Recensie Xenia, Antwerpen (redlights) 3,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Vandaag een afspraak vastgelegd voor volgende week met de "nieuwe" Xenia. Die is (op foto) helemaal mijn ding: slank, bijna skinny zelfs, fijne kleine borstjes en een leuk snoetje. Ik kijk er al naar uit 😇
 
Niet aan te raden.

Is heel knap (zelfs beter dan de foto's), dus als je seks wil met een bloedmooi meisje, go for it.

Maar verder dan dat.. Toont geen interesse, ligt daar als een dode vis je aan te staren.
Zelfs van een klein gesprek was geen sprake.
Wou niet eens pijpen.
 
Hmmm, jammer, maar ik ga het toch eens zelf proberen, wie weet kan ik ze wel ontdooien of had ze toevallig toen een slechte dag.
En als ze zelfs nog knapper is dan op de foto's... :love: .
 
Intiem
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/escort/dames/new-in-city-hot-and-very-sexy-russian-girl.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Dju, ik had naar de wijze raad moeten luisteren.
Kil, koel en afstandelijk, dat omschrijft haar het best, naast enorm mooi en geil lijf en snoetje. Helaas doet dat geil lijf er weinig toe als ze aangeeft dat ze niet pijpt (of althans toch niet voor de standaardprijs), kussen is niet aan de orde, ze heeft niet graag dat je met je handen in de buurt van het poesje komt, en beffen: daar betaal je extra voor (doe ik normaal heel graag en moest de rest OK zijn, dan had ik misschien nog getwijfeld om dat te doen).
Dus, in het kort: ontvangst (enkele minuten later dan afgesproken, ondertussen stond ik buiten te schilderen terwijl werkmensen aan de overkant bezig zijn met grote werken), even later dan toch binnen gelaten. Financiele geregeld. Ze vraagt om een douche te nemen, maar blijft zelf gewoon aan het bed staan: ze wijst dus gewoon waar de douche is, en trek maar je plan. Teruggekomen: zit ze al enigszins ontkleed op het bed (best aangenaam). Vraagt om plaats te nemen, er wordt wat gestreeld, BH gaat uit (enorm mooie borstjes), slip, boxershort ook, maar bij alles blijft ze in vrijwel dezelfde positie zitten (op de knieen op bed). Je kan aan haar borsten, eventueel aan haar kontje. Zij snokt ondertussen wat aan je jongeheer zodat die stijf wordt (waarbij ze ook om een of andere reden constant in een spiegel kijkt die daar omhoog hangt...). Niet veel later (tja, als je niet kan/mag kussen, likken, ..., dan blijft er niet veel over om te doen) dan maar aangegeven dat de volgende stap wel mocht. CD erom, een goeie kwak glijmiddel (dat vakkunidg overal wordt uitgesmeerd, er zou maar eens een droog plekje overblijven) en dan hopla, erin. Missionaris deed me niet zoveel, hoewel het uitzicht zeker wel mooi was. Nog twee andere standjes uitgevoerd en dan maar klaargekomen: niks van gevoel van haar kant. Gelukkig lukte het me wel, gewoon omdat ze aantrekkelijk was. Nababbelen zat er ook niet echt in (en ik had er ook alsmaar minder zin in) dus dan maar weer de douche in en aangekleed en zelf buitengestapt. Betaalt voor 1u, zal hoop en al een half uurtje geweest zijn.

Herhalingsgevaar: nihil. Zou nochtans een toppertje kunnen zijn als ze ook maar iets van moeite zou doen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan