Algemeen Gangbang Lisa Lefèvre, Yentel Kinky en collega's. 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat voor een leuk, luchtig, guitig, vrolijk en mega gezellig geil feestje was dat zeg!
Te suf nu om nog, zij het met wazig brede glimlach, er nog veel over uit te weiden.
Fijn dat het deze keer weer wel kon doorgaan, zeker na hun vorige hetze.
Super sfeer, heel relax georganiseerd, extreem herhalingsgevaar 😛
Long story short; "Heeft u al met KLM gevlogen?"
"Nee, maar al wel 3 volle uren mee gevogeld" 🤪

Review volgt
 
Uno dos tres, ik wil toch nog iets toevoegen.

Zooooo jammer, iedereen die daar niet bij kon zijn! Party met Gangbang next level, niet normaal. Top sfeer, geweldige organisatie, even ongedwongen en goedlachs, als in de blogs en posts van Lisa. Hopelijk geen once in a lifetime gangbangparty. Wie weet komen ze toch nog ooit terug op hun besluit dat dit de laatste was voor lange tijd.
Een open, vriendelijke sfeer. Van begin (half uurtje vroeger kon je al binnen) tot op het einde.. Achteraf nog wat napraten met wie er nog was. Eerst boven, bij de 3 poedelnaakte sterren van de dag... ze waren allemaal op één kamer beland. Nog iemand zin in 'n bukkake? Alle mannen rond het bed, met klein wuivend gebaar; Och t is vriendelijk maar ach... Zoals je bij dat zoveelste allerrrrlaatste toetje na een veel te rijk kerstdiner met rode wangen beleefd afwijst. Met zo een ach-dank-u-maar-ik-kan-echt-niet-meer grijns op ieders gezicht. Lisa heerlijk naakt naast Kimberley die nog even kort door Melody gebefd werd. Alsof ze met n kus en tongetje op haar gevierde kutje, hun geslaagde namiddag met haar vriendin wou bezegelen. Stonden we wat na te keuvelen over de zalige momenten. Iedereen vond het een geslaagde party. Er werd wat momentjes opgehaald. Een kerel kreeg op zijn vraag over Lisa's spectaculaire
vibrator uit het laatste half uur, meteen het antwoord hoe dat voelt, tot ze beide lachend ophielden omdat niet alleen zijn onderkant maar zelfs zijn ogen er begonnen van te thrillen. Iedereen die nog mee naakt op het bed lag, leefde helemaal mee. Wat napraten hoe het was voor ons, en ook voor hen. Hoe het vorige keer zo gesaboteerd was en deze keer zo een succes was.
Later bij n koffietje in de living. De gangbangsterren nog altijd naakt of in kamerjas. Iedereen was het er over eens dat de sfeer goed zat, en er fijn op elkaar werd in gespeeld. Nul haantjesgedrag. Eén beetje vreemde eend in de bijt. Ach ja.
De toffe opgewonden en toch relaxte sfeer kwam ook door de familiale - nou...- vriendelijke -ambiance die door Lisa en de organisator heel spontaan werd waargemaakt. Iedereen voelde zich welkom en gezien, ondanks de mega geile sfeer die er boven in huis was. Sexy pornstar Melody die op het einde poedelnaakt in het deurgat van de keuken nog vriendelijk mee staat te keuvelen en je gedag zegt. Heerlijke Kimberley die bij een koffietje achteraf zowel over autobanden als de organisatie van gangbangs wat weet te vertellen. 😅

Maar laat ik beginnen bij het begin. Een anoniem halfopen bebouwing langs een Vlaamse steenweg. Netjes, strak , propere gevel. Niets, behalve dat laatste dan, zou doen vermoeden dat je op het juiste adres bent beland. Een handige parking om de hoek.
Even sta je nog koortsachtig een smoes te bedenken, mocht je toch bij Jan of Marie modaal aan de deur staan. Maar dan gaat vlot de deur open. Joviaal, met open glimlach en bevallig pakje zwiert Kimberley halfnaakt de deur open; "Hoi! Kom gerust binnen, daar is de living, ik ging juist van hier naar mijnen nieuwe auto laten zien" Lisa, in sierlijke kamerjas, begroet mee even mee. Ondertussen stap je een keurige vrijwel lege living binnen, waar langs de muren netjes al wat heren zwijgzaam naar elkaar staan te staren. In tussentijd begroeten de dames in high heels de kerels en stellen hen op hun gemak. Praatje, iets drinken? Neem gerust een hapje van op tafel. Lang onderweg, goed gevonden? Dat soort easy talk. Af en toe een grapje. Achter de enige tafel in de living zit een partner die kort de financiële kant regelt, en ook voor een kluisje zorgt. Veiligheid voor alles, en wat mee babbelt; je krijgt de indruk dat je op een sympathiek burenfeestje bent beland. Alleen de uitgesproken sexy manier waarop de dames halfnaakt rondlopen, maakt duidelijk dat de sfeer snel heel wat heter gaat worden. And it did...
Als een gezellige huisvrouw toonde Kimberley nog waar de jassen mochten...en de rest van de kledij. Omkleden gebeurde in een kamer met een groot bed beneden die niet gebruikt werd.
Èén voor één stappen de (bijna) naakte mannen naar boven. Even vlot als de gasten worden ontvangen, vliegen de 3 ladies met veel zin mee de bedden op. De deur van een grote badkamer boven staat nog open. Want wie wil, kan eerst nog, of later, douchen zoveel je wil (Later in de namiddag zal een geklede hulp meermaals propere handdoeken en washandjes aanreiken. Ook CFNM fans hadden hier hun gelukkige momenten kunnen beleven)
Meteen start de actie. Even vlot als het vriendelijk ontvangst, ontstaat een zwoele, geile gangbang. In één kamer zit Lisa glunderend pikken uit broeken te halen en iedereen met zaadvragende ogen fonkelend aan te kijken terwijl haar handen en mond gretig ieder op zijn en haar beurt willen bedienen.
In een andere kamer liggen op een mega bed Kimberley en Melody met open benen teken te doen dat ze gretig alle handjes en mondjes en kutjes willen gevuld voelen. Het geluid en de actie is er dan ook naar. Een kamer vol met geile gasten die stuk voor stuk gepijpt worden en de geile dames die stuk voor stuk willen geneukt worden. Succes langs alle kanten verzekerd. Nog nooit zoveel condooms zien gebruikt worden. Van gewone over kingsize tot rode met smaakjes die speciaal voor het pijpen wat dunner zijn. Ze vlogen er tegen een F1 snelheid door. Melody toonde dat ze een echte pornstar is, en Kimberley had er duidelijk zin in om lachend met haar vriendin te wedijveren. Kimberley kan niet alleen zalig gangbangen, ze weet ook de sfeer even geil als luchtig te houden. Er wordt veel gezwanst en geplaagd. Nog nooit op een gangbang zoveel horen lachen tussen als het gekreun door. Als de muziek eens wegvalt, loopt Kimberley wel even naar haar man beneden om nieuwe batterijen, om ondertussen de sfeer erin te houden door wat te lachen en dan duidelijk aan de mannen laat merken dat ze nog meer pikken wil en hard geneukt wil worden met liefst wat publiek.
Ondertussen is in de andere kamer Lisa, die trouwens als enige zonder condoom pijpt - intiem mét, bij iedereen trouwens - bezig om elke man, die ze stuk voor stuk aankijkt alsof ze je eindelijk gevonden heeft, een heerlijke beurt te geven. Ze pijpt alsof ze eindelijk in haar leven het allerdierbaarste in haar mond mag nemen. Ze lijkt onverzadigbaar, en kijkt je aan om dat ook met jou te delen. Ze werd om te beginnen gebefd in een hele lange sessie terwijl ze de rest links en rechts pijpte, tot de kerel die haar dat genot had geboden, liefdevol dankkusjes kreeg en dan haar kutje gepresenteerd kreeg om haar lekker doggy te neuken, terwijl ze niemand van de 8 tot soms 12 mannen rond haar vergat. Af en toe nam ze even pijp-pauze terwijl ze zich liet nemen, om heerlijk klaar te komen, en dan iedereen aan te kijken met geile dankbare ogen en een stralende glimlach. Het mooie is dat ze ook zichzelf niet vergeet. Dan grijpt ze iemand om zich heen om even hard genomen te worden of, - "zoals jij dat zo goed kan" - stevig gevingerd te worden tot ze een paar keer klaar komt. Oefie. Om dan de magie te laten opklaren door weer glimlachend haar ogen te openen, gretig om zich heen kijkt naar al dat lekkers waar ze zo graag uit wil blijven kiezen.
Soms kust ze af en toe bekenden die zijn binnengekomen - hmm leuk dat je nog kon komen - zoent ze hem dan nadat ze zijn pik heeft begroet en zachtjes begint af te trekken. Het werkt naar alle kanten. Ze wordt geëerd als een Golden Princess, mannen wachten netjes hun beurt af en ze geeft iedereen het vertrouwen dat ze op elk moment goed weet wat er gebeurt, en liefst ook iedereen wil gehad hebben. Next level.
Niemand haalt het in zijn hoofd de sfeer geweld aan te doen. Wie dat niet doorheeft, wordt correct door de groep gecorrigeerd. Iedereen wil haar, en velen willen haar zien klaarkomen. Ze beslist wie er wanneer in haar mondje mag komen, en wie haar genot erkent wordt extra beloond. Mannen die even niet stijf genoeg staan moeten soms nog eventjes wachten voor ze in haar mogen komen. Maar iedereen komt aan bod, en ze wisselt voortdurend zo af, zodat ze er elke seconde van blijft genieten. Told you : next level.
Kimberley en Melody zijn van hetzelfde niveau..Total loss and still in control. Iemand die zijn condoom omgekeerd om heeft, wordt onmiddellijk even weer in de wachtende rij gezet. Op een moment dat ze beide doggy geneukt worden, en één vd mannen geil "eens wisselen" voorstelt, roepen ze beide oh ja, maar wel ff condooms wisselen hé, ah ja, komaan". En zo geschiede..Alle stijve pikken rond het bed toonde hun appreciatie voor de vlotte show.
Toffe gasten ook ontmoet. Alvast één fijne medeschrijver van hier. Misschien nog andere die de erbij waren? Wat vonden jullie?

Ik ga stoppen want mijn review is anders ook next level aan het geraken..
 
Laatst bewerkt:
Uno dos tres, ik wil toch nog iets toevoegen.

Zooooo jammer, iedereen die daar niet bij kon zijn! Party met Gangbang next level, niet normaal. Top sfeer, geweldige organisatie, even ongedwongen en goedlachs, als in de blogs en posts van Lisa. Hopelijk geen once in a lifetime gangbangparty. Wie weet komen ze toch nog ooit terug op hun besluit dat dit de laatste was voor lange tijd.
Een open, vriendelijke sfeer. Van begin (half uurtje vroeger kon je al binnen) tot op het einde.. Achteraf nog wat napraten met wie er nog was. Eerst boven, bij de 3 poedelnaakte sterren van de dag... ze waren allemaal op één kamer beland. Nog iemand zin in 'n bukkake? Alle mannen rond het bed, met klein wuivend gebaar; Och t is vriendelijk maar ach... Zoals je bij dat zoveelste allerrrrlaatste toetje na een veel te rijk kerstdiner met rode wangen beleefd afwijst. Met zo een ach-dank-u-maar-ik-kan-echt-niet-meer grijns op ieders gezicht. Lisa heerlijk naakt naast Kimberley die nog even kort door Melody gebefd werd. Alsof ze met n kus en tongetje op haar gevierde kutje, hun geslaagde namiddag met haar vriendin wou bezegelen. Stonden we wat na te keuvelen over de zalige momenten. Iedereen vond het een geslaagde party. Er werd wat momentjes opgehaald. Een kerel kreeg op zijn vraag over Lisa's spectaculaire
vibrator uit het laatste half uur, meteen het antwoord hoe dat voelt, tot ze beide lachend ophielden omdat niet alleen zijn onderkant maar zelfs zijn ogen er begonnen van te thrillen. Iedereen die nog mee naakt op het bed lag, leefde helemaal mee. Wat napraten hoe het was voor ons, en ook voor hen. Hoe het vorige keer zo gesaboteerd was en deze keer zo een succes was.
Later bij n koffietje in de living. De gangbangsterren nog altijd naakt of in kamerjas. Iedereen was het er over eens dat de sfeer goed zat, en er fijn op elkaar werd in gespeeld. Nul haantjesgedrag. Eén beetje vreemde eend in de bijt. Ach ja.
De toffe opgewonden en toch relaxte sfeer kwam ook door de familiale - nou...- vriendelijke -ambiance die door Lisa en de organisator heel spontaan werd waargemaakt. Iedereen voelde zich welkom en gezien, ondanks de mega geile sfeer die er boven in huis was. Sexy pornstar Melody die op het einde poedelnaakt in het deurgat van de keuken nog vriendelijk mee staat te keuvelen en je gedag zegt. Heerlijke Kimberley die bij een koffietje achteraf zowel over autobanden als de organisatie van gangbangs wat weet te vertellen. 😅

Maar laat ik beginnen bij het begin. Een anoniem halfopen bebouwing langs een Vlaamse steenweg. Netjes, strak , propere gevel. Niets, behalve dat laatste dan, zou doen vermoeden dat je op het juiste adres bent beland. Een handige parking om de hoek.
Even sta je nog koortsachtig een smoes te bedenken, mocht je toch bij Jan of Marie modaal aan de deur staan. Maar dan gaat vlot de deur open. Joviaal, met open glimlach en bevallig pakje zwiert Kimberley halfnaakt de deur open; "Hoi! Kom gerust binnen, daar is de living, ik ging juist van hier naar mijnen nieuwe auto laten zien" Lisa, in sierlijke kamerjas, begroet mee even mee. Ondertussen stap je een keurige vrijwel lege living binnen, waar langs de muren netjes al wat heren zwijgzaam naar elkaar staan te staren. In tussentijd begroeten de dames in high heels de kerels en stellen hen op hun gemak. Praatje, iets drinken? Neem gerust een hapje van op tafel. Lang onderweg, goed gevonden? Dat soort easy talk. Af en toe een grapje. Achter de enige tafel in de living zit een partner die kort de financiële kant regelt, en ook voor een kluisje zorgt. Veiligheid voor alles, en wat mee babbelt; je krijgt de indruk dat je op een sympathiek burenfeestje bent beland. Alleen de uitgesproken sexy manier waarop de dames halfnaakt rondlopen, maakt duidelijk dat de sfeer snel heel wat heter gaat worden. And it did...
Als een gezellige huisvrouw toonde Kimberley nog waar de jassen mochten...en de rest van de kledij. Omkleden gebeurde in een kamer met een groot bed beneden die niet gebruikt werd.
Èén voor één stappen de (bijna) naakte mannen naar boven. Even vlot als de gasten worden ontvangen, vliegen de 3 ladies met veel zin mee de bedden op. De deur van een grote badkamer boven staat nog open. Want wie wil, kan eerst nog, of later, douchen zoveel je wil (Later in de namiddag zal een geklede hulp meermaals propere handdoeken en washandjes aanreiken. Ook CFNM fans hadden hier hun gelukkige momenten kunnen beleven)
Meteen start de actie. Even vlot als het vriendelijk ontvangst, ontstaat een zwoele, geile gangbang. In één kamer zit Lisa glunderend pikken uit broeken te halen en iedereen met zaadvragende ogen fonkelend aan te kijken terwijl haar handen en mond gretig ieder op zijn en haar beurt willen bedienen.
In een andere kamer liggen op een mega bed Kimberley en Melody met open benen teken te doen dat ze gretig alle handjes en mondjes en kutjes willen gevuld voelen. Het geluid en de actie is er dan ook naar. Een kamer vol met geile gasten die stuk voor stuk gepijpt worden en de geile dames die stuk voor stuk willen geneukt worden. Succes langs alle kanten verzekerd. Nog nooit zoveel condooms zien gebruikt worden. Van gewone over kingsize tot rode met smaakjes die speciaal voor het pijpen wat dunner zijn. Ze vlogen er tegen een F1 snelheid door. Melody toonde dat ze een echte pornstar is, en Kimberley had er duidelijk zin in om lachend met haar vriendin te wedijveren. Kimberley kan niet alleen zalig gangbangen, ze weet ook de sfeer even geil als luchtig te houden. Er wordt veel gezwanst en geplaagd. Nog nooit op een gangbang zoveel horen lachen tussen als het gekreun door. Als de muziek eens wegvalt, loopt Kimberley wel even naar haar man beneden om nieuwe batterijen, om ondertussen de sfeer erin te houden door wat te lachen en dan duidelijk aan de mannen laat merken dat ze nog meer pikken wil en hard geneukt wil worden met liefst wat publiek.
Ondertussen is in de andere kamer Lisa, die trouwens als enige zonder condoom pijpt - intiem mét, bij iedereen trouwens - bezig om elke man, die ze stuk voor stuk aankijkt alsof ze je eindelijk gevonden heeft, een heerlijke beurt te geven. Ze pijpt alsof ze eindelijk in haar leven het allerdierbaarste in haar mond mag nemen. Ze lijkt onverzadigbaar, en kijkt je aan om dat ook met jou te delen. Ze werd om te beginnen gebefd in een hele lange sessie terwijl ze de rest links en rechts pijpte, tot de kerel die haar dat genot had geboden, liefdevol dankkusjes kreeg en dan haar kutje gepresenteerd kreeg om haar lekker doggy te neuken, terwijl ze niemand van de 8 tot soms 12 mannen rond haar vergat. Af en toe nam ze even pijp-pauze terwijl ze zich liet nemen, om heerlijk klaar te komen, en dan iedereen aan te kijken met geile dankbare ogen en een stralende glimlach. Het mooie is dat ze ook zichzelf niet vergeet. Dan grijpt ze iemand om zich heen om even hard genomen te worden of, - "zoals jij dat zo goed kan" - stevig gevingerd te worden tot ze een paar keer klaar komt. Oefie. Om dan de magie te laten opklaren door weer glimlachend haar ogen te openen, gretig om zich heen kijkt naar al dat lekkers waar ze zo graag uit wil blijven kiezen.
Soms kust ze af en toe bekenden die zijn binnengekomen - hmm leuk dat je nog kon komen - zoent ze hem dan nadat ze zijn pik heeft begroet en zachtjes begint af te trekken. Het werkt naar alle kanten. Ze wordt geëerd als een Golden Princess, mannen wachten netjes hun beurt af en ze geeft iedereen het vertrouwen dat ze op elk moment goed weet wat er gebeurt, en liefst ook iedereen wil gehad hebben. Next level.
Niemand haalt het in zijn hoofd de sfeer geweld aan te doen. Wie dat niet doorheeft, wordt correct door de groep gecorrigeerd. Iedereen wil haar, en velen willen haar zien klaarkomen. Ze beslist wie er wanneer in haar mondje mag komen, en wie haar genot erkent wordt extra beloond. Mannen die even niet stijf genoeg staan moeten soms nog eventjes wachten voor ze in haar mogen komen. Maar iedereen komt aan bod, en ze wisselt voortdurend zo af, zodat ze er elke seconde van blijft genieten. Told you : next level.
Kimberley en Melody zijn van hetzelfde niveau..Total loss and still in control. Iemand die zijn condoom omgekeerd om heeft, wordt onmiddellijk even weer in de wachtende rij gezet. Op een moment dat ze beide doggy geneukt worden, en één vd mannen geil "eens wisselen" voorstelt, roepen ze beide oh ja, maar wel ff condooms wisselen hé, ah ja, komaan". En zo geschiede..Alle stijve pikken rond het bed toonde hun appreciatie voor de vlotte show.
Toffe gasten ook ontmoet. Alvast één fijne medeschrijver van hier. Misschien nog andere die de erbij waren? Wat vonden jullie?

Ik ga stoppen want mijn review is anders ook next level aan het geraken..
Bedankt 🤩❤️ Geeft super veel motivatie!
 

Bijlagen

  • 4C9C6538-B6CE-47F8-A3AD-A3FA53F363E2.jpeg
    4C9C6538-B6CE-47F8-A3AD-A3FA53F363E2.jpeg
    146,5 KB · Weergaven: 186
Klinkt als een verrukkelijk feestje en dat neem ik direct aan met drie van zulke kanjers. Jammer dat het de laatste was voor voorlopig een lange tijd. Hoop dat de meiden zich bedenken en toch concluderen dat ze zulke feestjes niet willen missen. ;)
 
Nou die keuze is simpel. Op nog geen kilometer afstand van ons zijn er 2 plaatsten die bare gangbangs organiseren. Kimberly (die in haar privé ontvangst wel pzc doet) en Melody (die altijd safe werkt) maken daardoor die keuze.
Verder doet iedere sekswerker waar hij of zij haar goed bij voelt ☺️. Zulke commentaar mag je voor jezelf houden
 
@Lisa Lefèvre Even voor alle duidelijkheid.... wij hebben het hier niet over bare neuken (dat doe ik ook nooit) maar over pijpen zonder condoom.....😗 Ik denk (aanname van mij) dat 80 tot 90% van de forumleden dit het liefst doet. (en ook laat doen...). Ik heb al heel wat GB's meegemaakt maar nooit dat er pijpen met condoom verplicht was. Bij 80 tot 90% van de feestjes waar ik kom is dat standaard. Ik vond het dus opvallend dat er op dit feestje door 2 van de 3 leden met condoom gepijpt werd. Niet meer en niet minder....
 
Ik snap wel dat het risico liever geschuwd wordt als er dichtbij gangbangs zijn waar bare mag. langs de andere kant kan je nooit uitsluiten waar een klant allemaal zit en wat hij doet. Ook niet in priveontvangst. Je kan een klant in je "veilige haventje" pijpen zonder condoom terwijl hij mss net 10 dames bare heeft geneukt afgelopen maand.
 
@Lisa Lefèvre Even voor alle duidelijkheid.... wij hebben het hier niet over bare neuken (dat doe ik ook nooit) maar over pijpen zonder condoom.....😗 Ik denk (aanname van mij) dat 80 tot 90% van de forumleden dit het liefst doet. (en ook laat doen...). Ik heb al heel wat GB's meegemaakt maar nooit dat er pijpen met condoom verplicht was. Bij 80 tot 90% van de feestjes waar ik kom is dat standaard. Ik vond het dus opvallend dat er op dit feestje door 2 van de 3 leden met condoom gepijpt werd. Niet meer en niet minder....
Ik weet dat het daarover ging. Maar als er zo dicht bij ons zulke party's georganiseerd worden is de kans groot dat diezelfde klanten ook bij ons komen.
Vandaar hun angst. Logisch denk ik.
Pzc mag als extra gezien worden maar moet niet als de standaard.
Melody woont in Engeland. Daar hebben wij alle party's safe gedaan. Is een verschil in mentaliteit
 
Ik begrijp niet goed waarom er zulke commentaar gegeven wordt. Deze drie toppers geven op die gangbangs het beste van zich zelf. En uiteindelijk ligt de beslissing toch bij de dames zelf wat als ze service aanbieden.
Gewoon ter verduidelijking.
Niet zo moeilijk te begrijpen hoor.
Dit is een recensieforum , wist je dat ?
@Hot potato. ook kan Lisa wel voor zichzelf opkome ze is intelligenter dan wij 2 samen.
 
Laatst bewerkt:
Gewoon ter verduidelijking.
Niet zo moeilijk te begrijpen hoor.
Dit is een recensieforum , wist je dat ?
@Hot potato. ook kan Lisa wel voor zichzelf opkome ze is intelligenter dan wij 2 samen.
Knipoog ( @Nachtjager ). ik kom voor niemand op ik geef gewoon mijn eigen visie hier op 🤷🏼‍♂️is toch toegestaan of begrijp ik het verkeerd. Vond u post vroeger onder de naam knipoog beter lol 😂
 
Ik weet dat het daarover ging. Maar als er zo dicht bij ons zulke party's georganiseerd worden is de kans groot dat diezelfde klanten ook bij ons komen.
Vandaar hun angst. Logisch denk ik.
Pzc mag als extra gezien worden maar moet niet als de standaard.
Melody woont in Engeland. Daar hebben wij alle party's safe gedaan. Is een verschil in mentaliteit
@Lisa Lefèvre Duidelijk verhaal en volkomen logisch lijkt mij. Wat was jou reden om het NIET met condoom te doen? (#DTV) Mag ook in DM als je dat prettiger vind.
 
Goed, was één van de forumleden die aanwezig was op dit zalig feestje en kan eigenlijk weinig toevoegen aan wat 'speelseruiter' schreef over dit 'team building event'. Lisa en sommige andere aanwezigen weten ongetwjfeld wie ik ben.
Weinig meegemaakt, dat er op een GB zo'n sfeer was, meestal durven de mannen elkaar niet aankijken en dikwijls is er weinig conversatie, laat staan 'ambiance'.
Zelf ben ik bij alle dames langsgeweest en heb tevens het genoegen gehad hen alle 3 te mogen neuken. De meeste tijd heb ik doorgebracht in de kamer van Lisa, de sfeer ging er verder dan het betere pijp- en neukwerk en dat bevalt me net iets beter. Doet echter niets af aan de verdienste van Kimberly en Melody, want ook dit zijn super symathieke dames. De manier van contact met Lisa gaat wat dieper, is wat intenser. Als ze ja aankijkt met haar zaadvragende kijkers, kan je niets anders dan voldoen aan haar wensen en ... zelf genieten uiteraard. Lisa geniet intens en laat intens genieten, hebben met het team goed gelachen en genoten en ben er zeker van dat ook Lisa redelijk voldaan was na afloop.
Hopelijk komt er een volgende keer, want wat sommigen ook mogen beweren, 150€ is een absolute meevaller, 'quality before quantity'!
 
Uno dos tres, ik wil toch nog iets toevoegen.

Zooooo jammer, iedereen die daar niet bij kon zijn! Party met Gangbang next level, niet normaal. Top sfeer, geweldige organisatie, even ongedwongen en goedlachs, als in de blogs en posts van Lisa. Hopelijk geen once in a lifetime gangbangparty. Wie weet komen ze toch nog ooit terug op hun besluit dat dit de laatste was voor lange tijd.
Een open, vriendelijke sfeer. Van begin (half uurtje vroeger kon je al binnen) tot op het einde.. Achteraf nog wat napraten met wie er nog was. Eerst boven, bij de 3 poedelnaakte sterren van de dag... ze waren allemaal op één kamer beland. Nog iemand zin in 'n bukkake? Alle mannen rond het bed, met klein wuivend gebaar; Och t is vriendelijk maar ach... Zoals je bij dat zoveelste allerrrrlaatste toetje na een veel te rijk kerstdiner met rode wangen beleefd afwijst. Met zo een ach-dank-u-maar-ik-kan-echt-niet-meer grijns op ieders gezicht. Lisa heerlijk naakt naast Kimberley die nog even kort door Melody gebefd werd. Alsof ze met n kus en tongetje op haar gevierde kutje, hun geslaagde namiddag met haar vriendin wou bezegelen. Stonden we wat na te keuvelen over de zalige momenten. Iedereen vond het een geslaagde party. Er werd wat momentjes opgehaald. Een kerel kreeg op zijn vraag over Lisa's spectaculaire
vibrator uit het laatste half uur, meteen het antwoord hoe dat voelt, tot ze beide lachend ophielden omdat niet alleen zijn onderkant maar zelfs zijn ogen er begonnen van te thrillen. Iedereen die nog mee naakt op het bed lag, leefde helemaal mee. Wat napraten hoe het was voor ons, en ook voor hen. Hoe het vorige keer zo gesaboteerd was en deze keer zo een succes was.
Later bij n koffietje in de living. De gangbangsterren nog altijd naakt of in kamerjas. Iedereen was het er over eens dat de sfeer goed zat, en er fijn op elkaar werd in gespeeld. Nul haantjesgedrag. Eén beetje vreemde eend in de bijt. Ach ja.
De toffe opgewonden en toch relaxte sfeer kwam ook door de familiale - nou...- vriendelijke -ambiance die door Lisa en de organisator heel spontaan werd waargemaakt. Iedereen voelde zich welkom en gezien, ondanks de mega geile sfeer die er boven in huis was. Sexy pornstar Melody die op het einde poedelnaakt in het deurgat van de keuken nog vriendelijk mee staat te keuvelen en je gedag zegt. Heerlijke Kimberley die bij een koffietje achteraf zowel over autobanden als de organisatie van gangbangs wat weet te vertellen. 😅

Maar laat ik beginnen bij het begin. Een anoniem halfopen bebouwing langs een Vlaamse steenweg. Netjes, strak , propere gevel. Niets, behalve dat laatste dan, zou doen vermoeden dat je op het juiste adres bent beland. Een handige parking om de hoek.
Even sta je nog koortsachtig een smoes te bedenken, mocht je toch bij Jan of Marie modaal aan de deur staan. Maar dan gaat vlot de deur open. Joviaal, met open glimlach en bevallig pakje zwiert Kimberley halfnaakt de deur open; "Hoi! Kom gerust binnen, daar is de living, ik ging juist van hier naar mijnen nieuwe auto laten zien" Lisa, in sierlijke kamerjas, begroet mee even mee. Ondertussen stap je een keurige vrijwel lege living binnen, waar langs de muren netjes al wat heren zwijgzaam naar elkaar staan te staren. In tussentijd begroeten de dames in high heels de kerels en stellen hen op hun gemak. Praatje, iets drinken? Neem gerust een hapje van op tafel. Lang onderweg, goed gevonden? Dat soort easy talk. Af en toe een grapje. Achter de enige tafel in de living zit een partner die kort de financiële kant regelt, en ook voor een kluisje zorgt. Veiligheid voor alles, en wat mee babbelt; je krijgt de indruk dat je op een sympathiek burenfeestje bent beland. Alleen de uitgesproken sexy manier waarop de dames halfnaakt rondlopen, maakt duidelijk dat de sfeer snel heel wat heter gaat worden. And it did...
Als een gezellige huisvrouw toonde Kimberley nog waar de jassen mochten...en de rest van de kledij. Omkleden gebeurde in een kamer met een groot bed beneden die niet gebruikt werd.
Èén voor één stappen de (bijna) naakte mannen naar boven. Even vlot als de gasten worden ontvangen, vliegen de 3 ladies met veel zin mee de bedden op. De deur van een grote badkamer boven staat nog open. Want wie wil, kan eerst nog, of later, douchen zoveel je wil (Later in de namiddag zal een geklede hulp meermaals propere handdoeken en washandjes aanreiken. Ook CFNM fans hadden hier hun gelukkige momenten kunnen beleven)
Meteen start de actie. Even vlot als het vriendelijk ontvangst, ontstaat een zwoele, geile gangbang. In één kamer zit Lisa glunderend pikken uit broeken te halen en iedereen met zaadvragende ogen fonkelend aan te kijken terwijl haar handen en mond gretig ieder op zijn en haar beurt willen bedienen.
In een andere kamer liggen op een mega bed Kimberley en Melody met open benen teken te doen dat ze gretig alle handjes en mondjes en kutjes willen gevuld voelen. Het geluid en de actie is er dan ook naar. Een kamer vol met geile gasten die stuk voor stuk gepijpt worden en de geile dames die stuk voor stuk willen geneukt worden. Succes langs alle kanten verzekerd. Nog nooit zoveel condooms zien gebruikt worden. Van gewone over kingsize tot rode met smaakjes die speciaal voor het pijpen wat dunner zijn. Ze vlogen er tegen een F1 snelheid door. Melody toonde dat ze een echte pornstar is, en Kimberley had er duidelijk zin in om lachend met haar vriendin te wedijveren. Kimberley kan niet alleen zalig gangbangen, ze weet ook de sfeer even geil als luchtig te houden. Er wordt veel gezwanst en geplaagd. Nog nooit op een gangbang zoveel horen lachen tussen als het gekreun door. Als de muziek eens wegvalt, loopt Kimberley wel even naar haar man beneden om nieuwe batterijen, om ondertussen de sfeer erin te houden door wat te lachen en dan duidelijk aan de mannen laat merken dat ze nog meer pikken wil en hard geneukt wil worden met liefst wat publiek.
Ondertussen is in de andere kamer Lisa, die trouwens als enige zonder condoom pijpt - intiem mét, bij iedereen trouwens - bezig om elke man, die ze stuk voor stuk aankijkt alsof ze je eindelijk gevonden heeft, een heerlijke beurt te geven. Ze pijpt alsof ze eindelijk in haar leven het allerdierbaarste in haar mond mag nemen. Ze lijkt onverzadigbaar, en kijkt je aan om dat ook met jou te delen. Ze werd om te beginnen gebefd in een hele lange sessie terwijl ze de rest links en rechts pijpte, tot de kerel die haar dat genot had geboden, liefdevol dankkusjes kreeg en dan haar kutje gepresenteerd kreeg om haar lekker doggy te neuken, terwijl ze niemand van de 8 tot soms 12 mannen rond haar vergat. Af en toe nam ze even pijp-pauze terwijl ze zich liet nemen, om heerlijk klaar te komen, en dan iedereen aan te kijken met geile dankbare ogen en een stralende glimlach. Het mooie is dat ze ook zichzelf niet vergeet. Dan grijpt ze iemand om zich heen om even hard genomen te worden of, - "zoals jij dat zo goed kan" - stevig gevingerd te worden tot ze een paar keer klaar komt. Oefie. Om dan de magie te laten opklaren door weer glimlachend haar ogen te openen, gretig om zich heen kijkt naar al dat lekkers waar ze zo graag uit wil blijven kiezen.
Soms kust ze af en toe bekenden die zijn binnengekomen - hmm leuk dat je nog kon komen - zoent ze hem dan nadat ze zijn pik heeft begroet en zachtjes begint af te trekken. Het werkt naar alle kanten. Ze wordt geëerd als een Golden Princess, mannen wachten netjes hun beurt af en ze geeft iedereen het vertrouwen dat ze op elk moment goed weet wat er gebeurt, en liefst ook iedereen wil gehad hebben. Next level.
Niemand haalt het in zijn hoofd de sfeer geweld aan te doen. Wie dat niet doorheeft, wordt correct door de groep gecorrigeerd. Iedereen wil haar, en velen willen haar zien klaarkomen. Ze beslist wie er wanneer in haar mondje mag komen, en wie haar genot erkent wordt extra beloond. Mannen die even niet stijf genoeg staan moeten soms nog eventjes wachten voor ze in haar mogen komen. Maar iedereen komt aan bod, en ze wisselt voortdurend zo af, zodat ze er elke seconde van blijft genieten. Told you : next level.
Kimberley en Melody zijn van hetzelfde niveau..Total loss and still in control. Iemand die zijn condoom omgekeerd om heeft, wordt onmiddellijk even weer in de wachtende rij gezet. Op een moment dat ze beide doggy geneukt worden, en één vd mannen geil "eens wisselen" voorstelt, roepen ze beide oh ja, maar wel ff condooms wisselen hé, ah ja, komaan". En zo geschiede..Alle stijve pikken rond het bed toonde hun appreciatie voor de vlotte show.
Toffe gasten ook ontmoet. Alvast één fijne medeschrijver van hier. Misschien nog andere die de erbij waren? Wat vonden jullie?

Ik ga stoppen want mijn review is anders ook next level aan het geraken..
Ik kan speelse ruiter maar beamen.. ik was de gelukkige die op het laatste nog met trillend zicht (Door onze fantastische Lisa) op het bed zat 😅

De sfeer is altijd geweldig! En Lisa is een godin die perfect weet wat ze doet en wil 😉 en vooral ook nog eens superlief is.. alleen voor haar, is het al de moeite!

De andere dames zijn natuurlijk ook top!
Ik kijk alvast uit naar volgende editie 👌
 
⭐️ GOOD NEWS ⭐

Wij gaan door met het organiseren van de party's. Het was VEEL te leuk om niet meer te doen! + velen van jullie weten echt hoe hun handen en 🍆 te gebruiken. Dus ik wil de volgende keer sterretjes zijn aan mijn bureau?
Got the memo? 😈

We zijn aan het kijken voor enkele data.
13/02 gaat er sowieso eentje zijn. De affiche gaat nog volgen. Want ikzelf weet nog niet of ik er kan bijzijn, ik wacht op een bevestiging voor bookings in Praag. MAAR dan komt Yentel (die pzc doet 🤪) zeker in mijn plaats.

Keeping you posted! 💋
DF33BD17-42CF-4BAE-B4D0-E697B0EB2A94.jpeg
 
@SpeelseRuiter wat een epistel heb jij geschreven zeg, echt fantastisch om te lezen! Weet je zeker dat je niet het alter ego bent van Herman Brusselmans, zichzelf benoemend als beste beffer van België, zoals hij zich op de Nederlandse tv weleens voorstelt 😂

Ja wat kon ik van deze GB verwachten? Door de vele verhalen op dit forum was ik er wel door getriggerd geraakt. Ik had er tenslotte nog nooit eentje meegemaakt, dus dan heb je buiten de nodige zenuwen ook de vele vragen.
Hoe is dat om tussen vele geile naakte mannen te staan? Omdat ik vele jaren voetbal speel weet ik wel wat het is om met 10 man onder de douche te staan dus met die gedachte vertrok ik maar naar Belgie.
Vlak voor vertrek nogmaals het topic Gangbang voor beginners doorgelezen: oh ja slippers meenemen! Ik zou toch niet in het zaad van een ander stappen?
Nu heb ik geen smetvrees, maar ik heb ooit eens per ongeluk met blote voeten op een naaktslak gestaan, gatverdarrie! Niet voor herhaling vatbaar 😅

Op naar Nazareth, na ruim 2u rijden parkeerde ik mn auto bij de Lidl, klein stukje lopen naar het bewuste adres en bij de voordeur aangebeld. Er deed een aardige man open, leidde mij naar de huiskamer waar ik de financien kon regelen en tevens de waardevolle spullen veilig kon achterlaten. Behalve de al aanwezige mannen, waren ook de 3 fantastisch mooie dames aanwezig 😍
Ik ken ze alleen via social media maar real
Life waren ze echt nog veel mooier! Als ik hier maar niet zoveel stress van krijg dat ik hem helemaal niet meer omhoog krijg.

Omdat ik een kat-uit-de-boom-kijker type ben wilde ik het ook als zodanig aanpakken; ik meld me niet aan als first-timer, maar volg de rest wel en zie wel wat er op me af komt.
Omkleden in een aparte kamer en daarna een opfrisbeurtje onder de douche.

En toen maar eens gekeken wat er te doen was, eerst bij Lisa langs en die had al genoeg aandacht. Rustig op het bankje gaan zitten om te kijken hoe ze behaagd werd en hoe zo'n GB nou precies werkt. Je waant je in een echte pornofilm en geil om te zien hoe ze er van geniet.
Toen werd me ook duidelijk hoe ongedwongen de sfeer was want er werd al snel naar me geknikt: als je wilt mag jij wel hoor. Omdat ik nog in mn verlegen modus zat ben ik naar de andere kamer gelopen om te kijken wat daar gebeurde.
Daar lagen Melody en Kimberly in 1 bed met ook veel aandacht om zich heen. De sfeer was heel gemoedelijk en er werd veel gepraat. Eerst Kimberly kort gebeft en daarna wilde ik Melody staand doggy nemen. Waar het aan lag weet ik niet, misschien de druk van veel kijkers om je heen of de onzekerheid dat de dame veel ervaring heeft en jij niet, het resultaat was dat ik met een gekrompen garnaal voor de heilige graal stond en dan kan je prutsen wat je wilt, maar dan gaat het em niet worden 😟

Besloten om een pauze te nemen in de huiskamer beneden om alle indrukken in te laten dalen. En daar trof ik @SpeelseRuiter , leuk met je kennis te maken! Altijd leuk om een gezicht te zien bij een naam. Volgens mij zaten wij ook op het bankje samen bij Lisa in het begin van de GB.
Hierna weer naar boven gegaan, maar toen bleken de dames een kleine pauze te nemen en heb ik op de overloop een leuk gesprek gehad met een medebanger.
Toen de dames weer terug kwamen heb ik me door alledrie laten pijpen waarbij @Lisa Lefèvre echt lekkere skills heeft. Met haar tong rondjes draaien om je eikel afwisselend met deepthroat waarbij ze tussendoor ook nog met haar natte en warme tong je ballen aflikt, bbrrrrrr 🤗
Hierna de kamer van de andere 2 toppers bezocht en bij mn 2e poging Melody wel kunnen neuken en in missio het rubbertje gevuld.

Het werd tijd om weer eens een pauze te nemen beneden en daar een leuk gesprek gehad met de lieve dame die tussendoor alles schoonmaakt en iedereen van schone handdoeken voorziet.
Omdat ik de terugreis vreesde ivm de ring Antwerpen ben ik niet tot het einde gebleven (terugweg 3,5u over gedaan om thuis te komen 🫣)
@Lisa Lefèvre kan je die op je wishlist zetten namens mij; die ring zo snel mogelijk afronden 😅 Wat een verschrikking is dat zeg.

Resume: een hele mooie locatie, het huis is zéér schoon, ik heb mn slippers niet aangehad mede omdat ik geen zaad en naaktslakken tegenkwam 😂.
Ondanks dat het van mijn kant een beetje aftasten was, was het een gemoedelijke en gezellige sfeer, geen haantjesgedrag.
Hapje en drankje ruim aanwezig en aardig personeel.
Én 3 prachtig mooie vrouwen!! 😍
Top geregeld hoor @Lisa Lefèvre !

Aan het eind van je comfort zone is je leven het mooist…
Het was zeker een drempel voor mij, maar het was de lange rit en de zenuwen zeker waard!
 
Mooi, dat jullie toch doorgaan.
@Lisa Lefèvre :
Het zou mooi zijn als je hier dan eens duidelijkheid over het hanteren van een leeftijdsgrens kunt geven.
Pas je die dus ook toe op jouw GB's?
En zo ja, waar ligt de grens dan?
@Squirtfan Als het kon dan zette ik 'wereldvrede' en een winnend lotto ticket op mijn wishlist. Maar gaat niet 😭. Die Antwerpse ring is verschrikkelijk! Maar bedankt dat van zover bent gekomen ☺️

@Tepellover ik merk aan mezelf dat ik op een bang geen leeftijdsgrens hanteer. Daar let ik op iemand zijn vibe en attitude.
Mensen die pushen, onhygiënisch of ambetant zijn negeer ik of spreek ik daarop aan.
Als ik ze ken krijgen die achteraf ook een berichtje dat ze niet meer welkom zijn.
Dit kan voor jonkies als voor mature mannen zijn.
Wel geef ik toe dat ik nooit spontaan ga warm worden van iemand die eruit ziet als een senior. Maar hier is moeilijk een leeftijd op te plakken natuurlijk. Wil hier niemand tegen de schenen schoppen.
 
- VALENTINE'S PARTY ❤️ -

Ben jij de cupido die wij zoeken? Ga jij ons hartjes laten zien?
Geef ons cupido's vleugeltjes en breng ons in hogere sfeeren.
We gaan allemaal samen genieten van een 'spetterende' tijd. (Dat is letterlijk 💦)

Samen met mijn collega's Lory, Yentel en Amber organiseer ik terug een Gangbang.
Tegen zo een genot kan ik geen nee zeggen.
Hopelijk doe je mee?

Praktisch: Hapjes en drankjes voorzien
Parking: In de straat
Persoonlijk gerief: kan in bewaring worden gebracht
Prijs: €150, cash is king
Douchen is verplicht

Kus xxx Lisa 💋




1.jpg
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan