Algemeen Buddha Club Boom 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Je zegt zelf dat men niet wou meedelen hoeveel man er zou komen en concludeert daaruit dat het wel veel volk zal zijn. 50/1 is dus een gok. En wat is veel? Als er nu 25 mannen zouden zijn dan kan dat nog meevallen...
Het was een vraag om info en een overdrijving. Alhoewel dat weten we niet zeker. Mijn gok is zo goed als de jouwe.
Als jij er 150€ wil tegen gooien om het risico te lopen amper 10 minuten aan bod te komen met 24 - 22 wachtenden achter jou waarom ben je dan niet geweest?
Zo een zinloze discussie.
Ik vroeg toch enkel hoe het geweest was.
Nota bene: als ik als organisatie (hypothetisch) merk dat er niet genoeg volk op afkomt dan laat ik weten dat er slechts x aantal komen.
Als het al flink gaat qua inschrijvingen hou ik mijn bek.
Kassa kassa.
Trouwens een limiet wou men ook niet stellen.
Klinkt enkel logisch denk ik ?
En dat was meteen waar ik me ook aan stoorde.
Als ik iets organiseer dan geef ik altijd door hoeveel mannen er welkom zijn.
Dat niet doen smells fishy.
 
Ik was er deze middag. Ik kwam wat later binnen dus de eerste rush was al voorbij.
Niet. Enorm druk maar wel veel koppels . Een bijzonder sexy dame van een koppel in rood kleedje , een andere dame van koppel die zowat hele middag lekker naakt was en een iets vollere dame maar zeker niet dik ( met man met de strik) en dan heb ik nog niet de helft genoemd. Jullie waren bijzonder lekker. De dame in het rood blijft op mijn netvlies gebrand! Ik ga zeker nog terug hoewel ik de prijs aan de hoge kant vindt! 110 of 120 lijkt mij redelijker.
 
Is er iemand die naar de TKZP party van Juliette geweest is ?
Buddha Club werd afgehuurd voor dit privé event.
Ik kreeg een uitnodiging maar vond de voorwaarden nogal louche. De prijs 150€ 1 dame 3 u (toegegeven Juliette is een wree schoon en geil machien) het aantal ingeschreven personen wou men niet delen. Hadden het er weinig geweest dan zou men dit zeker doen dacht ik. Daarom ging ik niet, maar ik ben nu wel curieus.
Ik heb net een feedback gekregen van Max. Er waren meer dan 50 personen aanwezig..... voor 1 dame... 😥 Hadden ook nog een koppel verwacht maar deze hadden op laatste moment afgehaakt.... Komen nu met een financiele tegemoetkoming voor een volgend WhifeSharing evenement gaan instellen om zo enigszins de gedupeerden tegemoet te komen.....
 
Ook het vorige evenement... de eerste voor Juliette sinds lang.. waren er teveel mannen.
Is nog een uurtje een andere dame geweest toen wel. Jammer want Juliette is een topper.
 
Zie nu aankomende donderdag een aankondiging van Nymphosluts op Sexjobs staan. Is dat dezelfde party die normaal in Buizingen is?
Op de website van Buddha Buddha staat juist weer Slutterday.
 
Een gangbang zonder mannenoverschot…….
Omdat er nog steeds teveel mensen niet komen opdagen die reserveren!! Is reserveren niet meer mogelijk! Enkel op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er een juiste man/vrouw/koppel verhouding is, zonder echt een mannenoverschot te hebben

Dit stond in de advertentie
Dus ik verzon dit zomaar niet
 
Is er iemand geweest gisteren?
Hoi,
Ben er gisteren geweest. Om 12:15u. aangekomen en parkeerplaats bijna voor de deur, in de gietende regen naar binnen. Aangekomen in de speelruimte waren er maar een 6 tal mannen aanwezig en een 5 tal dames. Het eerste uur was dan ook een pretpark waar je niet wist op welke roller Coster je eerst wilde plaats nemen. :p
Er was ook een Afrikaanse dame, TOP model. Deze kreeg er geen genoeg van, wat een power heeft deze dame!
Later op de middag was het drukker geworden, en had ik de indruk dat er ook een paar dames verdwenen waren.
Er was ook nog een Afrikaanse dame binnengekomen met partner, eerst afhoudend dan toch in actie geschoten.
Ben reeds om 14:30u. vertrokken hoe het verder verlopen is heb ik geen weet van. Maar het was een top editie, zeker het eerste uur toen je niet wist waar eerst te beginnen. (y)
 
Ja, ik ben gisteren naar Slutterdayz geweest, en heb me erg goed vermaakt. Was voor mij de eerste keer in deze club, en hij bevalt me goed: omkleedruimte met kluisjes (iets te klein...) beneden, dan naar boven naar een grote doucheruimte, grote zaal met speelbedden, bar, keuken met broodjes, en wat kamers. Ik kwam rond één uur na een wandeling door de stromende regen vanaf station Boom, en kon gelijk aanschuiven. Het was al met al niet heel druk, wel gezellig zou ik zeggen met een fijne man/vrouw verhouding (ik denk dat de dames het liever drukker hadden gezien). Vijf knappe Nymphosluts, lekker actief. Ik vind Carmen echt een fenomeen, je ziet het plezier dat van haar af spat. Maar ook de andere dames waren heerlijk, superknappe Eva en Maya kende ik al, Lien en Lobke waren nieuw voor mij (ik neem tenminste aan dat zij
dat waren, dit waren de aangekondigde namen). Daarnaast nog een heel actieve vrouw van een koppel, zij pakte ook moeiteloos iedere piemel die voorbij kwam. Er kwam nog een donkere dame, die was even actief maar die heb ik daarna niet meer in aktie gezien. Twee maal leeg gespoten en ben om vier uur weer vertrokken toen ook nogal want andere mannen weggingen.
 
Voor mij is het 2 uur rijden en het vooruitzicht om met die vele regen om 5 uur de ring Antwerpen over te mogen heeft mij weerhouden. Had het moeten doen dus.
Weekenden kan ik nooit.
 
Hi I went to the sex slaves for the first time yesterday. I want to thank Floris because thanks to the information I decided to take the step. I couldn't find much information and that's why I didn't dare to go. The club is beautiful, clean, there is a place for smoking, a shower, a room where food is served. The rooms are very clean and with a lot of furniture intended for this sport. I was also in the attic where I think it is the most beautiful room. The bar and the discotheque area are beautifully arranged and spacious. The action took place mostly in the club. But there was also action in the rooms. There were 6 slaves and I think 7 couples, I hope I'm not wrong. The party started at 16:30 and was stopped at 20:45. The ladies even invited us to have sex. I met some friends from other parties, even a lady who was a slave. It was a nice goodbye, we also exchanged phone numbers. I made new friends . I also talked with the organizer and found out the story of the concept. Everyone was respectful and no one was disturbed. For me, as a newcomer, I had a very warm welcome and everyone treated me with respect.
 
Hé gasten, als je van een feestje sprak gisteren in Buddha "Angels From Hell"... wauw lang geleden zo iets meegemaakt. Niks gelogen meer dan 35 dames koppels, actie van begin tot einde. Mijn ballen zijn LEEG.
De club zat afgeladen vol en de sfeer was bangelijk geil. Het was heel druk, maar aangenaam druk. Geen gedrum, respect. Een paar mooie dames kunnen strikken. Mijn favoriete dames mogen voelen, veel bekende gezichten gezien, toffe babbels, lekker eten. Met andere woorden ik ben FAN!
 
Hé gasten, als je van een feestje sprak gisteren in Buddha "Angels From Hell"... wauw lang geleden zo iets meegemaakt. Niks gelogen meer dan 35 dames koppels, actie van begin tot einde. Mijn ballen zijn LEEG.
De club zat afgeladen vol en de sfeer was bangelijk geil. Het was heel druk, maar aangenaam druk. Geen gedrum, respect. Een paar mooie dames kunnen strikken. Mijn favoriete dames mogen voelen, veel bekende gezichten gezien, toffe babbels, lekker eten. Met andere woorden ik ben FAN!
Was een knaller van formaat!! Top feest met veel oude bekenden maar ook nieuwe...
Volgende keer ga ik zeker terug!
 
Terug
Bovenaan Onderaan