Neuken VS gepijpt worden wat vinden jullie lekkerder?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Kom ook niet makkelijk. Kan het dus ook lang 'volhouden': gepijpt worden, neuken, stevig gepijpt worden... nog meer neuken. Haha! Best wel lekker! Zeker met een mooie vrouw!
Maar... na een tijd kan ik dan wel 'beslissen' om klaar te komen. Beetje raar om uit te leggen, maar dan kan ik het 'laten gaan'... en spuit dan ook (erg) krachtig! OMG!
Mazzelaar,
 
Gepijpt worden mag je me voor wakker maken!

Als ik wat vermoeid ben, dan is het heerlijk om te gaan liggen of zitten en voelen en zien hoe er aan mijn lul gelikt, gesabbeld en gezogen wordt. Uiteraard mogen de ballen dan niet vergeten worden!

De straten bezoek ik dan ook meestal voor een relaxte BJ, als ik in de stemming ben voor seks, dan ga ik veelal naar een privehuis :)
 
Ik zoek nog altijd een dvp met een tongsplit eentje zoals Megan op de eerste foto uit deze set op haar Insta. Sowieso geil om door deze volgetatoeërde trans met megatieten, gepijpt te worden. Inmiddels heeft ze wel een designerkutje.
 
Pijpen of neuken: het ligt er maar aan met wie en hoe ze het doet.

Het is verrukelijk als een prachtige dame heerlijk zwoel bezig is met mijn lul. Haar warme mondje om de eikel, de stam, de balletjes die gelikt worden en misschien zelfs af en toe gerimd worden door haar. Nat, met veel spuug, kinky talk...... om uiteindelijk over haar gezicht en in haar mond klaar te komen.

Het is verrukkelijk om mijn lul in een heet, nat kutje te steken in allerlei soorten standjes. De warmte van haar kutje, de lipjes om je lul, haar benen om me heen. Haar lichaam tegen het mijne, stijve tepel, spelen met haar borsten, tongzoenen tijdens het neuken. Om uiteindelijk in of over haar lichaam te spuiten.

Voor mij is het het geilst als ik een dame in haar kontje mag neuken. Blijft toch iets speciaals en ik geniet er altijd dubbelop van. Weet niet waarom, want het is niet altijd makkelijk om haar te penetreren. Maar het is iets bijzonders, het maakt me geil, de dame doet in mijn optiek iets extra`s voor me, het is niet alledaags, ze gunt me dan iets. Ook een soort van machtspositie: zij biedt me haar kontje aan, weet dat het pijn doet als ik in haar kom, maar ze laat het toe en ik neem haar.
 
Ik kom lastig/nooit klaar, moet het vaak zelf afmaken, dus ik kom niet als ik gepijpt word en ook niet als ik neuk,. Houd het daarom wel lekker lang vol.

Uitzondering op deze regel was Kim afgelopen vrijdag, bij de Haagse GB kreeg het voor elkaar,
Ik had een week geen orgasme gehad, en zoog ze heel diep en lekker. Ik schreeuwde het uit... En haar mondje was goed gevuld..
Klinkt goed… welke Kim is dat
 
Uitzonderingen bevestigen de regel e 😉
Ik kies toch ook voor pijpen hoor.en als je dan nog mag klaarkomen in haar mond mmmmm en dat ze dan hem volledig leeg en proper zuigt
Nu... nog lekkerder is... eerst een lekkere lange sloppy pijpbeurt (pzc). Dan sta ik zo scherp dat ik wil neuken. En... dan... als je voelt dat je gaat komen opnieuw een stevige pijpbeurt... met klaarkomen in haar mond! Man! Je bent in de hemel!
 
Terug
Bovenaan Onderaan