Andrew Tate

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Genoeg clips over en met Tate geplaatst. Hopelijk heb je er wat aan gehad.
Ik heb er eentje bekeken.

1 raar dat hij een zonnebril opheeft
2 raar dat hij vanaf de start al razend van woede is met 'shut the fuck up' etc
3 hij lijkt niet echt in open gesprek te gaan maar vuurt meteen uit alle kanonnen tegelijk
4 hij plaatst eerst een ridicuul simplistische karikatuur van wat hij zelf feminisme noemt en gaat die vervolgens belachelijk maken, ja zo kan ik het ook ;=)

Die man boeit mij nog steeds niet maar ik vind het wel interessant hoe mannen die mij overigens redelijk ontwikkeld lijken zich druk maken om volstrekt denkbeeldige dingen als hun eigen interpretatie van 'feminisme' of wat zij zelf 'woke' willen noemen.

Grappig stukje over nog een andere ultrarechtse man die over woke begint:

Zo'n filmpje van een influencer / fotomodel en haar omgeslagen mening over Tate zegt mij ook niets. Ik ken haar niet, doet me wel denken aan dat Hollandse "ik doe niet meer mee" fotomodel dat tegen het regeringsbeleid was, wel duizenden Euro's opstreek voor het aanprijzen van dat beleid en ook coronasubsidie pakte ook al geloofde ze niet dat die griep echt bestond ;-)

Zulke dames doen alles voor kliks en als ze dan worden betrapt huilen ze "dat is onaardig! ik kon dat toch zeker ook niet allemaal weten?"
 
Ach, je hebt om filmpjes gevraagd en je hebt ze gekregen. Doe ermee wat je wilt.
Ik vroeg geen lawine van die rare clips van 'm maar

"Kun je ergens een korte clip van hem linken waardoor ik niet onmiddellijk zou walgen van zijn patserige opschepperige houding en redeneringen?"

Dus een clip, niet uit zijn verband gehaald, waarin hij als een gewone burger in een beleefd gesprek (dus ook luisterend naar de ander) overkomt en kalm met gewone argumenten komt. Dus niet als een stuk vuurwerk (gillende keukenmeid - zevenklapper) 'shooting from the hips' met overrompelend geraas een verpletterende indruk probeert te maken, sigaar in de hand, zonnebril op.
 
Die man boeit mij nog steeds niet maar ik vind het wel interessant hoe mannen die mij overigens redelijk ontwikkeld lijken zich druk maken om volstrekt denkbeeldige dingen als hun eigen interpretatie van 'feminisme' of wat zij zelf 'woke' willen noemen.

Nou ben ik een psycholoog van de koude grond maar heb altijd het idee dat hoe extremer iemands opvattingen hoe meer iemand met zichzelf in de knoop zit.
 
Ik vindt hem eigenlijk meer logisch dan extreem,ik heb bijna al zijn dingen gezien op YouTube en waar hij te gast was.
En ik verdien meer geld door naar hem te luisteren haha dat is nog het mooie. The Real World
 
Spynews.ro klinkt als een betrouwbare bron....
Ik heb deze site gedeeld omdat deze minder ads en pop ups bevat dan andere sites, ja de "grote media" zullen dit niet delen. En als je andrew tate belangrijk genoeg voor je is dat je dit topic volgt en hieronder bericht, maar je hebt niet de aandacht om een video van 13 min te kijken en iets te lezen, dan kan je beter je kont dicht houden. Als je de video hebt bekeken en de berichten hebt gelezen en daarna dit hebt gereageerd, dan weet ik genoeg over je.

Ze willen andrew tate niet in gevagenis gooien voor verkracht of mensenhandel, dat kan ze echt niks boeien, ze willen hem lang genoeg in gevangenis laten blijven zodat ze bewijzen kunnen vinden voor witwasserij.

Ik geloof dat een man onschuldig is totdat zijn schuld bewezen is. In westerse landen is het zo dat als een vrouw een man beschuldigt, is hij schuldig totdat hij kan bewijzen dat hij onschuldig is.

Ik zal dit topic niet meer volgen, veel succes verder hier.
 
In westerse landen is het zo dat als een vrouw een man beschuldigt, is hij schuldig totdat hij kan bewijzen dat hij onschuldig is.
Wat een onzin jij leeft in je eigen wereld. Zo denken ze precies in het incel wereld waar tate zich zo opricht
Ik heb deze site gedeeld omdat deze minder ads en pop ups bevat dan andere sites, ja de "grote media" zullen dit niet delen.
Dat is omdat dit onzin is. Dat roddelbladen roddelverhalen publiceren is al jaren de norm. Geloof jij ook wat er in de sun staat?

Als je de video hebt bekeken en de berichten hebt gelezen en daarna dit hebt gereageerd, dan weet ik genoeg over je.
Wat ik over jouw weet is dat jij erg goedgelovig bent. Wat in de video staat en die "berichten" zijn niet moeilijk om te vervalsen. Je hebt er niet een expertise voor nodig. Een willekeurige "transcriptie" het is natuurlijk niet mogelijk dat een van deze gasten dit zelf heeft getypt zodat hij wat content kon maken.

Kijk robbb dat jij jouw eigen mening hebt is prima, maar ga mij niet vertellen dat ik mijn mond moet houden. Daar hou ik niet van.
 
Ik kan me ook niet goed voorstellen dat die volgers van Tate werkelijk zo bitter denken over de samenleving en vooral over vrouwen. Ik neem aan dat iemand als Robbb gewoon HBO opleiding heeft gedaan, met een vrouw en een of twee kindjes in een kleine starterswoning van het leven geniet, vanochtend met het kind naar de zwemles, in de warmte van de zwembadtribune tussen de andere vaders wat wegdromen bij de badpakjes van de zwemjuffen. En dan weer op de android smart phone turen en zich opwinden over het vermeende onrecht dat de mannen wordt aangedaan ;-)
 
werkelijk zo bitter denken over de samenleving en vooral over vrouwen

Helaas kom je met "trust nobody" toch wel een heel eind... Mij krijg je voor geen goud in een huis-boom-beest situatie... is dat "bitter"?

Voor sommigen lijkt dat misschien wel zo ja.

Ik volg Tate niet actief maar veel van wat hij zegt klopt behoorlijk...

En als je TribeOfMen volgt gaan je ogen ook wel open.

Bitter zijn of worden heeft geen zin.

Leef je leven, maak je eigen keuzes, en draag de consequenties.
 
Ik neem aan dat iemand als Robbb
Met aannames over iemand kom je nergens en brengt ook geen begrip.

De andere mogelijkheid is dat Robbb die persoon was en zijn vrouw vond dat ze niet gelukkig was. Dus scheiding, 30k kwijt aan advocaten, overwaarde van de woning aan haar moeten betalen, moest daardoor de woning verkopen om het geld op te brengen, woont daarom nu bij zijn ouders, ziet zijn kinderen alleen in het weekend, betaald Kinder alimentatie en omdat zij geen baan had ook partner alimentatie.

Dus doe geen aannames over mensen op het forum en hou het maar op meningen / feiten over het onderwerp. 💪👍
 
Heerlijk toch, de een neemt aan dat alles koek en ei is, de ander stelt zich een bitter ramp scenario voor ;-)

Met de meeste mensen gaat het gewoon heel erg goed in Nederland.

En toch heb je relatief veel 'boze burgers' ;-)

 
Met de meeste mensen gaat het gewoon heel erg goed in Nederland.
Wachtlijsten voor scholen, zorg, huizen, rechtspraak.
De overheid die wet na wet overtreed. (Belastingdienst, WOB, etc..)
Hoge inflatie die niet af te stoppen is.
Personeelstekorten in alle sectoren.
Steeds meer voedselbanken.
 
Er is inderdaad, als je ernaar op zoek bent, ook genoeg te vinden om je over op te winden, vooral als je jezelf ervan kunt overtuigen dat het allemaal door "anderen" komt.
Als Tate, Baudet en kornuiten die mensen kunnen opvangen en geld verdienen aan de woede, dan is iedereen toch weer tevree.
;-)
 
Helaas kom je met "trust nobody" toch wel een heel eind... Mij krijg je voor geen goud in een huis-boom-beest situatie... is dat "bitter"?

Voor sommigen lijkt dat misschien wel zo ja.

Ik volg Tate niet actief maar veel van wat hij zegt klopt behoorlijk...

En als je TribeOfMen volgt gaan je ogen ook wel open.

Bitter zijn of worden heeft geen zin.

Leef je leven, maak je eigen keuzes, en draag de consequenties.
Ik heb Andrew Tate niet nodig om dat te weten. En eigenlijk draagt hij die gedachte niet uit met zijn praatjes hoe je moet leven, met zijn geneuzel over zijn geloof etcetera.
 

Liever zwijgen

Vrouwen die slachtoffer zijn geworden van Tate en zijn groep zijn niet alleen bang voor hem, maar ook voor zijn volgers. "Het gaat niet alleen om de mensen om hem heen. Er zijn in principe miljoenen mannen die deze mensen verafgoden en hun imago willen verdedigen", zegt een vrouw die via privéberichten op Instagram met Tate in contact kwam toen ze 16 was.
Ze kreeg berichten van mensen die zeiden dat ze loog of haar een slet noemden. "Ik begrijp wel dat veel vrouwen liever hun mond houden."
De broers Tate hebben in de gevangenis geen toegang tot hun socialemedia-accounts, maar ze hebben een zeer omvangrijk en actief netwerk van aanhangers en volgers.
 
Terug
Bovenaan Onderaan