Wandelprogramma deze week

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Er staat voor morgen nog een date gepland, met een dame welke ik regelmatig zie, zoals het er nu uitziet de laatste voordat voorlopig de wandelschoenen aan de wilgen gaan. Wellicht gaan ze ooit weer aan, maar vanaf woensdag gaat mijn status veranderen van "vrijgezel" naar "in een relatie".
Misschien een hele domme vraag maar hoe weet je die status verandering van te voren? Ga je trouwen of zo?
Bij mij is dat in het verleden nooit zo "gepland" gegaan, vandaar de vraag.
 
Misschien een hele domme vraag maar hoe weet je die status verandering van te voren? Ga je trouwen of zo?
Bij mij is dat in het verleden nooit zo "gepland" gegaan, vandaar de vraag.
Nee ik ga niet trouwen, ik date (niet betaald)al een tijdje een hele leuke vrouw, vorige week vroeg ze aan mij of het hiet tijd wordt dat we het officieel een relatie gaan noemen. Ik heb gezegd dat ik hier over na moest denken. Dat klinkt misschien gek, maar ik beschouw mijzelf niet als relatie materiaal en ik ben erg gesteld op mijn vrijheid. Daarnaast is het al super lang geleden dat ik een relatie heb gehad. Dus ik wilde goed nadenken over alle gevolgen en consequenties, daarbij heb ik aangegeven dat ik ga laten weten hoe ik er in sta bij onze volgende date en die is dus morgen.
 
Nog een weekje geduld en dan gaan we een nieuwtje leren kennen. Ben wel benieuwd als meerdere positieve Reviews gelezen. En uiteraard mijn vaste dame in Februari niet vergeten. En zo staat alles voor Februari weer al goed op tijd gepland
 
Laatst bewerkt:
Wandelprogramma nog steeds vol.
Vorige weekend Rozenhofke, Villa Weizigt en SKW elk een avondje. Door de week nog wel eens cardate.
Dit weekend wederom Rozenhofke bezocht zaterdag een dame in Ieper , en zondag 1 in Den Haag, daar was ik toch al voor familiebezoek.
De laatsten ken ik nog maar pas , vooral de West-Vlaamse is uitzonderlijk goed , ken haar vanaf Afspraakjes. Kan je parels opvinden.
 
Geen wandelen deze week en de weken daarna ook niet. Ik heb begin september een kinky date staan en tot dan even niets. Even losbreken van dat dwangmatige hele middagen langs de ramen lopen.
 
Veel plezier. is ze Vlaams ? Ik ben ook nog in onderhandeling met een Vlaams/Arabische een super lieve meid uit het Gentse, dat merk ik al maar date zou ( met hotel ) op250 komen .
Ze is wel halsstarrig en ik ook , terwijl we beiden graag willen afspreken.
Haha ja ze is Vlaams. Maar ze is ouder dan ik. Dus dat drukt de prijs ook. Ik had wel eens zin om een mooie geile mature dame te behagen
 
Terug
Bovenaan Onderaan