Recensie Rossie, Antwerpen, Villa Tinto 26 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Minder belangrijke zaken. Dat is subjectief Janus.
Sommigen vinden geld uitgeven aan DVP ook zonde van het geld.
Ze hebben liever een boot of spelen golf.
Dus Rossie mag ook haar keuzes maken.
Haar service zal wel goed zijn , want van t uiterlijk moet ze het niet hebben.
Uiteraard is de belangrijkheid subjectief. Maar je huur, energie en eten zijn toch voor iedereen de belangrijkste zaken. Met wat overblijft dor je wat je wilt. Dat kun je uitgeven aan Prada, Guccie of Versace. Of uiteraard aan uit eten of wat dan ook, maar die zaken zouden toch bij iedereen pas na de huur en aanverwante zaken moeten komen.
 
Hamvraag blijft wie is dan dat knappe slanke meisje met donker haar wat daar in de avond nacht staat, beetje asia/oost europees looks en met arrogante uitstraling wat ik wel opwindend vind
Ik vraag het me allang af wie dit kan zijn. Ik vind er alvast geen recensies over. Vorige week stond ze te pronken met een 'zebrabroekje' aan. Staat inderdaad reeds een tijdje thv VT3, ervoor VT48 waar nu die lange dame staat.
Ze maakt regelmatig een wandelingetje tot halverwege VT om te gaan kletsen bij een goede vriendin (met brilletje, ben haar naam even kwijt).

Excuses, deze melding hoort niet thuis in dit van Rossie. Het enige zinnigs dat ik kan verkondigen over haar is dat ze mijn stijl niet is waar ik op zoek naar ben. Soit...
 
Rossie is duidelijk wat gewicht bijgekomen. Ik vraag me af hoe vaak ze nog gaat en terug zal komen? Het doet haar service alvast geen goed die onregelmatigheid. Met een half been in het SKW bouw je geen duurzame klantenrelaties op. Ik zal ze dan ook links laten liggen het geile opdondertje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan