Recensie Jiulia, Antwerpen, Verversrui 13/1 4,64 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Julia ken ik goed. Blond en nu in de meeste linkse raam van dit pand aan het uitdagen. Ze heeft beneden een kamer met een groot bed en bioscoopstoelen.
Ze is niet in voor 2 mannen met haar alleen @janwee . Vandaag nog gevraagd.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Haarkleur
Donkerblond
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
50€
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Onlangs hier ook een keer op bezoek geweest en deze dame verdient zeker een mooie nieuwe recensie.
Toegegeven aan de raam kijkt ze een beetje koel en afstandelijk (weet ze van zichzelf ook zegt ze), maar binnen één en al vrolijkheid en liefde.
Fysiek vind ik het al een enorm mooie vrouw, maar haar karakter/omgang maakt haar écht aantrekkelijk.

Haar kamer is vrij uniek.
Het lijk wel een klein theatertje, inclusief podium en klapstoelen... Grappig!
Ook alles om zichzelf en mezelf te verfrissen is mooi aanwezig, altijd fijn.

Extra's zoals zoenen en pzc zijn mogelijk, maar elk apart bij te betalen.
Voor een eerste keer gewoon het basispakketje gekozen en dat heb ik me absoluut niet beklaagd.

Ze warmt je lekker op met haar lichaam, kriebelt aan je ballen en tepels met haar scherpe nagels, biedt haar borsten aan enz.
Eens opgewarmd brengt ze het condoom aan en volgt een heerlijk gevarieerde pijpbeurt. Intussen mag ik haar overal strelen, inclusief haar poesje.
Met die lekkere billen van haar heb ik dan voor doggy gekozen en ben ik zo heerlijk klaargekomen. Ze biedt je trouwens een mooi zicht met de spiegels die er hangen.

Ze verfrist je ook nog even en ook zichzelf en neemt bovendien ruim haar tijd om een praatje te maken.
Echt verrassend goeie ervaring voor een héél faire/scherpe prijs (normaal spendeer ik wat meer en ga ik voor iets langere/uitgebreidere sessies).

Fijn weekend iedereen!

drazz
 
Lijkt me een koel.me dame bij het passeren. Haar ooit gevraagd tijdens een sessie met jiulia om mij onder te plassen en ze keek heel raar. I do pipi in toilet. Wist zij veel dat ik de spetterpoep van jiulia al binnen had 👿
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Middag
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vanmiddag deze schoonheid bezocht. Het was maar een kort bezoekje want ik werd te geil door haar en zodus enkel aan pijpen toegekomen. Meestal doe ik geen €50 bezoekjes en ik weet weer waarom... Maar dame zelf biedt een goede service aan. Na het klaarkomen ontfermt ze zich nog even over mijn penis. Ik ken er die dat niet doen...
 
Humm , nu ik hier de recensies lees over haar , ben ik wel een beetje verrast dat deze dame kinky aanbied , ik heb haar regelmatig zien staan , maar omdat ze geen kinky outfit draagt ben ik nog nooit naar geweest .
 
Ik ben bij deze Julia nu ook binnen geweest , heel verleidelijke blik en ogen die contact zoeken . Bij de kennismaking vroeg ik of ze kinky deed en ja .
Mijn armen werden geboeid aan het bed en kreeg een oliemassage op mijn lul , waardoor ik vrij snel geil van werd , ze speel een beetje met mijn kontgaatje en kreeg een paar tikken op mijn lul .
Terwijl ze mij naar het hoogtepunt zachtjes trok , begin ze geile fantasieën te vertellen , wat ze wel wilde doen met mij . Ik werd te geil en ik keurde haar fantasieën goed , maar het zal voor het volgende bezoekje zijn , want ik kwam bij het idee al heftig klaar .ik ben wel benieuwd geworden wat ze in petto heeft op gebied van kinky of sm .
Nu is er wel een herhaling gevaar voor mij ,
Maar ze draagt geen kinky outfit voor het raam , dus zal ik de verleiding beter kunnen weerstaan .
 
Afgelopen weekend in de nacht Jiulia weer bezocht, zag er weer heel verleidelijk uit en weer een nice hug als welkom, colaatje en na het wassen lekker opgegeild door haar. Geile body, spannende ogen en haar lippen en tanden voelde ik over mijn lichaam.

Beffen terwijl ze op me zit en ze me aanmoedigt. En zo ging het door. En nog een lekkere rug en nekmassage nog toe na mijn orgasme. Topvrouw.gaat einde van deze week ook op vakantie ivm paasviering.
 
Vanavond rond 18u30 eens gepasseerd, omdat ik in Antwerpen ben. Is de 13-1 het raam dichtst aan cafe d'anvers?

Ze heeft me weggewuifd. Haar vriendinnen aan de ander raam waren me een beetje aan het llachen, omdat ik beetje met mezelf aan het lachen was als dupe. xD
Ze was druk op haar phone bezig terwijl ze op haar stoel zat. Ik begrijp wat men bedoelt dat ze koel en bitchie overkomt aan het raam. Ze zei dat ze niet kon. Ik vroeg hoe lang ik moest wachten en ze zei 2u. Het was een donkerblonde dame, lichtbruin teintje. Ze had een lakken body korset aan. Is dat zij?

Hopelijk werd ik niet geweigerd, omdat ik aziatisch uiterlijk heb..
 
Een paar maand geleden een goede kinky sessie gehad bij haar ,
Maar de de laatste keren dat bij haar wilde gaan , werd ik geweigerd , eerste keer omdat ze geen zin had in een kinky sessie, tweede keer had ze een klant en nadien negeerde ze mij .
Waarom weet ik niet
 
Gisteren om 2230 was ze er. Heerlijke prostaat massage gehad inclusief handjob en blowjob ZC.
Ze is echt erg leuk en aardig en heeft een sterk karakter. Heerlijke vrouw.
Ze is er nog iets meer dan een week begreep ik van haar. Dan even vakantie.
 
Maandag tegen middernacht passeerde ik Verversrui 13.Enigzins verdoken zag ik een grote blonde knappe vrouw. Ze gaf enkel een klein glimlachje.Ik kende haar niet. Binnengegaan en boven stelde zich voor als Jiulia. En ze zei dat ze zich bewust wat verder van het raam houdt.
In de kamer met hemelbed ,na eerst een wasje voor 2 ontspon zich een zeer prettige date.
Vriendelijk , geen stress en alles om je naar te zin maken. Beffen is ook mogelijk voor de standaardprijs. (Niet gedaan) . Nadat de onbekendheid er was afgevallen , heel snel op mijn gemak bij deze dame. Uiteindelijk wel handmatig afgemaakt omdat de ik de volle tijd genoot van de dame , en ook niet kon verlengen vanwege het late uur.
Ook hier weer eens terug gaan , maar ze is veel bezet zei ze nog.
Thuis las ik nog de recensies, ik heb geluk gehad als ik t zo lees
 
Haha , op een concurrerend wandelaarsforum wordt deze dame bij kans de hemel ingeprezen. Daar staat ook te lezen dat ze eerdaags weer gaat beginnen. Moet zeggen , weer een stimulansje om naar het SKW te gaan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan