WHEM Sanne - Geile Gangbang in Amsterdam? 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Reageert niet op de mail, problemen met haar telefoon, zit niet meer op whatsapp.

Ze bestaat volgens andere forumleden en daar vertrouw ik dan maar op, maar ze is op z'n zachtst gezegd lastig te bereiken. Dan haak ik, met alle respect, af.

Deze samenvatting klopt volgens mij wel. Paar weken geleden voor niets naar Amsterdam gereden (ze was achteraf 'ziek'). Daarna nog geprobeerd om een nieuwe afspraak in te plannen maar door late/geen reactie(s) van haar maar besloten om het erbij te laten.
Ik geloof best dat sxjunkie prima ervaringen heeft met haar, maar ik ga er geen tijd/energie meer in steken.
 
Deze vrijdag is het weer zo ver!!! Een geil feestje met Stoute Sanne! En ze is vandaag jarig dus feliciteer haar even als je haar een berichtje stuurt ;)!

Bekijk bijlage 86946Bekijk bijlage 86947Bekijk bijlage 86948


Groetjes,
#Dirk087
Vanwege de vele aanmeldingen van afgelopen vrijdag deze week twee feestjes; woensdag en vrijdag!
 
@Befking mwah oplichters? Is meer fake... chaos? Zolang je niet betaald...
Feit is wel dat deze dame haar zaakjes slecht op orde heeft en dan moet je jezelf ook afvragen in hoeverre zij zichzelf (geestelijk) op orde heeft. Is geen incident meer maar structureel gedoe
 
@Befking mwah oplichters? Is meer fake... chaos? Zolang je niet betaald...
Feit is wel dat deze dame haar zaakjes slecht op orde heeft en dan moet je jezelf ook afvragen in hoeverre zij zichzelf (geestelijk) op orde heeft. Is geen incident meer maar structureel gedoe
@GeileGerard Klopt, maar om iemand bewust uit Friesland naar Amsterdam te laten rijden, terwijl je gewoon een af bericht kunt sturen???? Dat is ook oplichterij voor mij. En die @Dirk087 de boel maar blijven promoten..... man, man... wat triest.
 
Goedemorgen! Ze is zeker niet fake maar inderdaad niet heel duidelijk met afspreken. Vaak haalt ze volgens mij ook af omdat veel klanten ook afhaken en ze is ook even ziek geweest. Ik heb 2 weken gelden nog een prima date met haar gehad. Ze heeft een heerlijk lichaam met mooie kleine borstjes en ze geniet er zelf ook van. Erg actief en spuit de hele boel onder als ze klaarkomt. Gr Jeroen
 
Deze week morgen (woensdag) en vrijdag weer!


Mannen die gaan of geweest zijn laat van je horen ;)!
Het begint een beetje genant te worden Dirk..
De meeste mannen zijn de onbetrouwbaarheid en wispelturigheid van Sanne zat, dus die gaan niet (meer).
De mannen die nog wel de moeite willen nemen (en het risico lopen voor niets te rijden) zullen heus wel iets schrijven als ze daar zin in hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan