Waarom stoppen zo veel leden hier?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Die herken je wel hoor, dat zijn de zogenaamde "ze kwam gillend klaar" en "we hadden een zeldzame klik" recensies 😉
Ik denk dat dat een categorie is die wel een dvp hebben bezocht maar er hun eigen verhaal van maken, als er een regel komt voor een bepaald aantal recensies dan krijg je dat ze het volledig uit hun duim zuigen zonder een dvp bezocht te hebben om aan het verplichte aantal te voldoen, geen goed idee dus
 
Ik had er hier een tijd geleden ook mijn buik van vol.
Teveel geleuter voor mij, moderatie waar ik mij niet echt in kon vinden en teveel vragen van mannen die zelf geen recensie schreven en teveel uitstoot van braaksel.
Terug onder dezelfde naam om de goede hoeren een steuntje in de rug te geven en de slechte ...
Overschot van gelijk heb je, sommigen kunnen best wat vuur spuwen naar de rest maar eens zelf eens informatieve reacties geven, ha nee de rest moet dat maar doen want ze geven enkel maar reacties op kritiek van anderen en als je ze zelf iets vraagt is het windstil!
 
Ik denk omdat de sfeer merkbaar achteruit gaat. Ik weet nog dat in het begin de sfeer (naar mijn gevoel) een stuk gemoedelijker was. De kleine groep leden probeerde in korte tijd toch redelijk wat recensies bij elkaar te krijgen en dat ging langzaam, maar iedereen probeerde zijn steentje bij te dragen. Na een klein half jaar begon de ellende met Krolse Kater. Ik weet nog dat hij ook begon over leden die alleen in algemene topics willen lullen zonder ook maar iets toe te voegen over het bezoeken van dames. https://www.girlsreview.nl/threads/geen-recensies-wel-een-mening-wat-moeten-we-daarmee.6551/
Nadat hij op een hele vuile manier is weggepest is het naar mijn mening met de maand erger geworden. De topics in het algemene deel en 'op zoek' (11.1k topics!!) lopen de spuigaten uit. Het lijkt alsof de kern van het forum steeds meer een bijzaak wordt.
 
Er is geen enkele dame die enkel klanten ontvangt die over haar (positief) schrijven.
Die was er dus vorig jaar wel. Ik kwam de post tegen, was aan het reageren, maar ze had hemzelf al verwijderd.
De strekking was in de trant van "even je reviews nalezen voordat je kunt afspreken"
Waarschijnlijk zich gerealiseerd dat dat niet slim was.
 
  • Leuk
Waarderingen: Some
Stelselmatig members tegen het licht houden en afserveren omdat ze iets anders vinden of ervaren dan jij vindt of ervaart zorgt ervoor dat zelfs de meest intensieve recensenten ermee stoppen.

Ik heb genoeg reviews gemaakt en ben er ook mee gestopt. Genoeg van al het geklaag en verkapte en openlijke verwijten, die hier toch echt te vaak voorkomen.

Hier aanwezig zijn heeft mij zeker de nodige topdates opgeleverd, maar het kost ook veel.
Het woord 'topdate' is voor sommigen hier waarschijnlijk al genoeg om me aan de schandpaal te nagelen.

Kortom: voor iedereen die het zoveel beter weet, zoek het lekker uit. 🤗
 
Gemiddeld vertrekken er per dag 3-5 leden, dat aantal verschilt eigenlijk niet met bijv. een jaar geleden, dus ik herken daarin geen stijgende trend.

Iedereen die z'n account op zegt krijgt de vraag waarom en daar kijken we dus ook naar, 80% van alle opzeggingen heeft te maken met stoppen met wandelen, relatie gekregen, niet meer nodig etc. Verder komt o.a. voorbij teveel dames actief, slechte moderatie, teveel kritiek van leden op andere leden, ik zit té veel op dit forum.

Met die kritiek op andere leden, persoonlijke aanvallen, recensies in twijfel trekken, in een recensietopic zeuren over de prijs, of belachelijk maken wat een ander lid betaald heeft... gaan we wat doen en er wordt gewerkt aan een aanpassing van de forumregels om daar strenger op te kunnen handhaven. Wil je daarbij helpen? https://www.girlsreview.nl/threads/hulp-nodig-moderators-gezocht.191/
 
Dit klopt wel.

Forums zijn nu een beetje wat die community boards en webgroups ooit waren. Achterhaald.

Een belangrijke meerwaarde van het forum - naar mijn idee - wordt in deze discussie niet genoemd: het tegenwicht bieden tegen het monopolie van Midhold.

Het aandeel sekswerkers dat vanaf huis werkt en/of escort doet is de afgelopen jaren flink gestegen en zal alleen nog maar verder stijgen (ten koste van o.a. raamprostitutie). Er zijn in Nederland feitelijk maar twee kanalen waar geadverteerd kan worden door deze sector: Kinky en Sexjobs, beiden in handen van Midhold. Zonder advertentie op Kinky of Sexjobs wordt het vinden van clientèle erg moeilijk, zo niet onmogelijk. Midhold bepaalt zowel de prijs van een advertentie als de voorwaarden waaraan de inhoud moet voldoen. Hetzelfde geldt voor de 'reviews' die daar geplaatst worden.

Stel dat er in Nederland maar twee kanalen waren waar je terecht zou kunnen om te weten welke films er in de bioscoop draaien en die bovendien ook nog eens de enige plek vormen waar filmrecensies te vinden zijn.... De wereld zou te klein zijn.
 
De topics in het algemene deel en 'op zoek' (11.1k topics!!) lopen de spuigaten uit. Het lijkt alsof de kern van het forum steeds meer een bijzaak wordt.
'Op zoek' is een enorme ontplofte rokende puinhoop vol met dubbele en driedubbele topics, specifieke vragen die eigenlijk onder een algemeen topic horen, aparte vragen voor iedere aparte gemeente, of hyper-specifieke verzoekjes die eigenlijk alleen voor een of twee personen nuttig zijn ('wie weet een slanke roodharige dame met tepelpiercings, siliconenborsten en jubeltenen in de omgeving Broek op Langedijk voor een GFE met plassex en kietelfetish voor minder dan €100 voor 2,5 uur'). En meer van dergelijke rotzooi. Waardoor de echt waardevolle, algemene topics helemaal ondersneeuwen en weggedrukt worden naar pagina 3. Niemand kijkt of er al een bestaand topic is om in te vragen maar opent klakkeloos een nieuw.

Ik heb me suf gerapporteerd maar de mods blijven weigeren er iets mee te doen dus ik krijg die meldingen retour met nul op het rekest.
 
Laatst bewerkt:
Ik weet, dat ik het aan de verkeerde vraag, maar dat kan nu juist niet anders.
Mij valt op dat ik de laatste tijd steeds meer voormalige leden in de verschillende threats hier tegen kom.
Wat zullen de redenen zijn voor zo velen om hun lidmaatschap hier weer op te zeggen?
Allemaal bekeerlingen die hun hobby afgezworen hebben?
Door hun partner betrapt?
Of ...?
Misschien omdat postings en reacties makkelijk vindbaar zijn op Google zonder dat je inlogt hier of bewust deze site zoekt?
 
Deze site is niet organisch gegroeid maar vanuit het niets groot geworden na het opdoeken van hookers. Dat heeft naar mijn aanvoelen tot enige chaos geleid qua richting die men wilde inslaan, qua moderatie, etc.
Misschien was hookers soms te strak geleid, maar hier lijkt de moderatie soms vrij afwezig, zowel qua profielen/herkenbaarheid/bereikbaarheid als qua modereeracties.

Eén van de eerste keren dat ik hier info wilde delen was in het topic van Sara (SKW). Nou, vanuit een bepaalde hoek werd dat meteen (met uitlachemoticon) in het belachelijke getrokken. Diezelfde persoon doet dat doorheen het hele topic, zonder reactie van een mod. Van mij dus geen nieuwe recensies meer in dat topic.

Met enige naïviteit heb ik een uitgebreid verslag gepost bij the Climax (parenclubs). Achteraf vind ik dan jammer dat een poging tot een serieus, inhoudelijk verslag verdrinkt in gesteggel waarmee fans van andere locaties een negatief sfeertje mogen creëren.

Dit zijn maar twee vb. van de manier waarop topics toxisch worden, vooral door een te lakse, toegeeflijke moderatie (overigens los van die kritiek met veel respect voor de inzet van mods). Ik ben (was) al enkele weken van plan een vervolg te schrijven bij mijn eerste Climax-ervaring, maar ik wil geen deel zijn van dat (vaak subtiele) gestook tussen die-hardfans, dus laat ik het maar en beperk ik me op dit forum tot wat lezen in het algemene gedeelte en nu en dan een losse opmerking posten, zoals hier :rolleyes:.

Eigenlijk toch wel jammer...
 
Misschien eens stoppen met het " Opzoek forum "
Scheelt enorm veel moderatie, en worden de leden ook wat minder lui.
Ik vind niet dat ermee gestopt hoeft te worden, ik vind het wel waardevol. Als er maar gemodereerd werd. Algemene topics als 'Aziatische dames', 'BBW', 'Petite dames' etc. zijn best behulpzaam. Het wordt echter totaal onoverzichtelijk als voor iedere plaats/regio of iedere prijscategorie een nieuw topic wordt geopend, of voor vage nietszeggende dingen als 'de knapste dvps' bijv., want zoiets is altijd subjectief, dus niet te beantwoorden. Zulke topics zouden verwijderd moeten worden maar dat gebeurt dus niet.
 
Laatst bewerkt:
Het leuke is er wel van af. Slechte moderatie, teveel alfa mannetjes en gezeur alom. Ik schrijf ook niks meer want ook mijn laatste 2 Posts zijn verwijderd zonder aanleiding. Volgens mij een ontmoedigingsbeleid. Durf te wedden dat deze post ook verwijderd wordt. Zo zie mijn laatste post hier.
 
Misschien scheelt het wat stoppende leden als de admin(s) bij de like-functie alleen het duimpje laten staan en die smileys weghalen.
Er is altijd zo'n groep mensen (van de schreeuwende minderheid) op forums en social media die met een lachende smiley reageren op elk bericht dat niet in hun straatje past.
 
Het leuke is er wel van af. Slechte moderatie, teveel alfa mannetjes en gezeur alom. Ik schrijf ook niks meer want ook mijn laatste 2 Posts zijn verwijderd zonder aanleiding. Volgens mij een ontmoedigingsbeleid. Durf te wedden dat deze post ook verwijderd wordt. Zo zie mijn laatste post hier.
Ja testosteron 2.0 heeft hier de overhand. Iedereen met nuance is vertrokken of post amper meer. Ook deze reply zal wel weer uitlachende reacties oproepen.

Zo krijgt ieder forum de members die het verdient.
 
Misschien eens stoppen met het " Opzoek forum "
Scheelt enorm veel moderatie, en worden de leden ook wat minder lui.

Misschien dat ze dan eens zelf op zoek gaan idd. Luie personen vragen het meeste 🙄, maar meehelpen om dit forum te laten groeien is a no way. Zelfs een bedankje is vaak teveel moeite 😑
Gewoon opdoeken dat forum.
 
Het leuke is er wel van af. Slechte moderatie, teveel alfa mannetjes en gezeur alom. Ik schrijf ook niks meer want ook mijn laatste 2 Posts zijn verwijderd zonder aanleiding. Volgens mij een ontmoedigingsbeleid. Durf te wedden dat deze post ook verwijderd wordt. Zo zie mijn laatste post hier.

Als ik zo eens al jou reacties en berichten naloop is er geen enkele recensie of iig uiterst weinig, uit jou hand. Misschien werkt dat ook wel mee dat er anders wordt gemodereerd als je dat niet doet?
Recensies zijn tenslotte de hoofdzaak van dit forum en niet al die bla bla topics, het lijkt nu al een tijdje dat het andersom is 🤦‍♀️
Recensies zijn bijzaak geworden en de bla bla topics hoofdzaak.
 
Ik voel me niet meer op mijn gemak om hier recesies te schrijven.

Gewoon doen monster! Trek je niets aan vd bla bla topics. Ik word ook wel eens op mijn tenen getrapt, maar kan nog harder terug trappen ( als het moet ). Alleen.. dat wordt het echt niet meer gezellig, dus houden we ons maar in 🤷‍♀️
Ben een dvp, dus moet aardig en lief zijn 😏 Dan kan je niet als een viswijf te keer gaan op een forum 😄 alhoewel het soms wel heel erg moeilijk is om je in te houden.
 
Kan er iemand hier een doos zakdoekjes neerzetten voor al het gehuil.
Als de site je niet bevalt dan ga je er toch lekker af. Niemand wordt gedwongen hier aanwezig te zijn, lijkt me. Doe lekker sites bezoeken waar je niet zo bedroefd van wordt of waar je je welkom voelt.
Ik vind het een prima website (complimenten) en als ik het beu ben ga ik gewoon terug naar hookers :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan