Algemeen Suriname, Paramaribo

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hmm 🤔 ik wist ook niet dat diamonds overdag open is. Ben je wel naar binnen gegaan dan bij diamonds om te kijken of er dames zijn overdag?
Ik vind diamonds echt de allerbeste van allemaal in su het is zelfs zo dat ik één van die dames
Daar die ik op het oog heb gewoon wil proberen te versieren een kleine Colombiaanse dame niet geschoten is altijd mis
Ben in oktober naar Suriname geweest.. En uiteraard langs Diamond geweest.. Ook een keer overdag geweest rond een uurtje of 2 a 3 uur.. Weinig te beleven dan.. Er is wel de mogelijkheid dat 1 van die gasten paar dames optrommelt. Maar dan heb je natuurlijk niet altijd het beste..

Beste om in de avonduren te gaan
 
Ik lees net artikel dat bar Excellente is sept/okt afgelopen jaar problemen had met deurwaarder ivm niet betalen van huur...inboeldel is toen buiten gezet....iemand na die tijd nog daar geweest?
 
Afgelopen week naar Omi's geweest. Zit aan verlengde kwattaweg. Vanaf de weg loop of rij je naar achteren en daar is de bar. Er waren op dat moment drie dames, een wat dikkere Hindoestaanse een Creoolse dame en een dame uit Trinidad genaamd Nikkie. Nikkie kwam gelijk naar me toe en met haar een leuk gesprek gevoerd in het Engels. Ze vertelde dat ze geen pro was met dit erbij deed. Ik schat haar eind 20. Ze zag er redelijk uit, niet de slankste maar aan gebrek aan beter heb ik het een kans gegeven. Ze vroeg echter 1500 SRD zo'n 45€ voor 30 min. Maar dat vond ik veel teveel en had dat geeneens bij me. Ik had 800 SRD bij me, rond de 20€, en ik zei take it of leave it. Ze ging accoord en we ging naar de kamer. Daar heeft ze zich uitgekleed. Ze had een aardig buikje maar goed ik was geil en toen heeft ze me gepijpt met condoom, daarna heb ik haar geneukt. Als ik het een cijfer moest geven zou ik een 5,5 geven. Ga binnenkort weer verder kijken bij andere salons. Tops is (tijdelijk) gesloten. Ik was onlangs ook bij lelydorp en daar in de buurt zit doksa bar, ook die is (tijdelijk) gesloten…
 
Koers staat vandaag 1 op 34,5 bij de Cambio's voor de euro niet normaal…ok als het een leuke (normaal gebouwde) jongedame is ben ik zeker geïnteresseerd. Het is de laatste weken wel spannend geweest en niemand weet hoe de komende tijd in SU zal zijn, maar laat het je niet weerhouden om hier naartoe te komen. Er valt nog genoeg te beleven hier. Ik hoorde ook dat er een tent zit bij zijstraat van tourtonnelaan, binnenkort ook maar eens langs gaan.
 
Ben nu ook in su, moment in nickerie maar hier zijn maar 4 barretjes waarvan we weten dat ze open zijn maar is niet meer als vroeger helaas , meeste zijn Spaanse dames en communicatie is echt lastig vooral en helemaal met dat harde schelle muziek, morgen gaan we naar Paramaribo even checken wat daar te doen is
Ik heb precies hetzelfde probleem, de moeizame communicatie met de Spaans-taligen.
Ik vraag me af of de Colombiaanse en Venezolaanse dames van diamond daar tijdelijk werken en weer teruggaan naar
Colombia of dat ze echt in su wonen.. want zelfs Engels spreken lukt niet met ze
 
Ik heb precies hetzelfde probleem, de moeizame communicatie met de Spaans-taligen.
Ik vraag me af of de Colombiaanse en Venezolaanse dames van diamond daar tijdelijk werken en weer teruggaan naar
Colombia of dat ze echt in su wonen.. want zelfs Engels spreken lukt niet met ze

Volgens mij is dat een soort van rondreizend circus.

Op de voormalige Antillen best wel wat Colombiaanse dames gesproken die in bv. Suriname, Bonaire, Aruba, St Maarten, Curacao en zo hebben gewerkt.

Zullen overal paar maanden zitten en dan weer doorgaan.
 
Dat zou een mooie toekomst kunnen opleveren, maar de meeste olielanden hebben een slechte trackrecord wat dat betreft. Eigenlijk heeft alleen Noorwegen dat deftig aangepakt. Daar zijn alle olieinkomsten in een fonds gestoken dat met lange termijn projecten ten goede komt aan alle burgers.

Als je het in handen geeft van de gemiddelde politicus dan wordt het verkwist aan korte termijn plannen of, in het slechtste geval, verdwijnt het door corruptie naar onbekende oorden. Ik vrees dat Suriname niet de beste reputatie heeft wat dat betreft. Volgens Transparency.org staat Suriname op plaats 85 van 180 landen in de wereld, hetgeen ze in een groepje met Kosovo, India, Tunesië, de Malediven en Noord-Macedonië zet. Niet het slechtste gezelschap, maar wel een stuk slechter dan landen als Roemenië ,Hongarije en Bulgarije.
 
Wellicht heeft dat te maken met de geldigheidsduur van hun visum.
Ja, dat is het ook volgens mij.

Bonaire is dat 90 dagen bijvoorbeeld. Dan blijft zo'n dame daar 90 dagen en dan gaat ze even terug naar Colombia. Of naar Suriname, St. Maarten, Curacao, Panama of zo. In elk geval wel allemaal landen in de buurt. Europa komen ze ook niet zomaar in natuurlijk om te werken.
 
Dat vind ik het lastige er van vooral als je niet in su woont , je weet nooit of een dame die je zoekt überhaupt nog in su is. Daarom als ik die Colombiaanse Chick weer zie in diamond dan vraag ik meteen haar nummer dan weet je meteen want misschien keren ze niet allemaal weer terug naar su om te werken
 
Afgelopen week naar Diamonds geweest, kwamen pas na middernacht aan. Het was aardig druk, denk zo'n 50 a 70 dames. Had mijn eerste parbo nog niet op en er kwam al een Venezolaanse naast me staan, communicatie is een drama ook vanwege de harde muziek, ik heb haar naam daarom ook niet verstaan. Ze was vrij slank en grote borsten, ik begin haar te betasten en al snel vroeg ze om mee te gaan. Ik vond dat veel te vroeg en ze vroeg 1700 SRD zo'n 50 euro. Verder gaan kijken, leuke shows gezien. Er lopen echt lekkere meiden, toch blijft mijn voorkeur een lekkere slanke javaanse of creoolse, daarvoor moet je niet in diamonds zijn natuurlijk. Ik ging ook niet perse om te neuken. Al met al toch geslaagde avond.
 
Ik ben naar een salon geweest in de buurt bij tourtonnelaan. Aan de bar zat twee dames, eentje kwam vrij snel naar me toe, ze sprak (helaas) alleen spaans. Ze heette Lilly. Slank half 20 grote borsten latinakont. Ze vroeg 1500 SRD kleine 50€ voor 30 min. Uiteindelijk 900 SRD betaald. Vroeg in Engels of ze zonder pijpte en ze zei ja. Ben met haar meegegaan naar de kamer. Uitgekleed en ze vroeg of ik eerst ging douchen, geen probleem na douchen heb Ishaan gebeft en toen ging ze me pijpen maar met condoom,ik zei zonder toch,maar ze zei nee met. Miscommunicatie pff maar goed. Daarna haar geneukt. Voor het geld een redelijke sexdate. Toen ik buiten liep zag ik nog een paar andere leuke dames (voor de volgende keer) zitten. Toen ik buiten was kwam ik er achter dat die h*r 100 SRD (3€) uit mijn broek had gepakt hahaha waarschijnlijk toen ik aan het douchen was.zo gelaten en niet mee teruggegaan. Tja let dus op neem niet teveel geld mee.
 
Ik ken excellente alleen op de oude locatie. Ze kregen een dispuut met de verhuurder van het pand en toen was het gesloten. Was altijd wel een leuke club waar best wat lokale dames waren maar ook Guyaanse meiden. Heb er nog eens een heerlijke trio gehad. Verder is diamond club natuurlijk the place to be maar moet je wel Spaans spreken. Manilla inn is ook leuk.
Bijna iedere taxi chauffeur weet ook nog wel een paar leuke adressen die niet bekend zijn en waar je soms leuke meiden kunt treffen. Is het niets dan kan je zonder problemen ook weer vertrekken.
 
Toevallig ben ik de komende 2 weken richting Suriname voor werk, nog enige tips of tricks?
Eventuele massage plekken of andere tips zouden welkom zijn!
Las dat US dollars de voorkeur heeft en dus niet de SRD?
 
Terug
Bovenaan Onderaan