Recensie Chantall Singel 39a 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
37
11/11/22
17
5
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
BDSM spel
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Dinsdag
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vorige week niet mijn meest optimale wandeling gemaakt. Zo was mijn favoriete Katja langere tijd bezet en is Maris naar de andere zijde van de oceaan vertrokken. het alternatief wat ik bezocht was duidelijk niet het juiste alternatief. Niet dat het rampzalig was, zeker niet, maar het was het eenvoudigweg niet voor mij. Totdat.... aan het eind van de wandeling ik het kelderkamertje van Chantall aan de Singel bezocht.

Ik loop al wat langer mee maar had haar nooit bezocht. Zij is een Colombiaanse die meer dan behoorlijk NL spreekt wat altijd een pre is. Van de straat af kan je eigenlijk alleen haar mooie lingerie zien en ja daar val wel maar op maar toch nooit de gok genomen het smalle/steile trapje naar beneden te nemen. Op welke dagen zij werkt is mij niet bekend maar als ze er is dan staat er een bordje met haar naam.

Ze heeft een mooi gezicht, leeftijd rond de 40 - 45 (Ik hoop dat ik haar nu niet beledig want juist schatten o, o, wat is dat moeilijk) en een enorme mooie bos met zwart haar. Gezien de spullen op haar kamer kan je ook bij haar terecht voor het wat meer dominante sex-spel maar daar (ditmaal) niet voor gekozen. Meer het gewone spel en al snel werd mij duidelijk dat zij van wanten weet. Veel ervaring als DVP en dat zet zij op de goede manieren in. Ze "ontdekt" op geheel natuurlijke wijze wat jij leuk vindt en stelt je bovendien op je gemak (Iets wat ook bij mij nodig is als ik een voor mij nieuwe DVP bezoek).

Ze heeft mooie borsten (C?) en gek genoeg werd me niet helemaal duidelijk of die naturel zijn of dat de natuur een handje geholpen is. Als het al sili's zijn dan moet ik zeggen dat daar goed werk is verricht. Haar kont is werkelijk zeer fraai, niet te groot, niet te klein; just right! Het hele plaatje is het plaatje waar ik voor val dus ik zal zeker nog terug komen.

Als iemand mij kan aangeven wat haar werkdagen zijn dan hoor ik dat graag. Dat mag in PM uiteraard
 
Chantal is een verborgen pareltje inderdaad. Professioneel maar op een goede manier.
Werkt alle dagen behalve woensdag en zondag.
Momenteel echter met vakantie tot februari...
 
Schrijf alsjeblieft iets meer over chantal single 43 doet from plassen. Kan het zonder condoom? Kun je een triootje doen met een andere man. Dank je
 
Chantal is en mooie Dame. Ik was al vaak bij Haar geweest. Meestal voor Haar dominante Kant. En aanrader. Maar geen Idee als ze Trios of plassex doet. Zonder condoom denk ik niet
 
Heb haar nu een tweetal weken geleden weer eens bezocht na eerst ergens anders te zijn geweest wat niet helemaal was wat ik er van verwacht had... maar ja that is all in the game.

Welnu Chantal... Mooi, lekkere kont, geile tieten en wat haar bijzonder maakt is haar prachtige zwarte haar en geile, wat zeg ik, supergeile blik. Ze is werkelijk van alle markten thuis en geeft je seximpuls van behoorlijke omvang en intensiteit. Als gezegd was mijn eerste bezoek die middag niet optimaal maar zij compenseerde dat door alles te doen wat lekker en geil is.


Ze likt je tepels en spuugt op je pik... Pijpen (met) met een overgave die alleen maar te prijzen valt.

In een verder tijdens de dag steeds leger wordend Spuistraatgebied een aanrader!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan