Club Venus, Hamminkeln (algemeen): nette club, mooie meiden, uitstekende service

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Lydia is een leuke meid en ik ben een paar keer met haar naar de kamer gegaan. Echter niet de beste keuze voor mij. Soms heeft een man geluk en is de klik onweerstaanbaar …
 
Mijn voornemen na het leuke bezoek van 4 december om hier sneller terug te komen dus waargemaakt. Ik behoor tot de 8% van de mensen die zijn goede voornemen ook omzet in daden (geldt helaas overigens niet voor al mijn goede voornemens).
Er waren wat verslagen over een damestekort, maar ik wist dat er genoeg favorietjes (Liana, Natalya, Marianna) zouden zijn voor een geslaagde dag. En ook dat ik bij deze dames wel een potje kan breken zodat ik toch wel aan mijn kamers kom, ook als een hele horde mannen de dames staat af te vangen. Maar wat bleek, de dagen voor zaterdag waren een hoop van de vaste waardes van vakantie terug gekomen. Dus zaten er soms wel 6 dames tegelijk in de bar. Even mijn geheugen pijnigen: Aanwezig waren Oana en haar mooie zusje Sofia, Ella, Anka, Sara, Monica, Sabina, Marianna, Rebecka, Liana, Natalya (die moest helaas wat eerder weg, dus tot een kamer is het niet gekomen) en de voor mij nieuwe Leila. Leila weet in de bar goed de aandacht te trekken. Gypsy met erg lang krullend zwart haar (zullen wel extensions zijn?) die ook buiten de kooi regelmatig verleidelijke dans moves maakt. Een man gesproken die met haar naar de kamer was geweest en die was wat minder over haar te spreken. Maar goed dat zegt natuurlijk weinig. Even kijken wanneer de eerste recensie over haar op het forum verschijnt. Rebecka was deze keer mijn nieuwe dame en als ik naar Venus ga staat een kamer met Liana en Marianna (mits aanwezig) eigenlijk wel vast, dus Leila moet nog even wachten.
BREAKING nieuws: Liana, Sofia en Natalya hebben inmiddels foto's op de presentielijst! Dus er worden weer foto's gemaakt.

Afijn op een gruwelijk regenachtige dag naar Venus gereden. Een of ander evenement bij het Autotron zorgde voor wat oponthoud op de A59, maar verder was er weinig verkeer, dus ik kon soepel door rijden. In Duitsland mijn zeer snelle auto flink ingehouden vanwege het slechte weer en met maximaal 140km/uur gereden en op het stuk met snelheidsbeperking bij regen zelfs rustig 100 gereden. Ik wil toch wel graag heel aankomen. En ik wil ook niet uitvinden waar de grenzen van mijn Michelin winterbanden bij regen liggen.

Onderweg en in de bar stroomde de appjes van Liana binnen dat zij per se als eerste met mij de kamer op wilde en dat ik het niet moest wagen met een andere dame op de kamer te zijn als zij binnen kwam. Dus toen ik eenmaal omgekleed aan mijn dubbele espresso zat, haar als eerste maar ge-appt dat alle 3 aanwezige dames met mij naar de kamer wilde en dat ik niet zeker wist of ik aan hun verleidingen kon weerstaan. Dat was niet zo, die waren alle 3 al de kamer op. Rustig gaan ontbijten en daarna op de verhoging op een bank gaan hangen totdat Liana binnen kwam. Na een heerlijke welkomstknuffel naar de kamer. Het megagrote laken bedekte vrijwel het hele zeil, dus dat probleem was ook opgelost. Daar bedacht Liana na een tijdje dat er een dame bij moest komen. En ach het vlees is zwak. Toch was ik wat angstig omdat ze vorige keer mij Hana had aanbevolen en dat was bepaald geen succes. Na een tijdje kwam ze terug met Oana. Een dame waarmee ik nog nooit naar de kamer ben geweest omdat ze me echt wat te mager is. Maar ze heeft een mooi gezicht en genoeg ervaring om een man te behagen. Dus terwijl Oana mij pijpte en Liana mij doodknuffelde met zoenen werd het toch erg leuk. Uiteindelijk met Liana gaan neuken terwijl Oana mijn erogene zones bewerkte en het condoom volgespoten. Het uur met Liana en half uur met Oana waren nog niet helemaal om, dus Oana nog even gemasseerd. Het was leuk, maar ik denk niet dat ik met Oana op de kamer zal belanden. Ze deed het prima, maar ik heb toch niet zo'n klik met haar.
Na het afrekenen en douchen nog even naar het restaurant voor een klein hapje en daar Sabina en Marianna gezien die net binnen waren en met een knuffel begroet. Sabina heeft het goed gehad op vakantie en is wat aangekomen. Ze heeft zichzelf op dieet gezet. Ik hoop niet dat ze weer zo slank wordt als een tijd geleden. Ook in haar lippen is ze wat aangekomen, maar dat komt niet door het eten denk ik. Daarna naar de bar voor nog een dubbele espresso. En het eerste berichtje in het live topic geplaatst. Er kwam een man wat vragen over de sauna en toen kwam een tweede man ook nog bij mij zitten. Sabina zat aan de hoge tafel met uitzicht op de verhoging waar ik zat en riep dat het niet de bedoeling was dat ik 2 mannen bij mij had zitten. Lachen natuurlijk en haar meteen aanbevolen, wat er toe leidde dat 1 van die mannen direct met haar de kamer op ging. Sabina ook weer gerust
smile2.gif
. De hele dag veel aanspraak gehad van andere mannen. Vreemd, meestal zijn de mensen in Venus meer op zichzelf. Maar wel gezellig allerlei ervaringen uitgewisseld. Ook bleek toen het damestekort van de laatste weken opgelost. Op zaterdag continu dames beschikbaar in de bar, dus het was helemaal top. Ook veelgeboekte dames als Anka en Sara waren gewoon regelmatig beschikbaar.
Na een flinke pauze was het tijd voor Rebecka. Ze was mij de vorige keer positief opgevallen met haar lengte, haar mooie stevige borstjes en haar goede gevoel voor humor. In haar draadje kun je meer lezen, maar het was een erg goede kamer. Net op het moment dat ik na de kamer wilde douchen klonk het muziekje van Liana, dus daar even staan wachten om van haar dans te genieten.
Zal ik mijn volgende bezoekje dan weer al over 6 weken doen? Wie weet, maar ik wil ook weer eens een keer naar Babylon en mijn vriendinnetjes in Zuid Limburg zijn met veel meer en maken daardoor een bezoekje veel minder voorspelbaar en daarmee leuker. Nou ja de toekomst zal het uitwijzen.
Nu had ik echt een flinke pauze nodig. Even met Marianna afgesproken dat ik na het eten een trio met haar zou doen. En daar liep ik ijsbeer K. tegen het lijf. Een gezellige Belg die ik eerder in Sixsens heb getroffen. Met hem uitgebreid bijgepraat. Over de leuke dingen in het leven: Hij was van plan wat aan die goede beschikbaarheid van Anka en Sara te veranderen. Dat is hem ook gelukt die dag. En ook over de ernstige zaken in het leven. Daarna lekker de jacuzzi in gegaan. Aan de bar nog wat gekletst en een lekkere pizza besteld.
Toen de pizza een beetje gezakt was richting Marianna en Rebecka gegaan voor het afgesproken trio. Weer met een groot laken dat het hele bed bedekte. Deze werd nog wat beter dan vorige keer met Marianna en Natalya. Rebecka is nog iets beter dan Natalya en lijkt ook een nog wat betere klik met Marianna te hebben. Veel gelachen ook en met een 1-1 stand de kamer verlaten.
Daarna aan de bar een flesje bier gedronken en nog wat bruiswater om het verloren vocht wat aan te vullen en weer naar huis gereden. Weer door de regen, maar zowaar was het ook gedeeltelijk droog.
 
Dit was vorig jaar, geen oude koeien uit de sloot halen ;). Zaterdag ga ik weer, mijn vrijkaartje verzilveren. En ik ben sinds ik in de clubs kom alleen maar vreemd gegaan :). Wacht maar tot je in Venus een keer met Liana op de kamer bent geweest, dan wordt je daar ook monogaam…
Vrijkaartje? Hoe kan ik deze winnen? Vroeger op hookers paar keer gewonnen via tombola
 
VUILE BORDEN

Op de 10e van de 1e weer es richting Hamminkeln getrokken door de lokroep van een Klapekster.

Normaal kies ik liever voor een club die binnen een rust ruimte heeft in de maanden dat het te fris/nat is voor de tuin.
Maar Ella is terug en die wou ik wel even een nieuwjaarskus geven. En iets na openingstijd kwam ik er aan.

De verhoogde entreeprijs van 60 euro afgetikt voor een ijsberenvel. Eenmaal opgefrist een drankje gaan halen om me vervolgens te willen storten op het ontbijtbuffet.
Ik wilde het echter iets anders meer. Of eigenlijk iemand anders. Zag namelijk een gezicht die me bekend voorkwam, maar waarvan dementholbear na zo een lange tijd niet helemaal zeker van was. Vragend vroeg ik of ze Sara was. En inderdaad, het kleine blonde duveltje bleek ik eindelijk weer es te treffen. En na een praatje besloot ik haar niet te laten gaan en hebben we op een kamertje geweldig van elkaar genoten. Ik weet niet waardoor het kwam, dat we elkaar lang niet gezien hadden, ze goed in dr vel zat of de sterren goed stonden, maar normaal kwam het niet hoger uit dan een redelijk tot heerlijk kamertje. Hoop van harte dat dit herhaalt wordt...

Erna me eindelijk op het buffet gestort voor een lekkere warme maal. De buiten wellness was buiten gebruik. En binnen leken ze met de hoge energieprijzen ook wat zuiniger aan te doen. De sauna stond op 75 graden en de jacuzzi op 33. Gelukkig kon ik die laatste zelf makkelijk naar de 38 graden brengen. Duurde wel 4 a 5 uurtjes, maar dan lig je er warmpjes bij.

Waar ik ook warmpjes bij lag was met Ella die rond 1 binnen kwam. Geweldig van elkaar weer genoten op een kamertje, om me erna over de restjes van het buffet te ontfermen. Ze hebben de indeling wat veranderd, waardoor er een open ruimte is ontstaan bij de ramen waar je de VUILE BORDEN kwijt kunt. Vroeger vond ik het niet duidelijk waar je je lege bord moest laten.

De man vrouw verhouding was redelijk gelijk, waardoor veel dames regelmatig beschikbaar waren. Ook viel het pannenkoeken wel mee, waardoor oa Anka zo nu en dan boelbaar was.

De rest van de dag genoten van de wellness en een flinke pizza.
Hopelijk dat het gauw weer mooi weer wordt, zodat er lekker in de tuin gelegen kan worden en de buiten wellness weer open gaat.
 
Volgens mij is de eetruimte ruimte niet veranderd tov ong een jaar geleden. De vuile borden op de tafel aan de lange kant van de ruimte, onder de raampjes.
 
Vroeger moest je vuile borden bovenop de warmhoudbakken zetten en stonden daar rechts o.a. de broodjes en het bestek. Dus het is wel iets veranderd.
Ik ken niet anders dankbare de raampjes, maar ja…ik kom er pas een jaar.

Daarover gesproken…ik begin eerlijk gezegd wel een beetje uitgekeken te raken op Venus. Afgelopen weken, na een poosje geen zin te hebben gehad in welke DVP dan ook, weer eens naar Venus getuft, maar de enorme passiviteit van een hoop dames begint me te irriteren, ondanks dat ik nu een paar weekenden achter elkaar ben geweest. Een praatje komen maken hó maar, ook al heb ik er diverse dames meerdere keren gekamerd en ben ik wèl geïnteresseerd in hun. Anka, Mariana en Liana doen dit wel, maar Ella is naar mijn idee een kouwe tante geworden. Komt geen woord uit, is drukker met kletsen met Oana en aan het roken, maar verder een negeerstand van jewelste. Tenzij ze niet met iemand een kamer op wil, dan wist ze me wel te vinden 🤐 Ja…nee dus.

Toen ik dit weekend terug naar huis reed had ik het eerlijk gezegd even helemaal gehad met Venus. Er zijn 1-2 dames voor wie ik nog zou komen, maar verder.

Nu dus maar op zoek naar een FKK vervanger op ong een uurtje van Utrecht. Adviezen zijn welkom.
 
ik hoop volgende maand naar Golden Gate aftereizen, bij Grefrat. Vanuit Lelystad is dat te doen. In Venus ben ik nu een paar keer geweest. Mooie dames, maar wat afstandelijk.
 
ik hoop volgende maand naar Golden Gate aftereizen, bij Grefrat. Vanuit Lelystad is dat te doen. In Venus ben ik nu een paar keer geweest. Mooie dames, maar wat afstandelijk.
Het afstandelijke is me aan het irriteren ja (maar dat was al duidelijk 😉). Liana komt vaak ff kort kletsen, ook al heb ik niet met haar gekamert omdat ze m'n type niet is. Anka heeft het meestal zo druk dat het bij zwaaien blijft en dan is ze al weer weg. Mariana weet dat ik 99% van de keren dat ik er ben wel met haar een kamertje in duik, dus die checked regelmatig of ik het "sleutel halen" gebaar maak. Maar de rest is vaak zooo…afwachtend, ongeïnteresseerd overkomend dat ik de 1e keer van 2023, met volle knip en volle zak, na een paar uur maar ben opgestapt. Dan hou ik m'n geld wel in m'n knip voor een dame die wèl wat moeite wil doen.

Als ik de topics over de Duitse clubs zo lees, ook kijkende naar afstanden, dan wordt PHG regelmatig genoemd (keer geweest, maar beviel me op die dag niet] maar nog eens proberen is ook niet verkeerd. Ik
GG wordt ook genoemd, maar…Sharks (absoluut niet in de buurt) gooit wel erg hoge over qua recensies. Dat is wel een uurtje of 4 rijden, maar…je kan een hotel nemen verderop in de straat. Kan je beetje goed losgaan en dan de volgende ochtend na de spits weer terug. Idee?
 
Laatst bewerkt:
@Greg
Er zijn een paar clubs op redelijke afstand van Utrecht die goed draaien: Sixsens in Lemiers (Nederland), AcapulcoGold en Penelope. Daar zijn dan ook altijd veel dames: 30-40 door de week tot 60 op vrijdag en het weekeinde) en het zal er minder saai zijn. Voor mijzelf ook reden om vooral Sixsens regelmatig te bezoeken. Die is wat luxer en heeft meer uitgebreide wellness dan die andere 2 clubs. Uitgebreider buffet, hapjes en bier inclusief daardoor afhankelijk van wat je eet en drinkt in Venus mogelijk goedkoper dan Venus en duurder dan AcaGold en Penelope waar de entree slechts €30 is!

Babylon is de enige FKK club naast Venus waar de dames naakt rondlopen. Minder dames dan de hierboven genoemde clubs, maar ook zeker een optie omdat de dames die er wel zijn vaak een goede service leveren en Babylon heeft net als Sixsens uitgebreide wellness en een groot buitenzwembad.

Golden Gate is een club in opbouw. Zeer sjiek, schoon en met top personeel. Er is qua wellness alleen een kleine sauna en een klein onverwarmd buiten zwembad. Grootste probleem zijn daar de dames. Vrij weinig. En de goede dames zijn moeilijk te pakken te krijgen. De wel beschikbare dames zijn veelal de dames die niet goed verdienen in de andere clubs omdat ze minder goed zijn. De prijs voor de dames is €65/30 minuten (dames hebben nooit wisselgeld, dus wordt €70) of €130/uur. Daarmee is Golden Gate vrij duur, zeker in combinatie met de entree en beperkte wellness voor dat geld. Vanuit Utrecht dichterbij dan de andere 4, dus zeker eens proberen! Bij Sixsens en Babylon is het €110/uur en bij AcaGold en Penelope €80-€100/uur voor de dames.

Planet Happy Garden kan ik alleen maar afraden. Upselling van de dames en dan ook nog slechte service. En ik ben zeker niet de enige.

Wat verder weg maar nog te doen zonder hotel is Samya een optie. Veel upselling, maar mooie dames en service vergelijkbaar met de eerder genoemde clubs.
En dan inderdaad nog een heel stuk verder weg Sharks. Leuk om een keer een weekeinde voor uit te trekken, maar vanwege de afstand voor mij geen echt alternatief voor een regelmatig bezoek.

Venus is veel kleiner en draait ook goed. Het blijft voor mij een leuke afwisseling, alleen ik weet vaak al van tevoren met wie ik op de kamer zal belanden. Dus inderdaad minder spannend. In Venus is de kans op een slechte kamer wel echt minimaal.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.
 
@Wandelaar5 Merci voor je post.

SS ken ik, aantal keer geweest afgelopen jaar. SS zal ook zeker op mijn short-list blijven staan.

PHG, vond ik de keer dat ik er was niet zo geweldig. Best een krappe ruimte bij de bar waar de helft van de beren zitten te drinken en de helft van de dames op hun stoeltjes zitten…best krap. En daar ben ik toch wel ietwat gevoelig voor, dat het tè druk aanvoelt. Zal wel met mijn postuur te maken hebben…ik ervaar ruimtes wat anders als de gemiddelde persoon.

Ik zal eens snuffelen naar ervaringen van de andere genoemde clubs. Een doordeweeks bezoekje aan Sharks zal voor mij qua tijden geen issue zijn (niet gebonden aan ma-vr werk)
 
Venus is leuk als je wat vaste dames hebt. Voor mij Anka, Sara en Cassandra. Maar er zijn nog een paar andere mooie meiden te ontdekken. Bij Sixsens heb ik een speciaal vriendinnetje en soms vraag ik daar een andere dame bij. Babylon is in de zomer leuk in de tuin en soms pure porno met openbare sex in de tuin of de kino; sommige dames zijn echt geil daar.
 
In deze club was ik nog nooit geweest en hier volgt mijn impressie van vorige week donderdag.

De ligging is vlakbij de snelweg en voor de openbaar vervoerfreaks is er ook een stationnetje in de onmiddellijke buurt. Vraag me geen vertrek uren of zo...De parking is klein maar proper.
Het onthaal was uitstekend : een zeer beleefde man gaf mij kort uitleg over hoe en wat. Prima zo. Hij vertelde dat ik owv de vrijkaart mijn eten wel diende te betalen... Geen probleem, al is er uiteindelijk van eten niks meer in huis gekomen wegens geen honger.

Het omkleden gebeurt in een kleine kleedkamer, eigenlijk een gangetje. Pluspunt is dat er in je locker een propere handdoek klaar ligt. Er is een kleine doucheruimte, voor maximaal 2 personen tegelijk.

De club zelf oogt heel chique, met knappe zetels en een nette bar. Er mag niet gerookt worden, hiervoor is er een aparte ruimte met ook enkele gokkasten.
Het buitendeel oogde mooi, maar als het oude wijven regent heb je daar niks aan. In de zomer zal het wel gezellig zijn. Er is ook een kino in de kelder.

Wellness : 1 sauna en 1 bubbelbad dat helaas buiten dienst was. De sauna was wel pico bello, er staat zelfs opgietconcentraat klaar voor de freaks; daar heb ik dan ook maximaal gebruik van gemaakt.

Er liepen een 8 tal dames rond, allen naakt want donderdag is 1 van de FKK dagen, zeker een pluspunt. Er wordt nauwelijks geanimeerd, en sfeer was er niet. Ook al hoorde je alle hits van The Black Eyed Peas op de achtergrond, ambiance was nul. Jammer want deze club heeft wel potentieel.

Ik heb niet gekamerd, vrij uitzonderlijk, want ik vond mijn draai niet echt. 't Is natuurlijk een onbekende club en ik vermoed dat er op een zaterdagavond wel meer te beleven valt.

Ik heb wél genoten van de goede sauna en na een uur of vijf ben ik naar huis gereden. Kom ik hier nog terug? Misschien, als ik in de buurt ben en als de 'mood' wat beter is.
 
Laatst bewerkt:
De mood is daar bijna altijd wat matter dan in andere clubs. Het is een kleine club, dus minder bruisend en veel bezoekers zijn op zichzelf. Ze proberen er wat leven in te brengen met wat kooidansjes. Jammer dat je niet met 1 van de dames naar de kamer bent geweest want dat is nu net het aantrekkelijke van die club. Het maakt weinig uit met wie je de kamer op gaat, allemaal leveren ze goede service. Dus je kunt een dame naar jouw smaak meenemen, je hoeft er alleen maar op af te stappen.
 
Dinsdagavond hier voor de eerste keer geweest.
Bij binnenkomen afgerekend, daarna verkleedt en de zaak eens gaan verkennen, rondje gelopen wat drinken besteld en buiten ook op verkenning geweest maar het was koud (rond vriespunt).
Na een poosje toen ik dacht alle vrouwen wel te hebben gezien maar een keuze gemaakt en m'n 1ste kamergang gemaakt ( naam vergeten) deze was super goed en tevreden van de kamer gegaan, hierna nog wat drankjes genuttigd en voor een 2de kamergang gekozen samen met Leila mooie sexy vrouw deed niet tongen ze had tandpijn vertelde ze, maar de kamergang was verder wel goed al vond ik de eerste beter.
De club is mijn wel goed bevallen en zal zeker nog meerdere keren hier heen gaan.
 
Vandaag was ik in Hamminkeln. Ik had eigenlijk niet de bedoeling daar nog binnenkort heen te gaan omdat mijn aandacht thans behoorlijk bij mijn favorietje / liefje in Sixsens ligt. Maar ik had een vrijkaartje dus kon ik de verleiding niet weerstaan met al die naakte meiden en bovendien is Sara terug. Het begon met een gezellig 1,5 uurtje met Sara die tussen de (sex) bedrijven leuk vertelde over haar aanstaande vakantie zodat ik haar nog wat tips kon geven over haar bestemming. Het is en blijft een leuke en prachtige meid.
Na een brunch zag ik terug in de bar Cataleya; zij was me eerder niet ontgaan maar deze dame is populair en het was nooit van een kamergang gekomen. Ik maakte oogcontact en ze lachte breeduit; ik besloot maar eens richting de bar te lopen om haar terloops aan te spreken, maar ze was me voor en vroeg waar ik heenging (soort code woord voor ga je met me mee heb ik inmiddels geleerd). Na een kort praatje op naar de kamer of zoals zij het noemde "to the Hell". Nou als dit de hel is dan wil ik naar de hel want dat is veel beter dan de hele dag vastzitten aan op de harp tokkelenden engeltjes. Wat een geile maar ook slimme dame. Ze hield van zoenen en dat heb ik geweten; ze zoent inderdaad geweldig en vol overgave. Bij het pijpen meldde ze dat haar specialisme CUM zou zijn, maar ik wilde toch eerst haar strakke kutje voelen en dat smaakt we zeker naar meer. Dus na een gezellig intermezzo ronde twee met CUM met een geweldige toegift (dat moet je meemaken). Al met al werd het snel 1,5 uur en ze stelde voor de volgende keer een trio te doen.
Echter ik had Cassandra gespot en wilde graag de dag afsluiten met deze kleine donkere dame met de mooiste billen van Venus. Na een biertje Cassandra opgezocht die tot mijn verrassing een trio voorstelde; dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik stelde voor Cataleya te vragen. Dus Cassandra ging haar opzoeken en ik ging nog even naar de kleedruimte, terug uit de kleedruimte kwam ik Cataleya tegen die enthousiast dezelfde kant uitliep; toen ik me bij Cassandra vervoegde keek Cataleya me stomverbaasd aan. "It is me" zei ik en ze was meteen aangenaam verrast. De zin in het trio kon niet meer stuk. Hoewel Cataleya een geweldig voorstel deed om me een lesbische show te geven, bleef het bij een normaal triootje van een uur omdat ik inmiddels blut was. De dames deden om beurten hun best en gingen er niet alleen vakkundig met mijn laatste centen vandoor maar ook met mijn laatste druppels zaad. Het zijn twee heerlijke meiden die bovendien beide leuk klein (beide ongeveer 1.45 - 1.50) en slank zijn.
Wat een geslaagde dag. Ik moet nu echt terug van mijn "slippertje" naar mijn liefje bij Sixsens, maar ik hoop dat het me vergeven is als ik over een poosje terug ga voor een lesbisch triootje met deze dames. Ik heb geen spijt van mijn uitstapje to the Hell ...
 
Laatst bewerkt:
Afgelopen vrijdag was ik best wel druk aan het werk, maar rond de middag besloten om de vlucht
naar Hamminkeln te maken. Op naar de best wel bijzondere saunaclub Venus, aldaar.
Ik kwam er rond 14 uur aan en de parkeerplaats was al aardig gevuld, doch niet helemaal vol.
Na het afrekenen gedoucht, vol energie en lust de ruimte ingelopen.
Wat me opviel was dat er op zich best wel veel dames in het bar- en rookgedeelte zaten. Ik had van te voren gekeken of Anka
vandaag aanwezig was, want met haar heb ik heerlijke ervaringen. Anka was vooralsnog op de kamer. Dus eerst maar wat te drinken besteld
en me genesteld op een bank.
De dames bewonderd die er weer heerlijk naakt rondliepen, onder het genot van mijn wasser ohne.
Ik wilde net aanstalten maken om een dame uit te kiezen, toen kwam Anka binnen, wat een heerlijke persoonlijkheid en die bril is ook best wel bijzonder.
Dat maakt haar de schooljuf die je zo graag behaagde.
Ik sprak haar aan en zoals gewoonlijk ging ons gesprek weer verder waar we dat eerder beeindigd hadden...
Na een kort tijdje besloten we om naar de kamer te gaan. Ze haalde de sleutel, in volle verwachting en bloedgeil volgde ik haar.
Wat een heerlijk lichaam met goddelijk kontje heeft ze toch.
Op de kamer doken we gelijk op bed en zoenden voorzichtig want ze had wat aan haar lippen laten doen, vertelde ze. Gelukkig niet fillers of zo,
maar iets met een kleurtje. Om eerlijk te zijn viel het niet op.
Na wat zoenen en knuffelen zei ze dat ze mijn grote vriend met haar lippen een knalfuif wilde laten beleven.
Dat laat ik me geen twee keer zeggen, "nicht im mund spritzen" zei ze nog, waarna mijn grote vriend voor de komende 10 minuten heerlijk verwend werd.
Ze kriebelde daarbij lekker onder mijn zak.....
Ik kwam bijna en dat voelde ze aan, pakte een condoom en ging boven op mij zitten en als een amazone bereed ze mij. Haar geile blik op mij gericht...
Ik liet haar lekker rijden en na een tijdje draaiden we de rollen om...
Ze gaf nog even aan dat ze mijn grote vriend wel lekker dik vond en hem heerlijk in haar voelde.
Dat maakte mij nog geiler en ik neukte haar nu lekker, terwijl zij mij aankeek was ze mijn borstkast aan het verwennen met haar handen
afwisselend waren aan het tongzoenen...
Met die aanblik kwam ik heerlijk klaar in het rubber... Nadat we er nog van nagenoten, haalde zij het rubber weg en maakte mij en haarzelf schoon en lagen we nog even in elkaars armen.
Ik gaf aan met haar wel een trio te willen en vroeg haar om haar voorkeur, die had ze niet, althans die wilde ze niet geven.
Ik ben wel benieuwd naar de ervaring van anderen met haar in een trio.
Ze zei me wel dat anderen vanwege de dikte van mijn grote vriend wel moeite zouden hebben met het penetreren.
Die ervaring heb ik eigenlijk niet zo in bijvoorbeeld Babylon (Elsdorf) of andere clubs, wel dat de meiden daar ook aangeven hem groot te vinden,
maar ik vat dat altijd maar op als een opmerking om mij vooral te paaien.
Anka gaf mij als tip dat ik het de dames van te voren maar moet vertellen zodat zij dan kunnen aangeven of ze het aandurven of niet.
Eerlijk gezegd had ik dat nooit gedaan. We kletsten nog wat en ons trio zou wellicht wel kunnen, maar ze had ook diverse stamgasten die ze deze dag nog moest plezieren.
Na het correcte afrekenen, ging ik mij douchen en dook ik na het douchen en drankje, de sauna in.
Na de sauna ging ik de jacuzzi in, waar ook Oana even later kwam. Niet snel daarna werd ze vergezeld door een andere wat oudere ijsbeer waar ze zich min of meer aan over gaf.
Na de wellness ging ik een drankje halen en kijken met wie ik nu zou gaan kameren.
Daarbij kijk ik in eerste instantie of ik een dame mooi vindt, maar haar uitstraling weegt net zo hard mee. Ik maak dan de inschatting of er een kamergang inzit.
Zo vind ik Sara er super mooi en lekker uit zien, maar na een eerste superkamer met haar, was de tweede een hele zakelijke bijeenkomst, dus die viel vandaag voor mij af.
Mijn blik viel op Sofia, al hoewel haar blik die geen contact zocht deed me wel twijfelen of ze in was voor een party, toch maar haar aangesproken.
Na een kort gesprek besloten we de kamer te bezoeken.
Had ik maar beter naar Anka geluisterd.
Het voorspel was nogal tam, maar haar pijpkunst was echt heerlijk, lekker stevig in haar mond en ook lekker diep.
Toen ik over wilde gaan op een lekker neukpartij gaf ze aan dat ze mijn grote vriend voor haar te dik vond.
Ze wilde het afmaken met haar mond, maar voor mij was het best wel een desillusie dat ik dat de meerprijs niet waard vond.
Uiteindelijk heeft ze me met haar mond en handen gestimuleerd en ging ik, gewaarschuwd, maar toch wel teleurgesteld weer naar algemene ruimte toe.
Even op zinnen komen in een tweede saunagang, waar ik met twee collega's in gesprek kwam.
Uit de sauna even bijkomen bij de bar en daar de woorden van Anka in acht genomen.
De eerste twee dames die me aanspraken vertelde ik al vrij snel de dikte van mijn grote vriend.
Waarbij de tweede dame aangaf dat ik dat niet moest zeggen, want dan wil geen enkele dame meer met mij mee.
Ik was beetje gedesillusioneerd want welk advies moest ik nou volgen of gewoon wat ik altijd deed.
Na een tijdje kwam Maya langs, ze is ietsjes voller dan de meeste andere dames, voor mij prima. Ik kletste wat met haar en toen ze vroeg of ik mee naar de kamer wilde,
dacht ik "wat nu?". Enfin, ik zei haar dat hij wat dikker is en zij zei, "laten we het gewoon proberen".
We gingen de kino in waar ze vroeg of ik niet schuchter ben. Nou dat ben ik zeker niet, ik kan er wel van genieten dat anderen mij zien en dat ik ook anderen bezig zie.
Wij waren er echter met ons tweetjes. Het tongzoenen ging lafjes, daar zou ik niet verliefd op raken. Dus al snel dook ze op mijn grote vriend
,die weer lekker gepijpt werd, al kwam het niet bij het gevoel van mijn eerdere twee kamergangen.
Dan maar neuken, ze deed heel veel glijmiddel erbij en bijna gevoelloos gleed ik bij haar naar binnen.
Ze liet duidelijk merken er moeite mee te hebben en wilde mij dan ook klaar pijpen.
Voor mij wederom een afknapper en nadat ze me klaarrukte, met wat pijpen erbij ging ik met grote vraagtekens onder de douche.
We hadden duidelijk geen klik en alhoewel ze haar best deed vond ik de sex ook niet zo goed.
Met in gedachten de fantastische eerste sessie met Anka ging ik met gemengde gevoelens naar huis.
Het experiment met het melden hield me daarna nog wel bezig en ik ben benieuwd naar andere ervaringen van de ijsberen alhier.
 
Ik kan er misschien wel wat over zeggen. Ook mijn jongeheer is erg dik. Als jij bij Anka terecht kan, dan kan ik concluderen dat die van mij nog wel een stukje dikker is dan die van jou. Er zijn met enige regelmaat dames die het echt proberen. En waar we in allerlei standjes er niet in slagen. Soms zeggen dames ook dat ze het willen proberen en als ze hem zien besluiten ze de kamer toch maar direct te beëindigen. In Venus is mijn jongeheer door een gypsy dame Barokkar (zigeuner voor grote pik, sommigen zeggen het andersom Kar Baroh) gedoopt toen ik met Cassandra naar de kamer ging.
Het probleem is in Venus groter dan in andere saunaclubs waar ik kom. Daarom kom ik er niet zo vaak, ik weet van tevoren welk beperkt groepje dames in aanmerking komt voor een kamergang en welke niet, waardoor het geheel wat voorspelbaar wordt. Ik doop de dames waarbij het niet gaat als lid van de KKC (krappe kutjes club). Overigens niets ten nadele van die dames. Niemand kan iets aan zijn of haar bouw doe. En Eugenia neem ik soms nog wel mee in een trio, waarbij ik van tevoren weet dat ik haar niet ga kunnen neuken.

Ik zou het in Venus dus wel melden, in andere saunaclubs lijkt het me voor jou minder noodzakelijk ook omdat je zegt dat je het eerder nooit hoefde te doen. Dames in Venus die geen probleem zullen hebben met jouw jongeheer, mits je hem als een heer bestuurt: Liana, Marianna, Natalya, Rebekka, Cassandra (ja zo klein als ze is, heel flexibel), Melody, Mirella en Sabina.
Twijfelgevallen voor jou Cateleya (mij weigerde ze, zelfs toen Deborah haar vroeg), Oana, Monica.
De groep nieuwe dames weet ik niet, dus daar voor de zekerheid ook maar vragen.

Ik hoop dat je hier wat mee kunt.
 
Na lange tijd weer eens deze club bezocht en het was overvol met dames (en na 15:00u ook met heren).
Heb me vermaakt met Amalia, Sara, Monica en Melody.

Die rode club-condooms staan mij een beetje tegen (krap, gevoelloos) - denk dat ik volgende keer maar zelf wat betere condooms meeneem (neem aan dat dames hier geen bezwaar tegen hebben?)
 
Die rode club-condooms staan mij een beetje tegen (krap, gevoelloos) - denk dat ik volgende keer maar zelf wat betere condooms meeneem (neem aan dat dames hier geen bezwaar tegen hebben?)
Sabina weigert met mij naar de kamer te gaan met mijn eigen condooms. Ze is er van overtuigd dat ze Candida krijgt als ze andere condooms gebruikt dan die rode dikke. Dus het kan wel problemen geven. In andere clubs hebben dames wel eens mijn condooms opgeblazen om te controleren of ik niet stiekem een gaatje erin geprikt had. De meeste dames accepteren mijn condooms zonder problemen.
 
Vandaag dan toch maar mijn vuurdoop en voor de 1ste keer een FKk club bezocht.

Kwam rond 13:30 aan,werd keurig begeleid door de staff en kreeg een rondleiding. Kleedkamer kan je het eigenlijk niet noemen is meer een gang met kluisje. Vervolgens allen indrukken op mij genomen en de jacuzzi in gegaan.

Waren ongeveer 5 t/m 8 ijsberen vandaag en rond de 10 dames. Meeste dames komen volgende week terug ivm orthodox pasen. Jacuzzi was lekker maar werd niet heel warm. Vervolgens lekker drankje gedaan en toen viel mij oog op Rebecca. Dames zijn hier erg mat, allen dames zijn heel vriendelijk als jij hen aanspreekt maar komen eigenlijk niet op de man af. Rebeca aangesproken en een sigaretje gerookt. Vervolgens met haar gekamerd en was fantastisch. Geen upselling gewoon 50 met 30min met pcz en 69. Rebeca gaf mij nog wat tips en vervolgens ging ik lekker eten. Restaurant is klein maar de pizza was prima. Vervolgens de kino bezocht maar deze was vrijwel leeg de gehele dag.

Uiteindelijk in de middag nog een kamergang gemaakt met Amalia deze was ook een topper.

Vervolgens nog een sauna ronde en hierna weer lekker naar huis gegaan.

Paar dingen vielen mij op, laat ik duidelijk zijn dit is gebaseerd op 1 bezoek.

- Vriendelijke staff
- Goede service voor relatief weinig geld
- Geen upselling
- Mooie faciliteiten
- Mobiel gebruik ( camera word afgeplakt door staff)


Vond het persoonlijk wel jammer dat de dames was tam zijn. Op de kamer zijn ze dit niet maar tijdens de welness zitten zij eigenlijk enkel bij de bar of in de rookruimte. Ik weet niet of dit normaal is maar hoe zit dit bij andere clubs? Komen ze dan wel je beetje opgeilen/teasen of bij je in de jacuzzi zitten?

- Mede ijsberen waren erg opzichzelf, ik snap dat je komt voor jezelf en de dames maar heel weinig interactie onderling.

Ik kom hier zeker terug al is het maar voor de prijs/kwaliteit verhouding ook denk ik als de buiten faciliteiten open zijn je het wat langer volhoud. Club is namelijk niet heel groot en na 2 x sauna had ik het wel gezien.

Mocht er mede ijsbeer zijn die mij een keer op sleeptouw wilt nemen. Let me know. Ben ook benieuwd of dit de sfeer in allen FKK clubs of enkel in Venus.
 
@eldoctor

De sfeer in saunaclubs verschilt heel erg, net als de houding van dames met betrekking tot het jagen. De dames in Venus staan bekend om het niet 'jagen'. Je zult zelf de eerste stap moeten maken. Deels heeft dit te maken dat vele heren hier ook op zichzelf zijn, en gejaag niet echt geapprecieerd wordt. Ook staat de club bekend om de dames die nog ouderwets goede service leveren. Een half uur kameren is bij de meesten ook echt een half uur. Dat er niet geupsellt werd, was dus geen toeval. Wat je zelf al stelt, als straks de buitenfaciliteiten weer open zijn is het er veel aangenamer vertoeven, met de jacuzzi, het kleine zwembadje, de kleine ligweide en de buitensauna.

Stel je wilt een meer party achtige sfeer, met meer interactie met dames en eventueel andere heren, dan zijn er verschillende saunaclubs waar dit wel zo is. (danwel geen FKK maar sommige dames lopen alsnog zonder bovenstuk). Een paar voorbeelden zijn Acapulco Gold, Penelope of Sixsens. Hier zijn ook meer verschillende dames aanwezig omdat de clubs groter zijn. Waar je bij Venus gemiddeld 10 tot 20 dames treft, zullen er bij die andere clubs variërend 30 tot 60 dames tegelijk rondscharrelen.

In my opinion is het leukste het wisselen van clubs. Zo heb je elke keer een andere sfeer en ook verschillende dames. Ook al is Venus de club waar ik momenteel het vaakste kom, volgende week zaterdag ben ik er weer, ik blijf afwisseling houden door verschillende clubs in NRW te bezoeken.

Eigenlijk zou je ze allemaal eens moeten proberen om zo een goed oordeel te krijgen over wat je het fijnste vind.

Have fun
 
@mannbijtkat,

Bedankt voor je tips, Ga zeker ook nog andere clubs bezoeken. Hopelijk word de jacuzzi wel een beetje op tempartuur erg koud nu. Lees dit ook terug in de recensies. Voor de rest heb ik een kostelijke dag gehad.
 
@mannbijtkat,

Bedankt voor je tips, Ga zeker ook nog andere clubs bezoeken. Hopelijk word de jacuzzi wel een beetje op tempartuur erg koud nu. Lees dit ook terug in de recensies. Voor de rest heb ik een kostelijke dag gehad.
De jacuzzi kun je zelf instellen op temperatuur, alleen duurt dit erg lang. Daarom als je binnenkomt meteen de temperatuur veranderen, zodat je wellicht er nog van kan profiteren.
 
Vandaag mijn vrijkaart verzilverd waarvoor veel dank die ik had gewonnen op een ander forum . Uurtje om 13:15 gearriveerd.Nog net op tijd voor fruhstuck maar keus viel beetje tegen kan ook aan tijdstip liggen. Alhoewel ik natuurlijk niet hier voor kom. Uiteindelijk toch broodje kunnen scoren.

Redelijk veel dames, iig meer dan vorige week denk stuk of 15. Later van de dag ook 15 20 ijsberen echter wel verspreid over de gehele middag tot begin avond. Sommige dames wel hele middag niet gezien die waren de beren vellen warm houden van de mede ijsberen.
Had mij voorgenomen om eerst mijn ogen te kost te geven maqr ben eigenlijk direct op Amalia afgestapt. Noem mij nafief om mij op 2de bezoek dezelfde dame te pakken maar goed inmiddels erg geil geworden. En wederom een top ervaring gehad wat een lichaam en wat een ogen van Amalia. Hierna lekker tot rust gekomen. Had inmiddels ook 1,5 uur gereden. Hierna lekkee jacuzzi in geweest Deze was heerlijk op temperatuur.

Vervolgens wat aanspraak gehad met een duitse ijsbeer en een nederlandse ijsbeer. Vriendelijke mannen. Op gegeven moment viel mijn ogen op een roodharige dame. Geen idee hoe ze heet maar deze was blijkbaar heel populair. Hele dag niet meer gezien helaas is het niet altijd feest. Vervolgens met Maya gesproken met een tattoo op haar been. Wilde nog even wachten met een kamergang want moest nog even bijkomen. Echter 15 minuut later wederom aan Maya gevraagd of zij tijd had dat kontje riep mij toch maar echter nu wachten zij op iemand.
Anyway toen maar lekker een pizaatje gegeven. Geinig om te zien dat er 1 dame was volgens mij heet zij Emilia die lekker aan het jagen was.Heb vriendelijk bedankt niet mijn type. Vervolgens weer een ronde welness. Mooi uitzicht vanaf de pool hoe een dame in de kooi ging dansen. Al was het meer naar mijn inziens een moetje dan dat zij er zin in had . Echter deze beginnende ijsbeer moet je helemaal niet laten dansen. Hierna ging het niveau wel omhoog met de andere dames mbt dansen.
Ook nog met bianca gekamerd, had niet een klik maar wilde het de tijd geven dus uurtje mee gekamerd. Was prima ze was aardig maar miste toch de GFE klik die ik met de andere dames had. derhalve mijn kruit niet verspreid en uiteindelijk ook niet geneukt. De klik ontbrak. Uiteraard kon ik niet zonder een 3de kamergang het pand verlaten en uiteindelijk Maya weer gezien en toch mee gekamerd. Prima service en mijn hoogtepunt toch kunnen bereiken.



Pluspunten zeker de dames en faciliteiten. Al valt het mij op dat ik zowat niemand in de jacuzzi zit.

pre sale was meer aanwezig, je merkt dat de dames vaste klanten herrineren. Ik werd ook hartelijke ontvangen. De toppers eigenlijk niet gezien zijn continu bezet. Dit is volstrekt normaal alleen jammer dat je er niet tussenkomt.

Uiteindelijk vond ik het mooi geweest, pizzaatje afgerekend en richting huis gegaan.



Ijsberen virus heeft mij goed te pakken, kom gauw terug.
 
Terug
Bovenaan Onderaan