Recensie Soraya, Oostende 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

TyrionL

Newbie
5
16/03/23
3
1
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
3,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
A
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/soraya-exotische-hclass.html
Totale kosten (in euro)
400
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik ben een lurker op dit forum, ik heb verschillende advertenties op de vorige fora maar dit is mijn eerste hier. Slecht van mij, maar beter laat dan nooit.
Soraya is een half Italiaanse, half Marokkaanse. Haar advertentie trok mij aan omdat ik van exotisch houd en eerder voorde GFE ga van ervaring.

Via Whatsapp enkele berichten uitgewisseld, ze werkt enkel van donderdag tot zondag vanuit een Airbnb in Oostende. Haar appartement ligt in de buurt van de Kinepolis, dus moeilijk te bewandelen vanuit het centrum.

Haar foto's zijn echt en recent, ze droeg op onze afspraak ook de lingerie vanop de foto's van haar advertentie. Het enige minpuntje: haar borsten zijn een stuk kleiner dan geadverteerd, zeker geen C, eerder een ferme A, kleine B. Ze heeft wel het lichaam EN het gezicht van een model. Je kunt haar zo zien in een mis België verkiezing of aan de hand van een eerste klasse voetballer. Je bent echt wel met het mooiste meisje van de klas aan het aanleggen! Haar lippen zijn ook wel super vol, ik twijfelde eerst of ze natuurlijk waren, maar ik denk het wel, ik heb er toch zachtjes in gebeten en ze lijken me echt.

Ze komt duidelijk uit Limburg, het accent (ook licht Hollands) vind ik super sexy. Ze zegt zelf een mislukte rechtenstudent te zijn, ook haar lerarenopleiding heeft ze niet afgemaakt, enfin ze verteld haar hele leven meteen. Ze vraagt ook heel veel aan jou, ze is hier duidelijk NIET voor de snelle wip. Ze is een spraakwaterval, en ze moet duidelijk op haar gemak gesteld worden. Ik zou haar niet boeken voor een korte sessie. Ik kwam voor een uur en ben uiteindelijk 2 uur (ruim) gebleven. Ze zet haar alarm op een uur, vanaf het moment dat je binnenkomt. ze verwacht dat je proper en gedoucht aankomt. Ze is duidelijk heel kieskeurig (en dat zegt ze ook) en op zoek naar vermogende mannen met een smaak voor een jonge dame (ik dus).

Ze zegt nog maar 6 maanden dit te doen, kan kloppen want ik zie haar nog maar recent op redlights opduiken, en ik check de Oostende regio toch redelijk vaak.

Het eerste uur hebben we gepraat en heeft ze me gemasseerd, die massage was maar gemiddeld, ze vermeed ook mijn erogene zones en droeg haar lingerie nog. Ik vreesde al het ergste maar...

Het tweede uur zijn we dan toch overgeschakeld en WAW, dit is pas pijpen, echt topklasse (wel enkel met condoom, daar is ze ook op voorhand heel duidelijk in) en de sex was al navenant. Voor mij bij het beste dat ik al gehad heb, al kunnen smaken verschillen. Het moet duidelijk klikken, maar bij ons was dat zeker het geval.

Ze komt ook geweldig klaar, al met je daar echt je best voor doen met je tong. Het is echt overigens, als ze zo goed kon acteren dan zag je haar op TV, niet op redlights.

Herhalingsgevaar: zeer hoog, maar dan wel als ik eens veel tijd heb. Ze kan de vergelijking met de high class escorts die ik ken zeker aan. Maar die neem je best voor een langere tijd en Soraya ook.
 
OPGEPAST
Ofwel is haar nummer gehackt ofwel is het haar pooier
Opeens kan enkel vanaf 2 uren voor 400 euro en is het vooraf betalen via instant overschrijving !!!! Dat deed ze nooit !!!
Hier klopt iets niet !!!
 
Heren opgelet, er loopt een onderzoek over oplichting naar deze dame heb ik recent opgevangen. Ze zou naar het schijnt iemand voor enkele honderden euro's opgelicht hebben.
Bron : goeie vriend bij de politie die ook een regelmatige wandelaar is
 
Jammer genoeg kan ik enkel zeggen dat dat mij niet verbaasd. Ik kreeg de vraag ook en vroeg of ik ter plekke instant kon doen. Dat wilde ze niet en enkel op voorhand. Ik heb dat uiteindelijk gedaan en de service was prima, MAAR ik kwam haar pooier tegen op de trap. Ze verteld je de lift te nemen maar ik heb wat lichte claustrofobie dus nam ik de trap. Kwam daar net buiten haar verdieping een Marokkaans (ok Arabisch maar ze is half Marokkaanse) ventje. Type niet te vertrouwen drug dealer (stereotypering)
Ze zegt zonder te werken dus dat vond ik niet zo aangenaam. Ik ben niet meer wedergekeerd.
 
Tenzij ze een borst vergroting heeft gedaan denk ik van niet.
De soraya die wij over hebben was een nederlander.
Lippen zijn ook minder dik en ze had een meer serieuse blik als je haar bezocht.

Kan ook bevestigen over haar pooier. Ze loog in de tijd er over maar ik wist beter.
Spijtig genoeg heeft zij of die gast ook dezelfde truc uitgehaald met mij.
Echt wel jammer maar dan stopt het ook wel.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan