Algemeen Multi Massage Haarlem - alternatief?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

IceBeer

Vaste klant
208
10/06/22
179
24
Hoi, ik ben op zoek naar een goed alternatief voor Multimassage.
Alhoewel er wel een paar pareltjes tussen zitten (Anna, Ginger, ik lees ook veel goede verhalen over Joke, al is dat niet helemaal mijn ding), heb ik over het algemeen veelal tegenvallende ervaringen gehad. 160 euro voor een uurtje en dan 50 euro per extra, soms geef ik zomaar richting de 300 euro uit, maar dan valt het toch tegen. Dames die er snel doorheen willen, bijvoorbeeld een hele korte, slappe massage en dan direct een condoom om je penis willen duwen… of dames die er gewoon niet zoveel zin in hebben, constant verveeld en chagrijnig kijken. Tot dames die je na minder dan 40 minuten al de deur wijzen, terwijl je nog moet klaarkomen. Want dan zou de tijd op zijn. Nogmaals ook wel fijne ervaringen gehad. Met Anna is het altijd het fijnst, maar op de een of andere manier is die altijd bezet?!🤷‍♂️
Vind ik gewoon jammer, is het ook te duur voor en daarom ben ik benieuwd of er ook alternatieven zijn met een soortgelijk aanbod in de regio?
 
Vandaag weer is bij multimassage Haarlem geweest er zijn wel dingen veranderd merkte ik, bij binnenkomst moet je gelijk bij de gastvrouw afrekenen en de gastvrouw vermelde dat er in totaal 50 euro voor de extras mag worden gevraagd en niet meer ! ik heb een lekkere massage met intiem gehad van bella
wat een top meid
 
Ik moet wel eerlijk toegeven, ze hebben me netjes benaderd en compensatie aangeboden. Dat getuigd wel van goede service! Wellicht ga ik het binnenkort nog eens een keer proberen.
 
Valt me wel op… veel van die Newbies met alleen maar reviews en berichten over Multimassage… en allemaal louter positief.. in ben hierna nog een paar keer geweest, wisselende ervaringen, wat logisch is, maar het kan niet alleen maar positief zijn. En een negatieve review moet gewoon kunnen. Je betaald tenslotte goud geld voor je ervaring, nogmaals het kan niet altijd perfect zijn, maar als het goed is geven we een goede review, als het minder is een minder goede. Zo werkt dat met reviews hè..
Ik heb het voorstel van MM gekregen om een keer een gratis sessie te ontvangen, wat op zich toch netjes is, maar ik heb er nog geen gebruik van gemaakt. Het maakt het allemaal toch wat minder anoniem, vandaar mijn twijfels.
 
Ik kom regelmatig bij multimassage en ja bij de een betaal je voor de extra handelingen en bij de andere niet. Aanraders zijn Fernanda, een hele lieve meid, Vera een praat grage dame en Linda, een goede masseuse. Julia schijnt ook een topper te zijn, maar daar heb ik nog niet mee gekamerd. Ja ik heb ook wat mindere ervaringen gehad hier, maar dat kan wel eens voorkomen.
 
hhmm ja heb ook wel is een mindere ervaring gehad bij ze maar over het algemeen altijd wel goed.
En je komt nooit ergens anders? Valt wel op alleen maar berichten over mm.

Vind het er ook elke keer tegenvallen. Ben laatst een keer geweest omdat ik een mooi filmpje op kinky voorbij zag komen. Dame leek totaal niet op degene in het filmpje, laat staan hoe de uitvoer was.
 
Te duur
Een keer geweest, voor elke extra moest ik € 50 erbij betalen
En dat was nadat de gast vrouw dat zogenaamd tegen zou houden
Hier heen gaan is geld weggooien
 
Zijn er zoveel nieuwe dames aanwezig? En begrijp dat je nu meteen bij de gastvrouw moet afrekenen, is er nog meer veranderd sinds mijn afwezigheid?
Hoop wel binnenkort weer terug te keren.
 
Als belt dan geeft de gastvrouw aan dat er veel dames zijn.. kom je er, dan zijn deze dames allemaal bezet en staat er een in mijn oog mindere dame beschikbaar

Ze staan allemaal met foto en naam op de site, dus weet je zo goed als hoe iedereen er uit ziet toch? Kies er 1 of 2 uit die je leuk vindt en vraag telefonisch wie er zijn. Komt die naam niet voor bij degene die je uitgezocht hebt, dan ga je gewoon niet langs. Dan is er geen teleurstelling en scheelt ook tijd en benzine.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan