Recensie Kitty, Zaventem 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

DME

Newbie
Forumpionier
24
21/07/21
7
5
Zoenen
2,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
35-40
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://new.redlights.be/massage/kitty-kitty.html
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Kitty, in een vroeger veel gebruikt forum uitvoerig besproken ontvangt in haar privé woning. Goede service in propere locatie met massage afgestemd op de cliënt. Leeftijd zoals bij de meeste Thaise moeilijk juist in te schatten, maar ziet er wel goed uit, altijd netjes opgemaakt. Door het alleen werken soms wat afgeleid door telefoon en wanneer drukker zeker binnen het uur terug buiten. Toch kwalitatief genoeg om terug te gaan
 
Ik kan bovenstaande review alleen maar bevestigen. Ik heb haar ook een aantal keer bezocht afgelopen jaar. Ontvangst altijd enthusiast en hygiene in orde. Klein maar niet heel fijn voor een aziatisch type maar voor haar leeftijd zeker heel aantrekkelijk. Altijd fijne ervaring.
 
Ontvangt nu in Steenokkerzeel. (http://www.9stars.be/)
Vroeger één van mijn favorieten, maar toch wisselende ervaringen gehad. Van super tot slecht. Vraagt €20 meer dan de meeste andere masseuses, maar ik weet niet wat haar meerwaarde tov andere masseuses is.
 
Kan iedereen bevestigen dat ze, spijtig genoeg, definitief naar Thailand verhuist is. Ze gaat er een foodtruck uitbaten.

Ken haar goed, heb haar privé) nummer, en al afgesproken om in april 14 dagen in haar mooi huis met haar te verblijven....mooie vooruitzichten
 
Neterug uit Thailand na 2 weken vakantie bij Kitty thuis en omstreken. Ook thuis is ze nog steeds hotter than hot. Woont in een mooie condo… zalige tijden beleefd. Ze komt niet meer terug naar België en daarom afgesproken om in november terug naar haar te gaan
 
Anaal is zeer zalig met haar . Ze nijpt haar kontgaatje een beetje dicht .Speciale ervaring . Neuken zowizo met haar is top . Alle standjes mogelijk . Zo heet en geil .AANRADER
 
'k Heb ze 1 keer gehad toen ze van pas Bangkokmax naar Darling verhuisd was.

Misschien had ze haar dag niet en het was er ook wel heel druk, maar ik vond ze totaal overroepen en zelfs niet opwindend.

Massage op zich kon er door, maar van 't begin tot het einde was ze aan het kreunen terwijl er nog niet eens sex was.
Daardoor was mijn zin naar intiem ook compleet over en heb ik ze maar laten doen.
Op 45 min. stond ik zelfs al terug buiten.

Kan een dus slecht moment of slechte dag geweest zijn maar ik vond er helemaal niks aan en ga het ook geen 2de keer proberen.
 
Vorige week ook een bezoekje gebracht bij Kitty. Spontaan langs geweest bij Darling Thai waar ze nu ontvangt. Binnengekomen en gevraagd welke dames vrij zijn. Soda, Wawa, en Kitty. Dus voor Kitty gekozen. Kleine Thaise met tattoo op rug. Voor 30 minuten massage gevraagd = 60€. Mocht me uitkleden terwijl ze geld wegbrengt.
Normale kamer met bed. redelijk proper. Wel geen nieuwe handdoek gelegd op bed waar ik me moest leggen.
Vrolijke dame die direct aan rug begint met beetje olie en billen + ballen kneden. Vraagt dan direct voor 20€ extra als ze moet pijpen. Niet op ingegaan. Tussendoor krijgt ze telefoon van klant en neemt op. Stuurt dan whatsapp terug voor locatie binnen half uur. Ik kan alles meevolgen in spiegel. Blijft bij versturen met hand verder wrijven. ik begin haar dan ook aan te raken en draai me om en kan haar borsten en tepels likken. Beetje kronkelen over mij maar geen echte B2B. Ook te weinig olie. Wil dan haar poes aanraken, maar duwt weg. Na klaarkomen van mij met hand wil ze al stoppen. Kruip dan onderaf om ze te willen beffen. Mag alleen bij boeken van 1 uur zegt ze. Vraag dan om haar te masseren. mag wel en gaat op rug liggen. Wel geen olie mogen gebruiken omdat ze direct andere klant heeft. Doet een beetje zot dan en wil me na 20 minuten al laten aankleden. gewezen op tijd en nog verder zitten strelen. Maar bleef te afstandelijk. Douche gevraagd , maar gaat niet zegt kamer te koud.
 
Laatst bewerkt:
Vorige week ook een bezoekje gebracht bij Kitty. Spontaan langs geweest bij Darling Thai waar ze nu ontvangt. Binnengekomen en gevraagd welke dames vrij zijn. Soda, Wawa, en Kitty. Dus voor Kitty gekozen. Kleine Thaise met tattoo op rug. Voor 30 minuten massage gevraagd = 60€. Mocht me uitkleden terwijl ze geld wegbrengt.
Normale kamer met bed. redelijk proper. Wel geen nieuwe handdoek gelegd op bed waar ik me moest leggen.
Vrolijke dame die direct aan rug begint met beetje olie en billen + ballen kneden. Vraagt dan direct voor 20€ extra als ik moet pijpen. Niet op ingegaan. Tussendoor krijgt ze telefoon van klant en neemt op. Stuurt dan whatsapp terug voor locatie binnen half uur. Ik kan alles meevolgen in spiegel. Blijft bij versturen met hand verder wrijven. ik begin haar dan ook aan te raken en draai me om en kan haar borsten en tepels likken. Beetje kronkelen over mij maar geen echte B2B. Ook te weinig olie. Wil dan haar poes aanraken, maar duwt weg. Na klaarkomen van mij met hand wil ze al stoppen. Kruip dan onderaf om ze te willen beffen. Mag alleen bij boeken van 1 uur zegt ze. Vraag dan om haar te masseren. mag wel en gaat op rug liggen. Wel geen olie mogen gebruiken omdat ze direct andere klant heeft. Doet een beetje zot dan en wil me na 200 minuten al laten aankleden. gewezen op tijd en nog verder zitten strelen. Maar bleef te afstandelijk. Douche gevraagd , maar gaat niet zegt kamer te koud.
30 minuten gevraagd, €60 betaald en na 200 minuten al buiten gezet?
Ik zou niet klagen moest ik u zijn. 🤔
Wel vreemd, jij moest €20 betalen om haar te pijpen? Zeker dat het Kitty was? 😂
💡Best je ervaring nog eens grondig nalezen 😉
 
30 minuten gevraagd, €60 betaald en na 200 minuten al buiten gezet?
Ik zou niet klagen moest ik u zijn. 🤔
Wel vreemd, jij moest €20 betalen om haar te pijpen? Zeker dat het Kitty was? 😂
💡Best je ervaring nog eens grondig nalezen 😉
goed gezien en foute tekst rechtgezet. Zij moest pijpen natuurlijk :). Was te hevig en te lastig bij ingeven tekst zonder nalezen.
 
Langs geweest voor uur en half ,meer op haar gsm bezig dan met u.
Massage heel triestig ,heet doen maar niks ,enkel praten over haar familie in Thailand en vragen of je langskomt in Bkk ,en ze neukt u snel en dan ja dat is 50 euro he , wegblijven .
 
ja ook voor gehad met gebruik gsm tijdens massage en aannemen gesprek. en na betaling en start massage nog extra geld vragen.. Wordt iets typisch voor de thaigirls
 
Idd.. ook 2 keer bij mij.. stopte bij het pijpen om met haar telefoon met klant een afspraak te regelen.. goesting was weg bij mij. Ze is echt meer de Kitty die ik zo goed kende
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
36.573
Berichten
702.374
Leden
32.530
Nieuwste lid
Densilll
Terug
Bovenaan Onderaan