Europa te mogen werken, waar de tarieven hoger liggen. Vooral in België en Nederland valt er veel poen te scheppen."

"Na zes maanden had ik al heel wat verdiend, maar nog geen cent ontvangen. Er werden ook bijkomende kosten gemaakt. Voor bijvoorbeeld condooms, eten en drinken en overnachting werden stevige prijzen aangerekend."

"Maar ik was een braaf meisje, en ik mocht naar België. Hier reizen we zowat het ganse land door. De ene maand zitten we hier, de andere maand ginder. Soms blijven we ook maar enkele dagen ter plaatse. Op de ene plek word je al wat strenger bewaakt dan op de andere. Er zijn appartementen waar je niet buiten mag. Waar ik momenteel vertoef, zit ik al enkele maanden. Ik ben er ook redelijk vrij, ik mag naar buiten. Vandaar dat ik van de situatie profiteer om je mijn verhaal te vertellen. Het is wel zo dat onze paspoort steeds bewaard blijft, zodat we nooit echt weg kunnen. Ik weet zelfs niet of ik nog wel legaal in dit land ben of niet. Ik denk eerlijk gezegd van niet. Dat wordt ons allemaal niet meegedeeld."

"De tarieven liggen hier wel een stuk hoger dan in Spanje. Ik moet al wat ik verdien op het einde van de dag afgeven om mijn schulden af te betalen, maar ik krijg af en toe wat zakgeld toegestopt. De tarieven worden voor ons vastgelegd: 100 euro voor een half uur, 150 euro voor een uur. Zonder condoom komt er 50 euro bij."

"Ik doe het niet graag zonder condoom, daar hangen veel risico's aan vast. Maar het moet. Ik heb intussen al geleerd dat dat 'onze specialiteit' is. De meeste mannen komen niet naar ons, omdat ze het per se met een Chinese vrouw willen doen, maar wel omdat ze het zonder willen doen. Er zijn niet veel prostituees die dat aanbieden, maar wij wel. Wij moeten dat. Wie het niet zonder wil doen, wordt gestraft. Die krijgt een voedselrantsoen, of slaag zodat ze een week geen klanten meer kan ontvangen. Of die vliegt terug naar Spanje, waar de omstandigheden nog veel erbarmelijker zijn."

"Dus ja, wij weten wel degelijk voor we naar Europa reizen dat we in de prostitutie zullen terechtkomen. Maar er wordt ons een heerlijk leven voorgeschoteld, terwijl we in werkelijkheid zwaar uitgebuit worden. In de twee jaar dat ik hier ben, moet ik al meer dan een half miljoen euro verdiend hebben. Als ik daar zelf 5.000 euro van heb mogen houden, dan zal het veel zijn."

"Ik weet ook niet hoe het verder moet, waar ik zal eindigen. De organisatie houdt niet alleen onze paspoorten bij zodat we niet weg kunnen, we worden ook bedreigd. Als we zouden ontsnappen, zal onze familie in China het ergste overkomen. En als we pogen te ontsnappen, dan zouden we het zelf niet overleven."

Wie 'de organisatie' is, daar wil ze niks over kwijt. Te delicaat. Er is één ding wat me doet twijfelen aan haar verhaal. Ze vertelt dat het meisjes zijn die 'te oud' zijn om nog in China te werken, die hier terechtkomen. Zelf beweert ze één van hen te zijn, maar ze oogt ook niet meer piepjong. Toch zijn alle meisjes van de advertenties die ik terugvond – en waar ik contact mee zocht – jonge twintigers. Maar ook daar heeft zij een verklaring voor:

"Die advertenties worden niet door ons geplaatst, maar door de mensen die ons bewaken. Natuurlijk adverteren ze ons als twintigers: ook hier in Europa houden de mannen van fris en jong. In werkelijkheid zijn we allemaal ouder. Ik word aangeprijsd als meisje van 23, in werkelijkheid ben ik 38. Er worden geregeld nieuwe foto's van mij gemaakt om te gebruiken bij die advertenties, maar die worden zo zwaar bijgewerkt dat ik mezelf niet eens meer herken, en ik er werkelijk 23 uitzie. Voor anderen, die niet bij te werken vallen, worden er foto's van het internet gebruikt."

"Die vervalste foto's en leeftijden zorgen trouwens vaak voor problemen. De klant verwacht een fris, jong meisje en krijgt uiteindelijk een oudere dame waarbij het allemaal niet meer zo strak zit. Van sommige klanten kan je zo de teleurstelling van hun gezicht aflezen, maar ze zeggen niks. Ongeveer één klant op drie maakt rechtsomkeer. Er zijn ook klanten die korting eisen omdat je niet aan hun verwachtingen voldoet. Een keer heb ik een klant gehad die ruzie maakte. Hij eiste het meisje van op de foto's. Ik probeerde hem aan zijn verstand te brengen dat ik dat was, maar hij bleef vragen: 'Waar is zij?' Toen hij uiteindelijk met meubilair begon te gooien, hebben ze hem buitengezet. En niet bepaald op zachtaardige wijze."
 
En nog een ludiek 'vervolgartikel': https://pnws.be/antwerpse-onderzoeker-ze-gaf-me-een-kopstoot-omdat-ik-klaarkwam/

Antwerpse 'onderzoeker': "Ze gaf me een kopstoot omdat ik klaarkwam"



Daar stond de Antwerpenaar twintig minuten later weer op straat, tweehonderd euro armer en twee blauwe ogen rijker.

Een tijdje geleden sprak P-magazine exclusief met een uit China afkomstig meisje van plezier. Zij deed ons uit de doeken hoe Chinese 'afgedankte' prostituees via Spanje in West-Europa terechtkomen en hier hun job op niet zo fraaie wijze behandeld worden door hun 'pooiers'.

Wij kregen toen bericht van 'Chinese dames-expert' Willem uit Antwerpen, dat hij eveneens aan een 'onderzoek' bezig was. Toen-ie ons deze week contacteerde om ons iets te vertellen, dachten we eerst dat hij een heus nieuw netwerk had blootgelegd, of iets van die slag. Dat was het echter niet…

"Ik heb altijd al een zwak gehad voor Aziatische meisjes", zo steekt Willem van wal. "Eens per maand doe ik een betaalde date. Vroeger deed ik steevast Thaise massagesalons. Voor vijftig euro extra kan je daar met de meeste dames all the way gaan."

"Enkele jaren geleden kwamen er in de stad echter plots heel wat Chinese en Japanse meisjes opduiken. Nu, ik leerde al snel dat die Chinese 'jongedames' van op de foto in hun advertenties, eigenlijk al dames van in de veertig waren. En die 'Japanse' meisjes, dat waren ook gewoon Chinese meiden op leeftijd."

"Omdat ik bij die Chinese privémeiden nooit kreeg wie ik dacht te krijgen, en dus altijd opgelicht werd, keerde ik maar terug naar de Thaise massagesalons. Maar omdat ik wel wilde weten wat er zich afspeelt in de sector, ik weet ook wel dat die meiden uitgebuit worden, bleef ik de advertenties op Redlights wel in het oog houden."

"Zo zag ik onlangs een advertentie van een Aziatische dame die in Aarschot ontving. Volgens haar advertentie was ze van Singapore, en ontving ze in een mooi huis met jacuzzi en al. Bij de advertentie stonden foto's van een Aziatische dame met een bijzonder mooi figuur, maar zonder gezicht. Dat leek me een teken dat deze advertentie 'echt' was en niks te maken had met die Chinese oplichtersbende. Omdat ik – toegegeven – door die advertentie wel goesting kreeg, besloot ik met haar af te spreken."

"Ik stuurde een WhatsApp en kreeg meteen een bericht terug met de prijs, 150 euro voor een uur, en wat ze zoal deed: al wat lekker was eigenlijk. Ik vroeg naar de jacuzzi, ik had wel zin om er een heerlijk uitgebreide date van te maken, en kreeg als antwoord dat die vijftig euro extra was. We spraken af die avond."

"Ik had me, aan de hand van haar omschrijving van haar advertentie, verwacht aan een mooi appartement. De woonst in kwestie leek echter meer op zo'n afzuipbar die al een tijd gesloten was. Ik met enigszins lood in mijn schoenen naar de deurbel."

"Er kwam een Aziatische meid opendoen. Ik zag onmiddellijk dat ze geen 23 was, zoals haar advertentie beweerde, maar eerder achter in de dertig, vooraan in de veertig. Toen had ik eigenlijk moeten terugkeren, maar in haar wit hemd, met daaronder geen broek, zag ze er erg appetijtelijk uit."

"Ik volgde haar naar haar kamer, waar ze geen woord Engels meer bleek te spreken. Het was dus duidelijk dat ik niet met deze dame had gecommuniceerd. Maar toch… ik had nog steeds goesting om met haar te rollebollen. Ik vroeg naar de jacuzzi, zij haalde er een vertaalapp bij. Nu, die 'jacuzzi' bleek een douche te zijn, al moest ik daar gelukkig niet voor bijbetalen. Toen vroeg ze, via haar vertaal-app, of ik het zonder rubbertje wilde voor vijftig euro extra. Dat had ik eigenlijk nog nooit gedaan, zonder rubber, en dat leek me ontzettend opwindend om het toch eens te doen en dus stemde ik in. Via haar vertaal-app liet ze me tot slot nog weten dat ik absoluut niet in haar mocht ejaculeren."

"Terwijl we bezig waren, voelde ik me zwaar in het zak gezet. Nu al haar kleren uit waren, bleek ze toch bijlange niet het strakke lijf van op de foto's te hebben. Bovendien: in haar advertentie, maar ook volgens de WhatsApp-berichten, deed ze aan 'French kissing'. Hoewel ik een propere jongen ben, kon er in de praktijk nog niet eens een kusje op de lippen af. Telkens ik met mijn gezicht dichter bij het hare kwam, draaide ze haar hoofd weg."

"Ik voelde me zwaar in het zak gezet. Ik had tweehonderd euro afgedokt om het met een zak patatten te doen, bij wijze van spreken. Ik wilde een soort van wraak nemen en kwam gewoon in haar klaar."

"Toen ze dat merkte, werd ze hysterisch. Ze duwde me van haar af, gaf me een kopstoot en gooide mijn kleren op de gang. Ik had tweehonderd euro betaald voor een uur, maar stond na twintig minuten weer op straat. Met een bloedneus – die later ook gebroken bleek – en twee blauwe ogen. Ik ga dus nooit meer naar de Chinese meisjes, want die zijn gevaarlijk."
 
Deel 2:

Wanneer de dames vroegtijdig op 'pensioenleeftijd' zijn, komen de ronselaars op de proppen. "Ze vertellen je dat ze in Europa houden van iets rijpere, Aziatische vrouwen. Ze beloven je grote bedragen en een prinsessenleven. Er komt wel heel wat bij kijken vooraleer je naar Europa mag reizen. Er moeten heel wat documenten klaargemaakt worden. Dat doet de organisatie wel voor je, maar dat kost geld. Ook het ticket kost geld natuurlijk. Er werd lang op me ingepraat vooraleer ik een concreet bedrag hoorde: 100.000 renminbi (zo'n 14.000 euro, nvdr.). Maar dat is geen probleem: de organisatie schiet dat voor, en wanneer je in Europa bent, mag je dat bedrag in schijven terugbetalen. Die afbetaling zal zo gebeurd zijn: je verdient er namelijk ontzettend veel geld, de mannen in Europa zijn erg gul."

"Ik denk dat ik ongeveer drie maanden later op het vliegtuig naar Madrid zat. Alle meisjes gaan eerst naar Spanje, en blijven daar een tijd. Waarom precies Spanje weet ik niet. Misschien omdat de organisatie Spaans is, misschien omdat het makkelijker is om toegang te krijgen in Spanje dan in andere Europese landen. En eens je op Europese grond bent, kan je overal naartoe."

"Van dat voorgeschotelde prinsessenleven schiet niet veel over. Je wordt, samen met andere Chinese dames, in een appartement gestoken. Ze regelen de klanten voor je. Ik kan je zeggen: in Spanje verdien je niet veel. Vijftig euro maximum. Twintig extra voor zonder condoom. Aan een tempo van vijf, zes klanten per dag: dan weet je dat je wel héél lang moet afbetalen. Je mag ook nergens naartoe, je paspoort wordt afgenomen."

"Wie zich verzet, wordt afgetuigd. Wie zich goed gedraagt, krijgt de belofte om elders in Europa te mogen werken, waar de tarieven hoger liggen. Vooral in België en Nederland valt er veel poen te scheppen."

"Na zes maanden had ik al heel wat verdiend, maar nog geen cent ontvangen. Er werden ook bijkomende kosten gemaakt. Voor bijvoorbeeld condooms, eten en drinken en overnachting werden stevige prijzen aangerekend."

"Maar ik was een braaf meisje, en ik mocht naar België. Hier reizen we zowat het ganse land door. De ene maand zitten we hier, de andere maand ginder. Soms blijven we ook maar enkele dagen ter plaatse. Op de ene plek word je al wat strenger bewaakt dan op de andere. Er zijn appartementen waar je niet buiten mag. Waar ik momenteel vertoef, zit ik al enkele maanden. Ik ben er ook redelijk vrij, ik mag naar buiten. Vandaar dat ik van de situatie profiteer om je mijn verhaal te vertellen. Het is wel zo dat onze paspoort steeds bewaard blijft, zodat we nooit echt weg kunnen. Ik weet zelfs niet of ik nog wel legaal in dit land ben of niet. Ik denk eerlijk gezegd van niet. Dat wordt ons allemaal niet meegedeeld."

"De tarieven liggen hier wel een stuk hoger dan in Spanje. Ik moet al wat ik verdien op het einde van de dag afgeven om mijn schulden af te betalen, maar ik krijg af en toe wat zakgeld toegestopt. De tarieven worden voor ons vastgelegd: 100 euro voor een half uur, 150 euro voor een uur. Zonder condoom komt er 50 euro bij."

"Ik doe het niet graag zonder condoom, daar hangen veel risico's aan vast. Maar het moet. Ik heb intussen al geleerd dat dat 'onze specialiteit' is. De meeste mannen komen niet naar ons, omdat ze het per se met een Chinese vrouw willen doen, maar wel omdat ze het zonder willen doen. Er zijn niet veel prostituees die dat aanbieden, maar wij wel. Wij moeten dat. Wie het niet zonder wil doen, wordt gestraft. Die krijgt een voedselrantsoen, of slaag zodat ze een week geen klanten meer kan ontvangen. Of die vliegt terug naar Spanje, waar de omstandigheden nog veel erbarmelijker zijn."

"Dus ja, wij weten wel degelijk voor we naar Europa reizen dat we in de prostitutie zullen terechtkomen. Maar er wordt ons een heerlijk leven voorgeschoteld, terwijl we in werkelijkheid zwaar uitgebuit worden. In de twee jaar dat ik hier ben, moet ik al meer dan een half miljoen euro verdiend hebben. Als ik daar zelf 5.000 euro van heb mogen houden, dan zal het veel zijn."

"Ik weet ook niet hoe het verder moet, waar ik zal eindigen. De organisatie houdt niet alleen onze paspoorten bij zodat we niet weg kunnen, we worden ook bedreigd. Als we zouden ontsnappen, zal onze familie in China het ergste overkomen. En als we pogen te ontsnappen, dan zouden we het zelf niet overleven."

Wie 'de organisatie' is, daar wil ze niks over kwijt. Te delicaat. Er is één ding wat me doet twijfelen aan haar verhaal. Ze vertelt dat het meisjes zijn die 'te oud' zijn om nog in China te werken, die hier terechtkomen. Zelf beweert ze één van hen te zijn, maar ze oogt ook niet meer piepjong. Toch zijn alle meisjes van de advertenties die ik terugvond – en waar ik contact mee zocht – jonge twintigers. Maar ook daar heeft zij een verklaring voor:

"Die advertenties worden niet door ons geplaatst, maar door de mensen die ons bewaken. Natuurlijk adverteren ze ons als twintigers: ook hier in Europa houden de mannen van fris en jong. In werkelijkheid zijn we allemaal ouder. Ik word aangeprijsd als meisje van 23, in werkelijkheid ben ik 38. Er worden geregeld nieuwe foto's van mij gemaakt om te gebruiken bij die advertenties, maar die worden zo zwaar bijgewerkt dat ik mezelf niet eens meer herken, en ik er werkelijk 23 uitzie. Voor anderen, die niet bij te werken vallen, worden er foto's van het internet gebruikt."

"Die vervalste foto's en leeftijden zorgen trouwens vaak voor problemen. De klant verwacht een fris, jong meisje en krijgt uiteindelijk een oudere dame waarbij het allemaal niet meer zo strak zit. Van sommige klanten kan je zo de teleurstelling van hun gezicht aflezen, maar ze zeggen niks. Ongeveer één klant op drie maakt rechtsomkeer. Er zijn ook klanten die korting eisen omdat je niet aan hun verwachtingen voldoet. Een keer heb ik een klant gehad die ruzie maakte. Hij eiste het meisje van op de foto's. Ik probeerde hem aan zijn verstand te brengen dat ik dat was, maar hij bleef vragen: 'Waar is zij?' Toen hij uiteindelijk met meubilair begon te gooien, hebben ze hem buitengezet. En niet bepaald op zachtaardige wijze."
Dit verhaal lijkt me volledig te kloppen. Aangezien 2/3 van de klanten geen rechtsomkeer maken zal het fenomeen ook niet zo snel verdwijnen.
 
En nog een ludiek 'vervolgartikel': https://pnws.be/antwerpse-onderzoeker-ze-gaf-me-een-kopstoot-omdat-ik-klaarkwam/

Antwerpse 'onderzoeker': "Ze gaf me een kopstoot omdat ik klaarkwam"



Daar stond de Antwerpenaar twintig minuten later weer op straat, tweehonderd euro armer en twee blauwe ogen rijker.

Een tijdje geleden sprak P-magazine exclusief met een uit China afkomstig meisje van plezier. Zij deed ons uit de doeken hoe Chinese 'afgedankte' prostituees via Spanje in West-Europa terechtkomen en hier hun job op niet zo fraaie wijze behandeld worden door hun 'pooiers'.

Wij kregen toen bericht van 'Chinese dames-expert' Willem uit Antwerpen, dat hij eveneens aan een 'onderzoek' bezig was. Toen-ie ons deze week contacteerde om ons iets te vertellen, dachten we eerst dat hij een heus nieuw netwerk had blootgelegd, of iets van die slag. Dat was het echter niet…

"Ik heb altijd al een zwak gehad voor Aziatische meisjes", zo steekt Willem van wal. "Eens per maand doe ik een betaalde date. Vroeger deed ik steevast Thaise massagesalons. Voor vijftig euro extra kan je daar met de meeste dames all the way gaan."

"Enkele jaren geleden kwamen er in de stad echter plots heel wat Chinese en Japanse meisjes opduiken. Nu, ik leerde al snel dat die Chinese 'jongedames' van op de foto in hun advertenties, eigenlijk al dames van in de veertig waren. En die 'Japanse' meisjes, dat waren ook gewoon Chinese meiden op leeftijd."

"Omdat ik bij die Chinese privémeiden nooit kreeg wie ik dacht te krijgen, en dus altijd opgelicht werd, keerde ik maar terug naar de Thaise massagesalons. Maar omdat ik wel wilde weten wat er zich afspeelt in de sector, ik weet ook wel dat die meiden uitgebuit worden, bleef ik de advertenties op Redlights wel in het oog houden."

"Zo zag ik onlangs een advertentie van een Aziatische dame die in Aarschot ontving. Volgens haar advertentie was ze van Singapore, en ontving ze in een mooi huis met jacuzzi en al. Bij de advertentie stonden foto's van een Aziatische dame met een bijzonder mooi figuur, maar zonder gezicht. Dat leek me een teken dat deze advertentie 'echt' was en niks te maken had met die Chinese oplichtersbende. Omdat ik – toegegeven – door die advertentie wel goesting kreeg, besloot ik met haar af te spreken."

"Ik stuurde een WhatsApp en kreeg meteen een bericht terug met de prijs, 150 euro voor een uur, en wat ze zoal deed: al wat lekker was eigenlijk. Ik vroeg naar de jacuzzi, ik had wel zin om er een heerlijk uitgebreide date van te maken, en kreeg als antwoord dat die vijftig euro extra was. We spraken af die avond."

"Ik had me, aan de hand van haar omschrijving van haar advertentie, verwacht aan een mooi appartement. De woonst in kwestie leek echter meer op zo'n afzuipbar die al een tijd gesloten was. Ik met enigszins lood in mijn schoenen naar de deurbel."

"Er kwam een Aziatische meid opendoen. Ik zag onmiddellijk dat ze geen 23 was, zoals haar advertentie beweerde, maar eerder achter in de dertig, vooraan in de veertig. Toen had ik eigenlijk moeten terugkeren, maar in haar wit hemd, met daaronder geen broek, zag ze er erg appetijtelijk uit."

"Ik volgde haar naar haar kamer, waar ze geen woord Engels meer bleek te spreken. Het was dus duidelijk dat ik niet met deze dame had gecommuniceerd. Maar toch… ik had nog steeds goesting om met haar te rollebollen. Ik vroeg naar de jacuzzi, zij haalde er een vertaalapp bij. Nu, die 'jacuzzi' bleek een douche te zijn, al moest ik daar gelukkig niet voor bijbetalen. Toen vroeg ze, via haar vertaal-app, of ik het zonder rubbertje wilde voor vijftig euro extra. Dat had ik eigenlijk nog nooit gedaan, zonder rubber, en dat leek me ontzettend opwindend om het toch eens te doen en dus stemde ik in. Via haar vertaal-app liet ze me tot slot nog weten dat ik absoluut niet in haar mocht ejaculeren."

"Terwijl we bezig waren, voelde ik me zwaar in het zak gezet. Nu al haar kleren uit waren, bleek ze toch bijlange niet het strakke lijf van op de foto's te hebben. Bovendien: in haar advertentie, maar ook volgens de WhatsApp-berichten, deed ze aan 'French kissing'. Hoewel ik een propere jongen ben, kon er in de praktijk nog niet eens een kusje op de lippen af. Telkens ik met mijn gezicht dichter bij het hare kwam, draaide ze haar hoofd weg."

"Ik voelde me zwaar in het zak gezet. Ik had tweehonderd euro afgedokt om het met een zak patatten te doen, bij wijze van spreken. Ik wilde een soort van wraak nemen en kwam gewoon in haar klaar."

"Toen ze dat merkte, werd ze hysterisch. Ze duwde me van haar af, gaf me een kopstoot en gooide mijn kleren op de gang. Ik had tweehonderd euro betaald voor een uur, maar stond na twintig minuten weer op straat. Met een bloedneus – die later ook gebroken bleek – en twee blauwe ogen. Ik ga dus nooit meer naar de Chinese meisjes, want die zijn gevaarlijk."
Hopelijk heeft deze "Chinese dames-expert" "en passant" geen SOA's opgelopen...
 
Dit verhaal lijkt me volledig te kloppen. Aangezien 2/3 van de klanten geen rechtsomkeer maken zal het fenomeen ook niet zo snel verdwijnen.
Dat denk ik dus ook en hetzelfde geldt voor de Chinese dames in Nederland. Heb 2 keer geprobeerd om een afspraak te maken met de dame op de foto's en beide keren was het niet de dame van de foto's of advertentie. Gewoon netjes bedankt en rechtsomkeert gemaakt. 3e poging was met een aantrekkelijke, jonge Chinese dame. Tijdens het aanbellen kwam ze naar me toe, de kamer was nog bezet en we konden om de hoek even koffie drinken. Ontzettend leuk, knap en lief meisje en gezellig mee zitten kletsen. Afspraak kon verder niet door gaan i.v.m. dubbele afspraak. Zij gaf me haar privé nummer (denk ik) en we zouden het weekend erop dan een nachtje bij mij thuis doen. Op woensdag een app van haar, kon niet doorgaan want moest terug naar Spanje. Heb af en toe nog contact via de app met haar maar ik weet de laatste tijd niet of zij het is die reageert. Is ook een Spaans nummer.

Ik heb voor mijzelf besloten om weg te blijven van de Chinese dames in zijn algemeenheid. Wil nog een uitzondering maken voor poging 3 maar ben bang dat ik haar nooit meer zal zien.
 
Ik vraag me af of hij dit forum frequenteert.

Hoe dan ook, eigen schuld, dikke bult. Ik begrijp de frustratie m.b.t. de valse advertering, maar het is onderhand wel duidelijk dat de dames zelf daar zelden inspraak in hebben.
Inderdaad, dit topic werd al geopend in 2021, met telkens de raad er weg te blijven of toch minstens met de nodige omzichtigheid te benaderen.
 
Dat denk ik dus ook en hetzelfde geldt voor de Chinese dames in Nederland. Heb 2 keer geprobeerd om een afspraak te maken met de dame op de foto's en beide keren was het niet de dame van de foto's of advertentie. Gewoon netjes bedankt en rechtsomkeert gemaakt. 3e poging was met een aantrekkelijke, jonge Chinese dame. Tijdens het aanbellen kwam ze naar me toe, de kamer was nog bezet en we konden om de hoek even koffie drinken. Ontzettend leuk, knap en lief meisje en gezellig mee zitten kletsen. Afspraak kon verder niet door gaan i.v.m. dubbele afspraak. Zij gaf me haar privé nummer (denk ik) en we zouden het weekend erop dan een nachtje bij mij thuis doen. Op woensdag een app van haar, kon niet doorgaan want moest terug naar Spanje. Heb af en toe nog contact via de app met haar maar ik weet de laatste tijd niet of zij het is die reageert. Is ook een Spaans nummer.

Ik heb voor mijzelf besloten om weg te blijven van de Chinese dames in zijn algemeenheid. Wil nog een uitzondering maken voor poging 3 maar ben bang dat ik haar nooit meer zal zien.
Niet alleen in Nederland, ik heb dezelfde ervaring in Duitsland, Zwitserland en Engeland... overal hetzelfde verhaal. Ik vrees dat je die derde dame ook niet meer zal zien. Het is naar ik vermoed een dame die op één of andere manier uit het circuit probeerde te stappen en vandaar terug naar Spanje "verbannen" is.
 
Niet alleen in Nederland, ik heb dezelfde ervaring in Duitsland, Zwitserland en Engeland... overal hetzelfde verhaal. Ik vrees dat je die derde dame ook niet meer zal zien. Het is naar ik vermoed een dame die op één of andere manier uit het circuit probeerde te stappen en vandaar terug naar Spanje "verbannen" is.
Daar ben ik dus ook bang voor. En dan ben ik niet zo egoïstisch om te zeggen dat dit jammer is maar ik vindt het vooral erg als iemand dit moet of kan overkomen. Dan hebben we het nog niet zo slecht hier met elkaar denk ik zo. Terwijl er hier al een hoop achter de schermen gebeurt en plaats vindt.
 
Ben eens in Brussel gegaan, daar lopen ze inderdaad in de buurt van die supermarkt ook te tippelen op straat.
Als je ze langer dan 2 seconden aankijkt zeggen ze "allo massage" en kan je ze meenemen naar de kamers daar boven de winkel. Heb er zeker 4 zien lopen. Deze meende ik te herkennen op straat https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/hot-girl-487586691.html zag er wel ok uit (beetje teveel makeup maar bon op zijn minst toch magere beentjes :)
ps: De kamer op deze foto's is inderdaad daar want die fitness bal heb ik zien liggen op de kast

Had via whatsapp al een afspraak gemaakt met iemand die niet aan het tippelen was, maar op die nummer stel ik meteen als eerste vraag: stuur mij fotos van de nu aanwezige dames (want je babbelt nooit met een dame rechtstreeks); ik kreeg dan 2 foto's terug. Gevraagd of er geen andere dames waren en dan hebben ze nog een 3e foto gestuurd, waar ik ben op ingegaan. Voor 30 minuten betaald, 35 minuten binnen geweest (ok, wel voor en na gedouched). Service was OK, dame was die van de doorgestuurde foto.
Dit lijkt wel het hoofdkwartier te zijn? Dat maakt dat je wat kan doorvragen achter de beschikbare dames en uiteindelijk tenminste wel de dame krijgt die je kiest. (wat meestal nooit het geval is op andere locaties in het land waar er maar 1 oude lelijke dame zit met 3 verschillende advertienties van jonge popjes. )
Op mijn to-do lijstje staat nog eens een trio met 2 chineesjes, misschien dat het daar mogelijk is? desnoods beiden vanuit de tippelzone kiezen als ze er goed uit zien..
 
Ben eens in Brussel gegaan, daar lopen ze inderdaad in de buurt van die supermarkt ook te tippelen op straat.
Als je ze langer dan 2 seconden aankijkt zeggen ze "allo massage" en kan je ze meenemen naar de kamers daar boven de winkel. Heb er zeker 4 zien lopen. Deze meende ik te herkennen op straat https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/hot-girl-487586691.html zag er wel ok uit (beetje teveel makeup maar bon op zijn minst toch magere beentjes :)
ps: De kamer op deze foto's is inderdaad daar want die fitness bal heb ik zien liggen op de kast

Had via whatsapp al een afspraak gemaakt met iemand die niet aan het tippelen was, maar op die nummer stel ik meteen als eerste vraag: stuur mij fotos van de nu aanwezige dames (want je babbelt nooit met een dame rechtstreeks); ik kreeg dan 2 foto's trug. Gevraagd of er geen andere dames waren en dan hebben ze nog een 3e foto gestuurd, waar ik ben op ingegaan. Voor 30 minuten betaald, 35 minuten binnen geweest (ok, wel voor en na gedouched). Service was OK, dame was die van de doorgestuurde foto.
Dit lijkt wel het hoofdkwartier te zijn? Dat maakt dat je wat kan doorvragen achter de beschikbare dames en uiteindelijk tenminste wel de dame krijgt die je kiest. (wat meestal nooit het geval is op andere locaties in het land waar er maar 1 oude lelijke dame zit met 3 verschillende advertienties van jonge popjes. )
Op mijn to-do lijstje staat nog eens een trio met 2 chineesjes, misschien dat het daar mogelijk is? desnoods beiden vanuit de tippelzone kiezen als ze er goed uit zien..
In zover ik het kan inschatten is het daar in Brussel het hoofdkwartier van het bewuste circuit. Voor geld is daar bijna alles te koop en dus ook trio's. Het voordeel in Brussel is dat je op straat ziet wie je uiteindelijk ook krijgt. Beroepshalve passeer ik er regelmatig, maar ik zie daar de laatste tijd alleen maar Chinese oma's waarvan de uiterste versheidsdatum al enig tijde verstreken is...
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Aziatisch
Leeftijd
35-40
Cupmaat
D
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Totale kosten (in euro)
100
In Zuienkerke op de bekende locatie: https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/goedemorgen-geile-mensen-2.html
Het is de dame vanop de foto/whatsapp profielfoto (de video is overduidelijk fake !) ze zou daar nog een week zijn alvorens door te schuiven naar ergens anders - hou hier rekening mee moest je willen gaan. Ze spreekt Engels en is goed verstaanbaar. Natuurlijke borsten (voor de liefhebbers van aziatisch een aanrader), je mag er goed mee spelen en aan likken. Pijpen was erg goed en heb haar moeten doen stoppen (want was al bijna gekomen) dus wat verder aan die borsten liggen likken en ook met haar wat liggen kussen. Ze was redelijk enthousiast om verder te pijpen (in tegenstelling tot de meesten) Daarna missionaris, daar heb ik ook 2x moeten uitblazen om niet te snel te komen; daarna in doggy stoot ze goed mee en is ze super strak, ik kon het niet meer houden... maar ze liet wel toe van eventjes door te blijven gaan en te genieten. Letterlijk zo strak dat het zaad bijna uit de condoom werd geperst :oops: Nog niet veel meegemaakt, ze heeft ergens een extra vernauwing als je iets dieper gaat. Meestal heb ik het goed onder controle maar deze keer was het de hele tijd inhouden om niet te komen. Ik ben voor half uurtje gegaan en op 20 min stond ik terug buiten dus ik zou je aanraden om voor een vluggertje te gaan, en als je meer denkt aan te kunnen kan je alsnog een 2e keer langs gaan. Ik heb niet gepolst of je meerdere keren kan komen als je voor een uur gaat, en hoe gewillig ze dan nog zou zijn om dat uur vol te maken.

Het grote nadeel van deze locatie is dat de kamer best slecht is; het toilet is beneden (en beneden lijken er nog mensen te wonen, want ik zag letterlijk 2 mensen zitten in de keuken door een deur met wat glaswerk). Er is ook geen douche in de kamer. Het bed is zo hard als een plank, misschien is er zelfs geen matras. De vloer is er ook redelijk smerig.
Gelukkig was de dame wel OK qua hygiëne.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Mika Brugge
Ook niet echt juist. Foto's kloppen niet.
Ze stuurde zelf een wattapp waar ik vroeg voor een selfie en ze deed het. En dat was een foto waar ze op de site stond. Zelf dat was fake bleek later. Had het kunnen weten want de foto was er ook al vlug af na 60 sec.
Triestig sprak zelf geen engels ter plaatse. Raar want ze chatten wel in engels en toen moest alles met translate in chinees.
 
Mika Brugge
Ook niet echt juist. Foto's kloppen niet.
Ze stuurde zelf een wattapp waar ik vroeg voor een selfie en ze deed het. En dat was een fotl waar ze op de site stond. Zelf dat was fake bleek later. Had het kunnen weten want de foto was er ook al vlug af na 60 sec.
Triestig sprak zelf geen engels ter plaatsr. Raar want ze chatten wel in engels en toen moest alles met translate in chinees.
De 'chatter' is vaak een tussenpersoon.

Dat advertenties van Chinese dames tegenwoordig bijna altijd fake zijn dienen we te accepteren als het rood worden van de bladeren in de herfst en het ebben van het tij.
 
De 'chatter' is vaak een tussenpersoon.

Dat advertenties van Chinese dames tegenwoordig bijna altijd fake zijn dienen we te accepteren als het rood worden van de bladeren in de herfst en het ebben van het

Ik heb ook 4 chineesje gedaan in de omg Brugge en roeselare.
2 daarvan kon ik amper herkennen van op de foto. De andere 2 waren over de 50 🙄.
Moet wel zeggen dat ze zeer gewillig zijn.
Condooms kennen ze blijkbaar niet in China. Als ik er niet om moest vragen ging hij er gewoon zo in.

Ik heb het dan ook gehad met chineesjes.

Ik zie deze 2 al een ruime tijd op RL staan in Brugge. Mijn verstand zegt nee maar mijn gevoel spreekt dit tegen. Iemand ervaring mee?

 
Ik zie deze 2 al een ruime tijd op RL staan in Brugge. Mijn verstand zegt nee maar mijn gevoel spreekt dit tegen. Iemand ervaring mee?

Van de 2 laatste profielen in je bericht zijn in ieder geval de foto's genomen in de appartementen boven de bekende supermarkt in Brussel ( te zien aan de wandarmaturen ), maar dat is dan ook alles wat je er van kunt zeggen...
 
Van de 2 laatste profielen in je bericht zijn in ieder geval de foto's genomen in de appartementen boven de bekende supermarkt in Brussel ( te zien aan de wandarmaturen ), maar dat is dan ook alles wat je er van kunt zeggen...
Het is niet omdat deze foto's echt zijn (het interieur is inderdaad boven de alom gekende supermarkt) van dames die echt in België zijn of minstens hier in een recent verleden vertoefd hebben, dat je ook effectief deze dames gaat te zien krijgen. Wie je effectief gaat te zien krijgen blijft een loterij. Ik zou er alvast niet speciaal voor naar Brugge rijden.
 
Laatst bewerkt:
deze foto's zijn gemaakt in een appartement waarvan gekend is dat de dames er op straat tippelen. als je daar komt zal je nooit de dame van de foto krijgen, want ze plukken er gewoon een van straat die op dat moment vrij is. Dit is onderdeel van rondreizend circus, de dame zal er misschien wel geweest zijn maar is binnen enkele dagen alweer verplaatst naar andere locatie.
Dan hebben we nog de aanwijzing "neuken zonder condoom" hiervan is vastgesteld dat eigenlijk alle (Chinese) dames er toe gedwongen worden.
Dus trek je conclusie zelf maar.
 
Je bent idd nooit zeker zelfs al zijn het dezelfde foto's. Dus up to you. Maar er is ook nog een ander feit waar je rekening mee moet houden. Dit is mensenhandel. Dis is al heel duidelijk. De dag dat men binnenvalt en jij zit er, heb je een levensgroot probleem. Gebeurt dit ja. Vorige week nog inval in Weelde waarbij vrouwen illegaal waren. Wel geen klant binnen. Als je Aziaat wil, ga naar een massage, ben je toch iets veiliger.
 
Je bent idd nooit zeker zelfs al zijn het dezelfde foto's. Dus up to you. Maar er is ook nog een ander feit waar je rekening mee moet houden. Dit is mensenhandel. Dis is al heel duidelijk. De dag dat men binnenvalt en jij zit er, heb je een levensgroot probleem. Gebeurt dit ja. Vorige week nog inval in Weelde waarbij vrouwen illegaal waren. Wel geen klant binnen. Als je Aziaat wil, ga naar een massage, ben je toch iets veiliger.
Ik kan dit beamen. Ook in Oost Vlaanderen was er een inval. Meer kan ik niet zeggen maar wees voorzichtig...
 
Ik kan dit beamen. Ook in Oost Vlaanderen was er een inval. Meer kan ik niet zeggen maar wees voorzichtig...
ja vroeger waren de thai het middelpunt van controles. 2x meegemaakt. Eerste x in Roeselare, is effen schrikken als de politie de deur opendoet, mocht direct weggaan van ze. De 2x in Brugge, gelukkig na de "massage", was bezig een doc aan het vertalen voor het meisje dat ze ontvangen had van de stad Brugge naar het Engels, werden dus niet betrapt, mocht hier ook gewoon vertrekken na paspoort controle, nooit iets van gehoord. Achteraf gehoord dat ze gewoon de verblijfspapieren ed controleerden en alles was in dat huis in orde.
 
Je bent idd nooit zeker zelfs al zijn het dezelfde foto's. Dus up to you. Maar er is ook nog een ander feit waar je rekening mee moet houden. Dit is mensenhandel. Dis is al heel duidelijk. De dag dat men binnenvalt en jij zit er, heb je een levensgroot probleem. Gebeurt dit ja. Vorige week nog inval in Weelde waarbij vrouwen illegaal waren. Wel geen klant binnen. Als je Aziaat wil, ga naar een massage, ben je toch iets veiliger.
Waarom je bent daarvoor toch niet verantwoordelijk voor als klant. Als ze minderjarig zijn ok. maar dit zijn meestal bomma's en toch zeker geen minderjarigen.
 
In België (nog) niet, maar in Nederland sedert 1 januari 2022 al wel.

 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan