Algemeen Vlaams Brabant en Brussel Algemeen 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Is dat een nieuwe formule, om expliciet te adverteren dat je al man 2 hoogtepunten gegund worden , ook op slechts 30 minuutjes, en zo het onderscheid te maken met de dames waar je om 2 keer te mogen vaak 1u (of toch minstens 45min) moet nemen?
Best een leuke evolutie. :p
 
Is dat een nieuwe formule, om expliciet te adverteren dat je al man 2 hoogtepunten gegund worden , ook op slechts 30 minuutjes, en zo het onderscheid te maken met de dames waar je om 2 keer te mogen vaak 1u (of toch minstens 45min) moet nemen?
Best een leuke evolutie. :p
Er mee adverteren is 1 ding, het ook waar maken nog een ander...

(ook als man niet evident hé, op 30 min, met aftrek van aankomst, kleren uitdoen, mogelijk nog douchen en op het einde terug het omgekeerde...) 🕝
 
Laatst bewerkt:
Klopt,
als je het hele badritueel ter plekke wil doorlopen, dan gaat het niet lukken.
Het is denk ik wél perfect mogelijk als je het aanpakt zoals de meeste mannen bij de ramen (bv. douche thuis).
ik vermoed dat het ook vooral buitenlandse dames zijn die daar reeds hun ervaring hebben opgedaan die het sinds een tijdje nu ook expliciet gaan aanbieden zijn bij korte privé ontvangst. Wat doe je met zo'n dame nadat je kruid verschoten is, maar de extra tijd waarvoor je betaald had om toch 2x te mogen nog niet om is?
Echt veel gesprek ga je daar waarschijnlijk niet mee kunnen voeren gelet op hun vaak beperkt Eng/Fr. en voor de massagekunsten ga je toch ook niet, vermoed ik?
Op zich is het wel een goeie deal natuurlijk die ze hiermee aanbieden.
Je kan je bv laten klaarpijpen en daarna toch nog een paar standjes doen ook. Geen keuzestress meer dus om te beslissen of je jezelf al laat gaan bij het voorspel, of je jezelf toch inhoudt om nog wat meer te mogen.
Bij raamdames is het na het eerste fluitsignaal steeds afgelopen... of je mag je portefeuille trekken om nog een flapje extra neer te leggen en je krijgt ze sowieso al nooit een half uur voor het starttarief dat amper minder is dan wat er voor zo een "30 min / 2 times" sessie gevraagd wordt: zie deze sessies verschijnen a rato van €60 zelfs, al is €70 (tot €80) wel meer voorkomend.
Eens benieuwd of er een recensie van haar verschijnt, die ik kan aanvullen na een eigen bezoekje ;)
 
Laatst bewerkt:
@Doremi , ... dat heb ik ook gedaan. Veel te vaak, in privéontvangst, een uur tegen 150€ loont de moeiite niet, inderdaad.

Af en toe, ging ik ook naar een van de Duitse of Nederlandse FKKs, over de grens. Meisjes zijn even mooi en jong dan in raambuurten. Vòòr covid, was de entree prijs 65€, en 30 minuten met een meisje was 50€. Een uur was dan 100€. Voor opties, met meisjes die het doen, zoals anaal en CIM, was de meerprijs ook van 50€. In het algemeen, kwam ik terug na 3 of 4 meisjes.

Daarna, ± 20 jaren geleden, heb de gangbangs ontdekt. Voor een ganse namidag of avond, voor allengaande mannen, dus ± 4 à 5 uren om te neuken, en afhankelijk van de concurrentie, plaats en event, varieert de prijs tussen 80 en 130€. In gangbangs, kunt af en toe ook anaal doen en zelf een DP, zonder meerprijs. Dames hebben tussen 25 en 80, met een meerderheid van 40+ en 50+. Variaties in rondingen zijn er voor al de smaaken. Wanneer ik in goede vorm ben (genoeg geslaapt, enz.), neukte ik 4 à 5 dames op een namidag.

De meeste gangbangs worden geadverteerd op Afspraakjes en SexJobs:


https://www.sexjobs.nl/

:love:
FKK's ben ik nog nooit geweest. Intteresseert mij reeds lange tijd om even uit te testen, maar is te ver rijden voor mij. Is er dus nooit van gekomen.
Gangbangs not my cup of tea.
En om enkele dames op enkel uren te verwerken wordt ik stilaan te oud 😞
 
Ik denk dat ik mijn bijdrage tot een goed forum al meer dan behoorlijk geleverd heb. Al verschillende fake sites gerapporteerd maar ik dacht dat een beetje humor af en toe ook wel kan. Maar niet getreurd. Ik zal mijn bijdrage wel verwijderen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan