Dames met grote natuurlijke borsten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
800 Dollar voor een uur.
Sommige meiden zijn echt van het padje.
Zet een advertentie waarin je een meid zoekt die goed is voorzien en biedt daarvoor 400. Wie weet vind je er dan eentje die er zelf ook nog lol aan heeft.
 
800 Dollar voor een uur.
Sommige meiden zijn echt van het padje.
Zet een advertentie waarin je een meid zoekt die goed is voorzien en biedt daarvoor 400. Wie weet vind je er dan eentje die er zelf ook nog lol aan heeft.
Een kwestie van vraag en aanbod. Ze zijn bekend. Er zijn mannen die auto's van 1 miljoen kopen. voor wie 800 $ kleingeld is. Als die dames hun klanten krijgen aan 800, waarom zouden ze het voor 400 doen?
 
Had een uur geboekt voor massage en intiem.
Masseren kan ze echt niet zoals het hoort te zijn bij een erotische massage.
Pijpen stelde nog minder voor en neuken ging maar nog het, geen 3 kwartier later was ik opgelucht weer buiten te zijn. Dame heeft totaal geen interesse in het vak.
Ja dit kan ik beamen, had haar ook bezocht toen ze in DH zat. Het was waardeloos, echt zonde van mijn geld.
 
Kijk eens aan, is ze er weer?
Voorheen bekend als Lola Sweety en Sweet Melani.
Zo af en toe zit ze in Rotterdam en in België heeft ze geadverteerd op Redlights, dus daar is ze blijkbaar ook soms te vinden.
Nu heet ze Ariela en is te vinden in Tilburg.
Het lijkt trouwens dat ze een tijd afwezig was.

 
Nu heet ze Ariela en is te vinden in Tilburg.
Het lijkt trouwens dat ze een tijd afwezig was.

Bij deze dame ben ik geweest toen ze in Hengelo zat . Het is jammer geld en die borsten op de foto gaat nog . Maar int echt zijn het echte uitgezakte hangers. Dame is ook niks komt niks uit pijpen alleen de eiken en dan meteen er boven . Nee het is jammer geld
 
Net een bezoekje gedaan aan deze grote tweeling
Het was een aangenaam bezoekje
Ze deed erg haar best om het naar me zin te maken ik kon gewoon aan haar borsten zitten
Als je van de foto's uit mag gaan dan kloppen die die van ariela kloppen wel en die van lolita zijn van oude kwaliteit en zitten niet meer op de plek waar ze horen
Maar het bezoekje was aardig weer een ervaring rijker
Nog even mbt Ariela: Dame zit nu weer in Amsterdam.

Blijft toch boeien. Heb @Lament er net een pb over gestuurd, weet dat hij en @Ronnywest niet zo positief waren en @Huub... zojuist ook niet, maar @HendrickLamar en bovengenoemd voormalige lid op zich ook best wel.

Grote natuurlijke borsten mogen van mij best wel wat hangen, alles liever dan sili's, maar heeft de dame een beetje knap gezicht, is ze wat inactief of onvriendelijk, of zal dat per persoon kunnen verschillen?

Heb zelf gek genoeg niet zoveel met Lili en Sonya die wel eens adverteren omdat ik die over het geheel wat mollig vind en ben meer Oost-Europees dan Latina qua interesse (waardoor bv Kelly niet echt mijn type is) maar Ariela lijkt me redelijk slank met erg grote natuurlijke borsten te zijn.....

Ietwat inactief vind ik geen enkel probleem, waar je aan mag zitten lijkt gezien de recensies van persoon tot persoon te verschillen, maar onvriendelijk of vergane glorie is natuurlijk wel een probleem.

Ze had dus eerder een 2e profiel waarop oudere foto's stonden, maar het huidige profiel klopt wel grofweg dus?


Erg benieuwd guys!
 
Deze dame heeft onwijs dikke tieten, zij stond vroeger in alkmaar bij de achterdam in die laatste passage,
nu adverteert ze via sexjobs, hierbij een link.


Ik ben nu een paar keer voor niks erheen gegaan (thuisontvangst), omdat ze blijkbaar samen met een vent woont en als je hem niet aanstaat dan laat hij haar de afspraak ter plekke cancelen, terwijl ze de afspraak bevestigt via whatsapp en via de mail, vroeger was haar service prima toen ze achter de ramen werkte, ben benieuwd of er meer mensen ervaring hebben met haar.
 
Jammer. Ik had haar advertentie ook gezien, maar ze is blijkbaar een tijdje niet beschikbaar geweest. (advertentie niet zichtbaar)
Is die man ook daadwerkelijk aanwezig en doet hij open als je aanbelt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan