Alloo Sekspliciet

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Mja. Lisa is wat mij betreft ook niet relevant voor de sector he. Moest iedereen het aanpakken zoals Lisa, zou de sector vanzelf in een veel positiever daglicht staan. Maar 99 procent van de sector werkt niet zoals haar.
Er zijn er veel die het goed aanpakken hoor. Jullie kennen ze niet altijd. Het is gewoon fijn dat mensen leren dat er achter 'de sekswerker' ook een persoon zit. Dat vergeten velen.
Ook mag het eens wat positiever zijn in mijn ogen of we gaan nooit vooruit gaan
 
heb zelf ook echt véél meer goede tot geweldige ervaringen gehad!
Hangt wellicht ook samen met m'n uiteindelijke keuze van de dames
Tot nu toe ook geen enkele slechte ervaring. Doe ook wel goed mijn huiswerk op voorhand adh van reviews napluizen, dames uitzoeken
Goed kiezen lijkt wel degelijk de sleutel tot succes 😉
 
Met een sponsor en product placement voor een nieuwe, ruimere douche? ;)

(daarjuist weer moeten wringen, en worstelen met die vermaledijde douchekop...)
Hihihihi 😂 ocharme! Verschrikkelijk ding. Wel binnenkort pak ik eerst de salon en hal aan, dan Valerie haar kamer en dan de badkamer. Maar ik vrees dat dat voor in een vakantie of een verlengd weekend zal zijn. Want in 1 dag flikker je dat niet
 
Lisa, chapeau. Hele leuke aflevering en je kwam heel natuurlijk en ontspannen over (terwijl ik vermoed dat je toch redelijk zenuwachtig moest zijn, enfin, ik zou toch doodnerveus zijn)
Het ging op een bepaald moment ook redelijk diep qua vragen maar ook dat ving je goed op.

Denk voor de mensen die betaalde seks niet echt kennen en er misschien een negatief beeld van hebben ze hier toch een positief beeld zien van hoe sekswerk ook kan zijn. Had ik de stap nog niet gezet ik zou alvast getriggerd worden door het beeld dat hier getoond werd. (ik vermoed dat de website van Lisa en instituut René heel wat meer kliks zullen genereren na gisteren)

Kijk alvast uit naar de aflevering van volgende week voor het vervolg.
 
Terug
Bovenaan Onderaan